keskiviikko 13. kesäkuuta 2018

Ilmoitusluontoinen asia - lue tämä nyt

Kuten tarkempi lukija saattoi havaita, on Fundamentti ollut nyt pienellä, noin viikon mittaisella kesälomalla. Pahoittelut, jos se aiheutti akuuttia huolestuneisuutta, ja vieroitusoireita punaisista pillereistä, joten vastaavan varalle onkin syytä nyt antaa seuravaa tiedote.

Kesäloma ja kesän julkaisuajat

Koska Suomen kesä on tunnetusti aikaa, jolloin parhaimmassa tapauksessa vältymme lumi- ja räntäsateilta epätavallisen pitkiä aikoja (sateista kukaan ei puhunut mitään), meinaa se sitä, että lukijat kuin myös kirjoittajat tapaavat ottaa siitä ilon irti. Niin myös allekirjoitanut, jolla on lisäksi muitakin hommia, jotka syövät aikaa ja energiaa. Siispä, jotta nämä osa-alueet olisi jokainen optimoitu siten, että niistä saa parhaan irti ja niiden laatu pysyy korkealla, siirrymme kesän julkaisuaikatauluun.

Se siis tarkoittaa sitä, että jos normaalisti julkaistiin 2-4 tekstiä viikossa, niin nyt pikemminkin 1-2. Nyt, tässä ei kannata hätääntyä, sillä poikkeus vahvistaa säännön, ja on hyvin todennäköistä että tästä aikataulusta livetään aina sen mukaan miten on vapaata aikaa ja sateisia päiviä. Suomen kesä tuntien, niitä piisaa, joten tätä järjestelyä ei mahdollisesti edes huomaa.

(Toinen vaihtoehto on jo vietetyn kaltainen, pienimuotoinen kesäloma, ilman mitään julkaisuja.)

Huoltokatko

Tätä on kaavailtu jo kauan. Blogin ulkoasua on pitänyt päivittää jo ties miten monta vuotta, tämän tilapäisen tilalle. Lisäksi myöskin rautapuolella on edessä huoltotoimia, joten tästä syystä on hyvin mahdollista, että jonkinlainen kesäinen loma jossa yhdistyy huvi ja hyöty, on edessä. Vaan, se kaikki on eduksi, sillä näin asiat rullaavat paremmin, ja korkea laatu pysyy tasollaan.

Saa nähdä tuleeko tapahtumaan. On yllättävän vaikea löytää sellaista ulkoasua, joka miellyttäisi, niinpä sitä odotellessa, voidaan todeta, että älä arvostele blogia 2000 luvun alkupään ulkoasuan perusteella. (Sitäpaitsi, kohtahan tämä alkaakin jo olla internet-vintagea, jota kelpaa ihastella jo ihan kuriositeettina! Heheh!)

Uudet aiheet

Uusia aiheita on vaikka millä mitalla suunnitteilla, osa jo kirjoitettu lähes kokonaan, osa idean tasolla ja jotkut allekirjoittaneen muisti- ja luonnosvihkossa. Joka tapauksessa allekirjoittanut on hyvin, hyvin innoissaan päästessään julkaisemaan näitä arvolliselle lukijalle.

Mukana nimittäin on varhaisempien Fundamentin teemojen mukaisia aiheita, sellaisia abstrateja ja ns. opillisia tekstejä, jotka ovat ajankohtaisaiheiden ja niiden kommentaarien asemesta ajattomia - tai ainakin lähes. Tämä syventää entisestään lukukokemusta, ja varmasti avaa ideoita myöskin lukijalle.

Tietenkin myös ajankohtaisaiheet ovat ja pysyvät.

Eräs näistä mainittakoon. Aihe, mikä on samalla ajankohtainen, mutta myös ajaton, eli: Pariutuminen kuntoon mikro- ja makrotasolla.

Seuraava teksti on johdanto kyseiseen juttusarjaan.

Johdanto paritumiseen mikro- ja makrotasolla -juttusarjaan

Miksi tämä juttusarja?

Incel-terrorismi on tämän vuoden aihe, mutta se on vain oire sairaudesta, jonka alkuperä on feminismissä, seksuaalivallankumouksessa, massakontrollissa ja gynosentrisisessä yhteiskunnassa.


Se ei ole sinun syytäsiTämä ilmiö taas on saanut osan porukasta heräämään - reaktiolla on aina vastareaktio ja sorron seuraus on kapina - mikä näkyy mm. miesten oikeuksien puolustamisena, kuin myöskin MGTOW- ja incel-liikkeiden nousuna ja huomattavana kasvuna. Huomion arvoista onkin, miten nämä saavat uskomatonta vihaa osakseen, koska vihaajat tietvät että näiden jäsennillä on kaikki syyt "karata plantaaseilta" ja kritisoida miesvihamielistä järjestelmää. Ihan kuin joku ei haluaisi, että myös miehillä on ihmisoikeudet?

Fundamentti myös ajaa miesasiaa, niinpä tämän osa-alueen hallitseminen on osa maskulistista kehitysohjelmaa, ja täten luonnollinen lisä muuhun tämän blogin vastaavaan tarjontaan.

Siispä, tarkoituksena on julkaista ratkaisuja sille, miten voimme pelastaa maan syntyvyyspulalta ja miehet syrjäytymiseltä. Nämä ratkaisut jaetaan makrotason ja mikrotason ratkaisuihin, ja näistä tärkein on makrotason ratkaisu, sillä on se ainoa todella muutosvoimainen ja täten lopullinen ratkaisu, koska se iskee perimmäiseen syyhyn, eli tämän kaiken mahdollistavaan järjestelmään. Tässä asiantilassa vastauksena on valtiollisen, yhteiskunnallisen ja poliittisen ratkaisun löytäminen tähän kysymykseen. Mikrotason ratkaisu puolestaan kohdistuu yksilöön, ja tätä edustavat jutut ovat käytännössä ohjeita pariutumiseen, kehittymiseen miehenä sekä myyttien murtamista siltä elämän osa-alueelta.

Juuri näillä mikrotason ratkaisuilla, eli pariutumisohjeilla yms.  on yritetty auttaa kuin myöskin kontrolloida ja vetää höplästä miehiä. Mitä auttamiseen tulee, niin se on tapahtunyt turhan usein, melko huonoin tuloksin, eikä ihme, sillä nämä auttamiset ovat usein psykologisesti ja ylipäänsä henkisesti köyhiä "ota ittees niskasta kii" -tyylisiä "miksi köyhät ei syö jos niillä on nälkä?!:D" -tason todella, todella avuliaita ohjeita, jotka perustuvat sille että vaikka ohje miten huono tahansa, on aina asiakkaan vika jos se ei toimi, mutta luonnollisesti ohjeen pätevyyttä, jos asiakas saa sen toimimaan. Tähän on syytä puuttua, ja siihen puututaan juurikin näillä mikrotason ratkaisuilla.

Eli, vaikka nämä mikrotason ohjeet pariutumisessa eivät olekaan mikään valtakunnallinen, lopullinen ja mahdollisimman montaa koskettava ratkaisu, voi niistä olla yksilötasolla apua, paljonkin parhaimmassa tapauksessa. Mutta tämä edellyttää sitä, että niissä on substanssia ja että ne toimivat oikeassa elämässä, eikä niitä olla vesitetty sinisen pillerin poliittisesti korrektilla agendalla, tai niiden kehittäjän voimafantasioiden markkinointina. Siispä, tuleva juttusarja tarjoaa ratkaisukeskeistä apua miehille, ja haastaa täten vallitsevat ohjeistukset.


Lisäksi, tässä ei ole tarkoitus huijata lukijaa markkinamiesten hypetyksellä, mikä on hyvin yleinen ongelma sinisen pillerin deittailuteollisuudessa, sillä nämä huijarit kilpaa naisten kanssa pumppaavat miehiltä resursseja, antamatta tuskin mitään todellista takaisin. Päinvastoin, Fundamentin tulokulma on tyystin erilainen, kuin mihin olet tottunut tähän mennessä.

On ymmärrettävä, että lopulta pariutumisessa on kyseessä kaksisuuntainen tie, jolloin sinä voit kulkea vain oman tiesi - tai jos tarkkoja ollaan, kyse on jo periaatteessakin 50/50-jaosta naisen kanssa, mutta todellisuudessa naisen seksuaalinen valta muuttaa radikaalisti tilannetta, sillä sen seurauksena miehen lähtökohtainen valta on käytännössä pienempi kuin tuo 50/50-jako - etekin kun niin iso osa naisista on hypergamisia, eli haluvat itseään tasokaampaa miestä.  Tällöin on täysin absurdia sysätä kaikki pariutumis- ja lisääntymisvastuu miehen niskoille, koska lisääntyminen ja pariutuminen on pääasiassa sen valitsijan, eli naisen vastuulla. (Syy, sille miksi näin tehdään, onkin siinä että Virallisen Totuuden mukaan nainen ei valitse, eikä hänellä ole seksuaalista valtaa).

Vaan, silmänkääntötemppuhan tuo kyseinen käytäntö on ollutkin. Näin miehiä on jo pitkään kontrolloitu ja höynäytetty uskottelemalla näillä jo edellä mainituilla  "se on kaikki itsestä kiinni" ja "kyllä miehen kuuluu" - latteuksilla. Eikä ole. Eikä kuulu! Tuo kaikki on tyypillistä massakontrollointia, jossa häpäisytaktiikoilla yritetään henkisen selkärangan ja oman tahdon löytänyt mies, hätistellä takaisin ruotuun, tai vaihtoehtoisesti saada hänet ostamaan sinisen pillerin deittailuteollisuuden tuotteita.

No more games!
Siispä, se mitä tulet lukemaan, on jotain täysin muuta, kuin mihin olet tottunut. Tässä ei luvata ihmeitä, vaan sanotaanko nyt näin: jos sinisen pillerin deittailuteollisuuden ohjeet tuottavat pettymyksen ja antavat suuria lupauksia, lähtee tämä juttusarja liikkeelle punaisen pillerin realistisesta näkökulmasta, lupailematta liikoja, pystyen yllättämään sinut positiivisesti.

Nyt, lukija voi kysyä, että mikä tarkalleen on erilaista?

No, jotain seikkoja voisi mainita - parasta kuitenkin havaita asia itse:

  • Näissä huomioidaan rahan, ulkonäön ja statuksen merkitys pariutumisessa - asia, mitä sinisen pillerin deittailuteollisuus ei lainkaan tee, vaan niiden on tavoitteena on kirjaimellisesti sinipilleröidä sinut, sinun rahoillasi, ja kertoa että ei naisia saadakseen tarvita lainkaan ulkonäköä, varallisuutta saati sitten statusta, vaan naisia saa ihan olemalla itsevarma herrasmies, koska naisethan eivät ole pinnallisia! Kun taas näissä ohjeistuksissa on pikemminkin kyse siitä, että mitä tehdä jos näitä jo on, tai paremminkin: mitä tehdä näistä huolimatta. On muistettava, että nämä taustaoletukset kuitenkin edelleenkin pätevät, ja ne valitettavasti ovat modernin naisen ainoita pariutumiskriteereitä, siksi ne ovat seikka joita ei tässä sivuuteta, päinvastoin. 
  • Kuten jo edellä mainittiin, ei näissä syyllistetä ja häpäistä miestä  naisen alamaiseksi tai asiakkaaksi (vaikka luonnollisesti ohje on kuin lahja; jos jätät sen lunastamatta, et saa siitä mitään irti), vaan otetaan huomioon asiantila ja se mikä on naisen osuus pariutumisessa. Jos ollaan nyt ihan tarkkoja, niin koko tämä miesten syyllistymisen kulttuuri on yhtenä suurimpana syynä sille, miksi miehet eivät enää edes yritä vaan siirtyvät suoraan MGTOW-liikkeen pariin - miksi edes yrittää, jos jokaisesta syrjimisestä käsketään syyttämään itseään ja katsomaan peiliin? Ainoa mitä se saa aikaan, on järkkymättömän käsityksen omasta kelpaamattomuudestaan! Ja juuri se onkin sinisen pillerin tarkoitus, sillä kyseisen pillerin on määrä palvella feminismiä, ei miestä. Niinpä sen ottamisen tuloksena on miehiä, jotka ovat sisäistäneet miesvihan, yli-itsekritiikin ja hypergamian - mikä on varma resepti poiskirjautumiselle koko pariutumispelistä. Fundamentti tuo miehelle takaisin hänen luottamuksen itsensä ja itsekunnoituksen, murtamalla tämän aivopesun, ja sen asettamat henkiset kuolaimet. Syrjintä on naisten syytä, ja sillä selvä. 
  • Ohjeistukset sisältävät tietoa siitä mitä kannattaa karttaa, ja mitkä ovat jopa vahingollisia ohjeita - sadusta tuttuja myrkkyomenoita, jolloin ainakin pääset irti vääristä toimintamalleista ja uskomuksista. Tämä sen lisäksi, että kerrotaan mitä tehdä. 
  • Liikojen lupailuun, ja edellä mainittuun negatiivisilla tunteilla sekä syyllistämisillä manipulointiin ei ole siksikään tarvetta, koska tässä ei yritetä nyt myydä mitään tuotetta asiakkaalle, jolloin hänet pitää höynäyttää uskomaan sinisen pillerin myymiä fantasioita tyyliin "näillä ohjeilla saa mies kuin mies, naisen kuin naisen, tarvitsematta rikkautta, statusta ja ulkonäköä". 
Vaan, se siitä. Tässä oli siis tämän kertainen kesätiedote, kuin myös johdanto uuteen juttusarjaan, mikä aiheensa puolesta on parhaimmillaan julkaistuna totta kai kesällä.


Minä soitan sinulle illalla 
tästä kylmästä maailmasta, 
jossa odotan lyhyttä kesää

Ei kommentteja: