tiistai 11. joulukuuta 2018

Väkivaltaisen suhteen voi ennustaa, ja nainen tietää sen itsekin

Taas kerran on kilistelty uhripääomapajatsoa. Erästä suosituinta sellaista, mutta joka lähes tulkoon aina perustuu naisten omaan hölmöilyyn ja sairaisiin pariutumistottumuksiin.

Mistä siis on kyse?

Väkivaltaista suhdetta ei voi ennustaa: "Eihän se ala niin, että sinulle sanotaan 'minä olen väkivaltainen'"

Nyt, tarkoituksena ei ole kommentoida tuota kyseisen naisen tapaus erityisesti, vaan koko ilmiötä yleisesti. Tämä ulostulo vain antoi niin mainion tilaisuuden, joten sitä myös käytettäköön tämän tekstin yhteydessä.

Ideana on siis se, että naiset ovat aina uhreja, ja että he eivät ole voineet tietää sitä, että kun he valitsevat miehen tämän jännyyden, kuten impulsiivisuuden, väkivaltaisuuden, päihdeongelmien ynnä muiden vastaavien atribuuttien perusteella, että hän sitten olisikin sellainen.

Mutta se on silkkaa paskaa.

Sinisen pillerin klassisia höynäytyksiä, jotka punainen pilleri paljastaa.


Tehdään tämä ensimmäisenä selväksi: nainen ei valitse olla jännämiehen kanssa - miehen joka siis on väkivaltainen, muiden "jännittävien" ominaisuuksien lisäksi - siksi, että ei joko tiedä tämän olevan sellainen, tai siksi, että sellainen mies on itsevarma, tai muutakaan sellaisia.

Nainen ei voi mitenkään tietää onko himoitsemansa mies väkivaltainen!

Naiset eivät missään nimessä ole sairaita!

Nainen on sen miehen kanssa siksi, koska nainen haluaa jännämiestä. Tällainen nainen on tietoisesti tehnyt valintansa, vai väittääkö joku, että naisen erehtymätön vaisto on nyt tällä kertaa pettänyt?

On kokolailla sama, että onko kyseessä naisen tietoinen riski vai masokismi, mutta lopputulos on se, ja sama.

Tässä uhriutumisessa naista ei tarvitse, eikä pidäkään auttaa sillä tämä on hyvä esimerkki siitä, miten feminismin jälkeinen aika saa naisen olemaan haitaksi itselleen ja ympäristölleen. Jos tätä tuetaan tätä: "ota jännämieheltä turpaan -> kerjää ja saa sääliä -> valitse jälleen jännämies" -kierrettä, siitä ei päästä koskaan eroon. Tuo kierre osaltaan aiheuttaa sen, miksi kilteistä ja kunnon miehistä tulee inceleitä - joten se siitä "halusin vain hoivata sen ihanan sarjamurhaajakiduttajaraiskaajan kuntoon :3" -selityksestä. Ei mene läpi.

Siitä puheenollen. Eräs suosittu naisen rationalisoimishamsterin tuotos onkin, tämä kuuluisa: "ne hiljaiset, kiltit ja kunnolliset miehet niitä vaarallisimpia ovatkin, kun eivät koskaan raivoa". Eli logiikka on: "jännämiehet ovat kilttejä ja kunnollisia miehiä, kiltit ja kunnolliset miehet ovat oikeasti jännämiehiä, joten valitsen jännämiehen" tai lyhyesti: "kaikki on oikeasti päinvastoin".

- Naisen itsepetos tai/ja tyhmyys ansaitsee Darwin palkinnon. Joka. Ikinen. Kerta.

"Teoista vastuun kantaminen on naisvihaa ja patriarkaatin salajuoni. :)"
Eräänä esimerkkinä edellisestä rationalisointihamsteroinnista, on se, miten feministit demonisoivat ja vainoavat kilttejä ja kunnollisia miehiä. Paha sanoa, kumpi tuli ensin - oliko feministien määrä yrittää selitellä tämä naisten tuhoinen taipumus pois (taipumus, joka pistää esim. psykopaattien ja kroonisten rikollisten geenit jakoon mutta tappaa kunnolliset miehet geneettisellä tasolla), vai saiko naiset feministeiltä tuon rationalisoinnin seurata primitiivisimpiä ja eläimellisimpiä vaistojaan?  No, feminismi on naisluonteen pahimpien piirteiden politisoimista, ja lopputulos yksi ja sama, joten välikös tuolla.

Otetaan vielä muita myyttejä aiheen tiimoilta.

Eräs seikka, mikä näissä aina jää mainitsematta, on naisen oma osuus.

Toki, feminismin narratiivissa väittämä, että nainen on ikuinen uhri ja kykenemätön väkivaltaan tai muuhun pahaan, joten epäilemättä taas tuolla aatteesta sairaimmalla on limaiset kätensä pelissä, mutta toisaalta naiset harrastavat tätä peliä ihan yksilötasollakin.

Kyseessä voi nimittäin olla tapaus, jossa nainen jättää kätevästi kertomatta oman osuutensa tapahtumien kulkuun. Mies löi? No, mitä nainen teki? Istui vain kaikessa rauhassa ompelemassa sukkaa, kun ihmiskunnan pahin vitsaus eli valkoinen heteromies tuli ja veteli ympäri korvia? Kuulostaa äärimmäisen vakuuttavalta!

Vai, kävikö niin että nainen vittuili miehelle sydämensä kyllyydestä, ja lätki tätä pitkin naamaa, jonka seurauksena mies antoi naisen maistaa omaa lääkettään? Todennäköisesti.

"Miesviha ja naisten mieli- ja ylivalta on tasa-arvoa. :)"
Tehdään nyt yksi asia selväksi:
Joko on tasa-arvoa, tai sitä ei ole.
Joko (parisuhde)väkivalta on väärin, tai se ei ole.

Tämä, että naisten väkivaltaa ei lasketa, ja nainen on tasa-arvoisempi kuin mies, on loputtava.

Nyrkkisääntönä (pun not intended) on se, että jos lyöt toista, odota että sinua lyödään takaisin. Itse asiassa, tajua, että olet ansainnut sen silloin, sillä sinä olet se joka sen aloitti.

"Ni-niin mu-mutta kun na-nainen on  he-heikompi sukupuoli.."

Allekirjoittanut ei edes mene siihen, kuinka muistaa minkälaisen porun alotti feministi, kun allekirjittanut sanoi naista heikommaksi astiaksi. 

Vaan mitä tulee itse selitykseen, niin se ei kelpaa selitykseksi, vaan antaa aiheen sille, että nainen on vaarallinen itselleen ja ympäristölleen, joten hänet tulee asettaa holhoukseen.

Jos naiset feminismissä niin paljon kerran haluaa jäljitellä kaikessa miehiä, niin ensimmäinen oppitunti on tajuta se, miksi et näe pienemmän miehen haastamassa riitaa isommilleen. Toki näin voi käydä, mutta silloin tulee selkäsauna, tätä pienempää pidetään oppirahojen maksajana, ja vähän tyhmänäkin. (Eri asia, jos isompi menee kiusaamaan pienempiään - se on sama kuin naisten kanssa, jotka kiusaavat miehiä, molemmat omaavat valta-aseman joka mahdollistaa heille sen mitä he tekevät, ja tämä tekee heistä halveksittuja raukkiksia).

Juttu on niin, että edellä kirjoitettu pätee tässäkin. Elämä ei ole mikään Tom and Jerry -piirretty, missä pienempi ja kusipäisempi on oikeutettu selviämään kuin koira veräjästä, ja terrorisoimaan menestyksekkäästi isompaa. Tasa-arvo ei toimi niin.

Vaan tämähän on hyvänä esimerkkinä siitä, miten tuplastandardit ovat massakontrollin ase. Se, että nainen saa tehdä ja mies ei, esim. seuraavaa:

Law student, 20, pours water mixed with BLEACH on to men's groins on the Russian metro to stop them from 'manspreading'

Kuvaa hyvin sitä, miten vallitseva tilanne on muuttanut naisista hemmoteltuja naislapsia, jotka voivat tehdä toinen toistaan röyhkeämpi temppuja, sillä pelkoa seurauksista ei ole.

Summa summarum

Väkivaltaisen suhteen voi ennustaa, etenkin kun nainen valitsee jännämiehen koska tämä on väkivaltainen. Voitte kysyä tätä Steen Christenseniltä, joka tappoi kylmäverisesti kaksi poliisia ja on nyt häntä tämän johdosta lähestyneen suomalaisen naisen kanssa naimisissa - jos tarkkoja ollaan, niin väkivaltarikollisille sataa tälläkin hetkellä naisilta kiimaa tihkuvia rakkauskirjeitä. Eli, nainen tietää varsin hyvin mihin on ryhtymässä.

Myös nainen jonka ulostulon seurauksena tämäkin kirjoitus syntyi, näki kyllä merkit tulevasta - samaisen naisen aiemmassa uhriutumiskertomuksessa:
"Alkuaikoina olimme yhdessä illalla pitseriassa, kun mies yhtäkkiä suuttui ja alkoi vaatia minua tilille jostain. En ymmärtänyt, mistä. Kun kävelimme pitseriasta ulos, hän heitti tilaamansa pitsan kadulle ja tönäisi minut läheisen talon seinää vasten useamman kerran. Samalla hän huusi asioita, joiden sisältöä en enää muista."
Mitään punaista lippua ei ollut nähtävissä siinä, kun mies saa "tyhjästä" raivokohtauksen, jonka seurauksena heittää pizzan maahan ja naisen seinään - monta kertaa?

Meidän oikeasti on harkittava naisten äänioikeuden peruuttamista, ja laittamista heidät samaan sosiaaliseen asemaan lasten ja muiden holhouksen alaisten kanssa, jos tilanne oikeasti on tämä.

Emme voi muuten pelastaa naisia heiltä itseltään, heidän pariutumistottumuksiltaan ja heidän rationalisointihamsteriltaan.PS. Ruskeiston, suvakismin ja feminismin naiset ovat kuin kulttilaiset: osaan heistä pätee edellä kirjoitettu, osa on pikemminkin aivopestyjä. Tällaiset naiset ovat predotorisen aineksen, kuten miesfeministien ja "vain rasisminatsifasismien puheissa vaarallisten ihqpalleroiden" ensimmäisiä uhreja. Osan kohdalla paha saa palkkansa, osan kohdalla maksetaan oppirahoja.

Ei kommentteja: