torstai 14. kesäkuuta 2018

"Valkoista kohtaan ei voi olla rasisti!" - Eikö todellakaan?

Mikäpä tuntuisi paremmalta, kuin se, että hömelö vastustajasi syöttää suoraan lapaasi, ja sinä lämäät komean maalin?

Sitä päästiin taas kerran todistamaan, kun rennot feministit ottivat rennosti tavalla, joka saa jokaisen tunnetun totalitaristisen yhteiskunnan näyttämään rauhan ja vapauden tyyssijoilta, joissa kaikki kukat saavat kukkia. Myös ne valkoiset, jotka värilliset haluaisi syrjäyttää.

Klikkaa kuvaa, niin saat sen isommaksi - kuva tästä osoitteesta
Nyt, se on totta kai huono asia, että tällaisia ihmisiä on oikeasti olemassa. Se on koko maailman onnettomuus, ja maailma olisi ilman heitä parempi paikka jokaiselle elää ja olla - asia, jota tuskin kukaan täysijärkinen ihminen voi kiistää.

Mutta, paha on hyvän istuin, ja niin on myös tässäkin omat hyvät puolensa - hieman kuten oli Susanna "miksi kukaan ei enää puhu mulle :D" Kosken ulostulossa, jossa hän paljasti puolueensa sairaan, ellei jopa suoranaisen vihamielisen suhtautumisen suomalaisiin. Nyt kaikki tietää, mitä odottaa, jos näille antaa valtaa.

Vaan, esittäkäämme nyt tässä vastaus otsikon kysymykseen: voiko valkoista kohtaan olla rasisti?

Vastaus on yksinkertainen: kyllä voi.

Nykystandardeilla mitaten, voisi jopa sanoa, että jo pelkkä "rodullistaminen", eli rotujen olemassaolon myöntäminen itsessään on rasismia - eli, jos nämä feministit eivät ole vielä kyllin kaksinaismoralistisia persehattuja, niin jo pelkästään tuo pointti tekee heistä sellaisen.

Rasismin määritelmä kun on seuraava:

Rasismi on aate tai toiminta, jossa ihmisten rodun, etnisen taustan tai biologisten eroavaisuuksien tai näihin liittyvien fyysisten tai henkisten ominaisuuksien erilaisuudella perustellaan ihmisten eriarvoista kohtelua eli syrjintää

Näin ollen kyseisen feministiryhmän toiminta täytti 100% rasismin määritelmän. Voi sitä ironiaa!

Se taas on jo itsessään rasismia valkoista kohtaan, jos heiltä kiistetään ihmisyys jopa siihen pisteeseen, ettei heitä edes lasketa kuuluvaksi siihen lajiin - eli ihmisiin - jotka voivat kokea rasismia, vaan heidät nähdään eräänlaisina eläiminä jotka eivät kaipaa mitään suojelua tai oikeuksia. Ainoa raisstinen liike joka moista voi kannattaa, ja jolle se hyväksytään, on feministit ja suvakit. On kuitenkin aivan turha vedota mihinkään valtarakenteisiin, etenkin kun sillä on tarkoitus ainoastaan dehumanisoida vastapuoli oman sairaan mielensä ajamana.

Miksi sitten nämä feminstit väittävät toista?

Syy on yksinkertainen: he ovat valehtelijoita, jotka ajavat sairasta agendaa, jota eivät kehtaa sanoa ääneen.

Feministit vihaavat miehiä ja kannattavat Virallisen Totuuden (TM) eturyhmähierarkiaa, jossa ylipinä ovat värilliset, ja myös maailman suurin ei-vähemmistö, eli puolet ihmiskunnan edustajista, eli naiset. Toinen vaihtoehto, on että heidät on vain aivopesty, jolloin he eivät yksinkertaisesti enää tunne termien oikeita merkityksiäkään - intersektionaalinen sattumoisin viittaa sektiin, eli kulttiin. (Sitäkään ei voi aliarvioida, että feministit ovat tunnetusti naisia, joissa yhdistyy saumattomasti tyhmyys ja itsekeskeisyys, hysteeriseen tunteellisuuteen, joten faktoja heillä on lähtökohtaisestikin vain siteeksi, koska suoraan ei kehdata sanoa olevansa alhaisempien tunteiden ajamana liikenteessä.)

Niinpä nyt nämä vain kärysivät siitä, miten he käyttävät kaikkien tuntemaa termiä, mutta tarkoittavat sillä tietoisesti täysin eri asiaa kuin muut. Näin he pystyvät valehtelemaan muille ja esiintymään jonain mitä he eivät ole. Tällä silmänkääntötempulla, ja maalitolppien siirtelyllä, he yksinkertaisesti peittelevät näitä tuplastandardejaan. Ja kuten Fundamentissa on asia ilmaistu usein, on tuplastandardit massakontrollin ase, ja juuri tämä tapaus on malliesimerkki siitä, että miten näiden tuplastandardien toteutuminen tarkoittaisi käytännössä sitä, ettei valkoisia enää edes lasketa ihmisiksi. Miksi näin? Siksi, koska näin heiltä vietäisi pois myöskin kaikki muu mikä koskee ihmisiä, kuten oikeusturva.

Tämän jälkeen sinulla ei ole enää mitään syytä luottaa feministeihin, sillä he ovat kuin erään uskonnon edustajat, jotka eivät laske vääräuskoisia samalle tasolle itsensä kanssa, vaan ovat sitä mieltä että heitä voi murhata, heiltä voi varastaa ja heitä voi johtaa harhaan, sillä eihän valkoista kohtaan voi tehdä rikoksia ja olla rasistinen. Tästä syystä feminismi pitäisi kriminalisoida, sillä se on ideologia, joka perustuu laittomuuden lietsomiselle. Puhumattakaan miten seksistinen ja rasistinen se on, ja miten sillä sumutetaan massoja uskomaan, että kyseessä olisi jokin täysin päinvastainen. 

Mitä taas tulee mukana pyöriviin valkoisiin, tämä todisti sen, että he ovat käänteisnationalisteja, jotka ovat vain vaihtaneet oman kansakuntansa nationalismin cucknationalismiin, jossa puolletaan vastapuolen nationalismia - äärinationalistin kiihkolla vieläpä. Kyseessä on täten vain vihan ja itseinhon totalitaristinen liike, joka on naamioitu kaikeksi muuksi mitä se on - ja juuri siksi se on niin iljettävä kaikessa rotan moraalissaan.

Ja kuten sanottua, tässä tapauksessa oli mikromuodossa esillä se, minkälainen olisi feministinen yhteiskunta - joka ei johtavien ja jopa akateemisen tason feministi-ideologien visioista juurikaan eroa. Mikä parasta, niin nyt kun tiedämme, me myös osaamme sitä varoa, ryhtyessämme yhteiseen taisteluun feminismiä vastaan - kaikkea pahaa.

Tosin, tämä jos jokin on omiaan näyttämään miksi maailmassa tarvitaan "whitesplainaamista". HAH!


Ei kommentteja: