maanantai 3. joulukuuta 2018

Syrjäytymisen salaisuus: Opittu avuttomuus

Opittu, tai paremminkin opetettu avuttomuus, saattaa olla yksi pahimpia - erityisesti miesten - syrjäytymisen yksittäisiä aiheuttajia.

Joko allekirjoittanut on nero, joka näkee asiat joita yhteiskunnalliset asiantuntijat eivät näe, tai sitten näille asioille ei haluta tehdä mitään.

Otetaan kuitenkin ensiksi katsaus siihen, mitä oikein tämä "opittu avuttomuus on".

Pavlovin koirakokeiden hengessä Martin Seligmann teki koirilla kokeen, jossa katsottiin mitä tapahtui, kun koirat laitettiin tilanteeseen jossa ne eivät voineet tehdä mitään lopputuloksen muuttamiseksi. Aina soi omissa, pelasi miten vain hyvin. Lopulta koirat antoivat vain olla, ja vajosivat passivisuuteen ja toivottomuuteen.

Eli, kyseessä on seuraus siitä, mitä tapahtuu jos mikään ei auta. Seuraus siitä, kun teit niin tai niin se on aina väärinpäin.

Tämähän on täsmälleen työttömien ja naisettomien, syrjäytyneiden miesten osa.

Nyt, joku voi sanoa: miksi ette vain mene töihin ja perusta perhettä!

Niin yksinkertaista se on!

Ihanko vain menet ja otat itsellesi kyseiset asiat?!

Sano nyt että naisenkin saa kun vain käy suihkussa ja on itsevarma (implikoiden, että kaikki naisettomat miehet epäsosiaalisia ja makoilevat paskoissaan päivät pitkät).

On tietysti huolestuttavaa että maailmassa on oikeasti noin naiiveja ja tyhmiä, jotka päästelevät tuollaisia suustaan. Ne ovat niitä samoja, joiden mielestä kaikki on henkilön omalla vastuulla. Sait sydänkohtauksen - vastuullasi? Joku ajaa kännissä päällesi - vastuullasi? Esimerkkejä voisi jatkaa loputtomiin.

Katsotaanpa tätä asia kerrallaan - asia todellakin on vakava, kun jopa Hyysärin Sanomat noteeraa sen:

Nuoret miehet eivät syrjäydy vain työelämästä vaan myös perhe-elämästä

Ensimmäiseksi: Miksi miehet eivät saa naisia?

Lyhyt vastaus: hypergamia.

Naisten hypergamiassa, nainen harrastaa kahta epäoikeudenmukaista tointa, joissa on kyse seksuaalisesta vallankäytöstä ja oman etuoikeutensa häikäilemättömästä hyödyntämisestä.

Tämän alkuperä on feminimissä ja seksuaalisessa vallankumouksessa.Nainen hyväksyy miehekseen vain itseään tasokaamman miehen. (Ja mieshän valitaan hänen ulkonäkönsä, varallisuutensa ja erityisesti statuksensa perusteella).
Tämän seurauksena, nainen ei vain ole sosiaalinen kiipijä, vaan myöskin apina, joka kurkottelee aina vehreämpää, ja korkeammalla olevaa oksaa. Myös suhteessa (puolet liitoista päättyy eroon, näistä jopa 80% on naisten hakemia), jossa nainen apinan tavoin pitää kiinni edellisestä, siltä varalta jos ei pääsekään uudelle oksalle.

Näin ollen, koska naiset ovat hypergamisia ja heillä on seksuaalinen valta, lopultakin tämä pariutumisen kapitalisti hävittää "seksuaalisen keskiluokan", jolloin on enää olemassa 1-10% "rikkaita" miehiä (usein myös kirjaimellisesti rikkaita) jotka saavat "kaikki naiset", ja sitten köyhät jotka saavat rippeet, jos niitäkään. Mies ei voi mitään tässä tilanteessa, sillä vaikka hän olisi sosioekonomisesti naisen tasolla, se ei yksinkertaisesti riitä, sillä nainen on hypergaminen ja hän myöskin on seksuaalisen valtansa vuoksi seksin ja parisuhteen portinvartija.

Niinpä, mies on täten syrjäytetty parisuhdemarkkinoilta ja opetettu avuttomaksi.
Toiseksi: Työmarkkinat syrjivät miehiä

Täsmälleen samahan sitten pätee myöskin työmarkkinoilla.

Sinun pitää olla huippukoulutettu, vähintään 10 vuoden työkokemuksen omaava nuori, jolla on paljon suhteita alalle johon pyrit. Se on täysin tuuripeliä, ja rulettia, maassa jossa on satojatuhansia työttömiä ja vain kymmeniätuhansia vapaita työpaikkoja.

Tähän kun lisää sen, että on "normaalia" että naisille on kiintiöt.

Opettavaisena anekdootina mainittakoon, että joskus allekirjoittanut ja hänen silloinen samaa ikää ollut heila molemmat hakivat samaan tehtaaseen kesätöihin.

Molemmilla oli täysin samat kredentiaalit.

Allekirjoittanut sai:"Me soitetaan sulle sitten" -kortin.
Kyseinen tyllerö puolestaan kysyi allekirjoittaneelta, että pääsitkö sinne, pääsin heti yhdellä ja samalla puhelulla.

Suomessa ei ole sukupuolisyrjintää?

"Ni-niin mu-mutta kun naiset o-ovat luotettavimpia!"

Kyseinen tyllerö irtisanoi itsensä parin päivän jälkeen, koska "ei maistunut sellaiset hommat".

Allekirjoittanut sai jo varhain opetuksen luokkayhteiskunnasta jossa toiset on tasa-arvoisempia kuin toiset.Summa summarum

Kuten moni Fundamentin lojaali lukija on voinut huomata: asiat liittyvät toisiinsa.

Esim. jos mies on vailla työtä, on hän todennäköisesti myös vailla naista. Samoin, jos hän menettää työnsä, voidaan laskea sekuntteja, kuinka nopeasti nainen lähtee.

"Armoton kohtalo on järjestänyt niin, että tätä viimeistä ryhmää, köyhimpiä miehiä, kaiken lisäksi käyttävät hyväkseen kaikkein vähiten viehättävät naiset. Sillä koska naiset edellyttävät mieheltä aina vain rahaa ja miehet naiselta vain ulkonäköä, paremmin ansaitsevat miehet sieppaavat aina haluttavimmat naiset". 

"Mies, joka ei hallitse näitä taidonnäytteitä, jonka rahantulo vähenee, on "epäonnistunut" ja menettää kaiken: vaimonsa, perheensä, kotinsa, elämänsä tarkoituksen - kaiken turvallisuuden" - Ester Vilar

Näin lopulta mies on syrjäytetty, ja avuttomaksi opetettu.

Mainittakoon, että alkuperäisissä testeissä havaittiin myöhemmin, että koirat oppivat hallitsemaan kipua. No, niin tekee mieskin joka tarttuu pulloon, kun ei muuta voi. Joten testi pätee 100%.

Nyt kun ongelma tiedetään, voimme odotellaan että valtaapitävät keksivät tekosyyt, jottei asialle tehtäisi mitään jatkossakaan.


2 kommenttia:

J. Jörgensen kirjoitti...

Ja sitten vielä on mölöillä pokkaa ihmetellä tätä syntyvyyden huolestuttavaa alenemista. Sosioekonomisesti alin kolmannes miehistä ei saa naista perhettä perustaakseen naisten hypergamian takia - ja ylin kolmannes on kiinnostunut vain panemisesta, ei perheestä tai lapsista. Että kiitti vitusti vaan länsimaiset ja suomalaisetkin naiset!

XeimA kirjoitti...

Erittäin hyvä kiteytys.

Tuo uusi Bachelorette- tapaus kanssa aika hyvin osoittaa mikä on vialla: tuollakin on pari pariutumisohjelmaa takanaan, puhumattakaan miten monta onnistumatonta suhdetta hänellä lienee televesion ulkopuolella.

Ja mitä ilmeisimmin, sama sillä(kin) on se vanha mantra: "Missä kaikki kunnon miehet ovat!"

Sitten jos joku ehdottaa peiliin katsomista, tulee vastaukseksi: "En! Ennemmin yritän keksiä miten tästä voi syyttää miehiä :)".