torstai 8. marraskuuta 2018

Trump ja välivaalit - tietopaketti ja vastalääke valemedialle

Median "se hullu mies runppi hävisi ny lopullisesmti!!!1" -otsikoita lukiessa, voisi tulla mieleen että välivaalituloksen perusteella Donald Trump saa kenkää virastaan, ja tämä aikuisten lasten känkkäränkkäkerho tai/ja "olemme demokraatteja, siihen saakka kunnes joku äänestää väärin" -porukka astuu nyt valtaan, ja Amerikan johtaksi astuu heidän palvoma tätinainen, eli Hillary Clinton.

Vai onko kyseessä sittenkin se, ettei media joka on meilläkin ruskeiston kansoittamaa, ole vain päässyt vieläkään yli Trumpin selkeästä voitosta, ja taas kirjoittajaa voimafantasioitaan totena?

Katsotaan asiaa pienellä kysy ja vastaus -osiolla.

Hävisikö Trump murskatappion?`

Ei hävinnyt. Kyseessä voidaan sanoa olevan pikemminkin tasapelin, josta oli vain laiha lohtu demokraateille. 

Jos tarkkoja ollaan niin Trump oli edelleenkin voitollinen.

Miksi niin?

Koska hän voitti 9 paikkaa senaatissa (4. kerta kun niin käy 104:n vuoden aikana, silloin kun presidentin puolue ylipäänsä voittaa välivaaleissa itselleen paikkoja). Trump kuitenkin hävisi vain 20 paikkaa edustajanhuoneesta, mutta vertailun vuoksi mainittakoon että Obama hävisi peräti 63 paikkaa vastaavassa tilanteessa!



Lyhyesti: Trump voitti siellä, missä sillä oli eniten merkitystä.

Eikö kuitenkin "sininen tsunami" tapahtunut?

Vain jos tsunamin määritelmä on muutettu joksikin paljon vaatimattomammaksi. Allekirjoittanut kutsuisi tuota lohdutuspalkinnoksi, jonka saa jos on tosissaan yrittänyt, mutta kilpailun järjestäjä ei halua jättää toiselle pahaa mieltä. Sitä suvakeilla ja demokraateilla on ihan riittämiin.

Mutta eikös nyt demokraatit voi "kantaa Trumpin pihalle", sillä nyt heillä on enemmän valtaa, ja he voivat asettaa hänet syytteeseen virkavirheestä? Eikö heillä nyt muutenkin ole valta?

Ei. Heillä ei ole valta, vaikka he paransivat asemiaan. Edelleenkin senaatin täytyy hyväksyä lakialoitteet, kuin myös virkarikossyytteet sekä muut vastaavat. (Sama lukuina: tarvitaan 2/3 senaatin enemmistö, jotta jokin menee läpi. Kun taas 34 senaattoria riittää nykytilanteessa puolustamaan Trumpia. Koska republikaaneilla oli niitä 42 entuudestaan, ei edes 100% demokraattien voitto olisi riittänyt. Annahan sen marinoitua hetken!).

Virkasyytteitähän nyt on voinut nostaa muutenkin koko ajan.

Voisikin kysyä, että: Alkaakos Mueller kohta olemaan jo valmista? On kulunut jo pari vuotta! Vastaus: *Pyöriviä risupalloja, ja heinäsirkkojen öistä sirinää (tuttu TV:stä).*

Ne ovat vain huonojen hävijöiden voimafantasioiden epätoivoista todeksiväkertämistä, mikä loppujen lopuksi tulee olemaan se paino demokraattien nilkassa, joka vetää heidän alas - Trump kasvattaa suosiotaan, ja tuo jotain positiivista kansalle, demokraatit vain kitisevät Trumpista ja tekevät hänestä katteettomia syytöksiä. Kumpikohan näistä kahdesta pääsee maaliin? Trump joka vie kansakuntaa eteenpäin, vaiko nämä jotka kirkuvat autistisesti Venäjä-kytköksistä, joita kukaan ei ole voinut todistaa? Niinpä. Olemalla käytännössä anti-Trump-puolue, voidaan puhua surkuhupaisasta, itseään suvaitsevaisina ja asiallisina pitävistä fariseuksista, joiden koko poliittinen agentuuri on puhtaasti vihan ja öyhöttämisen motivoimaa.

Etsä voi sanoa noin!

Sanoin jo, ja niin tulen tekemään jatkossakin!  Me matkaamme nyt kohti Lopullista Voittoa, halusit sinä sitä tai et.

Iso pyörä on lähtenyt liikkeelle, eikä sitä voi enää pysäyttää.
Vaan, eiköhän tässä tullut kaikki. Pistetään lopuksi vielä vielä tämä kerta kaikisen mahtava video lehdistötilaisuudesta.

Siinä on kaksi erinomaista kohtaa:
1. Trump puhuu kolmannesta tiestä. Eikö hän ala osoittautua sen "profeetaksi" (jos sellaista nimitystä voi tässä yhteydessä käyttää)? Allekirjoittanut on kertonut miten jatkossa tulee olemaan kansan ja globalistisen eliitin kolmas tie, jotka molemmat ovat oikeiston ja vasemmiston jälkeisiä, ja joissa molemmissa on näitä yhteisiä elementtejä. Tältä erää Trump on osoittanut olevansa kansan miehiä, hän sanoo että moni demokraattikin voisi päästä irti siteistään ja haluaakin päästä, jotta voimme toimia yhteistyössä, kohti yhteistä maalia. (Esim. Suomessa voimme havaita miten tämä kolmas tie syntyy, ja on jo syntynytkin. Oikeiston kokoomus ja vasemmiston ruskeisto kirmaavat kuin rotat pillipiiparin perässä, ja yrittävät vetää mahdollisimman monta NPC:tä mukaansa).
2. Trump ojensi röyhkeitä toimittajia. Se oli kuule komeaa katseltavaa ja kuultavaa. Asian havaitsi myös YLE, joka on valemedia ja jossa yritetään pakkosyöttää Virallista Totuutta (TM) ja sen narratiivia kansalle - siksi YLE turvautuikin välittömästi "ryssätrolli ja Venäjä-kytkökset" -korttiin. Sad. Kuten Trump asian ilmaisisi. (YLE on hyvä alusta, siksi sitä ei tarvitse tuhota. Se voisi palvella hyvää. Nyt se ei sitä tee, vaan YLE:ssä olisi aloitettava pikimiten puhdistustoimenpiteet. Jo se riittäisi, että poliittiset aktivistit korvattaisi oikeilla toimittajilla. Muuten tämä valehteleminen ei lopu, vaan he pyrkivät eksyttämään niin monta kuin vain kerkiävät - viisaskin voi mennä vipuun, mutta NPC:t minne vain!)

Ei kommentteja: