keskiviikko 28. marraskuuta 2018

Miksi pitäisi vastustaa feminismiä(kin)?

Tämä teksti kirvoitti lukijapalautetta. Että Fundamentin tulisi todeta feminismi huonoksi, ja asiana loppuunkäsitelyksi.

Allekirjoittanut vastasi siihen, mutta lupasi vielä palata asiaan, joten otettakoon nyt vielä seikkaperäisempi kirjoitus aiheesta.

(Kommentin ja vastauksen voi lukea kokonaisuudessa tämän tekstin kommenttiboksista. Sinne pääsee kun klikkailee. Kiitos.).

Eli miksi pitäisi vastustaa feminismiä(kin)?

Jos palautteen tavoin tehtäisi, niin sittenhän voisi lopettaa haittamaahanmuuton, ja ylipäänsä kaiken muunkin pahan kritisoimisen.

Mutta sellainen peli ei vetele.

Miksei?

Koska sellainen on defeatismia.

Nyt, on muistettava, että tämä on punaisen, ei mustan pillerin blogi. Eli jos musta pillerin värikoodina merkitsee toivotonta tappiota, niin tarkoittaa punainen ehkä katkeraa totuutta, mutta verratuna mustaan pilleriin tämä tiedottaminen merkitsee pikemminkin kutsua ankaraan, ja täysin periksiantamattomaan taisteluun asioiden muuttamiseksi, jonka palkinto on ei vähempää kuin Lopullinen Voitto!

Eikö toivo ole lintu joka aloittaa laulunsa, vielä kun on pilkkosen pimeää? On. Niin myös viha on tarkoin vaalittu ja kansalta piilotettu polttoaine. (Nämä ovat salaisuuksia, joita normaalin kansalaisen ei ole lupa tietää.)

Lukija, nyt tiedät, miksi he hädissään säätävät "vihapuhelakeja", ja miksi he yli kaiken pelkäävät "kansan kiihottajia", sillä siinä ei ole koskaan ollut kyseessä mikään muu, kuin pelkääminen oman valtansa ja asemansa puolesta.  

Kansa ei missään nimessä saisi suuttua, tai se saattaa pian hakea porukalla muutosta asioihin. 

(Miksi) Tuplastandardit on massakontrollin ase (?)

Oletko koskaan miettinyt, miksi feministit saavat olla "valveutuneita ja vihaisia naisia", kun taas vinkuminen naisvihasta ja vihapuheesta ja ylipäänsä vihasta alkaa, heti jos vaikkapa valkoinen heteromies on vihainen tai vain asiallisesti kritisoi järjestelmää?

Syy sille on ilmeinen:

Koska: "tuplastandardit on massakontrollin ase", halutaan esim. feministien olevan vihaisia ja aktiivisia, mutta heidän vihollistensa ei!

Näin massoja jaetaan ja hallitaan: toinen osapuoli riisutaan aseista, toinen aseistetaan.

Ja kyllä, se menee näin myöskin mikrotasolla, eli henkilöiden välisissä suhteissa. Tuplastandardit on myöskin naisen seksuaalisen vallan tehostin:Ymmärrä tämä kaikki täydellisesti ja muutu vihaksi.

Suutu oikein kunnolla!
  

 
 


Ystävät, viholliset ja aidalla keikkujat

Ja kyllä, allekirjoittanut on yhtä mieltä siitä, ettei viholliselle kannata selittää, ja ystävälle ei ole tarvis, koska se ymmärtää muutenkin. Mutta jos nimenomaan on tarkoituksena informoida kansaa, liittolaisiaan (kuten tämän tekstin palautteessa, nähdään kyseinen seikka puolestaan hyvinkin myönteisenä - katso se kommenttiboksiksita) mutta myöskin heitä, jotka ovat ns. keikkumassa aidalla asian suhteen, niin on selvää ettemme voi täysin mennä tuon periaatteen mukaisesti.

Ja joskus voi kuin ihmeen kautta vastapuolellakin jollakin avautua silmät. Tämä selittyy tällä allekirjoittaneen, jo aiemmin ilmaisemalla ajatuksella:  

Feministejä on kahdenlaisia, joko eksytettyjä ja feminismin oikeasta luonteesta tietämättömiä tasa-arvon ystäväviä, tai yksinkertaisesti vain pahoja, ja vallanhimoisia, jotka tietävät täsmälleen mistä feminismissä on kyse.

Tästä esimerkkinä The Red Pill -dokumenttielokuvan tehnyt feministi Cassie Jaye, joka ei liene enää nykyisin feministi ollenkaan, vaan hänen aivopesunsa peruuntui kun hän näki asiat ilman sinipilleröinnin ohjausta, propagandaa ja loputtomia valheita. Näin ollen hän nykyisin tunnustaa miesten ongelmat, ja lieneekin egalitaristi.

Tässä vielä häneltä suoranaista miesaktivismia miestenpäivänä:

(Lopussa vertailuksi esimerkki siitä, miten suomalainen media muisti miehiä miestenpäivänä - jälleen yksi syy feminismin vastustamiseksi; feministin miesviha paljastuu jo sillä, miten se esim. aktiivisesti ja passiivisesti vastustaa miesten oikeuksia ja niiden ajamista.).

Nyt alkaako hiljaksiin valjeta, miksi Isoveli, tai paremminkin Isosisko haluaa pitää "vihapuheen aisoissa", eli miksi se ei halua että faktoja tuodaan ihmisten tietoon ja väärät mielikuvat korjataan?

Aivan, sen oma valta ja massojen kontrolli on siitä kiinni. Feminismi jos jokin on 100% massakontrollin ylläpitämä aate, jossa massat on saatu uskomaan, että sitä puoltamalla, ajat myöskin tasa-arvoa - vaikka oikeasti ajat naisista pahimpien etuoikeuksia ja maan kansoittamista uudella populalla! (Tämä siitäkin huolimatta, että kun femakko jää kiinni valheesta, ja selviääkin miten feminismi on jättänyt miesten ongelman käsittelemättä, tai jopa luonut miehille ongelmia, on vastauksena "no ei kai nyt feminismi miesten ongelmia aja, vaan naisten!" - niin kuin mitään tasa-arvolupauksia koskaan ollutkaan!) Niin kauan kun kansa uskoo ja kuulee vain mainospuheet, sillä on paha taipumus uskoa niitä.

Niinpä kun kansa kerran pääsee karkuun, se tajuaa että sitä on viety kuin karjaa teuraalle, eikä se enää mene toista kertaa moiseen halpaan.

Siksi väärinajattelijat ja "vihapuhujat" on saatava näiden mielestä "sananvastuun" piiriin.

Ja kyseinen orwellilainen termi, "sananvastuu", tarkoittaa yksinkertaisesti sitä, että varotaan sanomasta "vääriä totuuksia" jotka kumoavat Virallisen Totuuden (TM), ja sen sijaan toistellaan Virallista Totuuttaa (TM), kuin Pohjois-Koreasta kertovassa dokumenttissa "maan onnellinen asukas" ylistää kansansa päämiestä, joka tunnetaan myös nimellä Rakettimies.

Lisäksi tämä on monen asian blogi, jonka eräs tarkoitus on - kuten jo sanottua - punapilleröidä.

Moni vihollisuus taas on sellainen, että se liittyy aina johokin toiseen vihollisuuteen. Kyseessä on siis verkosto. Fundamentti näyttää nämä suuret yhteennivoutuneet kokonaisuudet, jotka ovat meitä vastaan. Fundamentti myöskin osoittaa suuret kokonaisuudet jotka ovat meidän eduksemme. Siten, emme saata jättää feminismin kaltaista hyökkäystä puolta sukupuolta vastaan huomioitta. Päinvastoin me emme jätä sitä rauhaan, vaan revimme sen kappaleiksi.

Näin on asianlaita myöskin feminismin kohdalla, joka on miehille, ja etenkin kansallismielisille, oman agendansa ja tavoitteensa hautaamista elävältä.

Hydra

Feminismi ei vain ole miesvihaa ja naisten ylivaltaa ajava liike. Se on myös mokutusta ja maahanmuuttomyönteisyyttä.

Kyseessä ei siis ole se, että ollaan feminismin vastaisia vain ollaksemme feminismin vastaisia, vaan se, että feminismi itse on ryhtynyt sotaan Suomea vastaan monella rintamalla, niin myös meitä vastaan.

Siksi myös lyödessämme feminismin, lyömme kaksi kärpästä yhdellä iskulla: isänmaan viholliset ja sukupuolten erilleen repijät. Ne kun ovat sitoutuneet toisiinsa saumattomasti.

Mutta jos kieltäydymme tästä, me taistelemme silloin hydraa vastaan, jolle lopulta kasvaa aina uusi pää poishakatun tilalle. Sen tietenkään kuolematta siinä välissä.  Näin kaikki vaivannäkömme valuu hukkaan!

(Hydran saa tapettua vain jos poltat sen elävältä tai katkot kaikki sen päät kerralla).

Annahan sen marinoitua hetken!

Niinpä jos joku sanoo että "naisten äänioikeus oli virhe". Niin sopii miettiä, että ketkä tätä joukkosieluista ja herkkäuskoista sukupuolta oikein johdattelevat haluamaansa suuntaan  ja äänestyskäyttäytymiseen.

(Tietysti on niinkin, että feminismi on yksinkertaisesti naisten negatiivisten piirteiden politisointia).Paha saa palkkansa
Puolueet

Sama homma esim. vihreissä, jossa et kannata vain ympäristön suojelua, vaan siinä tulee mukana myös rappioarvot ja mutavyöry, lentokonematkat ympärimaailman - niin vihreiden, kuin heidän kaukomailta tänne haalimiensa ihqpalleroidenkin osalta - ja muu sellainen, on realiteettien kannalta kaikkea muuta kuin ympäriöä ajattelevaa.


Ja tällainen on myös meno modernissa vasemmistossa, sillä punavihreät, eli ruskeisto on rappiolahko joka on pesiytynyt kumpaisenkin aatteen sisälle. (Feministit ovat erottamattomalla tavalla osa ruskeistoa.)

Unohtumatta tietenkään Monikansallista Cuckoomusta, joka on siitä erikoinen oikeistopuolue, että se ei ehkä pidä muuten veroista, paitsi jos kyseessä on miesvero:

Miltäs tämä kuulostaisi? Kokoomusnaiset ehdottavat miesveroa!

Mieti: joko islamistinen tasavalta. jossa on vääräuskoisuusvero, tai olla osana EU:n liittovaltiota, jossa on erillinen miesvero:


Globalisteilta saat aina saman, tuli se sitten oikealta tai vasemmalta.Massakontrollin aseilla orwellettua

Orwellin Isoveli on vaihtunut nyt Isosiskoon
Eli kuten edelllä tuli selväksi, vastapuoli on verkostoitunut: suvakismi on feminismiä, ja feminismi suvakismia.

Esim. Tässä taannoin saimme siitä taas muistutuksen, kun television Heikelän syndrooman vieraana oli rääväsuinen feministi, joka (j)ulisti miten meidän pitää vain paritella, mutta ilman kansallista lisääntymistä, sillä meidän pitää ottaa muista maista tänne ihmisiä (itse asiassa nämä partavauvat, jotka ovat 20-50v miehiä iPhojenesa kanssa edellyttäisivät tänne joka tapauksessa lisää suomalaisia elättämään heitäkin, koska he eivät mene töihin tai lisäänny muuta kuin muutaman suvakkihuoran kanssa).

Arvaa kuka!
Huomattavaa olikin, kuinka moinen ulostulo sai jopa mukana olleen Paavo Arhinmäenkin vaikeaksi, joka tyytyi vain mutisemaan, miten ei puutu siihen, mitä ihmisten makuukammareissa tapahtuu. Tämä siksi, että kyseinen feministi ei vain näyttänyt sitä tilaa, mihin modernit naiset on saatu, vaan hän myös teki imagotappion ra(a)jat auki -porukalle, joihin myöskin Arhinmäen omakin puolue kuuluu. Onhan se huonoa mainosta, jos kyseessä ei olekaan "suurien hyväntekijöiden laupeus", vaan tuplastandardit ja vastuuton hedonismi, sekä tietenkin kansakunnan tulevaisuuden kannalta kollektiivinen suomalaisen suvun sammuminen.
Eikä ole kulunut paljoakaan aikaa tästä hyvin suositusta ja varmasti verenpainetta kohottavasta tekstistä, niin pian jo sen jälkeen on tullut jo kaksi "uutista" jotka todistavat allekirjoittaneen pointin, että kyseessä on systeemaattinen massakontrolli, jonka ainoa funktio on aivopestä naisia ja että ruskeanaan feministejä oleva media tunnetaan hedelmistään:
Mirkalla, 43, oli syvä ennakkoluulo irakilaisia miehiä kohtaan – sitten hän rakastui turvapaikkaa hakeneeseen Sameriin: ”Ystävät hylkäsivät”

(Jälkimmäinen uutinen osoittaa, että rasisminatsifasismista voi parantua monikulttuuristen suhteiden avulla, joissa ei varmastikaan ole taustalla miehen oleskeluluvan kärkkyminen, vaan aito ja 100% rakkaus. Tähän uskovat myöskin feministit, mikä kertoo heistä jo kyllin.)

Mitä tulee massakontrollin aseisiin, niin mielikuvien luomisessa ei turhaa mielikuvitusta käytetä, vaan öyhötetään sieltä mistä aita on matalin, natsikorttia säästämättä:Mutta jos jo edellisellä kerralla tultiin siihen tulokseen, että media tippuu siihen kuoppaan, jota on kaivanut muille, me todistamme sitä jälleen:(Bonuksena ironiapisteet siitä, että juuri Hyysärin Sanomat - pahimpana yksityisenä mädättäjämediana - julkaisee moisen uutisen).

Summa summarum

Kannattamalla feminismiä, kannatat montaa sen mukana tulevaa lieveilmiötä.
Vastustamalla feminismiä, rakastat maatasi ja torjut femisnimin lisäksi monta sen mukana tulevaa lieveilmiötä.

Siksi feminismin vastustaminen on niin tärkeää.

Kun feminismi on poissa, on yksi vihollinen poissa, ja sen mukana vastapuoli on menettänyt tuntuvasti asemiaan. Muista: vihollinen on kokonaisuudessaan hydra, joka pitää polttaa elävältä tai katkaista sen jokainen pää erikseen ruumiistaan.

Tämä on nollasummapeliä ja valloitussotaa. Ns. marxilaisuuden harhaopit, joihin feminismikin kuuluu (kts. kommenttio-osio täältä) sisältää ajatuksen luokkasodasta, ja vastakkainasettelusta, eli olemme sodassa heitä vastaan, ja heidän haastaminaan. 

Halusit sitä tai et.

Loppubiisi sisältääkin ohjeen mitä tehdä, kun havaitsee mädätysaatteita:


If it breathes - Choke it
PS. Nyt, tämä feminisminkin vastustaminen ei ole silti mikään velvoite, vaan paremminkin suositus. Etenkään jos olet erikoistunut oninstuneesti yhteen suuntaukseen. Päinvastoin, joskus on parempikin että suutari pysyy lestissään. Joka tapauksessa tämän blogin funktio on käsitellä kokonaisvaltaisesti ongelmia ja parannuksia. Punapilleröidä sanalla sanoen. Jokaista tarvitaan, ja meidän yhdistäydyttävä ihan kuten vihollisemme on tehnyt. Ja jos ainoa meitä yhdistävä tekijä on MGTOW - poiskävely miesvihamielisestä yhteiskunnasta, niin se sitten olkoon niin.

PPS. Alla vielä erinomainen kuunnelma aiheesta, vaikkei allekirjoittanut olekaan siinä olevan kapitalismipointin suhteen samaa mieltä (kapitalismi ei ole järin indidualismimyönteistä siinä mielessä, että innovaatiosi tapaavat mennä porvarin rikastuttamiseksi), mutta kokonaisuudessaan se on erinomainen yhteenveto:

Ei kommentteja: