torstai 27. toukokuuta 2021

Uutiskatsaus: Naiset taas sikailemassa

 Kyllä taas alkaa veri olla kiehumispisteessä, kun näitä on lukenut. 

Omaishoitajana 51 vuotta ollut Raisa Lardot: ”Ilman rinnakkaissuhteita en olisi jaksanut hoitaa miestään

Kommentit (pääasiassa naisilta): "Oi mikä sankarinainen, kyllä tämä on sitä aitoa rakkautta!"

Nainen esitetään sankarina, vaikka on muina naisina tehnyt huorin - mitä ilman ei olisi jaksanut hoitaa miestään, joka sitten haavoittuvaisessa asemassa joutui ystävystymäänkin tämän vieraan miehen kanssa. 

Myötä- kuin vastoinkäymisissä, kuten vala kuuluu!

Tämä paskiainen? 

No totta kai kyseessä oli vain ja ainoastaan uhri, jolla ei kerta kaikkiaan ollut muuta vaihtoehtoa kuin tappaa lapsensa!

- Sama käsittämätön asenne näkyi myöskin somen kommentaareissa - ihan kuin maailmassa ei koskaan oltaisi otettu lapsia huostaan tai adoptioon, sen sijaan että ne lopetettaisi kuin eläimet - vieläpä oman äitinsä toimesta. 

Jos mies tekisi näin - mikä ei tietenkään ole sen hyväksyttävämpää - hän tällöin elävä todiste siitä, että feminismiä tarvitaan ja maskuliinisuus on aina toksista sekä haurasta. 

Miksi emme vain voi todeta, että naisella ei ole oikeutta tapaa lastaan, vaikkei tätä rakastaisikaan?

Irvokasta tästä tekee se, että esim. abortissakin mennään naiskeskeisesti ja sanotaan että siinä on kysymys naisen oikeudesta omaan kehoonsa. Samalla kun moni muu gynosentrinen ratkaisu perustellaan puolestaan lapsen edulla - eikä ihme, kyseessä on maa, jossa kokoomuslainen nainen voi pumpata ex-mieheltään resursseja käenpoikasensa elättämiseen. 

Summa summarum

On melko turha puhua tällaisessa yhteiskunnasta patriarkaatista, sillä nainen ei yksinkertaisesti voi tehdä väärin - vaan on aina joko ikuinen uhri tai voimaantunut sankari. - Tämä on post-feministisen yhteiskunnan varma tunnusmerkki.

Tosiasiassa nainen on velkaa miehelle, sillä mies on yhteiskunnan rakentanut, mutta joutuu sen päälle vielä maksumieheksi ja loputtomien syytösten kohteeksi. 

Mutta tässä tapauksessa onkin hyvä ja hauska tietää, että tämä silmille hyppiminen tapahtuu vain siksi, koska miehet antavat voimansa naisille. Kun mies nousee ylös, on se hänen harteillaan seisova baabelin huora humahtava alas kuin emakko.



Ei kommentteja: