tiistai 12. maaliskuuta 2024

Lakot ja sylttytehtaalle vievät paljastukset

Jallitus-sarjamme ei olisi täydellinen, jos emme käsittelisi lakkoja, joita varmasti saamme vielä nähdä. 

Jallituksessa ei tykätä siitä mistä kapitalistit eivät tykkää, eli siitä kun niiden palkkaorjat niskoittelevat. 

Mutta mitä ne itse teki estääkseen tämän? Ne auttamisen sijaan tekivät vihollisen itselleen kansasta ja nyt tämän vihan liekit polttavat heidät. 

Tämä hallitus tykkää tähyillä ulkomaille ja oikeuttaa siten verenimemisen ja vaivaisten polkemisen. Ne periporvarilliseen tapaan osoittavat näin olevansa kansainvälisiä ja kaikin puolin sivistyneitä, kansalle joka laahustaa päreen valosta näiden suurien herrojen ruoskaa suutelemaan. Mikä voimakas sairaus!

No, katsotaan ulkomaille. 

Saksassa lakkoiltiin koska haluttiin huomattava korotus tuntipalkkaan ja muita parannuksia, Suomessa lakkoillaan ettei tulis huononnuksia.  Siellä ei pidetty mitään hampaatonta parista tunnista päivään kestävää lakkoa, vaan oltiin oikeasti lakossa - tämä onneksi nyt korjataan täälläkin. 

Saksan juna­­liikenne seisahtumassa liki viikoksi

Saksan paikallisliikenne seisahtui lakon vuoksi

Saksassa ei saa firma edes palkata väkeä ilman työntekijöiden suostumusta, saati irtisanomisia. 

Verot alhaisemmat kuin Suomessa ja työviikkoa kevennetään, ei lisätä (palkan pysyessä samana) ja  palkalla tulee oikeastikin toimeen -  sitä ei makseta "kallisarvoisena työkokemuksena".

Mutta kuulemma vain Suomessa lakkoillaan ja kyllä suomalainen on laiska paska - hänen tulisi näet ymmärtää, että hänen ainoa tarkoituksensa elämässä on rikastuttaa kapitalistia ja maksaa veroja. Vain näin hänen isänmaansa irvikuvaksi muuttaneet globalistipetturit voivat räjäyttää ne taivaan tuuliin ja sulloa liiveihinsä. (Vain suomalaisten pitää varoa ettei velkaa tule liikaa, sillä muuten he joutuisivat ottamaan tällaisen avustuksen vastaan, mikä olisi suuri häpeä.)

Opettavainen anekdootti

Allekirjoittanut kohtasi vastalauseen eräältä virkamieskaveriltaan, joka sanoi ettei kaikesta huolimatta halua lakkoilla, sillä sellainen olisi "kommunismia". 

Allekirjoittanut toi mielenvalaistusta ja totesi, ettei kuule kommunismissa paljoa lakkoiltu, vaan ne jotka sen tekivät, lähtivät Siperiaan "kuntouttavaan työtoimintaan" hakemaan työmotivaatiota. Tuo  kommunistikortti on kyllä yksi absurdeista kapitalistien lipittäjien propagandalausunnoista joita on koskaan kuullut. 

Tämän lisäksi allekirjoittanut myöskin tarjosi kaverilleen punaisen pillerin ja sanoi sanan: "Oikeistolaisille te virkamiehet olette vain vähän varasta parempia". 

Sinua huijataan

Muita tietoiskuja voisi myöskin antaa, kuten sen, että palkkakehitys on täällä ollut 2000- luvun Euroopan huonointa ja palkkajoustoja on tehty nyt 15-vuotta putkeen huonoin tuloksin.

”Talouskuri” ja ”talouden korjaaminen” oikeistolaisittain tarkoittaa aina säästöjä ja ”joustamista” työtä tekevälle keskiluokalle sekä matalapalkkaisille, mutta ei koskaan näiden omalle eturyhmälle - johon he itsekin kuuluvat. 

Kyseessä ei ole mikään säästäminen eikä mikään Suomen pelastaminen, vaan se että työmarkkinat ajetaan tietoisesti seinään. Jos tätä valintaa ohjaisi kansan etu, silloin leikkaus ja palkkakuritoimet olisi peruttu jo sinä hetkenä kun alkoi näyttämään, että mennään taantumaan.

Kolmas tie on ainoa tie pois epätoivosta

Ainoa tapa jolla tästä selvitään on kolmannen tien kulkeminen, sillä se yhdistää niin sosialistisen kuin markkinatalouden aspektit, ja siksi se parantaa kaikkea mihin se koskee, kaikilla mittareilla mitaten, on aina tehnyt niin ja tulee aina tekemään niin. 

Miksi näin?

Ilman sosialismin aspektia porukka työskentelisit tälläkin hetkellä alipalkattuina ja ilman lomia, saati sitten muita oikeuksia. Kakkua se leipoisi, muttta niin leipoo mikä tahansa orjuus. Mikä hyöty siitä kaikesta vaivannäöstä siis on, kun itse leipojat eivät saa kyseisestä kakusta kuin ehkä tähteet?  

Markkinatalouden aspekti ei toimi ilman kierrossa olevaa rahaa, ja jos kansalle ei sitä kapitalistien ahneuden vuoksi tipu eikä lirise, on tällöin lopputulos selviö. 

Näin nämä kaksi näennäisesti vastakkaista aspektia, sosialismi ja markkinat, stabiloivat toinen toistaan. 

Mutta tätä kapitalistien peliä ei pelatakaan koskaan sen ikuisen vihollisen, eli kansan eduksi vaan sitä vastaan. Kyseessä on shokkikapitalismi ja pikavoittomainen rahojen imuroiminen omaan säkkiin; omiensa auttaminen ja sinä kansalainen et niihin kuulu. Siihen kuuluu kapitalistit ja palkkiovirkoja jakava globalistinen eliitti. 

Joten, missä siis on se sylttytehdas, se jonka takia kansa nyt ajetaan taisteluun oikeuksistaan?

Elinkeinoelämä sai suoria lakiehdotuksia läpi hallitusohjelmaan – Ylen tekstianalyysi paljastaa, kenen ääni kuuluu ohjelmassa


Juuri se sama EK joka vastusti AY-liikkeen ja muiden (ml. itsensä) verottamista!

SAK:n pääekonomisti: Ay-liikkeen kohuttu verovapaus voitaisiin lopettaa

SAK:n pääekonomisti Ilkka Kaukoranta kertoo olevansa yllättynyt SAK:n veroesityksistä nousseesta kohusta, sillä esitys on ollut nähtävillä jo helmikuusta lähtien. Lisäksi SAK:n kanssa samaan aikaan kuultavana olivat Suomen Yrittäjät, MTK ja EK, joilta tuli luonnollisesti erilaista viestiä.

On kyllä propagandalle altistuneelle melkoisen ällistyttävää tajua, että se oikeiston "miksi emme verota AY-liikettä!!" -huutelut olisivat saaneet vastakaikua juurikin kyseiseltä liikkeeltä, mutta oikeiston oma EK oli se joka sitä vastusti. Toisaalta, tällainen kaksinaamaisuus on erittäin tavallista heille, jopa luonteenomaista. Esim. kokoomus valittaa nyt velkaantumisesta, mutta on ottanut eniten puolueista velkaa. Se ehdotti vielä oppositiossa ollessaan lisävelanottoa ja ottikin nyt enemmän velkaa kuin edellinen hallitus. Joko ne ovat epärehellisiä tai avuttomia paskoja. 

Summa summarum

Lakkoilkaa, mutta tehkää se kunnolla.

Purkaa kättä joka ruokkii teitä tähteillä, purkaa sitä niin että maistatte veren, vai tahdotteko pysyä kyykyssä ja ahne sika selässänne? Riittää kun nousemme ylös kyykystä, riittää kun kävelemme konttaamisen sijaan kohti lopullista voittoa.

Tämä on erinomainen kansan heräämisen merkki, joka johtaa voimakkaaseen ketjureaktioon, sillä tyytymättömyydellä on tapana levitä ja riistäjät joutuvat myöntämään, että ne tarvitsevat kansaa eikä päinvastoin. Oi jos kansa vain ymmärtäisi tänä etsikkoaikanaan omaavansa kaiken vallan!

Omistajat pysyvät omistajina tasan niin pitkään, kuin alamaiset pysyvät riittävän tyytyväisinä ja tyrannin pysyvät vallassa niin kauan kun se valta heille myönnetään. 

Kansan suuruus on aina ollut siinä, että pelottelusta huolimatta tuo uskaltaa nousta ja pistää vastaan.

Riistäjien pelkoon ei pidä alistua ja jos kaikki menee niin menkööt, rakennetaan sitten uudestaan jotain ilman näitä iilimatoja, jotka elävät Suomi-neidon valtimoilla. 

Ei kommentteja: