torstai 13. helmikuuta 2020

Nyt niillä on täysi paniikki päällä! (Massakontrollin aseet aktivoitu)




Hyysärin Sanomat - tuo toksisen feminiinisyyden ja mädättämisen pää-äänenkanttaja - joutui painamaan paniikkinappulaa ja pistämään pystyyn propagandakampanjan, nyt kun on selvinnyt että yhä useampi nainen hylkää feminismin täysin luonottomana ja toksisena ideologiana - eikä ihme, feminismin jälkeisessä yhteiskunnassa naiset ovat onnettomampia nyt kuin vuosikymmeniin. (Rakkaus on naisen merkitys, ja feministi riistänyt sen.) Niinpä kuten Täydellisen Järjestelmän yhteiskuntateoria sen sanoo, seuraa teesiä antiteesi ja reaktiota vastareaktio, ja niin on asianlaita tässäkin kysymyksessä.

Ikävä kyllä, toinen ongelma feministien lisäksi on nämä soijapojat, - miesnilviäiset - joiden nimitys tulee sitä, että ovat limaisia ja heiltä puuttuu selkäranka, vain jotta saisivat naisilta läheisyyttä ja seksiä. He ovat mahdollistajina. He ovat se toksisen sukupuolten välisen dynamiikan toinen osio.



Eikä kyseessä ole pelkästään itsesuojeluvaistojen herääminen, kun oma mielenterveys rapistuu feministien siirtäessä sairauttaan sivullisiin naisiin, vaan kyseessä on myöskin yhteiskunnallinen herääminen - YH-kulttuuri ja viinitädit eivät yksinkertaisesti ole yhteiskunnallisesti mitenkään kestävä malli.



Jälleen kerran tuplastandardit on koko keississä niin räikeät, ettei niitä voi välttyä näkemästä.



Ne näkyvät myöskin Hyysärin Sanomien "uutisoimisessa" - aluksi kirjoitettiin kriittisen sävyn omaava kirjoitus naisista, jotka eivät suostu olemaan feminismin zombeja (huomaa kuva, joka on hyvin yksipuolista mielikuvaa luova), ja pian sitä seurasi julistus jonka sanoma on käytännössä, että nainen saa valita niin kauan, kunhan hän vain valitsee rappioarvot:



Esim. tämän twiitin kejutssa tämä feministi julisti miten "lutkasheimaaminen" on lopetettava, mutta itse tietysti ottaa oikeuden syrjiä kumppaniehdokkaita näiden seksuaalihistorian perusteella:


Tässä totta kai on feminismin narsistinen puoli ja hyvin läpinäkyvät tavoitteet kyseessä: naiset saavat tehdä mitä vain, miehet eivät. Mutta sen aika on tullut nyt loppuun - liian moni mies ja nainen tietää mistä tässä kaikessa on kyse, eivätkä ottaisi mitään muuta mallia, kuin sen joka on täysin tästä miesten ja naisten suhteita pilaavasta takapirusta vapaa.

Kertauksena mainittakoon, että hypergamia on eräs hyvin ominainen osa tätä ilmiötä, josta myöskin yksinäisyys ja Suomen suvun sammuminen johtuu. Se on hyvä esimerkki Virallisesta Totuudesta (TM), sekä siitä, miten massakontrollilla se on saatu iskostettua mieliin, ja johdettua suuret harmaat massat harhaan:


Summa Summarum

Pahan voimat ovat tehneet tuhojaan, mutta herääminen on nyt tapahtumassa - niin miesten kuin naistenkin kesken.

Se, mikä on pahalle myynyt sielunsa ja kehonsa, maksaa siitä kyllä kun sen aika on - saastunut saastukoon edelleen, ja parannuksen tekijät kääntykööt kannoillaan pois siitä mikä on pahaa.



Allekirjoittanut on kertonut kolmesta askeleesta lopulliseen voittoon, ja nyt alammme olla toinen jalka askeleessa yksi ja toinen jalka askeleessa kaksi - ja nehän ovat seuraavat:
  1. Herääminen
  2. Yhdistyminen
Kun ne askeleet on otettu täydellisesti, me aloitamme prosessin joka tunnetaan lopullisena voittona!

Muista! Jos tilanne olisi toivoton, ne eivät käyttäisi propagandaa.


Ei kommentteja: