torstai 13. joulukuuta 2018

Näin lähestyt naista oikein (minimoi pakit ja #MeToo-syytteet!)

Esipuhe

Aiemmat naisestamisvinkit ovat olleet siitä ongelmallisia, että ne ovat oikeastaan jo hieman pidemmälle ehtineille. Monilla kun on naisten hypergamian johdosta ongelmia päästä alkua pidemmälle. Puhumattakaan Damokleen miekan tavoin miesten päiden yllä riippuvasta #MeToo -miekasta, mikä on feministien pyrkimys kitkeä kaikki keskiverto- ja sitä alempana tasoltaan olevien miesten lähestymisyritykset - ylemmän tason miesten kohdalla sillä lähinnä viedään heiltä rahat ja maine, joko puhtaasta katkerasta kostonhimosta johtuen tai pahansuovasta opportunismista.

Pariutumisessa on monia epäreiluja ja epätasa-arvoisia tekijöitä, käytännössä aina siten, että ne raskauttavat vain miestä.

Eräs näistä on lähestyminen ja torjunta.

Koska naisilla on seksuaalinen valta, ei heidän tarvitse lähestyä.

Sen tietää mitä se tarkoittaa miesten kohdalla:

Miehet joutuvat lankulle kävelytettäviksi.

Kuitenkaan kyseessä ei ole mikään pikku juttu, ja onkin omituista, että se sukupuoli jolla on vähäisempi valta, on se joka joutuu ottamaan suuremman vastuun.

10 Surprising Facts About Rejection


Johdanto

Perinteinen, suomalainen tapa lähestyä vastakkaista sukupuolta on ottaa suunta lähestyttävään, jonka jälkeen sitten marssitaankin määrätietoisesti hänen ohitseen. Muuntaen samalla katsekontaktin  vastapuolen silmistä kaukaisuuteen, kuin olisi koko ajan sinne katsonutkin.

Tai, jos oikein villiksi äidytään, se käy näin:


Nyt, ennen kuin menemme asiaan, kerrataan säännöt, ja jo opitut asiat.

Säännöt:
 • Nainen valitsee, ja naisen iskeminen on yleisesti ottaen myytti
 • Naista yleensä ei puhuta sänkyyn, sen sijaan mies voi puhua itsensä pois sänkypuuhista
HUOM!  Jotkut naistyypit (esim. "testerit") testaavat joka tapauksessa. Mutta selviät siitä lukemalla testioppaan tästä (klikkaa tätä hyperlinkkiä).

 Näistä syistä, tässä tekstissä ei ole mukana lainkaan iskurepliikkejä. Ne ovat tämän pääopin jälkeen enempikin syventävää opetusta, ja tarve niille on lähempänä nollaa, tämän ohjeistuksen ansiosta.Se on hieman sama juttu kuin itsevarmuuden kanssa:  itsevarmuutta et tarvitse, muuta kuin itseäsi varten.

Lisäksi on olemassa vielä lisäsäädös, littyen juuri tähän kategoriaan ja joka siksi paljastetaan maailmalle nyt:
Sinulla on oikeus lähestyä ja jututtaa ketä tahansa, mutta vastapuolella on myös oikeus halutessaan torjua sinut.
Todellisuustarkistus: Jos tämä sääntö tuli sinulle yllätyksenä, olet tällöin feministisen yhteiskunnan aivopesemä/& ns. hypergamiatietoinen (aistit naisten hypergamian).

Valitettavasti moni on ed.mainitulla tavalla aivopesty, ja hypergamiatietoinen, joten yllä oleva sääntö ei enää toteudu kunnolla vaan on vääristynyt, johtuen mm. feminismistä ja #metoo-vainoista. Mies on näin alistettu massakontrollin avulla, ja häneen installoitu alitajuinen naisenpelko ja ala-arvoisuuden tunne:Tästä(kin) syystä, tämä kirjoitus on hyvin tärkeä, sillä tämä ei vain auta sinua optimoimaan lähestymiesi onnistumisprosentin, ja minimoimaan mahdollisuutesi olla MeToo-syytetty, vaan tämä myös auttaa sinua pitämään kiinni oikeuksistasi miehenä ja ihmisenä.

Nyt, syy miksi tässä yhteydessä käytetään termiä kuten "minimoi", eikä tässä pumpata turhia toiveita Sinisen Pillerin Deittailuteollisuuden epäeettisellä marketoinnilla, kuten: "Onnistu nyt täydellisesti naisen lähestymisessä, ja saa kuka tahansa haluamasi nainen 100% varmuulla - vain tällä yksinkertaisella iskurepliikillä!!!

Miksi näin?

Siksi, koska tämä on punaisen pillerin blogi, joka näin ollen pitää ns. Real talk -periaatteesta kiinni, eli ei yritä huijata sinua sinua, tai valehdella ja pettää sinua, vain myydäkseen sinulle agendaansa tai palveluitaan ja tuotteitaan.

Näin ollen minimointi jättää tilaa käyttäjän vastuulle, sekä muuttujille joten homma pysyy tehokkaana, mutta silti realistisena.

Mutta mikä on muuttuja?

Nainen.

Näin ollen nainen ei ole yleisesti NPC:mäisyydestään huolimatta mikään videopeli, jota voisi pelata, tai soitin jota voisi soittaa. Tämä siksi, koska kyseessä on kaikesta ennalta-arvattavuudestaan huolimatta, kaaottinen järjestelmä, joka voi milloin tahansa kääntää itsensä ympäri.

Lisäksi poliittisesti epäkorrekti faktahan on, että jotkut naiset ovat vain 100% pahoja ihmisiä (feministit etenkin!), jotka tarkoituksella voivat johtaa sinua harhaan (esim. kuten tässä jutussa havaittiinkaikissa Suomen tunnetuissa naisten hyökkäyksissä miehiä vastaan valheellisten syytösten muodossa, oli taustalla feministit!) - mutta, toisin kuin muissa deittailu- ja pariutumis-metodeissa, järjesjestelmissä ja ohjeissa, tämä teksti ja edelliset ohjeet, yhdessä kattavat myös tämän ongelman parhaansa mukaan (siinä missä SPDT:n poliittisesti korrektit ohjeet laittavat kaiken syyn sinun niskoillesi, ja eivät edes varoita sinua! Päinvastoin niiden mottona on: kaikki on aina miehen syytä ja naiset ovat täydellisiä. SPDT rakentaa hiekalle, Fundamentti ei.).

Essenssi:  Mikä siis on se naista oikein lähestymisen salaisuus? 

Vastaus: Naisen antamat (ei-vapaaehtoiset) kiinnostuksen merkit ja lähestymissignaalit.

Sinun tulee osata lukea nämä naisen kutsusignaalit.

Se se on!

Se on se strategia, ja se on se taktiikka!


Ohjeiden essenssi on siinä, että tämä on yhdistelmä strategiaa ja taktiikkaa, joka perustuu vastavuoroisuuteen, kuin tieteen ja psykologian lakeihin.

Nyt, näitä merkkejä, on useita kymmeniä.

Mutta niissä on olemassa selvästi yleisempiä sekä vähemmän tiedostettuja merkkejä, joten tästä syystä emme suinkaan iske tekstiseinällä lukijaa, vaan annamme sopivan kokoisen muistilistauksen näistä merkeistä.

Se vielä mainittakoon, että suurempi painotus on merkeillä, jotka ovat ei-vapaaehtoisia, eli alitajuntaisia. Nämä merkit voit havaita - oikealla ajoituksella - jo ennen kun olet puhunut naisen kanssa sanaakaan; ideana onkin, että lähestyt vain naisia, joilta saat näitä merkkejä, sillä se on avain tämän tekstin aiheeseen eli 1. torjuntojen minimointiin ja 2. MeToo-syytöksiin joutumisiin.

Kuulostaa hyvältä?

HUOM: Allekirjoittanut ei ota vastuuta, jos lukija tekee alla olevan clipin tavoin, ja pistää kämppänsä remonttiin, tajuttuaan miten tilaisuudet ovat kirjaimellisesti kävelleet hänen ohitseen (tai hän niiden). Niin kävi melkein allekirjoittaneellekin, kun hän alkoi tutkia tätä asiaa - tämä siitäkin huolimatta, että allekirjoittanut on tiennyt intuitiivisesti näistä osan. Fakta kuitenkin ojn, ettei kukaan ole seppä syntyessän, eikä näitä yleisesti opeteta, sillä miesten seksuaalinen valta tahdotaan minimoida. Mutta tämän teksti on sille parasta vastalääkettä!


Naisen ei-vapaaehtoiset/alitajuiset kiinnostuksen merkit:

 • Nainen haroo/korjaa hiuksiaan (nähtyään sinut).  Jostain syystä erityisesti hiukset nainen liittää alitajuisesti omaan viehättävyyteensä. Joskus hänen on tarkoituksenaan näyttää enemmän kasvojaan, siirtämällä niitä pois kasvojensa edestä. Joskus hän haluaa vain näyttää hiuksiaan. Eräs mielenkiintoinen, opettavainen anekdootti olikin, kun allekirjoittaneeseen iski silmänsä, eräskin yliopisto-opiskelijatar, joka näyttä jonkinlaiselta tomboylesbohipsteriltä. Tämä katsoi allekirjoittanutta hämillään, jonka jälkeen kävi hyvinkin läheiseksi. Ja mikä mielenkiintoisinta, hän otti piponsa (sellaisen, joita nämä käyttävät myös sisätiloissa, kesät talvet) pois, ja heilautti pikkuleteillä olevia hiuksiaan, kuten naiset jotka osoittavat kiinnostuksen merkkejä. Näin kaikki naisten vakaumukset, mukaan lukien seksuaaliset unohtuvat, kunhan vain oikea mies osuu kohdalle - tällöin hän palaa naiseksi.
 • Nainen jää kiinni sinun katsomisesta. Opettavaisena anekdoottina on eräs hyvin herttainen, kotikaupunkinsa missikisat voittanut tyllerö. Allekirjoittanut oli jutellut tämän neidon kanssa kerran aiemmin, ja kun hän näki tämän tällä kyseisellä kerralla, hän huomasi miten tämä kyseinen neito vilkaisi häntä sivusilmällä. Tämän johdosta allekirjoittanut teki pienen testin tästä teoriasta: hän jäi katsomaan, katsooko tyllerö vielä uudestaan. Tyllerö katsoi, jolloin allekirjoittanut hymyili ja moikkasi häntä, johon neito vastasi oitis moikaten ja hymyillen (hän tämän jälkeen hymyili leveästi, ja laski päätään alemmaksi ja hartioitaan ylemmäksi, kuin kissa jota paijataan).
 • Nainen näyttää sinulle kaulansa ja ranteidensa sisäpuolta. Mikä on "antautumisen" merkki (myös alistuvainen ja tottelevainen käytös on yleisesti ottaen tällainen merkki, mutta se voi olla myös tietoinen merkki, mitä käytetään manipulaatiossa).
 • Vaatteiden korjaaminen/& ehostaminen. Hän haluaa näyttää paremmalta, ja haluaa että hänen vaatteensa istuvat paremmin. Esim. housujen nostaminen saa takapuolen näyttämään paremmalta, kun housut eivät roiku. 
 • Jalkaterät ovat kääntyneet sinua kohden. Tämä kuulostaa klisheeltä, mutta on kehonkieliasiantuntijoiden varmentama merkki. 
 • Nainen räpyttelee silmiään tavallista enemmän, ja pupillit ovat laajentuneet. Tämä kuulostaa joltain, mikä on suoraan piirretyistä, mutta nämä merkit viittaavat joko huumeiden käyttöön, tai lisääntyneeseen kiihotuneisuuteen. (Tietysti tämä ei ole kovinkaan avuliasta neuvo, jos tämän johdosta menet tirrittämään naisen silmiin anniskeluravintolassa.)
 • Punastuminen. Myös fysiologinen, kiihottuneisuuden merkki. Mutta koska tämä voi johtua monesta asiasta, niin tämä myös on niitä merkkejä joita tulee tarkkailla enempikin "piste i:n päällä" -merkkeinä, kuten edellä mainittua. 
 • Hän avaa symbolisen reviirinsä sinulle
Edellisiä yhdistää se, että ne yleensä tapahtuvat heti kun nainen on vilkaissut sinua tai muuten havainnoinut sinut. Nämä ovat ne parhaimmat merkit, sillä nämä merkitsevät alitajuista kiinnostusta sinua kohtaan.

Naisen vapaaehtoiset kiinnostuksen merkit.

HUOM: Näiden kohdalla pitää muistaa, että kyseessä voi olla myös manipulaatio, eli keino yrittää esittää kiinostunutta, jotta hän voisi saada sinulta jotain se avulla (kts. lisää tästä, kohdasta). Siispä, nämä ovat tämä ohjeistuksen kannalta sekundäärisiä merkkejä, ja olennaisimpia ovat ei-vapaaehtoiset.

 • Nainen hortoilee lähipiiriisi. Tästä tulee mieleen heti parikin opettavaista anekdoottia. Toinen oli baarissa ja toinen bussipysäkillä. Baarissa, tai paremminkin sanoen baarikeikalla, oli blondi joka oli katsellut allekirjoittanutta ja kuiskutellut kaverilleen jotain. Myöhemmin hän ilmaantuu allekirjoittaneen viereen kuvaamaan keikkaa - vaikka lähempänä lavaa olisi ollut tilaa. Bussipysäkkityllerö vilkuili allekirjoittanutta, ja allekirjoittanut häntä. Vaikka allekirjoittanut vaihtoi hieman sijaintiaan (meni istumaan), samainen tyllerö seurasi hänen välittömään läheisyyteen (söpöläinen), allekirjoittanut avasi pelin ja tyllerö oli kuin olikin mukavasti mukana. Tämä on ehkä yleisimpiä naisen tapaja "tehdä aloite".
 • Nainen keksii tikusta asiaa voidakseen puhua kanssasi (esim. "neito hädässä"). Tästäkin tulee mieleen pari opettavaista anekdoottia. Ensimmäisellä kerralla nainen tulee bussipysäkillä - jossa oli vaikka kuina muita ihmisiä - allekirjoittaneen välittömään läheisyyteen, ja kysyi neuvoa "kuinka bussissa maksetaan" - vaikka allekirjoittaneella oli korvanapit ja hän katsoi täysin eri suuntaan! Toinen tapaus tapahtui jäätelöautomaatilla, kun eräs nainen tuli kysymään, miten sitä käytetään, ja esim. heitti kaksimielistä läppää kysyen poletti kädessään "kumpaan reikään? :)". Kerran lisäksi eräs nuori nainen kertoi olevansa toiselta paikkakunnalta. Allekirjoittanut kuittasi sen, että "aha, mielenkiintoinen juttu", mutta sitten kyseinen tyllerö otti allekirjoittanutta kädestä kiinni, vei sivummalle ja alkoi suudella.
 • Hän nojaa eteenpäin (sinua kohti)/& tuijottaa sinua lumoutuneena kun juttelette. 
 • Hän pyrkii tekemään itsensä huomatuksi. Esim. Alkaako nainen moikkailla sinua, vaikka hänellä ei olisi erityistä syystä siihen? Jep, hyvä merkki! Tämä on tavallaan jatko-osa lähipiirissä hortoilulle. Eräs hyvin näyttävä nuori neitokainen alkoi harrastamaan tätä allekirjoittaneen kohdalla siten, että hän alkoi moikkailemaan, ja aina kun allekirjoittanut moikkasi takaisin kyseinen tyllerö väläytti tyytyväisimmän hymynsä ja oli kuin palkinnon saanut. Tälle moikkailulle on ominaista ns. Z-asento, jossa nainen tekee kädellä "kiillotusliikettä" moikatessaan sinua, samalla kun hän nostaa toista pakaraansa ylöspäin, kääntyessään täysin sinua kohden. Kyseessä on melko voimakas signaali, hieman sama kuin se että hän nähdessään sinun alkaa haukotella työntämällä rinnat mahdollisimman eteenpäin. Tällöin hän viestii jo hyvin seksuaalisella tasolla, koska hän korostaa takapuoltaan ja rintojaan sinulle. (Tietysti tämän väärinkäsittämisen mahdollisuus on aika suuri, sillä joskus kyseessä on vain pelkkä etiketin seuraaminen, siispä pelkästä tervehtimisesti ei kannata tehdä liian pitkälle meneviä johtopäätöksiä.) 
 • Hän nauraa, erityisesti sinun huonoille jutuille.  Tällä on periaatteessa aika suuri vaara olla manipulaatiokeinona, mutta ei aina. Naisen logiikalla juttu on hyvä, jos sen kertoo mies, jolla on hyvät jutut. Toisaalta, tämä on myös keino saada mies luulemaan, että nainen olisi hänestä kiinnostunut. 
 • Hän hymyilee sinulle. Tämä on totta kai aika ilmeinen merkki, ja menee pitkälti samaan sarjaan moikkailun kanssa. Etenkin koska tätä voidaan käyttää manipulaatiossa jossa hän näyttelee olevansa sinusta kiinnostunut. 
 • Hänen äänensä on korkea/pehmeä. 
 • Hän kertoo itsestään mielellään ja tulee yleisesti puheliaammaksi
 •  Peilaaminen, niin asennoissa kuin muissakin maneereissa. Hänen reaktionsa ovat samoja kuin sinulla, joskus jopa liioitellumpia. (Jotkut ihmiset ovat tosin sen tyyppisiä, että ne tekevät todella silmiinpistävästi - tietoisesti tai ei-tietoisesti. Se on oikeastaan melko karmaisevaa jos sitä tekee liikaa, jopa joidenkin mielestä ärsyttävää. Joten älä mene yli laidan tämän kanssa. Tämä menee sarjaa: kerran nähty, mitä ei saa näkemättömäksi. Et halua olla ko. silmätikku.).
 • Jutellessanne kehonkieli on avointa ja rentoa. Kehonkieli on sinun suuntaasi.
 • Hän ottaa sinuun fyysistä kontaktia. Tämä on samalla merkki siitä, kun sinulle näytetään vihreää valoa fyysiseen kontaktiin. Fyysinen kontakti, alkaa usein siten, että hän törmää/ottaa kontaktia "vahingossa", siitä se etenee vasta kohti tahallista. (Esim. Allekirjoittanutta on usein naiset sohineet tisseillään, kirjaimellisesti ihan ohimennen).
 •  Yksityiskohtiesi ja muutostesi huomiointi. Tämä on hyvin perifeminiininen merkki välittämisestä. (Vastapainoksi jos haluat tiputtaa ns. odotetun kohteliaisuuden, niin kehu jostain tällaisesta naista, oli se sitten uusi kampaus tai vaatekappale - hän sulaa sadasosasekunnissa). Naiset kun ovat kovia muutenkin mittailemaan ihmisiä, miehiä ja naisia, he kun ovat näet hyvin tuomitsevia. Allekirjoittanut muistaa vieläkin erään entisen heilan ilmeen, joka mittaili päästä varpaisiin hänen mukanaan silloin ollutta daamia. 
 • Nainen jää luoksesi, ja liikkuu mielellään mukanasi. Tähän lukeutuu myös energian käyttö ja panostaminen kanssakäymiseenne.


 • Molempiin sarjoihin lukeutuu myös katsekontakti, ja se, ettei hän saa katsetta irti sinusta. Tähän kun yhdistetään hymy, niin aletaan olemaan jo aika turvallisilla vesillä.

  Lisäohjeet - nämä eivät vain ole edellisten tehostamiseksi ja tueksi, vaan jo itsessään täyttä dynamiittia:

  1.Tiedustelukierros. Aloita tiedustelukierroksella, jotta näet heidät ketkä ovat sinusta kiinnostuneita. Tämä on "cool" tapa tutustua naisiin, jotka ovat sinusta potentiaalisesti kiinnostuneita. Samalla näet baarin mies-nais-jaon. Jos siellä on käytännössä pelkkiä miehiä, juo juomasi loppuun ja vaihda baaria. Usko tai älä, vaikka sinusta tuntuu että tällä ohjeella pääsymaksy menee hukkaan, niin sen lisäksi menee vielä iltakin hukkaan, jos jäät "makkarafestareilla". Yleensä baarit on huonoin sijainti naisten saamiseen - vastoin sinisen pillerin väittämiä. Tämä esim. siksi koska mies-nais-suhdeluku on miten on, ja täten kilpailu on sinua vastaan (tutkimusten mukaan jos naisia on vähemmän kuin miehiä, naiset ovat tällöin hypergamisempia ja nirsompia, mutta he ryhtyvät jopa aloitteellisiksi jos naisia on enemmän!). Myös naiset tietävät mitä odottaa, ja heillä ei tapaa olla odotukset järin korkealla, mistä syystä testit ovat liipasimella -  niistä selviät tosin Fundamentin asianmukaisen ohjeistuksen kautta, ja tämä teksti puolestaan suojelee sinua johdattamalla sinut potentiaalisimman naisen kohdalle! Nerokasta ja innotaviivista.
  2. Lämmittely. Ota selville oma lämmittelynumerosi. Se naisten määrä, jota sinun sinun pitää lähestyä, ennen tunnet lähestymisen mukavaksi, tai edes jokseenkin siedettäväksi.
  Harjoittelukohteita lähesty niin arkisesti kuin haluat. Jopa tylsästi. Mutta varo, sillä nainen on kaoottinen järjestelmä joka voi kääntää itsensä ympäri, niinpä hän voi intoutua myös kyseisestä lämmittelystä. Esim. allekirjoittaneella useamman kerran tärpännyt ns. autistilähestyminen, jossa kysytään esim: "mitä mieltä olet Suomen rautatieverkostosta?" Älä kysy miksi. Ehkä tuo tylsä ja täysin sosiaalisia taitoja viestittämätön (joskin huumorintajuinen) lähestymistapa vetoaa naisiin jo vaihtelun vuoksi, verrattuna SPDT:n vinkkeihin joissa larpataan niljaista ja itsevarmaa try hard-pelimiestä tai suurta herrasmiesromanttikkoa, joka ostaa naiselle drinkin ja viikonloppuloman tälle ja tämän poikaystävälle.
  3. Sijoittuminen. Paras sijouttuminen on esim. tiskin ja joskus narikan läheisyydessä. Niille tosin yleensä ei helppoa päästä. Eikä myöskään ole hyvä idea olla "se jätkä joka on istunut tuossa kytiksessä koko illan, ja yrittänyt jutella jokaiselle naiselle". Älä siis missään nimessä ryöstöviljele näitä apajoita! Opettavaisena anekdoottina kuitenkin mainittakoon: viimeksi kun allekirjoittanut oli istahtanut lähelle narikkaa, tuli pian viereensä nuori nainen, jonka tissit olivat kuin navarronen tykit. Lähdössä se tosin oli, mutta allekirjoittanut avasi kysymällä: Mistä tiesit, että olen varannut sinulle tätä jakkaraa koko illan? Juttu avautui hyvin ja nainen oli siinä alusta alkaen mukana. Se oli kuin syöttö allekirjoittaneen lapaan. Tuskin oli sattumaa, että hän sijoittui noin. HUOM: Jos et polta, niin harkitse ainakin tilapäistä polttamista (allekirjoittanut ei tosin ota vastuuta jos saat tämän neuvon johdosta syövän tai sukupuolitaudin) sillä tupakkahuoneet ovat sijainteja joissa saat jutella ilman yökerhon meteliä. Voit myös aloittaa niissä jutun vaikkapa tulen pyytämisen kautta. Allekirjoittanut on havainnut tämän yllättävän tehokkaaksi keinoksi.  Esim. Kerran eräs nainen käytti tätä allekirjoittaneeseen, ja kysyi tätä seurakseen tupakalle. Mutta sittemminkin myönsi, että se oli vain juoni saada allekirjoittanut rauhallisempaan sijantiin, eikä hän edes polta. Se istuu näin ollen myöskin "naisten ajatusmaailmaan".
  4. Energiatalous. Yöaikaan lähestymisessä enemmän energiaa, päiväsaikaan vähemmän. Mutta jos et halua pelleillä näillä asioilla, on neutraali ja rento varma valinta. Kunhan se vastaa mahdollisimman paljon sisäistä tilaasi, sillä naiset näkevät feikkaamisen ja siitä kiinnijääminen on aina huono alku. Esim. jos näyttelet väkisin itsevarmaa, voit odottaa että saat testejä. Tästä lisää naisen testejä ja miehen itsevarmuutta käsittelevissä teksteissä). HUOM! Liian aggressiivinen lähestyminen on se mitä usein opetetaan juuri ed.mainittuun itsevarmuus-myyttiin vedoten. Vältä sitä. On parempi olla vain rento. Creepy-mittarit alkavat käydä kierroksilla, jos rikot tätä sääntöä liiaksi. Ei-kiinnostuneen naisen yliaggressiivinen lähestyminen ja häneen telakoituminen, on kuin seksuaalinen ahdistelu. Tällaista lähestymisohjetta myyneet SPDT:n "gurut" ovat onnistuneet saamaan porttikieltoja kokonaisiin maihinkin. Miksi kuuntelisit heitä?  (Seksuaalirikollinen ei ole järin hyvä leima, ei vankilassa eikä sen ulkopuolella.) Tämän ohjeistuksen on määrä minimoida kyseinen vaara, joten siksi tämä extravaroitus. Joten voit ottaa näitä ohjeita heiltä, jotka heitetään ei vain pois baarista vaan kokonaisista maista koska eivät hallitse naisten lähestymistä, tai allekirjoittaneelta jonka kohdalla nainen on käynyt niin kuumana että on portsarin toimesta käsketty ulos. Ulos lähtiessään nainen pyysi allekirjoittanutta vielä mukaansa.  Valinta on sinun: oletko kova luu vai luuseri?
  5. Ole fiksu. Muista että näiden kanssa saa ja pitää olla fiksu - nämä tarkalleen ottaen ovat keinoja olla fiksu. Mutta esim. jos menet silmiäsi siristäen katsomaan naisen pupilleja, nähdäksesi ovatko ne muuttuneet, niin siitä tulee kyllä sanomista. Samoin, jos menet tiedustelemaan toisessa päässä huonetta olevalta naiselta, että "lähettikö" hän sinulle juuri kiinnostuksen merkin, tai piiloviestejä, eikä muille huoneessa oleville, niin sama juttu kuin edellä. (Vaikka tuo olisikin melko koominen skenaario, josta varmasti piisaisi naisella kerrottavaa kavereidensa kesken. Ei tosin tavalla, joka nostaa osakkeitasi.).

  Summa summarum

  Näiden kanssa siis tulee menetellä siten, että ensiksi ovat ei-vapaaehtoiset, ja sitten vapaaehtoiset kiinnostuksen merkit. Lisäksi periaatteella: mielellään mahdollisimman monta merkkiä, ennen päätöstä.

  Ongelmana Sinisen Pillerin Deittailuteollisuuden ja sen neuvojen kanssa on, että ne lähettävät sinut spämmi-lähestymään ja iskemään mahdollisimman monia naisia, jotka eivät edes ole sinusta kiinnostuneita, minkä seurauksena sitten tulee pakit tai pääset MeToo-päivitykseen - näin naiset opettavat sinulle hypergamista luokkatietoisuutta, voidakseen korottaa itseään ja alentaa sinua.

  Nämä neuvot minimoivat mahdollisuuden edellä mainittuihin asiantiloihin.

  Ajattele nämä aikaikkunan merkkeinä, ja "lähestymisliikennevaloina", joissa pätevät samat värikoodit, kuin normaaleissakin liikennevaloissa.


  Opettavaiset anekdootit ja poikkeukset:  Lähestyminen"ilman kiinnostuksen merkkejä" ja naisen aloite.

  Syy miksi tämä on mukana, mutta silti enemmän erillään muusta tekstistä, on siinä, että näistä on muistutettava, mutta silti tarkoituksena ei ole sekoittaa liiaksi. Eikä myöskään pallien hierominen lukijan naamaan - hehheh!

  Ensimmäinen anekdootti on se, kun allekirjoittanut ei käytännössä tehnyt mitään, vaan nainen teki aloitteen ja kirjaimellisesti vei allekirjoittaneen pois ravintolasta, kädestä pitäen. Toisessa taas allekirjoittanut kirjaimellisesti otti naisen ja vei hänet kainalossaan ulos ravintolasta.

  Naisen aloite

  Allekirjoittanut oli vain "maindaamassa omista bisneksistä", kun mekossa oleva, pitkät ja kihartuvat vaaleat hiukset omaava 28v neitokainen otti katsekontaktin. Molemmat katselivat toisiaan. Tylleröllä oli sellainen "suu auki ja tapittavat silmät" -jotka ovat kiinnostuksen merkki myös. (Tästä allekirjoittanut tiesi tästä, että nyt ollaan jo voiton puolella). Tällä kertaa ei tapahtunut mitään, mutta toisella kertaa kyseinen neitokainen osui uudestaan allekirjoittaneen kohdalle. Hän otti jälleen katsekontaktin, mutta nyt avasi pelin tervehtien ja kysymällä allekirjoittaneen nimeä. Muodollisen esittäytymisen jälkeen, hän kysyi mitä allekirjoittanut meinaa tehdä tämän illan jälkeen. Allekirjoittanut sanoi ettei omaa suunnitelmia. Johon tyllerö sanoi: "tule sitten mun mukaan ja mun luo :3" Ja se oli siinä! Muuta ei tarvittu!

  Valtavirran "itsevarma-kamikaze" -lähestyminen

  Toisena oli taas tapaus, jossa allekirjoittanut yksinkertaisesti vain nappasi muodokkaan, uskomattoman vetävän vartalon ja puolipitkät hiukset omaavan, nättikasvoisen blondin kainaloonsa, ja kun hitaat alkoivat alkoi allekirjoittanut vain tanssia tämän kanssa. Hetken ihmettelyn jälkeen tyllerö painautui allekirjoittaneeseen kiinni. Kyseisellä tylleröllä oli tonttulakki, josta kysyessä tämä kertoi, että on täällä pikkujouluja viettämässä. Kappaleen loputtua, ei lähdetty eri teille, vaan tyllerö oli kietonut kätensä siinä määrin tiukasti allekirjoittaneen vartalon ympärille, ja niiden "navarronen tykkiensä" painautuessa kiinni itseensä, allekirjoittaneella ei ollut mihinkään muualle kiire, paitsi sisälle ja syvään. Mihin, se jääköön nyt salaisuudeksi. Seuraavaksi meidät valomerkittiin, jonka seurauksena poistuimme öihin samettisiin. Tyllerö oli siirtynyt nyt allekirjoittaneen kainaloon, ja kirjoitteli numeroaan allekirjoittaneen puhelimeen. Samalla kun joululaulut soivat. (Lue koko sydäntälämmittävä pikkujoulukertomus täältä).

  Mikä on nyt pointtina siis?

  Se on: Poikkeus vahvistaa säännön.

  Etenkin kun SPDT opettaa poikkeusta sääntönä.

  Esim. jälkimminen tapaus jossa allekirjoittanut "vei ja nainen vikisi, mutta lopulta nainen ei enää päästänyt irti" oli hyvä esimerkki kamikaze-tyylisestä ja takuulla itsevarmasta lähestymisestä, joka väärin mennessään voi mennä päin honkia, ja pahasti. Sen sijaan että tuosta tulisi ottaa mallia, allekirjoittanut nimenomaan sanoo ettei siitä pidä ottaa mallia - kuin korkeintaan silloin kun kiinnostuksen merkit on annettu. Itse asiassa, tässähän nyt oli ilmeistä että tyllerö oli kiinnostunut, mutta allekirjoittanut saattoi vain olla näkemättä hänen merkkejään. Ne kun yleensä tulevat hyvin alkuvaiheessa ja nopeasti.

  Ja jos ihan tarkkoja ollaan, niin tuossa tilassahan kyseinen tyllerö tuli allekirjoittaneen läheisyyteen, juuri kun hitaat alkoivat. Ja mehän tiedämme, mitä se tarkoittaa.

  Ensimmäinen tapaus taas oli sellainen, joka osoittaa että aiemmin kerrottu periaate pitää kutinsa: Naista yleensä ei puhuta sänkyyn, sen sijaan mies voi puhua itsensä pois sänkypuuhista

  Sitten, sulkeaksemme ympyrän, otetaan vielä yksi opettavainen anekdeootti/nainen.

  Tästä on aikaa. Mutta allekirjoittanut joskus oli suhteessa silloin 24 v. olevan varsin poikkeuksellisen naisen kanssa. Allekirjoittaneen kaverit olivat pudota penkiltä nähdesään kyseisen tyllerön, ja saipa hän siitä ihan onnittelujakin. Kyseinen nainen ei vain ollut siis tavanomaista kuumempi, mutta myös mielipiteiltään varsin punapilleröitynyt. Vieläkin tulee tästä mieleen se, kun tämä silloinen heila kysyi, että voiko nainen olla sovinisti? Allekirjoittanut kysyi, että kuinka niin, johon neito vastasi, että vihaa naisia, sillä ne ovat tyhmiä valittajia, jotka aina ulisevat jostain, mutta eivät koskaan viitsi tehdä mitään asialle itse.

  Siispä, kuten lukija voi havaita, on myös poikkeuksellisia naisia, mutta niitä on vain vähän, ja joka kerta allekirjoittaneen kohalla kun sellaiseen on tutustunut, on siinä ollut mukana tuuria, sekä oikea ajoitus.

  Mistä pääsemmekin viimeiseen pointtiin.

  Puhuessa paritumisesta, kyseinen nuori nainen sanoi, että nainen valitsee. Allekirjoittanut muistaa inttäneensä tuolloin vastaan, mutta nykyisin myöntää olevansa samoilla linjoilla.

  Tuolloin esim. allekirjoittanut sanoi, että luonnossa uros on se aktiivinen osapuoli, joka pääsee parittelemaan. Johon nainen lisäsi, että ei ole väliä kenet se alfa se voittaa, mutta luonnossakin
  naaras on se, valitsee lopulta huoliiko se sen alfan vai ei. Ja niinhän se menee ihmisten maailmassakin. (Hänen "hellittelynimi" allekirjoittaneelle oli muuten "alfa").

  Myös näiden ohjeiden pointtina on tähdätä naisiin jotka ovat jo alitajuisella tasolla sinusta kiinnostuneita, ellei jo jopa sinut valinneita.

  Nainen päättää ensimmäisten kymmenien sekunttien aikana, huoliiko miehen.


  Tämän asian tajuaminen, on jo sinällään punainen pilleri, joka säästää sinut turhan päiväiseltä pelleilyltä.

  Ei kommentteja: