perjantai 2. marraskuuta 2018

OA: Kädestäennustajatar

Otetaanpas pitkästä aikaa Opettavainen Anekdootti -sarjan teksti. (Edellinen oli aika suosittu). Jo siksikin, että se sopii aiheeltaan erään toisen, tämän viikon tekstin sivuamaan aiheeseen.

Halloweenin aikaan allekirjoittanut oli eräässä anniskeluoikeudet omaavassa ravintolassa. Siellä tuli kaiken muun ohella myöskin sosialisoitua, minkä seurauksena allekirjoittanut kohtasi melko hyvännäköisen nuoren naisen, jolla oli melko panostettu lookki, niin naiseuden kuin Halloweeninkin suhteen: "munkit olivat kuin tiskillä", kokokasvomaalaus, ja ns. valkopupillipiilolinssit. Nainen sanoi jo juttelun alkumetreillä, että voi tehdä allekirjoittaneelle kädestäennustuksen. Allekirjoittanut ajatteli että mikäköhän naisten salajuoni tässäkin piilee, mutta kun kerran on tällainen höveli, hän suostui siihen.

Tuomio oli seuraava:
"Näen, että olet pohjimmiltasi hyvä. Mutta jostain syystä nyt siirtynyt lähemmäksi pahaa, ja tullutkin hieman sellaiseksi. Näen myös että taustalla on nainen, mutta et anna hänelle parastasi [yms.] joten mikset olisi hänelle täydellinen mies?"
Se, että oliko hän tosissaan, vai kylmälukiko hän vain agenda mielessään allekirjoittanutta, ei ole niin tärkeää, vaan se mitä hän sanoi, ja miksi. (Mitä allekirjoittanut tuntee kädestäennustamista, ei sen pohjalta yleensä voi sanoa mitään tuollaista, sillä siinä tulkitaan kädessä olevia juonteita).

Kuvassa allekirjoittaneen ilme, kun hän kuunteli povausta
Ilmeisesti naiset saavat allekirjoittaneesta yhdistetyn player ja MGTOW-viban, mikä sopisi hyvin tuon kädestäluvun viestiksi. Allekirjoittanut onkin aina sanonut, että naiset yleensä sanovat pelimiehiksi miehiä, jotka voittavat naisen tämän omassa pelissään. Samoin, allekirjoittanut on huomannut, että MGTOW:ksi ryhtymisen jälkeen, naisissa on ruvenut ilmenemään kiinnostuksen, jopa jahtaamisen merkkejä, vaikka allekirjoittanut ei olisi tehnyt mitään kyseisen huomion eteen, vaan ollut oma itsensä. Toisaalta, taustalla tässä voi olla asia, minkä moni on huomannut, eli se miten naisia alkaa tulla nimenomaan silloin, kun olet juuri saanut naista, tai jos olet vaikkapa varattu. Eräs sen selitys "mikrobipilvessä", ja sen mahdollisissa muutoksissa:


Juttelun jatkuessa, hän siirtyi puhumaan rakkaudesta, ja sen tärkeydestä. Allekirjoittanut oli samaa mieltä mitä tulee rakkauteen, ja Isoa Kirjaa vapaasti lainaten hän sanoi, että jos joku tarjoaisi koko omaisuutensa rakkaudesta, hänet vain naurettaisi pihalle (mutta allekirjoittaneen sanojen piiloviestivihjaus olikin siinä surullisessa asiantilassa ja ihmiskunnan onnettomuudessa, ettei naiset noin suuriin tunteisiin yleensä kykene, vaan he antavat "rakkautensa" ilomielin kenelle tahansa, jos hän vain tarjoaa heille puolet omaisuudestaan - viimeistään avioerossa naiset sen lopulta saavatkin).

 Sitten nainen sanoi seuraavaa, samalla kun hän otti puheeksi poikaystävänsä:
"Pitää sanoa, että olen aina aikaisemmin ollut sellainen vahva ja itsenäinen nainen, mutta tämä nykyinen miehenä sai minut vaihtamaan sen kaiken pois ja tajuamaan mitä todella haluan. Sitä paitsi, alan lähestyä kolmeakymmentä, enkä halua vanheta yksin."
WOW!

Voiko nainen sanoa enää punapilleröivempää, ja täysin feministisen Virallisen Totuuden (TM) vastaisempaa tunnustusta kuin tuon?

Tiedäthän?

  • Nainen puhuu sujuvasti yhtä, mutta lopultakin tekee toista.
  • Feministi/"itsenäinen vahva nainen", niin kauan kunnes saadaan mies.
  • Biologia sivuuttaa feministisen ja Virallisen Totuuden (TM) mukaisen ideologian.

Allekirjoittanut hymähti, ja totesi että hänen exänsäkin sitä joskus sanoi, että vaikka on allekirjoittaneen tossun alla, ei hän silti koskaan ole tuntenut oloaan niin turvatuksi, sellaiseksi ettei tarvitse huolehtia mistään, kuin mitä allekirjoittaneen seurassa!

Summa summarum

Mikään opetettu ei ollutkaan totta, mitä sinipilleröivä, Virallisen Totuuden (TM) narratiivi meille selostaa, sen mukaanhan naiset tarvitsevat miehiä kuin kala polkupyörää, ja toisaalta nainenhan paranee iän myötä, ja biologinen kello on vain sosiaalinen konstruktio!

Tämä jos mikä todistaa, että naiset tietävät sen että heidän markkina-arvonsa on korkeimmillaan alle kolmenkymmenen ikäisenä. Kuin saatana joka on tiputettu taivaasta, ja joka etsii raadeltavaa, voi kullikarusellista eläköitynyt nainen etsiä miestä. Nyt, allekirjoittanut ei osaa sanoa varmaksi, että onko kyseinen nainen entisenä itsenäisenä ja vahvana naisena entinen kullikarusellisaatanatar, vaiko joku. joka punapilleröityi kun antoi rakkaudelle (ja miehelle) mahdollisuuden.

On totta että naiset ovat hypergamisia, joukkosieluista NPC-sukupuolta, mutta on olemassa pieni rako, josta valo pääsee sisään. Etsi sitä valoa.

Nyt, tästä rohkaistuneena, ja edelliseen liittyen: allekirjoittanut päättääkin jatkaa jälleen juttusarjaansa, joka liittyy naisen iskemiseen, pariutumiseen ja syntyvyyspulan torjumiseen, niin mikro- kuin makrotasolla. (Ei tosin välttämättä vielä tulevalla viikolla, mutta lähitulevaisuudessa kuitenkin. Tämä siksi, koska kyseisen sarjan juttujen kirjoittaminen on yllättävän vaativaa ja pitkällistä puuhaa. Lisäksi jonossa on pari ajankohtaisempaa aihetta.)

Tässä kertauksena ja odotusta lieventämään sarjan aiemmat jutut:


PS. Juttelu loppui siihen, kun naisen mies tuli. Kyseessä oli noin kolmikymppinen mies. Melko tavallisen näköinen, mutta pitkä ja näytti siltä, että kävi salilla. Tämä puhuu pariutumissäädösten puolesta, mutta ei ole ihan totaalisen mustapilleri kuitenkaan. Mies on ollut oikeassa paikassa, oikeaan aikaan - todennäköisesti he ovat samasta sosiaalisesta piiristä, sillä 9/10 pareista syntyy omissa sosiaalisissa piireissä. Mies oli ihan ymmärrettävästi hieman ärtyneen, ja hämmentyneen näköinen, sillä olihan hänen naisensa jutussa tuntemattoman miehen kanssa. Mutta allekirjoittanut sanoi miehelle, että naisesi kehui sinut maasta taivaisin. Mies hämmentyi ja katsoi naistaan. Siinä allekirjoittanut tiesi, että oli erilleen repimisen sijaan (feminismin virka), lähentänyt paria keskenään, tässä kylmässä maailmassa. Erotessa nainen halasi allekirjoittanutta, ja miehensä, joka selvästi oli ilahtunut, kätteli allekirjoittaneen kanssa; jokainen osapuoli toivotti toisilleen onnea.

Ei kommentteja: