tiistai 18. joulukuuta 2018

"Keltaliivi-mellakat johtuvat yksinomaan polttoaineen hinnoista" - vai johtuvatko? - Entä Suomen tilanne?

Jo tässä tekstissä käsiteltiin ns. keltaliivi-mellakoita, ja siinä todettiin, ettei niistä uutisoimisessa ole valemedialla taaskaan olleet puhtaat jauhot pussissaan. (Ehkä tässä yhteydessä valemedia ei ole ihan sopiva nimitys, parempi olisi "osatotuusmedia").

Oletko huomannut, ettei mikään media ole kertonut siinä olevan kyseessä muun, kuin polttoaineen hintojen?

Hyysärin Sanomat jotain mutisi keltaliivien "lapsellisesta" (yms) ohjelmasta, muttei esittänyt siitä pointin pointtina. Hyysärin Sanomatko niljakkaan epärehellinen ja täynnä paskaa?!  Totta kai se on. Se on malliesimerkki journalismin rappiosta. Vaan jatkakaamme asian tiimoilla.

Mikä on keltaliivien ohjelma?

Kysytään heiltä itseltään!

Suomeksi osa pointeista:
  • Lobbaamisen lopettaminen
  • Pienemmät pankit - kenkää kansainväliselle kapitalistille (globalisti ja kansainvälinen kapitalisti eivät todellakaan tykkää tällaisesta, joten siksi he eivät anna pikkuapuriensa tuoda esiin totuutta! Sen juttuja uutisoit, kenen leipää syöt - taas kerran)
  • GMO:n ja glyfosaattien kieltäminen
  • Ylikansallisen interventionismin lopettaminen
  • Rappiomedian puhdistaminen (taas yksi syy, miksi media pimittää tietoa!)
  • Frexit

Virallinen Narratiivi: Keltaliivit mellakoi vain koska polttoaineen hinnat on liian korkealla ja On se runppi hullu, siellä se mellakoi ranskassa, ja ryssätrollit kanssa!
Totuus: Polttoaineen hinnat ovat yksi syy monesta mellakoinnille - keltaliivien ohjelma on sisällöltään moninainen (mm. Macron ja globalismivastainen). Mitä tulee Trumppiin, niin ne olivat ranskalaiset itse jotka julistivat: Haluamme Trumpin, ja sitä Trump kommentoi.  Kun taas ne "ryssätrollit", on tyypillinen Virallisen Totuuden (TM) harhautus: olkiukosta kyhätty syntipukki. Mitään twiittejä tai tilejä ei olla näytetty todisteeksi näistä "kapinaa lietsovista ryssätrolleista". Lisäksi, vastaava havainto saadaan mistä tehtyä mistä tahansa maasta, minkä maalaiset ovat mellakoijien puolella. Tiedoksi edttä näihin mellakoijiin lukeutuu myös poliisit ja ambulanssikuskit, joista osa on siirtynyt kansan, eli keltaliivien puolelle. 

Fundamenti pointti - TODISTETTU


Entä Suomen taannoiset "keltaliivimellakat"?

No, ne eivät ihan menneet putkeen.

Ensinäkin, Suomessa ei keltaisilla liivillä ole samaa merkitystä kuin Ranskassa. Täällä pitäisi keksiä jokin uusi ja oma symboli. Oman kansallinen vastine.

Vaikka onhan keltaliiveissä tosin kyse juuurikin nationalismi vs. globalismi -asetelmasta. Sikäli historiallisesta, että se yhdistää oikeistoa ja vasemmistoa nimenomaan kansan tasolla, joista kumpaisenkin edustajia ottaa osaa näihin mellakoihin - näin Fundamentin kirjoitukset toteuvat.

Miksi niin?

Näet horisontaalisen oikeiston ja vasemmiston lisäksi, on myös vertikaalinen akseli: eliitti ja kansa.

Se on nyt löytynyt.

Mutta se on piilotettu tavan kansalta, sillä jos jokin poliittinen ryhmä ajaa oikealta tai vasemmalta vähän enemmän kansan asiaa, kuin eliitin, ladataan tällöin massakontrollin aseeseen "populismia!" -pati, ja sitä tykitetään kohti massoja viimeistä päivää.

Ranskassa moinen näyttää menettäneen täydellisesti tehonsa. Ja hyvä niin.

 Mutta kuten tämä teksti osoittaa, globalistinen media ei halua että tämä asia tulee kansan tietoon. Mitä siitäkin tulisi, jos alkaisimme porukalla vaatia oikeuksiamme?

Niinpä.

Toiseksi, syy miksi Suomessa vastaavat mellakat eivät lähteneet käyntiin, on siinä, että suomalaisilla on pitkä historia takanaan nöyristelyä ja jonkun vieraan vallan alla olemista. Sekä tietysti sisua, mikä osittain liittyy sietämiseen ja kestämiseen, siihen, että alahuuli väpättäen alistutaan tilanteeseen, ja odotetaan illan Putous-jaksoa joka auttaa unohtamaan. Jupisemme käsi nyrkissä taskussa, ja se riittää protestiksi.

Ranska taas on modernien poliittisten liikkeiden, sekä vallankumouksellisten kansannousujen kotimaa, joten siellä tämä on perinne. Lisäksi siellä on muutenkin kuppi kaatunut, sillä globalistiagendan lieveilmiöt näkyvät näissä suurissa eurooppalaisissa keskittymissä (Ranska ja Saksa) erittäin hyvin. Tähän on vielä meillä matkaa. Mutta on meillä se valttikortti, että sisuuntuessamme meitä ei pysäytetä, sen huomasi Neuvosliittokin aikoinaan.  (Se sota oli omalla tavallaan tärkeä irtiotto aiemmasta sortohistoriasta ja sortajasta, joka näytti meille, että me pystymme siihen.)

Aika ei vain ollut vielä täällä kypsä moiselle keltaliivimellakalle. Mutta kohta on, sillä taikinan annetaan paisua ja massakontrollin aseilla meitä yritetään pitää pimeässä, jotta globalistipetturien tihutyöt saadaan rauhassa tehtyä. Se ei tule jatkumaan ikuisesti ilman seurauksia.

Nyt, allekirjoittanut ei haluaisi aiheuttaa ns. pään poksahdusta lukijalle, mutta silläkin uhalla ja aiheeseen liittyen, on kerrottava näistä virellä olevista globalistien juonista.  Näet sen kokoluokan petokset on nyt Suomen ja suomalaisten pään menoksi luvassa, että kyllä aika näiden kansanliikkeiden aika on vielä edessä täälläkin:

Vai miltä kuulostaisi, että Suomessa ollaan löydetty miljardien (ainakin 34 miljardia) arvoinen skandium-esiintymä?

Aika hyvältä, sen kansallistamisella voisi laskea veroja ja auttaa köyhimpiä kansalaisiamme!

Etenkin, kuin yliopistossa - verovaroin rahoitetussa, totta kai - ollaan löydetty keino sen keräämiseen!

Tästä todellakin on tulossa jotain hyvää meille!

Vaan, näin globalistien käsissä kun kerran ollaan, on moinen lähinnä naiivia toiveajattelua, sillä globalistin tehtävänä on ohjata kaikki kansalliset varainnot kansainvälisen kapitalistin limaisiin käsiin - niin myös nyt, kun Kanadalainen firma on ilmoittanut voivansa tulla poimimaan moiset varainnot meiltä pois. Suomi saa sentään tehdä heidän loppusiivonsa, ja tuleehan siitä lakisääteisesti peräti hulppeat 0,15% Suomelle - jossa siis on kyseinen esiintymä, ja jossa on myös keinot sen poimimiseen.

Mutta tämä ei toki lopu vielä tähän. Tiesitkö, että valtionneuvostomme julkaisu paljastaa, että käytännössä, kun matuja on tulossa kyllin, rajojamme ei suinkaan tällöin suljeta, vaan silloin kansalaiset velvoitetaan majoittamaan nämä siirtolaiset omiin tiloihinsa? Voit lukea sen tästä julkaisusta joka löytyy valtioneuvoston sivuilta. (löytyy kappaleesta 7.1.3. ja yhteenveto kappaleesta 7.1.3.6)

Meille on näin ollen varattuna melkoinen yllätys.

Tai kuten laulussa sanotaan:

 And I'll say / There's gonna be the hell to payKoska olemme (informaatio- ja valloitus)sodassa: kansakunnat vastaan globalistinen eliitti, niin tässä vielä aiheeseen liittyvänä liitteenä, suurenmoinen ulostulos ex-journalistilta, joka myös on saanut kyllikseen median epäeettisestä poliittisesta aktivismista, johon kuuluu kieroilu, valehtelu, osatotuudet ja suoranainen propagoiminen. Kannattaa lukea, tuossa Marian ulostulossa on paljon asioita, joista on myös Fundamentissakin puhuttu; tietoisuus kasvaa ja leviää.


Liite: Globalisti(petturien) rivit rakoilee ja ulostulot ovat alkaneet

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Nyt on pakko mainita, sen verran jännää tämä on. Näin tässä juuri pari päivää sitten unta jossa porukka riehui ja muun muassa metsästeli valtakunnan vihollisia. Ainakin niitä muualta tulleita, minä mukaan lukien.
Kaverini sanoi tähän että "näkispä itsekin etenkin jos ei täällä ruveta riehumaan vastaan tätä touhua".

Toivon todella että niin jopa kävisi.

XeimA kirjoitti...

Luulenpa kuule, että kyllä johonkin tuollaiseen ollaan vielä menossa!

Se, miten hyvä asia se on, onkin eri juttu. Nimittäin päitä kyllä tulee silloin pyörimään, jos tämä polarisaatio ja painekattilatilanne etenee yli kriittisen pisteen ja räjähtää - se on kolmas maailmansota.

"And I'll say / There's gonna be the hell to pay"

Mutta kolmas maailmansota ei ole sellainen, jossa maat sotisivat keskenään, vaan sellainen missä maiden sisällä soditaan - nationalistit vs. globalistit sekä näiden muslimitaistelijajoukot (elleivät sitten lähde rintamakarkureiksi taas kerran). Se, miten se kaikki sitten lähtee vyörymään rajojen ulkopuolella, tulee olemaan jotain ennen näkemätöntä. Tällöin globalistien sotaisa ja rajoja kunnioittamaton luonne näyttäytyy jokaiselle, eikä he ole enää mihinkään tolkun maahan tervetulleita, ja hyvä niin.

Sillä se on Lopullinen Voitto.

(Toivotaan, että tämä kylmän informaatiosodan voittaminen riittää sen saavuttamiseen).