maanantai 10. joulukuuta 2018

Itsenäisyyspäivän uusia perinteitä oikealta vasemmalle - niin, ja jälkimaininkeja

Mitään varsinaisesti uutta ei itsenäisyyspäivämme tarjonnut, mutta/koska se tarjosi uusia perinteitä.

Erään perinteen toi huomioon Varustetelakan Valtteri Lindholm kirjoituksellaan, joka oli siinä mielessä erittäin kiinnostava näkökulma, sillä allekirjoittanut havaitsi, miten se sai niin natsin kuin myöskin suvakin laittamaan Varustetelakan boikottiin.

Se on kieltämättä saavutus!

Ihan kuin ihmisillä olisi tarkoitus vain valita tiimit, ja pääasiana on kuulua tiimiin?

Tai sitten, tai sitten syynä boikotin julistukseen oli tiimien kohdalla seuraavat syyt:

Natseja blogisti käytännössä kutsuu tuossa jutussaan moniongelmaisiksi runkkareiksi, toisaalta normaaleiksi ihmiksi, jotka ovat vain alkaneet radikalisoitua olojensa johdosta. Tämä varmaankin loukkaa joitakin natseja. Puhumattakaan siitä, etteivät he varmaankaan järin ilahdu siitä, että heitä pitäisi blogistin mukaan vastustaa.

Kun taas suvakit loukkaantuvat koska tämä saa heidät näyttämään tekopyhiltä ja itsetärkeiltä, omien pierujensa hajusta huumaantuneilta, ja vieläpä tässä kysymyksessä väärässä olevilta kaltevan pinnan hysteerikoilta (kirjaimellisesti suvakit tällä tempauksella ja sille annetuilla motiiveilla yhdistivät natsikortin kaltevan pinnan argumentoivirheeseen). Sekä karhunpalveluksen itselleen tekeviltä. Kuin myöskin edellisen kaltaisilta hylkiöiltä, eikä suinkaan kansan eliitiltä ja enemmistön ääneltä - joita eritoten suvakit rakastavat väittää olevansa.

Toista se oli vuosi sitten hallituksessa, jossa niin oikeisto kuin ruskeistokin (viherpunaiset) yhdessä tuumin ja sulassa sovussa, pistivät nimensä lappuun, jolla käytännössä vapautettiin Suomen työmarkkinat 7 miljardille ihmiselle. 

Silloin ei tällä tapaa vastakkainaseteltu tai katsottu nuivasti kumpaakin vastakkainasettelun osapuolta.

Tämä vasemmiston ja oikeiston yhteisen tien löytäminen oli suuri asia (kansainväliselle) kapitalistille, joka saa nyt valtion tarjoaman orjatyövoiman (Fundamentin termi sille on "uusorjuus", se on uutta orjuutta, mutta nimityksellä myös viitataan orwellilaiseen uuskieleen) lisäksi myös kansainvälistä halpatyövoimaa käyttöönsä, ja kansainvälinen ihmiskauppa maahanmuuttobisnes totta kai kukoistaa. Ruskeisto totta kai on myös mielissään, koska nyt voimme ottaa tänne kaikki maailman ihmiset töihin, sillä meillä on loputon määrä resursseja, kuten työpaikkoja ja rahaa. Mikä parasta, tuo sopimus on suoranainen vetonaula tulijoiloille, jotka voivat näin myös jatkossakin tehdä jekkuja suomalaisille (esim. 10v tytöille, mutta myös vanhemmat tytöt käyvät paremman puutteessa) ja vaikkapa maamme liikenteelle (esim. taannoinen ullata bussikuski -leikki, on sitten ne niin spontaaneja ne ihqpallerot!). Tämän agendan rinnalla perinteisen vasemmistolainen työväen ja vähäosaisten asian ajaminen on ns. sivuseikka, ja olisihan sellainen muutenkin auttamattoman vanhanaikaista näiden progressiiviselle friikkisirkukselle.

Loogiset ja johdonmukaiset johtopäätökset, eivät saa tulla unelman tielle!
Tällä tempauksellaan tämä uusi ja uljas, globalistinen oikeisto-vasen näytti Suomen kansalle keskisormea (kyynelet silmissä nauramisesta), ja sanoivat: mitäs äänestitte niin, kikkelis kokkelis vaan!

Näin kolmannen tien kannattajan ja visionäärin kannalta tuo oli oivaa promoa, mutta toisaalta pitää sanoa: pelkkä esimerkkikin olisi riittänyt. Nämä käytännön esimerkit kun tulevat vähän turhan kalliiksi.

Muuten taas tekstissä mainittu syrjäytyminen on erinomainen pointti, johon myös Fundamentti on ottanut kantaa tämän vuoden teksteissään. Ensiksi pitäisi tuhota esteet, jotka pitävät miehet jumissa ja syrjässä, ja täten opettavat avuttomuutta. Sitten pitäisi nähdä, että miesten syrjäytyminen ja syntyvyyspula maassamme, johtuu pohjimmiltaan samoista ilmöistä - ja tehdä niille systemaattisesti jotain. 

Hassu homma muuten sekin, että esim. MeToo:lle immuunit ihqpalleroiset saavat osakseen kaikenlaisia positiivisia syrjäytymisen esto-ohjelmia, joiden elimillisenä osana on kaiken heihin kohdistuvan kritiikin kitkeminen - samalla kun syrjäytynyt valkoinen heteromies on täysin vapaata riistaa, ja yhteiskunnan vihollinen numero yksi. Häntä esim. lyödään karenssilla siitä hyvästä, että maassamme työpaikkapula. Ai niin, mutta eihän haittamaahanmuuttoa voisi jatkaa, jos myöntäisimme ettei maassamme ole työvoimapulaa, vaan työpaikkapulaa! Moinen olisi yhtä harvinaista kuin jos joku matu saisi vaikkapa edellä mainitun karenssin tai hän löytyisi leipäjonosta. Ehei, iphonet ja merkkivaatteet sekä ruoka saadaan KELA-goldilla, joka kuuluu vain kunniakansalaisille, ei kantasuomalaisille resupekoille, joiden kärsimys on globalistimielisten mukaan aina heidän omaa syyntänsä.

Vasen, oikea, tahdissa!

Katsotaan vielä mitä oikeistolle ja vasemmistolle kuuluu.

Vasemmistoliiton kansanedustaja puhui Suomen Kansa Ensin -liikkeen mielenosoituksessa - Li Andersson: ”Harkintakyky pettänyt”

 Minkä takia on pakko polttaa sillat ja kieltää kaikki rakentavat dialogit?

Kansallismieliset eivät estäneet nykyruskeistoon kuuluvan kansanedustajan tulemista luokseen, se oli jumaliste ruskeistolaiset itse!

Ketkä täällä siis ovat niitä ongelmienaiheuttajia?

Keiden porukat eivät marssi minkään puolesta itsenäisyyspäivänä, paitsi muita marssijoita vastaan?

Miksi?

No, koska hyvesignaloinnin lisäksi kone käy kierroksilla, mutta ohjaamistossa ei ole kukaan!

Meinaako Vasemmistoliitto oikeasti jatkaa ylikansallisen kokoomuksen kanssa globalistista liittovaltiokehitystä, jonka päämääränä on Suomen tekeminen EU:n liittovaltioksi? 

5 pisteen vihje: siinä käy ihan yhtä hassusti molemmille agendoille, niin Suomen työväen, kuin myös Suomen kansan. (Toisaalta, jos tätä vauhtia mennään, tänne syntyy viimeinen suomalainen siinä 2040-luvulla, joten kohta tämä kaikki on ohi kannalta muutenkin - muisto vain jää)

Näin tutut teemat taas toistuivat: suvakit ja anarkonarkot marssivat ja riehuivat, samalla kun joku tai jotkut heräsivät vasemmistossa - ihan kuten viime vuonnakin kävi kerran jos toisenkin.

Ei mutta otetaas vielä tämä juttu oikealta, nyt kun Petturi Urpo on arvatenkin järkyttyneenä jostain, mikä on hänen omaakin syytänsä - järkytys on muodollisuus, hieman kuten yllättyneisyys siitä, että näin todellakin saattoi tapahtua:

Orpo järkyttynyt Oulun tapahtumista – "Jos hakee Suomesta turvaa ja tekee tällaista, ei ansaitse turvaa"


Tältäkin osin ei tule mitään muutosta totuttuun, vaan perinteet jatkuvat:
  • Urpo tai vastaava vastuunpakenija on pahoillaan ja todella järkyttynyt.
  • Ei kuitenkaan mitään syytä vihalle, eikä pidä nyt tehdä hätiköityjä johtopäätöksiä:"Pahinta kuitenkin on rasismi, sillä terrori-isku sattuu vain kerran, mutta vihapuhe ainaisesti!"
  • Aihe painuu unholaan.
  • Kansa nauraa sillä Putouksen pikkujouluspeciaalissa on todella hupaisa tanssiva torttu. 
  • Kansa lukee lehdistä "on se runppi hullu" -uutisia: "Trump ei tiennyt miten käytetään Koilis-Beireutilaisen passipoliisin siveysvyötä! Somessa nauretaan ja vaaditaan uusia vaaleja!"
  • Kansa on unohtanut.
  • Olemme palanneet syklin lähtöruutuun, odottamaan uutta kepposta ja uusia krokotiilinkyyneliä. Ja tietenkin uutta kierrosta. 
Ja lopuksi ulkomaan uutisia

Mitä tulee muutokseen, niin ehkä se tulee Ranskasta?

Toimittajalta: Mikä rauhoittaisi mellakoivat ranskalaiset?

"Presidentti Emmanuel Macron on epäonnistunut kapinoivan kansan tyynnyttelemisessä"
Koska - vastoin Virallista Narratiivia (TM) - nuo mellakat eivät johdu vain polttoaineverosta, vaan myös Macronista. Ne ovat anti-globalistiset mellakat, joissa kansan puolelle on tullut mm. ambulanssit ja osa poliiseistakin. Joten onko ihme, jos Mr. Makarylliä ei nyt oikein kuunnella, koska kansa kokee että tätä hupiukkoa on ihan riittämiin jo kuunneltu?Ranska on muuten maa, josta melkeinpä jokainen poliittinen suuntaus on lähtenyt. Sieltä on tullut niin liberalismi, kansallissosialismi, kommunismi, sosialismi jne* , joten olisi luonnollista jatkumoa, jos tämä globalistinen hulluus saisi lopun alkunsa myöskin Ranskasta.Historialiinen liite: Sylttytehdas sijaitsee Ranskassa

*Jep, kommunismi ei ollut Karl Marxin keksintö. Marx vain oli kommunismin eräs teoreetikko, joka sai oman versionsa siitä läpi, siten että siitä tuli suosituin niistä. Tai ainakin tunnetuin. Mikä on mainittava, on se, että myös aatteen alussa puoleensa hyvinkin veren- kuin vallankumouksen himoista ainesta. Myöhemmin tuo ominaispiirre ei ollut muuttunut, päinvastoin: saldona miljoonia kuolonuhreja - vain kapitalismi pystyy samaan, mutta saa sen kaiken näyttämään luonnollisemmalta, eikä siksi jää kiinni.


Samoin kansallissosialismi ei ollut Hitlerin keksintö, vaan kyseessä oli vain hänen variaationsa teemasta (johon otettiin myös paljon ideoita Italian fasisteilta). Ylivoimaisesti menestynein ja tunnetuin kaikista kansallissosialismeista, joilloin tästä samasta syystä luullaan kansallissosialismin tarkoittavan aina natsismia. (Vähäsen sama kuin jos vertaisit Suomen suvakki-SDP:tä Tanskan kansallissosialistiseen SDP:hen.) Esim. Suomessa on ollut aikoinaan kansallissosialismeja, jotka tietoisesti erosivat Saksan versiosta, kuin myös saksalaistyylisempiä. Natseillakin oli puolueessaan niin hitleriläiset kuin strasserilaiset, joista hitleriläiset olivat lähempänä fasismia, strasserilaiset kirjaimellisempaa kansallissosialismia.

Miksi sosialismi ja kommunismi on mainittu erikseen? Koska ne eivät historiallisesti(kaan) ole 1:1 sama asia, ja ne myös syntyivät erikseen (marxilaisessa narratiivissa kapitalismi synnytti sosialismin, josta syntyi lopulta kommunismi - kyseisen narratiivin perusidea taas oli hegeliläistä alkuperää, kuten moni muukin Marxin juttu). Kuten jo sanottua, maailmassa oli ennen Marxiakin kommunisteja, mutta oli myös samaan aikaan sosialistejakin, sillä molemmat ovat liberalismin lapsia. Liberalismi taas luotiin antiteesiksi monarkialle. Aika mielenkiintoista. sillä nykyinen moni itseään klassiseksi liberaaliksi tituleeraava, kertoo kuuluvansa myös oikeistoon.

Oikeiston ja vasemmiston yhtäläisyys nähdään myös siinä, että molemmilla on "omat anarkiansa". Anarkia on vasemmiston versio teemasta. Oikeiston versio on nimeltään libertanismi - joka on nykyisin eräänlaista kevyt-anarkiaa minimivaltioineen, mutta alunperin nämä käytännössä tarkoittavat samaa asiaa. Anarkistit keksivät libertanismin kiertoilmaukseksi, koska ylipäänsä koko anarkia oli kielletty jo terminäkin. Miksi? Koska nämä luupäät olivat samanlaisia öyhöttäviä riehujia jo vuosikaudet sitten, niin etteivät he muuta saaneet aikaan, paitsi paikkojen räjäyttelemistä. Sellaisia apinoita jaksa normaalit ihmiset katsella.

Annahan sen marinoitua hetken.

(Ja mieti aikaa, kun koko oikeisto-vasen,  tuo ongelman ylläpitäjä ja aiheuttaja, on historiaa lopullisesti? Ai niin, tiesitkö että senkin alkuperä on Ranskassa?)

Ei kommentteja: