keskiviikko 19. toukokuuta 2021

Nämä globalistipetturit myivät meidät EU:n maaorjiksi

Niin siinä kävi, se minkä vihervasemmisto odotetusti ajoi läpi, sen (vielä liian monille yllätyksellisesti) kokoomus varmisti.

Mutta kulissit ovat sentään kaatumassa, ja näiden todellinen luonto tulee esiin:

Todellakin, näiden federaliastien omien agendojen (virka EU:ssa ja totta kai Suomesta EU:n liittovaltion osavaltion tekeminen) ansiosta, meistä tuli käytännössä nyt maaorjia, joita voi milloin milläkin verukkeella pumpata.

Tekosyitä esitettiin, ja ne kaikki oli halpamaisia tunteisiin vetoamisia (mainehaitta - tällä yritettiin totta kai hyödyntää suomalaisten kansallista häpeällisyyttä, ja mitä tällä tarkoitettiin, oli siis EU:n juoksupojan itsensä saama mainehaitta joka liittyy siihen, että se ei saa myytyä tätä ryöstöä läpi, saa hän huonon maineen herrojensa edessä) sekä osatotuuksia. 

Suomen kansallehan tämä oli ns. Tonnin seteli -sketsi. 

Aivan samalla tavalla me maksoimme tonnin setelillä. ja saamme hiluja takaisin. Se myydään meille "hyvänä diilinä". 

Olisi kiva nähdä, miten nämä globalistipetturit suhtautuisivat, jos heitä yritettäisi vedättää samalla tapaa. (Siinä olisi verinen tappelu tiedossa, sillä ainoa mikä niitä kiinnostaa ja motivoi on oma sosioekonominen statuksensa). 

No, nyt totta kai toivottava, että kansa joka joutuu yhä tiukempiin oloihin, ja yhä kireämpiin veronkiskuroimisten kohteeksi, alkaa löytämään sen kuuluisan sisunsa ja nousee vastarintaan. 

Mikä tässä oli vapaaehtoista, oli se, että ihan itse nuo oikeistomulkerot ja vasemmistovässykät tuonne äänestettiin. 

Pitäisi jo tietää, että on pääpainopiste on globalismi vs. nationalismi -asetelmassa, siiinä missä oikeisto ja vasemmisto ovat jo vanhentuneita brändäyksiä, joiden avulla tätä petosta (ja kansaa) pyöritellään.



Snakes and devils surround us

Friends are few and rare indeed

Pig upon pig-dog will hound us

But, we get stronger as they inbreed.


But, we have Honour, and with that we (we'll) win!

I had a fight with 3 piggies

Your enemy seems to be within

Ei kommentteja: