perjantai 21. joulukuuta 2018

Vuosi paketissa - lue vuosikatsaus ja ota vastaan toivotus

Vuosi 2018 lähenee loppuaan, niin myöskin Fundamentin 8. tuotantokausi ja sen pitkien tekstien putken loppukiri. Jokaiselle joka on pysynyt sen kyydissä, allekirjoittanut nostaa hattuaan (eipä sillä, tarkoituksena on, että niitä voi palata myöhemminkin lukemaan).

On siten tullut aika lähteä nyt joulu- ja talvilomalle, ja pitää vielä samalla ovensulkemisella vuoden tilinpäätös - perinteiseen tapaan.

Vuosikatsaus: Tuleva ja mennyt 

Tänä vuonna meni rikki 300K lukijan rajapaalu. Ai että, kyllä nyt kelpaa. Kiitos siitä kuuluu Sinulle, arvon lukija.

Eräänlaisena meriittinä tältä vuodelta voidaan esittää se, että Gaala niminen viihdeohjelma lainasi Fundamentin jo legendaarista kevennystä, jonka mukaan yhdisteltäessä punaista ja vihreää, saatiin ruskeaa, jolloin siis punavihreät ovat osuvasti ruskeita. Kun taas tässä Gaalan viimeisessä jaksossa, alkaen n. 17:35 kohdasta, esitellään "Neutraalit heiget", jotka ottivat "sinistä, punaista ja vihreää" mistä tuli ruskeaa. Mutta koska ruskea kuulosti liian rajulta, päädyttiin vaihtamaan nimi. Heidän vaaliehdokas on taikinaa, sillä se ei loukkaa ketään, sillä heidän tarkoituksenaan on olla loukkaamatta ketään. Kommentti? Allekirjoittanut ottaa tämän suurena kunniana. Lisäksi allekirjoittanut kaikki Kummelien DVD:t omistavana ja heidän suurena faninaan, on varmasti velkaa huumorintajunsa kehityksestä heille. Vaan vielä palataksemme tämän kyseisen terminologian evoluutioon, sen varsinainen come back, ja vielä ensimmäistä esiintymistä suurempi pinnalle pulpahtaminen tuli, kun ruskeisto pahoitti mielensä siitä, että heitä kutsuttiin punavihreiksi - heidän hieman sekavissa tunnelmissaan ilmeni näet sellainen pelko, että kyseessä on  Jussi Halla-ahon (hänet tunnetaan ruskeiston piireissä todellisena pimeyden galaktisena ruhtinaana, ja muutenkin vittumaisena jätkänä) keksimä termi, jolloin ruskea johtopäätös oli, että jos muutkin sitä termiä käyttävät, on se varma todiste siitä että hengenvaarallisia natseja on joka paikassa, jolloin on vain ajan kysymys, milloin keskitysleirit ovat taas pystyssä ja joudumme piilottelemaan partasotalapsia sinne joutumasta. (Ruskeistossa yhdistyy itsevarmuus kiehtovalla tavalla hysterismiin, joten siksi kukaan ei osaa tehdä heistä niin hyvää parodiaa, kuin he itse). Niinpä tämä vauhkoontuminen sai ihmiset muistamaan kyseisen viraaliksi lähteneen kevennyksen, ja antoivat sille uuden nousun. Mielenkiintoista tässä on se, että jo termistön ilmestymisvuonna jopa vasemmistolaiset (ei-ruskeat) myös käyttivät samaa terminologiaa! Allekirjoittanut yllättyi nähdessään sen, mutta toisaalta faktahan on, että ruskeisto on taakkana ja kivirekenä ympäristö- ja sosialistipuolueissa. Ruskeat taistelevat elintilasta näiden alkuperäisten agendojen ajajien ja niiden ajamista kannattavien kanssa. Esim. vanhavasemmistolaiset repivät hiuksiaan, kun ruskeistolaiset rustasivat nimensä kokoomuksen ketkujen kanssa lappuihin, joka sai aikaan sen, että suomalainen työläinen sai sen myötä 7 miljardia potentiaalista kilpailijaa, koska käytännössä sen myötä ulkomaisen halpatyövoiman käyttö sallittiin ilman "turhia rajoituksia".

Kun taas mieluisa lukijapalaute on puolestaan tässä:
"Luen sun blogii säännöllisesti Yrjöperskeleiden ja noin 20 muun muassa.Vaihtoehtomedia on päivittäinen ravintoannokseni!
Lisäksi päivittäin katsastan päivittäiset ilta- ja aamupaskat, plus Pravda -oksennuksen. Ja, miten vitun väärällään "vastuullisen" median uutisointi onkaan.
On hyvä tietää, mitä tässäkin vittumaisessa ja viheliäisessä maassa tapahtuu.
Asiat ovat menneet niiiiiin vitulleen viimeiset kymmenen vuotta.

Teet hyvää, havainnoivaa työtä. Esim. just parisuhdejutuista, mitä olen kans huomioinut.
Teet arvokasta työtä. Jatka ihmeessä. Yhä useammalla avautuvat suomut silmiltä."
Kiitos vielä kerran!

Entä mitä uutta tämä vuosi toi?

Eräs uutuus on ollut ratkaisukeskeisten tekstien tulo näyttämölle. Onhan toki ennenkin ratkaisujakin tarjottu, mutta nyt se kaikki tapahtui huomattavasti järjeselmällisemmin. Pääasiassa nämä ratkaisut sijoittuivat syntyvyysvajeeseen, sekä (miesten) syrjäytymiseen, sekä sen estämiseen. Pääasiallinen ratkaisu näihin on valtiollinen, niinpä päätyö syntyvyyskysymyksessä onkin ohjelma syntyvyyden parantamiseksi (johon liittyy elimellisenä osana syrjäytymisen torjuminen - nämä ruokkivat toisiaan, nyt on vallassa syöksykierre, jossa syntyvyyspulan syyt ruokkivat syrjäytymistä ja päinvastoin, mutta jos se vyyhti alkaa purkautua, koko ongelma lopulta ratkeaa). Tämän lisäksi annettiin ohjeita yksityistason pariutumiseen, eli lyhyesti sanoen ns. naisestamis-vinkkejä, ohjeita kuinka saada nainen - niihin luultavasti vielä palataan tulevana vuonna, vaikka niiden peruste on jo nyt laskettu, ja se periaatteessa riittää naisen saamiseen. Mutta eräs syy miksi asiaan pitää vielä palata, on siinä, että miesten naispulalla on rahastettu suoranaisella disinformaatiolla tai sitten miehiä on johdettu harhaan tiettyjen tahojen agendan eduksi (feministit) antamalla heillä väärää tietoa, mikä on heidän etunsa vastaista. Sen on aika loppua. Kyseisessä disinformaatiossa voi olla kyllä mukana totuutta siteeksi, mutta siihen se sitten jääkin, ja oikeastaan tekee annetun disinformaation vielä myrkyllisemmäksi (huijarien tarkoituksena kun on antaa juuri sen verran siimaa, että saa pidettyä saaliin koukussa). Punapilleröivän blogin eräs funktio on eliminoida tällaiset valheet. Eikö Fundamentti muka ole aina tehnyt niin?

Tänä vuonna näyttämölle tulivat myös opettavaiset anekdootit. Allekirjoittanut ei ole aiemmin pitänyt liiemmin meteliä itsestään tai kokemuksistaan, mutta näemmä niilläkin on kysyntää, joten jatketakoon niitä myös tulevaisuudessa. Nyt, lukija voi kysyä, miksi allekirjoittanut ei aiemmin ole niitä tuonut julki? Vastaus on siinä, että jos tuo liikaa persoonaansa ja henkilöään julki, huomio tällöin kiinnittyy pois asiasta henkilöön. Se ei ole hyväksi viestille. Lisäksi allekirjoittanut ei yksinomaan käytä pelkkiä anekdootteja todisteena mistään, mutta muun ohella on niilläkin oma todistusvoimansa.

Mikä parasta Fundamentin(kin) promotoima Hurstin laupeuden työ on saanut muuallakin kannatusta, ja esim. Miestenhuone ja eräs yhteisö joka Virallisen Totuuden mukaan on äärioikeistolainen, neitsyt-incel-hikkyjen ja muiden oksettavien valkoisten heteromiesrasisminatsifasistien yhteinen kokoontumisfoorumi, missä vihataan kaikkia ja kaikkea naisista ulkomaalaisiin ihqpalleroihin (eikä siellä huhujen mukaan myöskään katsota hyvällä femakkoja ja suvakkeja, jotka sentään ovat huomattavasti parempia ihmisiä kuin muut!) ovat keränneet yhteensä lähes 50 000€ vähäosaisille. Samaa yritti myös Naistenhuone, joka päätyi vain osoittamaan miten käy, kun naiset tällaista tempausta: lopputuloksena oli, että siellä tapeltiin kuin kanalassa, ilman että mitään keräystä saatiin pystyyn. Tragikoomisuuden multihuipentuma.  Mainittakoon myös helsinkiläiset kunnallispäättäjät, jotka saivat kyllä aikaan sen, että Helsingissä ruvettiin antamaan ilmaista terveydenhuoltoa myös laittomille matuille, samalla kun nämä anti-suomalaiset globalistipetturit muistivat myös ehkäistä Hurstin rahoittamista. Eikö puu tunneta hedelmistään? Eikö tämä myös osoita, miksi tietyt "Hyvät Ihmiset (TM)" tarvitsevat massakontrollia, jotta voisivat signaloida massoille kuinka hyviä he ovat, ja kuinka pahoja heidän vastustanjansa ovat?

Seuraavaksi sitten vuotuisen perinteen mukainen listaus. Se ei ole ihan reilu, sillä eihän vuoden lopussa julkaistut tekstit yleensä ehdi saamaan yhtä paljon lukijoita, joita vuoden alussa julkaistu teksti saa. Mutta, on tämä nyt jonkin verran suuntaa antava.

Vuoden suosituimmat tekstit (top 10)
  1. Soijapoikien itkuinen kosto, ja vastaukset jotka murskaavat feminismin valheet lopullisesti
  2. Tätä puistattavaa viestiä (feministi)media syöttää naisille
  3. Naiset ovat syyllisiä siihen, miksei Suomessa synny tarpeeksi lapsia (4 muistutusta)
  4. OA: Tästä valemedia ei tule kertomaan Sinulle!
  5. Kun Jussi Halla-aho törmäsi uuskieliseen toimittajaan
  6. Tiesitkö jo tämän salakavalan suvakkien ja feministien väittely-/välttelyvirheen?
  7. Seksirobotit saavat naiset kauhun valtaan - tässä syy miksi
  8. Kevennys: Oletko soijapoika, vaiko kova luu?
  9. Kevennys: Jälleen yksi sketsi, minkä Vihreät toteutti
  10. Cuckventures tarkastelussa (mukana suosittu: Vastauksia -osio!)
(Jokainen teksti on itsessään linkki, jota klikkaamalla pääset lukemaan kyseisen tekstin.)

Ja lopuksi vielä näyttävä poistuminen lomalle - musiikin saattelemana

Tämän kertaiseksi talvi- ja joululomalle lähdön viralliseksi kappaleeksi on valikoitunut seuraava kappale (BC Unidos Feat. U.S Girls & Ledinsky: Take It Easy). Se on siitä mielenkiintoinen biisi, että se istuu oikeastaan jokaiseen vuodenaikaan - myös jouluun, johtuen sen kertosäkeessä olevista kulkusista ja sen toiveikkaasta sanomasta.


Näin vuoden viimeisenä anekdoottina, mainittakoon vielä taustatarina tälle kappalevalinnalle. Kaikki sai alkunsa siitä, kun allekirjoittanut oli painanut ns. laippa punaisena, niin että päästä oli tullut kolmas (mutta ylirasittunut) jalka. Siinä sitten vietettiin sen kaiken keskellä vähäunista yötä; sellaista kun on väsynyt, mutta niin ylikierroksilla, ettei voi nukkua. Siinä keskellä kaikkea oli jo puseroon hiipimässä vahva tunne siitä, että "tuleekohan tästä mitään". No, lopultakin Luojan kiitos tuli, mutta miten tämä kappale astui näyttämölle oli siis siten, että tämä alkoi soimaan tuona yönä satunnaisesti taustalla, jolloin saattoi kuulla sen koukuttavat melodiat, ja tunnistaa kertosäkeen seuraavat, lohdulliset sanat:

Take it easy now, everything will sort itself out, yeah
'Cause you been working all day
Give yourself a break, take it easy
Ajoitus tuskin olisi voinut olla parempi.

Allekirjoittanut uosta tuli merkillisen levollinen olo ja sinä yönä loppujen lopuksi nukuttiin, ja kuten sanottiin, niin kaikki meni kuten oli suunniteltua.

Niinpä tämä menee allekirjoittaneen "biisit jotka käyvät joululaulusta, vaikkeivat sellaisia olekaan", ja sopii näin hyvin esitettäväksi myöskin tässä asianyhteydessä.  (Jo siksikin, jos lukijalla on yhtään sellainen tunne, että nyt kaivattaisi lohtua tai edes merkkiä, niin tässä se nyt sitten olisi.)

Tämän myötä Fundamentti ja allekirjoittanut, toivottaa lukijalle hyvää joulua, ja parempaa uutta vuotta. Sekä tietenkin vääjäämättä lähestyvää Lopullista Voittoa(mme)!

Muista, hyvä lukija, ettei mikään yö, eikä tyrannia, ole koskaan jatkunut ikuisesti, ei tämäkään.

Vallankumouksen aamuna - kun otamme vastaan Lopullisen Voitomme - muistamme taas lapsuutemme aamuja, kun jokainen aamu oli toiveikas, uusi ja täynnä optimismia.

Nyt meidän on enää vain kestettävä ja taisteltava loppuun saakka, jolloin tuo suurenmoinen palkinto tulee olemaan kokonaan ja yksin meidän!

Lisäksi, kuten tässä jo aiemmin mainittiin, on tänä vuonna ollut havaittavissa massiivinen hyväntekeväisyyden aalto, joka on erityisesti kohdistunut oman kansamme vähäosaisiin. Se on varma merkki suuresta kansallisesta yhdistymisestä ja heräämisestä. Sekä siitä, miten globalistin lietsoma kaikkien sota kaikkia, vastaan on alkanut menettämään otetaan ja osallistujiaan. Siispä, tässä vielä muistutus näin joulun alle, miksei joulun pyhillekin:

Ei kommentteja: