keskiviikko 5. joulukuuta 2018

"Ja sinä olit kaikista pahin, tiesit kaiken koko ajan/ silti koskaan et tehnyt mitään, et ikinä sinä tehnyt mitään".

Otsikossa olevat lyriikat, kuvaavat erinomaisesti Oulun traagisten tapahtumien taustat.

Näistä on varoiteltu, jumalauta, nyt vuosikausia, mutta mitään ei olla koskaan tehty!

Ei liene syytä kerrata tapahtumia sen tarkemmin, vaan katsotaan syyllisten avustajat ja heidän reaktionsa läpi.

Tällainen uutinen esim.

Nyt tuli varoitus poliisilta tyttölasten perheille – taustalla Oulun rajut tapahtumat

Nyt sitten suvaitaan varoittaa vai? Nyt kun on jo uhrien kannalta liian myöhäistä!

Mikä parasta: suomalaisten pitäisi "olla vaan jatkossa varovaisempia, koska ihqpalleroita panettaa, ja saattavat ottaa väkisin. "

Koska "he ovat rikkaus ja meidän pitää vain ymmärtää ja suvaita. Mikään uhri ei ole kyllin suuri tälle sairaalle fantasiallemme. Joten alistukaa jatkossakin, me kusta lorottelemme kyllä teitä molempiin simmuihinne "

Ja sitten tämä:

Kuten jo tässä tekstissä kerrottiin, massakontrollin ja tuplastanardien periaatteesta:


Näin massoja jaetaan ja hallitaan: toinen osapuoli riisutaan aseista, toinen aseistetaan.

Näin sitä taas kansaa hyssytellään, vaikka kansan vihan on täysin oikeutettua. Sen sijaan että hallitus kehottaisi kansaa sulkemaan rajat ja ajamaan pahantekijät ulos maastamme, he valitsevat tämän tien jossa kansa jälleen riisutaan aseista.

Mutta juuri tästä syystä meidän on oltava vihaisia, sillä on olemassa heitä, jotka eivät halua meidän saavan aikaan muutosta!Ja sitten vielä "hyvät ihmiset", suvakit, jotka osoittivat olevansa ihmisistä mitä pahimpia ja halvesittavimpia. Heistä yksikään ei ole osoittanut minkäänlaista empatiaa tai edes muodollista pahoillaan olemista uhreille, vaikka nämä ovat myös suvakkien vastuulla. Tai meille, jotka yritämme estää uusien uhrien syntymisedn, mutta saamme sitten näiltä "hyväntekijöiltä" siitä hyvästä paskaa. (Tällä empatiakyvyllä ja halulla myöntää olleensa väärässä me todella näemme miten hyvistä ihmisistä oikeasti on kyse)Suvakit ovat niin pahoja ihmisiä, ja niin valheen kanssa yhtä, ettei mikään näistä tapahtumista ole heille edes olemassa, ei muuna kuin ikävänä tahrana kilvessä, jota on kiillotettu vimmalla.


Esim. Miten moni näistäkin on vihervasemmistoa, eli ruskeistoa? Niitä virallisia "pehmeiden arvojen hyviä ihmisiä", samalla kun nämä uhrit ovat pääasiassa juuri heidän vaalimaskottejaan?

Muistutettakoon, että suvakki voi olla niin vasemmistolainen kuin oikeistolainenkin.

Esim. kokoomuslaiset ovat kaikki suvakkeja - et voi olla jo arvo-ohjelmansa puolesta moniarvoisen ja monikulttuurisen kokoomuksen jäsen, jos et ole suvakki - nykyisin tosin riittää jo kun katsoo kyseisen globalistipuolueen pelleilyä, niin sen ei pitäisi olla kenellekään epäselvää. (Tai voit tietysti olla, mutta sitä sanotaan itsepetokseksi, ja tällöin kannat korvaamattoman arvokkaat resurssisi suoraan vihollisleiriin - vähän kuin rakentaisit uunia, johon sinut laitetaan kun se on valmis. Valinta on sinun.)


Mutta kokoomuksen osalta tämä on tavallaan loogista - he tietävät sen minkä luulisi vasemmistonkin tietävän: ensimmäinen maahanmuutosta kärsivä yhteiskuntaryhmä on työväenluokka. Vaan, vasemmiston on vallannut globalistinen ruskeisto (ns. vihervasemmisto), joten heitä ei kiinnosta sen enempää työväen asia, kuin vaikkapa naisten ja lapsien turvallisuus. Nämä tosin kelpaavat heille - kuten sanottua - vaalimaskoteiksi.

(Allekirjoittaneen tietoon on tullut, miten tälläkin hetkellä eräs somemaailman kovan linjan ja korkean profiilin suvakki on jättänyt aatteensa taakseen. Samalla hän teki ulostulon somessa: hän paljastaa tulleensa kolme kertaa "ihqpalleroien" raiskaamaksi, mutta sen sijaan että nämä julmat ja opportunistiset suvakit olisivat tehneet mitään, he eivät vain jättäneet häntä yksin, vaan  kehottivat häntä pysymään hiljaa, koska moisen kertominen "olisi rasismia" - nämä "hyvät ihmiset" olivat kertomansa mukaan jättäneet hänet yksin muutenkin vaikeina aikoina. Samainen nainen myös on ryhtynyt puolustamaan Junes Lokkaa, jota vastaan aiemmin hyökkäsi.  Allekirjoittanut näki sen itsekin! Samalla häntä on kansallismieliset jopa auttaneet, sillä he eivät ole julmia ja pahoja ihmisiä, kuten suvakkikultin jäsenet, vaan he ovat lempeitä ja oikeudenmukaisia - he sitovat antautuneen ja heränneen haavat, eivät potki ja sylje tätä, kuten täysin hirviömäiset suvakit jotka jopa lapsiraiskaustenkin kohdalla syyllistävät kaikki uhrista alkaen, mutteivat milloinkaan oikeaa syyllistä. Todellakin, tältä pohjalta suvakkien käytös on kuin suoraan jostain sairaasta kultista, joka hitaasti myrkyttää jäsenensä. Mutta tämä myös paljastaa sen, että ainakin osa heistä hyvin tietää mistä on kyse, mutta valehtelee tietoisesti. Kun taas osa heistä on itsekin tämän valehtelun sekä hyväksikäytön uhreja. Sairaan aateen seuraajajoukkoa, pitää yhdessä sairas dynamiikka. Voiko edes ajattella miten hirveää on oltava suvakkiperheen lapsen elämä. Saa varmaan selkäänsä, jos kertoo edes vanhemmilleen tulleensa muslimin raiskaamaksi. Ensiksi tietysti on laskettu kaikki terveen varovaisuuden defenssit, kuten "älä luota heti tuntemattomiin" ja vaihdettu se ohjeeseen: "älä ole rasisti tai muutenkaan ennakkoluuloinen")

Summa summarum

On kaksi syyllistä, ja on myös kaksi jotka pitää asettaa syytteeseen:

Niin tekijät, kuin myös heidän hyysärinsä, kollabraattorit. Nämä molemmat ryhmät jakavat saman syyllisyydeen.

Jos raiskaaja teki itse teon, niin nämä suvaitsijat pitivät uhria käsistä kiinni, ja auttajat kaukana.

Jokainen tällainen raiskaus on suvakin ja suvakkipolitiikon tahto.  Niin myös rikastajan, joka sen on tehnyt.

Miten asiat muuttuisivat, jos päättäjät ja näiden tänne roudaajat laitettaisi myös vastuuseen?

Tietenkin sitä ennen purettaisi tuplastandardit - ne varjelevat syyllisiä, mutta sortavat kansaa, massojen kontrolloimiseksi.


Ei kommentteja: