tiistai 1. tammikuuta 2013

10 Parannusta - Kuinka Olla Parempi Nainen

Vuoden 2012 lopussa Fundamentissa esiintyi melkoinen putki feminismin arvostelua.

Nykyisenä aikana ihminen ei voi olla kyseistä sukupuolifasismia kohtaan liian kriittinen, vaan on selvä että kukaan asioista perillä oleva ei voi tunnustautua samaan aikaan tasa-arvoa ja feminismiä kannattavaksi, ei jos hänen älyllinen johdonmukaisuutensa on lähempänä ihmistä kuin kenties jotain hyytelömäistä alkeiseläintä.

En usko maailmahallitusteorioihin, vaan siihen että vallitsevat järjestelmät jotka ovat mitä ovat mahdollistavat väärinkäytökset. Silti pitää myöntää että feminismi olisi kyllä melkoisen hyvä käsikassara tuollaiselle hirviöhallitukselle; kääntää kokonaan toinen puoli ihmiskuntaa toista vastaan, ja katsoa miten erittäin perustavanlaatuinen hajota ja hallitse-operaatio syö kansallista kehoa kuin jokin supervirus tai kasvain.

Joka tapauksessa, nyt moni nainen joka ei suostu olemaan kaupan tai osana tuota sairaalloisen ihmisvihamielistä ohjelmointia, voi kysyä että mitä sitten pitäisi tehdä, etten olisi samanlainen sika mitä muut naiset ovat?

Fair enough, kuten meillä ameriikkojen yhdysvalloissa sanotaan.

Seuraavassa onkin uuden vuoden kunniaksi listaus aiheenaan Kuinka olla parempi nainen. Se on erityisen tärkeä yhteiskunnassamme jossa kaikki ongelmat johtuvat aina miehistä, ja jossa miehen pitäisi ymmärtä enemmän naista, mutta naisen ei koskaan miestä  - voihan senkin enerigian käyttää ulisemiseen siitä, miten miehiä ei voi ymmärtää.

Uskallan väittää että seuraava lista puhuu käytännössä jokaisen miehen puolesta. Tietysti en ole varma miesfeministeistä, tai muista seksuaali-identiteetin ja masokismin kanssa painiskelevista mielistelijöistä, joilla on "feministifetissi", tai jotka vain ovat näitä jees-miehiä, jotka jumppaavat pimpin edessä päästäkseen parittelemaan.

HUOM: Seuraavaa listaa et tule löytämään Cosmopolitanista tai muista höpöhöpöjulkaisuista. 

1. Opettele kommunikoimaan.
Miehellä ei ole velvollisuutta lukea ajatuksiasi, tai osata tulkita epämääräisiä "signaalejasi". Olet aikuinen ihminen, ja sinun velvollisuutena on tehdä viesti selväksi. Jos viesti ei mene perille, niin mieti miten voit parantaa viestintääsi. "Siis mähän katsoin sitä silleen ovelasti, mut se ei tajunnut että se oli kutsu"- ei näin. "Mä pidin sille mykkäkouluu niin kauan kunnes se soitti ambulanssin kun se luuli mun vajonneen katatoniseen tilaan" - ei näin.

2. Ole johdonmukainen.
Ja lakkaa kutsumassa irrationaalista ja epäjohdonmukaista käytöstä "feminiiniseksi mystiikaksi" tai että olet "kompleksinen". Nuo positiiviset raamitukset eivät enää toimi. Äläkä missään olosuhteisssa, enää milloinkaan, sano yhtä asiaa ja tee toista! Esim. jos sanot pitäväsi kilteistä miehistä, et pistä sellaista kaverialueelle ja ota jotain hirveää, sosiopaattista runkkaria hänen sijastaan. Samoin jos kiellät ettet nai ylöspäin, niin toimi myöskin sen mukaan.

3. Älä käytä seksiä aseenasi (tai jos käytät niin lue edellinen kohta).
Jos haluat seksiä niin älä käytä sitä manipuloimiseen, etenkin jos tykkäät lauselmista kuten "seksi on kahden aikuisen väliseen suostumukseen perustuva, kaunis asia". Entä mitä tarkoitan sulkulauseella? Jos sinusta kaikki miehet on sikoja, niin lakkaa palkitsemasta pahojen poikien pahuutta seksillä (vrt. edellinen kohta).  Ja ai niin, myös pukeutuminen kuuluu tähän kategoriaan; jos "laitat munkit tiskiin" niin älä valita että miehet ajattelevat vain yhtä asiaa - sinulla on vapaus pukeutua kuten haluat, mutta vapauteen kuuluu myöskin vastuu.

4. Muodosta omatunto.
Lakkaa väärinkäyttämästä seksuaalista valtaasi (äläkä väitä ettei sinulla ole sitä - tee testi),  äläkä johda miehiä harhaan saadaksesi heiltä tai heidän kautta jotain. Naisten suosima "jos siitä ei jää kiinni se on sallittua"-rationalisointi on tästä hyvä esimerkki.

5. Älä kuppaa miehen resursseja, ja odota tämän olevan elämäsi sponsori.
Katselin vuodenvaihteen hauskoja facebook-kyselyjä, niitä jossa on sekasanainen listaus, josta kolme ensimmäisenä erotettua sanaa olivat ne asiat jotka katsoja tulisi tulevana vuonna saamaan. Eräs nainen sai kaikkea kivaa, mutta totesi: "missä raha, se tärkein?" Ok, on tullut selväksi että nainen on paatunut materialisti joka rakastaa rahaa. Mutta älä odota, että näinä tasa-arvon aikoina sinulla olisi minkäänlaista oikeutta vaatia mieheltä suurempia tuloja kuin mitä sinulla on, saati sitten elatusta. Myytti naisen 80 centin eurosta on kumottu, joten jos haluat lisää rahaa, tee yhtä paljon töitä kuin mies. Jos taas teet kivoja sisätöitä, samalla kun enemmän palkkaa saavat mies on metsurina, niin ole hyvä ja vaihda uraa. Ja jos olet kiinnostunut asiasta nimeltä rakkaus, niin unohda kaikki tulorajat, muuten toimintasi on yhtä kuin prostituutio.

6. Lopeta pelailu ja petollisuus.
Miehen ja kanssaihmisten manipuloiminen on erittäin epärehellistä ja epäkypsää. Tiedät tarkalleen mitä tarkoitan. Jos se on sinusta "ihan tavallista" tai "jotain mitä kaikki naiset tekee", niin olet silloin vain myöntänyt yhteiskunnan feminiinisen puolen kollektiivisen sairastumisen. Todellakin, terve ihminen ei pelaile. Tämän totesi mm. psykiatri Eric Berne joka tutki ja kirjoitti paljon tästä pelailusta, ja totesi että tiedostavat voivat pelastua, murtaa käyttäytymisen raja-aidat, jättää ohjelmoinnin, olla välittömiä, ja löytää tiensä pelittömyyteen.

7. Jos odotat tasa-arvoa, käyttäydy sen mukaan.
Esim. jos mies tarjoaa, sinä tarjoat seuraavalla kerralla. Luovu tuplastandardeista, jos uskot että elämä "miestenmaailmassa" on herkkua, niin silloin "ei saa olen tyttö"-kortti ja sen käyttö tulee lopettaa.

8. Älä ulkoista vastuuta ja/tai syytä miehiä ongelmistasi.
Sinä olet jo iso tyttö, toimi sen mukaan. Ainoa joka on vastuussa sinun toilailuista olet sinä itse. Kanna vastuu, itsestäsi kuin myöskin (kyseenalaisista) teoistasi. "Niin mutkun miehetkin"-kortti ei myöskään kelpaa, vai hyppäätkö sinäkin kaivoon jos näet miehen tekevän niin? Samoin mitä tulee seksuaaliseen valtaasi, niin ole tietoinen ettet voi syyttää miehiä siitä että he ovat sikoja, sillä sinä naisena olet se joka päätät kuka saa ja kenelle annetaan. Siispä ota vastuu valinnoistasi, tai muuta miesmakuasi.

9. Ole ihmisiksi (ole mukava).
MGTOW-liike ja tuontivaimot on hyvä esimerkki siitä, etteivät miehet enää jaksa itsekeskeisiä, lapsellisia ja narttuilusta ylpeitä, narsistisia idiootteja. Olit sitten voittanut geneettisessä lotossa, tai jos iskä ei koskaan ostanut sinulle ponia, tai vain jos sinulla sattuu olemaan tissit ja pimppi, ei sinulla ole oikeutta käyttäytyä kusipäisesti. Vaikka naisten hinku pahoihin poikiin on johtanut siihen, että lady and gentleman-kulttuuri on muuttumassa Jersey Shore-tyyliseen biatchees and douchebags-dystopiaan, niin me ymmärrämme että antisosiaalisten ilmiöiden ruokkiminen ei ole yhteiskunnallisesti suotavaa. Nämä lammasmaiset feikki-alfat (naisten on tutkittu liittävän psykopaatin ja narsistin piirteet maskuliinisuuteen - kiitti vaan feminismi maskuliinisuuden tappamisesta, naiset janoavat sitä joka tapauksessa ja tässä tulos) eli ylikompensoivat kusipäät, tietysti lisääntyvät sitä myöden, mitä enemmän naiset palkitsevat kyseisen kulttuurin ja toimivat näiden miesten vastapareina.

10. Luovu feminismistä. Tämä lista, ja johdanto listaan kertoo syyn miksi. Mutta jos sinulla todella on kutsumus tasa-arvon puolesta, ryhdy egalitaristiksi (feminismin tyrannisoimassa maailmassa ryhtyminen maskulistiksi olisi tasapainoittava teko myös).

Jos nainen taitaa nämä kohdat, on selvää että hänellä on mahdollisuus luoda poikkeuksellinen yhteys mieheen, kun sivistymättömät ja primitiivisimmät naiset pysyvät miehelle vieraina.
 

10 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Ei "naisen euro on 80 senttiä"-myyttiä ole kumottu. Edellinen presidenttimme, hänen aviopuolisonsa, hallitus, eduskunta, STM:n tasa-arvoyksikkö, Samapalkkaohjelma, tasa-arvovaltuutettu ja TANE esimerkiksi ovat edelleen sitä mieltä, että on hiiiirvittävä vääryys, että naiset ansaitsevat kuukaudessa vain 80 % miesten ansioista, vaikka 70 %:kin olisi ihan tarpeeksi. TANE (Tasa-arvoasiain neuvettelukunta) tilasi juuri tuhansia kultaisia "naisen euro on 80-senttiä" - pinssejä meidän veronmaksajien rahoilla jaettavaksi kenelle nyt sattuu. Revi siitä!

XeimA kirjoitti...

No kyllähän siitä repii. Peliverkkarinsa, ja ehkä perseensäkin!

Niinhän se siis on, ettei "virallinen totuus", joka on feminismin kyllästämä, ole tietävinään siitä että myytti "naisen eurosta" on silkkaa paskaa.

Minäkin voisin esim. tehdä vähemmän töitä kuin joku toinen, joka ehkä on vaativammalla mutta rahakkaammalla alalla, ja sitten porata kuin hemmoteltu kersa, että en saa yhtä paljon rahaa.

Tälläiset tapaukset kuitenkin määrittelevät meille mitä on "tasa-arvo".

Anonyymi kirjoitti...

Musta tämä feministien vihaaminen menee nyt jo ihan överiksi. Siinä, että ajetaan naisten asiaa, ei ole mitään väärää. Se ei myöskään poissulje miesten oikeuksia ja tasa-arvon ihannointia. Feminismissä keskitytään naisten asioihin, mutta vain äärifeministit tekevät sen miesten kustannuksella.

Joudun jatkuvasti loukkaantumaan siitä, että oma feministinen kantani ymmärretään väärin. Totuus silti on, että niin kauan kuin esimerkiksi Lähi-idän maissa on sortoa naisia kohtaan, minä olen feministi ja yritän tehdä täältä käsin oman voitavani naisten puolesta.
Ihan yhtälailla kuin lahjoitan verta tai olen kiinnostunut lasten tai nykyään yhä enemmän syrjäytyvien nuorten miesten hyvinvoinnista.

En vaadi mieheltä sen enempää kuin mitä pystyn itse hänelle tarjoamaan, mielestäni se on reilu kauppa parisuhteessa, jos suhdetta nyt halutaan ajatella yhtä mekaanisesti kuin asioiden listaaminen antaa ymmärtää.

Puollan tasa-arvoa, mutta meidän tulee myös ymmärtää historiaamme ja tulkita sitä. On ollut aika, jolloin täälläkin feministisestä aatteesta on ollut älyttömästi hyötyä. Feministit olivat aikanaan samantyyppisiä aktivisteja kuin nyt tasa-arvoista avioliittolakia puoltavat. Heidän ansiosta meillä on äänioikeus ja äänemme on yhtä voimakas esimerkiksi laillisesti.

XeimA kirjoitti...


Feministit saavat sitä mitä tilaavat.

Ne eivät aja tasa-arvoa, vaan tämä "taistelu seksismillä seksimiä vastaan"
on läpinäkyvää ja erittäin ilmeistä naisten etuoikeuksien ajamista
eikä sillä ole mitään tekemistä tasa-arvon kanssa.
Etenkään aikana kun tyypillinen feministi kuuluu etuoikeutetuimpaan
länsimaalaiseen, vaaleaihoiseen enemmistöön. Että se siitä "lähi-idän naisten auttamis"-korteissa, kun nämä hyeenat ulvovat vain täällä, eikä heillä ole aikomustakaan käyttää näiden naisten ongelmia muina kuin astinlautoinaan.

Feminismillä on vain kaksi päämäärä: 1. Naisten ylivalta ja 2. misandrian edistäminen.
Hedelmistään puu tunnetaan.

Tuo "ei kaikki feministit ole sellaisia" on taas "ei yksikään todellien skottilainen"
-argumentointivirhe. Sinä et näe koskaan feministejä sanoutumassa irti näistä idiooteista.
Sillä ne ovat vain niitä feminismin edustajia, jotka toisaalta tekevät likaisen työn, ja siirtyvät suoraan feminstien vihamielisiin tavoitteisiin.

Tässä myös todiste siitä, että feminismi on "aivojensa" ja opettajiensa oppienkin perusteella
juuri sellainen seksistinen, ja anti-tasa-arvoinen misandrinen hirviökultti, jollaiseksi
sen jokainen jo tunnistaa:

http://fundamentti.blogspot.fi/2013/10/minkalainen-olisi-yhteiskunta.html

Mitä sinuun tulee, niin herää kysymys mihin/miksi tarvitset feminismiä tehdäksesi nuo asiat?

Anonyymi kirjoitti...

Mihin minä tarvitsen feminismiä, kysyit. Mihin minä sitten tarvitsen esimerkiksi humanismia? Se on helppo tapa selittää mitä aatteita kannattaa, yksi pieni sana, jonka ymmärtää lähes kaikki (ja ikävän moni väärin).

Feministit pyrkivät parantamaan naisen asemaa ja joillekin meille se on tärkeää. Missään kohdassa feminististä aatetta ei lue ''Yritetään saada naisvalta.''
En kuulu mihinkään järjestöön, toimin yksin. Minulle naisten asema aiheena on tärkeä, koska olen monesti kärsinyt ennakkoluuloista sukupuoleni vuoksi - vielä tänäkin päivänä. Lähi-idän naisten asia on huolestuttava ja heitä pystyy auttamaan monesti Suomessakin (kirjeenvaihto, rahalahjoitukset, pakolaisten auttaminen), ulkomailla toimiminen on yhä monesti hankalaa.

Miesten pitää tulla kuulluksi myös, mutta tottakai naisena henkilökohtaiset kokemukseni rajoittuu omaan sukupuoleeni ja voin puhua lähinnä vain oman puoleni.
Miespuolisia ystäviäni olen tietenkin tukenut tasa-arvoisesti ja otan molempien sukupuolten kohdalla yhtä vakavasti syrjäytymisen, seksuaalisen hyväksikäytön ja niin koulu- kuin työpaikkakiusaamisen, näin esimerkkejä mainiten.
Silti tämä tallominen menee jo liian pitkälle. Jotkin aatteet, kun jomman kumman sukupuolen ylivalta voidaankin talloa ja unohtaa puolestani, mutta vihaan vastaaminen vihalla päätyy monesti huonosti.

Tällä hetkellä naisten asioita tunnutaan vihaavan niin kovasti, että esimerkkinä (joskin hyvin mitättömänä) jotkut ovat jopa naisten päivää vastaan. Miksi? Onhan olemassa miestenpäivä, saamelaisten päivä, sotaveteraanien päivä jne jne.. Kärpäsestä tehdään härkänen ja huomaan samanlaista ylireagointia myös sinun blogissasi. Mutta jokinhan sen vihan aina synnyttää, enkä minäkään hyvällä katso äärimmäisten idioottien toimia.
Mutta se tieto auttaa, ettei valtamediassa kauheasti käsitellä näitä äärimmäisiä aatteita, jotka ei tule koskaan toteutumaan. Vouhkatkoon keskenään.
Se minua kiinnostaa mistä sinun suuri vihasi kumpuaa.

XeimA kirjoitti...

Vastaan kahdessa osassa, nyt kun on aikaa.

"Mihin minä tarvitsen feminismiä, kysyit. Mihin minä sitten tarvitsen esimerkiksi humanismia? Se on helppo tapa selittää mitä aatteita kannattaa, yksi pieni sana, jonka ymmärtää lähes kaikki (ja ikävän moni väärin)."


No niin, tulihan sieltä, jos sinä olisit ekvalisti, sinä kutsuisit itseäsi humanistiksi, et feministiksi.

Feminismi ajaa, kuten hyvin tiedämme, vain 50% ihmiskunnan asioita, taistelee seksismillä seksimiä vastaan ja toimii täysin moralaittomasti muutenkin.

"Feministit pyrkivät parantamaan naisen asemaa ja joillekin meille se on tärkeää. Missään kohdassa feminististä aatetta ei lue ''Yritetään saada naisvalta.'' "

Luitko linkin minkä laitoin? Siinä sinulle "feminismin aatetta"

En tiedä tekikö feminismi sinusta luontevan valehtelijan, vai oliko jo sitä, vai onko kyseessä vain rationalisointihamsteri
mutta jo tällä kommentilla sinä todistit, että feminismillä ei ole mitään tekemistä tasa-arvon kanssa
vaan femi-nismi (nais-ismi) on vain naisten ylivaltaan keskittynyt liike; se on ylivaltaa jos vain
toisen sukupuolen oikeudet otetaan ajettavikseen - nämäkin ovat väkisin etuoikeuksia, sillä tasa-arvo on jo saavutettu.

Samoin, on täysin moraalitonta valehdella massoille ajavansa tasa-arvoa, kun ei sitä kuitenkaan tee.

Lyhyesti: LAKKAAA käyttämästä seksismistä nimeä "tasa-arvo".

"Minulle naisten asema aiheena on tärkeä, koska olen monesti kärsinyt ennakkoluuloista sukupuoleni vuoksi - vielä tänäkin päivänä."

Hahaha. Taas tuota jargonia. Sinä et kuulu siihen sukupuoleen, jota pidetään "potentiaalisena raiskaajana" jotta nämä narsistiset, itsekkäät tyranniämmät saavat hälytettyä suuren yleisön ajamaan heidän sairasta vihaansa
toisen sukupuolen edustajistoa kohtaan. Et. Sinä kuulut etuoikeutettuun sukupuoleen,jonka todelliset ongelmat ovat niin vähäiset, että niitä täytyy tehdä luontaisestya, skupuolenta takaamista ylellisyyksistä ja etuoikeuksistaan.

"Miespuolisia ystäviäni olen tietenkin tukenut tasa-arvoisesti ja otan molempien sukupuolten kohdalla yhtä vakavasti syrjäytymisen, seksuaalisen hyväksikäytön ja niin koulu- kuin työpaikkakiusaamisen, näin esimerkkejä mainiten."

Tästä pisteet, sillä tuo on ns. huonoa feminismiä. Todellinen feministi ei auta miehiä, koska feminismi on radikaali huomio siitä, miten miehet eivät ole ihmisiä.

Voikin ehkä olla, ettet ole valehteleva feministi, vaan aivopesty. Tällöin sinä olet oikeasti paljon tasa-arvoisempi, ja pyrit siihen, mutta kutsut tietämättäsi itseäsi joksikin muuksi kuin mitä tekojesi puolesta edustat.

XeimA kirjoitti...

OSa 2.

"Silti tämä tallominen menee jo liian pitkälle. Jotkin aatteet, kun jomman kumman sukupuolen ylivalta voidaankin talloa ja unohtaa puolestani, mutta vihaan vastaaminen vihalla päätyy monesti huonosti. "

Feminismi on tästä hyvänä esimerkkinä. Kuin myös siitä, että viha synnyttää lisää vihaa.

Se, että ne keksivät salaliittoteorian - jota eivät voi todistaa - kuten patriarkaatti, vain jotta voisivat projisoida omaa vihaansa, on eräs klassinen esimerkki siitä miten koko antihumaani projekti "backfires" kuten meillä ameriikoissa sanotaan.

"Tällä hetkellä naisten asioita tunnutaan vihaavan niin kovasti, että esimerkkinä (joskin hyvin mitättömänä) jotkut ovat jopa naisten päivää vastaan. Miksi?"

Eihän niitä vihata, päinvastoin kaikki mitä nainen tekee on upeaa, ja kaikki naisen vihattava toiminta on miesten syytä. :D

Nainen ei voi hävitä.

Jos taas puhut siitä, miksi femakkoja vihataan, niin syy on yksinkertainen: ne ovat ärsyttäviä, oiketuksentunnetta uhkuvia molopäitä jotka saavat jokaisen vihaamaan itseään ja ajamaansa asiaa.

Et sinäkään voisi suhtautua vakavasti siihen, että joku etuoikeutettu vaatii itselleen oikeuksia vielä lisää. Tallaten muita siinä sivussa.

Reaktio on terve, mutta vielä paljon on tehtävää!

Esim. mitä tulee naistenpäivään, niin kannattaa muistaa että feministit itse hyökkäsivät niin isäin- kuin miestenpäivää vastaan.

Sitä kerran saa mitä tilaa. :)

"Se minua kiinnostaa mistä sinun suuri vihasi kumpuaa."

Ah, klassinen "se arvostelee naisia/feministejä aiheesta" - lyönpä "sä oot naistenvihaaja"-kortin pöytään. Sillä se hiljenee.

Ei tomi minuun. Olen mies. Kiitos.

PS. Mutta jos vaikka mietit tätä postausta, jonka ilmeisesti löysit jostain (?), niin siitä tuli sen tullessa ulos, eräs suosituimpia tämän blogin postauksia - se sai paljon esim. eri foorumeilta liikennettä.

Nyt, kysy itseltäsi, ilman feminismin luomaa viitekehystä, että miksi?

Yritä ajatella asia objektiivisesti.

Ja jotain mitä kukaan feministi tuskin tekisi: miehen näkökulmasta.

Anonyymi kirjoitti...

Olen pahoillani, mutta alat kuulostaa todella paranoidilta. Feminismi keskittyy naisten asioihin, mutta ei naisten ylivaltaan (keskittyyhän lastensuojeluliittokin (itsekkäästikö mielestäsi?) vain lasten asioihin). Se ei ole mitenkään sisällytettynä aatteisiin. Vähän sama asia kuin uskonnossa: Ajatus on periaatteessa sama, mutta uskontoja on paljon sekä yksilöllisessä uskossa on paljon eroja. Uskoakseen ei tarvitse edes kuulua kirkkoon.
Joten ihmettelen, miten kukaan ajattelee, että feminismi itsessään poissulkisi humanismin.
Eli kerrataan: Feminismi ei ole tasa-arvoon liittyvä aate vaan naisten asioihin. Mutta se ei myöskään poissulje tasa-arvoa.

Jos mietitään taas historian valossa niin ei ole ihme, että naiset ovat vielä vähän herkkiä vasta saavuttamastaan tasa-arvosta (mikä ei edes ole globaali käsite..). Ihmisten mielissä on vielä parantamista. Itsekin sanoit eräässä tekstissäsi:

''Kun ajatellaan, että käytännössä lähes kaikki modernin ja sivistyneen sivilisaation keksinnöt ja innovaatiot ynnä muu kehitys on lähtöisin miehiltä''

Mikä ei pidä paikkansa. Suosittelen tutustumaan läheisemmin tutkijoihin ja historiaan.

''Ah, klassinen "se arvostelee naisia/feministejä aiheesta" - lyönpä "sä oot naistenvihaaja"-kortin pöytään. Sillä se hiljenee.''

Hyvä mies, nyt aliarvioit minut. Enhän minä yritä ihmisiä kysymyksillä hiljentää, vaan saada puhumaan. Kuinka luulet pystyväsi väittelemään tai keskustelemaan aiheista yhtään sen aikuisemmin, mikäli heität naiiveja olettamuksia.

En puhunut vihastasi naisia tai feministejä tai vaikkapa kukkaruukkuja kohtaan, vaan vihasta ylipäätänsä. Se tekee tekstistäsi vähemmän vakavasti otettavan. Mutta toki, se on vain minun mielipiteeni. Itse sentään kysyin kysymyksen, enkä alkanut arvostelemaan elämääsi. Kliseisesti sanon, sinulla ei ole mitään hajua minun elämästäni, ongelmistani tai kokemuksistani, joten pyydän olemaan menemättä henkilökohtaisuuksiin.
En myöskään anna mitään sääliä tai armoa sen takia, että satut olemaan mies ja kokemaan elämäsi vaikeaksi sen takia. Ei se meillä muillakaan ole ruusuilla tanssimista.

Löysin tekstisi nimenomaan foorumilta, jossa en yleensä juurikaan käy, enkä taida käydä jatkossakaan.

Mikäli tarkoitit edellisessä kommentissasi linkkaamaasi omaa blogitekstiäsi, se ei todistanut mitään uutta, eikä liittynyt jälleen muuhun kuin äärifeministeihin.
Minä en ole hyökännyt yhtäkään isänpäivää vastaan. Kaveripiirissäni vietetään miestenpäivää samalla tavalla kuin naistenpäivää.

''Et sinäkään voisi suhtautua vakavasti siihen, että joku etuoikeutettu vaatii itselleen oikeuksia vielä lisää.''

Viitsisitkö nähdä vaivaa vielä sen verran, että valottaisit minulle mitä nämä etuoikeudet käytännössä ovat? En ole yhdenkään ystäväni kuullut ajavan typerää aloitetta eteenpäin. Samalla lailla me nauramme niille, jotka väittävät, että on naisten sortoa jos vauvojen tavaroita on samalla hyllyllä kuin naisten tuotteita. Totuus on, että se on vain tuottavampaa kaupalle, ''äitiystävällistä.'' Ei senkään taustalla ole mitään sen ihmeellisempää kuin asetella tuotteet helposti nähtäviksi ja markkinoitaviksi. Kärpäsestä tehdään härkästä ja ääripoppoo on jälleen vihaisia.

Oletko ihan varma, ettet huomaa samaa vihaa tekstissäsi kuin minä?

''Sinä kuulut etuoikeutettuun sukupuoleen,jonka todelliset ongelmat ovat niin vähäiset, että niitä täytyy tehdä luontaisestya, skupuolenta takaamista ylellisyyksistä ja etuoikeuksistaan.''

Tämä on täysi ylilyönti. Suurimmat osat ihmisten ongelmista on yksilöllisiä, ei sukupuolen määrittämiä.

XeimA kirjoitti...

Osa 1. Persoonapohjaiset.

"Olen pahoillani, mutta alat kuulostaa todella paranoidilta."

Sanoo feministi jonka maailmankuvassa n. 50% ihmiskunnan on käytännössä raiskaajia yms.

Muutoin sinä taas alat kuulostamaan tyypilliseltä feministitapaukselta, joka puhuu toisaalta siitä että kaikki on yksilöitä (etenkin naiset), mutta silti käyttäydyt kuin stereotyyppinen nainen.

Tässä tapauksessa kun alat vänkäämän: "Eli kerrataan: Feminismi ei ole tasa-arvoon liittyvä aate vaan naisten asioihin. Mutta se ei myöskään poissulje tasa-arvoa."

SE nimenomaan pois-sulkee tasa-arvon. Myös feministien itsensä mukaan, jotka näkevät että kaikki missä ei oteta MYÖS heidän mielestään naista huomioon on jotenkin naisten vastaista ja epätasa-arvoista - silti he tietoisesti ajavat vain naisen oikeuksia, myös tietoisesti jättäen miehet pois siitä kelkasta ja/tai maksumiehiksi.

Sinä käytännössä jankkaat nyt "ympyrät ja neliskulmat eivät pois-sulje toisiaan, sillä on olemassa neliskulmaisia ympyröitä".

"Oksymoroni" etsi se sanakirjasta niin löydät feminismin merkityksen.

"Mikä ei pidä paikkansa. Suosittelen tutustumaan läheisemmin tutkijoihin ja historiaan."

Hahah ja taas. Samat sanat sinulle. Sinä olet todella pahasti sivistymätön ja aivopesty, jos et tiennyt sitä että esim. koko sivilisaatio ja valtaosan keksintöjä myöden on miesten aikaansaannosta. Naiset ovat eläneet miesten siivellä silloin, ja nyt kun heillä on etuoikeudet ja tasa-arvo, he haluavat feminismin avulla vielä miesten töidenkin hedelmät ja kunnian niistä itselleen (vrt. naisen euro on 80 senttiä-myytti).

- Feminismi selittää tätä miesten ylivoimaa naurettavalla salaliittoteorialla nimellä patriarkaatti.

"En puhunut vihastasi naisia tai feministejä tai vaikkapa kukkaruukkuja kohtaan, vaan vihasta ylipäätänsä. Se tekee tekstistäsi vähemmän vakavasti otettavan."

Feministeillä nyt ei ole vihaisuudesta mitään varaa sanoa. :D

Muuten taas tuo on juuri se klassinen, naisellinen: "ää mitä sä oot noin vihainen"-kortti.

Se on samalla osoitus taas tästä miten feministinaiset ovat itse kaikkein stereotyyppisimpiä naisia, joiden puhe on täynnä tuota "tunteilua" joka vilisee argumentointivirheitä (tässä tapauksessa ne klassiset olkiukko ja ad hominem). Se yleensä kuuluu kategoriaan viimeiset oljenkorret, joilla pyritään ajamaan keskustlu pois asiatasolta ja pois myös itse aiheesta, koskemaan keskustelijoita ja tunteita. Erittäin naisellinen tapa. Stereotyyppisen naisellinen tapa, johon syyllistyvät juuri ne naiset jotka julistavat eniten olevan siitä vapaita. :) Ja hyvä niin. (He vain jauhavat, koska heidän kivitalon kokoinen, mutta korttitalon hauras egonsa ei kestä tappiota tai jäädä vaille viimeistä sanaa yms)

5 pisteen vihje: vaikka toinen keskustlija mielestäsi olisi iloinen, vihainen, jotain siltä väliltä, sen sanomat faktat ovat ainoat mitkä merkitsee. Jos tunnetilat vaikuttavat enemmän kuin faktat keskustelussa, niin onneksi olkoon, olet todistanut sen väitteen jonka mukaan naiset ovat liian lapsellisia ja tunteellisia keskustelemaan aikuisten kanssa.

XeimA kirjoitti...

osa 2. Asiapitoiset.

"Mikäli tarkoitit edellisessä kommentissasi linkkaamaasi omaa blogitekstiäsi, se ei todistanut mitään uutta, eikä liittynyt jälleen muuhun kuin äärifeministeihin. "

Myös äärifeministit ovat feministejä.

Tosin, antamani esimerkin tapauksessa voidaan kyllä sanoa, että ne valheellisen ja julkisen mainosimagon mukaiset feministit ovat "äärifeministejä".

Miksi?

Siksi että nämä antamani esimerkin mukaiset feministit ovat kaikki koulutettuja ja akateemisella tasolla OPETTAVIA ajatusjohtajatason ammattifeministejä, jotka ottavat vastuun feminismin sisällöstä ja siitä että se opetetaan aatteen mukaisesti.

Eli juuri nämä ovat heitä, joihin sinä ylpeänä julistat kuuluvasi, ja sitten ihmettelet kun ihmiset pitävät sinua sukupuolinatsina.

No, älä ihmettele enää.

Ystävällisenä vinkkinä: luovu miesvihasta ja naisen ylivallan tavoittelusta, eli feminismistä. Sen sijaan ryhdy ekvalistiksi, joka ajaa molempien oikeuksi - niin ei tarvitse myöskään antaa naisista hieman infantiilia ja avutonta kuvaa vertaamalla heitä lapsiin (esimerkkisi lastensuojelusta). :D

"Viitsisitkö nähdä vaivaa vielä sen verran, että valottaisit minulle mitä nämä etuoikeudet käytännössä ovat?"

Toki.

Ensinäkin arkitasolta kannattaa miettiä tuota antamaani 10 kohdan listaa. Se jo todistaa että noin voi käyttäytyä vain jos olet etuoikeutettu ja tottunut siihen.

Sitten mitä tulee muihin vastaaviin seikkoihin, annan nyt muutaman:
- On tieteellisesti todistettu, liittyen tuohon antamaani listankin pointtiin, se että on olemassa ns. gynosympatiaa, eli automaattista naisten suosimista ja sympatiaa.
- Naiset saavat avioeron avulla (ryöstää miehen omaisuudesta puolet, ja) myös etuoikeudet lapsiin.
- Edelliseen liittyen, suurempi verotaakkaa, joilla myös näitä avioeroyrittäjiä tuetaan, lankeaa miehille. (Eli, voit joutua miehenä maksamaan elatusmaksua lapsesta joka ei ole sinun, msalla kun maksat veroja elättääksesi esim. "sinkkuelämää" nauttivan naisen joka ei usko ehkäisyyn).
- Oikeuden lähtökohta ja viitekehys on että nainen on parempi kuin mies, ja tämän etuoikeuden turvin naisten tuomiot ovat pienemmät ja myös naisia uskotaan käytännössä ilman todisteita.
- Kiintiöt.
- Valtaosa väkivallan uhreista on miehiä, vieläpä siten että miesvihamielinen ja naisia etuoikeuttava kulttuuri ei pidä ongelmana naisten väkivaltaa miestä kohtaan. Nainen lyö miestä = moderni vahva nainen jota palvotaan, mies lyö naista (takaisin) väkivaltainen sika, joka todennäköisesti saa turpaansa joukolta valkoisia ritateita ja sen jälkeen vielä oikeuden rangaistuksen.
- Feministeille kotiäitiys on orjuutta, samalla kuitenkin valtaosa työpaikkakuolemista koskee miehiä - osa heistä niitä, jotka työllään rahoittavat etuoikeuden naiselle viettää päivät joutilaana yhteisessä kodissaan. (Klassinen kuningatar ja alamainen-suhde).
- Naisen synnynnäinen seksuaalinen valta. Tämä johtaa yhteiskunnallisesti hajottaviin lieveilmiöihin kuten hypergamiaan ja Briffaultin lakiin (ja sen myötä avioeroihin ja niiden jatkoseurauksiin). Tämä liittyy myös edelliseen kohtaan,ollen sitä edeltävä tila, jossa yksi katastrofi avaa tien seuraavalle. Sen lisäksi, että nainen voi myös tuplata etuoikeuksiensa potin, vaihtamalla yhteiskuntaluokkaa kestoprostituoimalla itsensä rikkaalle ja statusta omaavalle miehelle; on erittäin epätodennäköistä pystyykö nainen ylipäänsä rakkauteen ja että tekeekö tämä lapsiakaan muutoin kuin vain saadakseen miehen sidottua enemmän itseensä, ja ns. "oikeuttaakseen jollain ylevällä" silmittömän ahneutensa ja tarpeensa imeä toisen resursseja, joita itse saavuttaakseen nainen on ihan liian veltto, tai jopa kyvytön.

Haluatko että jatkan listaa?

Vai meinaatko tasa-arvon ystävänä jo kättelyssä sivuuttaa noi kohdat, kuten sivuutit ne järkyttävät feministien opetukset "äärifeministi"-kortilla?