keskiviikko 14. marraskuuta 2018

Nenäpäivä, ja sen pimeä puoli - onko parempiakin vaihtoehtoja?

On aika ikävä ihminen, joka vastustaa hyväntekeväisyyttä. Mutta toisaalta, kansalla on oikeus tietää mihin rahansa hyvässä uskossa laittaa. Kuin myös sen, että onko vaihtoehtoja. Itse asiassa, hyväntekeväisyyden

Tässä vaietut faktat hiljaittain olleesta, runsaasti hypetetystä Nenäpäivästä:

Lähes 40% menee muille kuin kohteille. "Kuluihin."

Esim. Punaisen Ristin (verikapitalistit!) ja Unicefin ynnä muiden ahneet ja äveriäät pomot saavat sievoisen summan lahjoituksista. Verikapitalistien kohdalla ne ovat kapitalismin maallin mukaisesti pomot joiden "henkilöstökuluihin" uppoaa yhteensä satoja tuhansia euroja!

Nenäpäivä noudattaa "suomalaisilta pois, mutta ei suomalaisille" -oppinuoraa, joka on globalistien tahto, ja agenda. Niin hyväntekeväisyydessä, kuin kaikessa muussakin.

Todellakin, nenäpäivältä ei tipu latin latiakaan suomalaisille lapsille.

$PR:n ja Unicefin ynnä muiden vastaavien lisäksi, nenäpäivää on promotoimassa YLE. YLE on anti-suomalainen, mutta verovaroin rahoitettu propagandatuutti, ja massakontrollin ase, jonka
ainoa funktio on runnoa massojen kurkusta alas Virallista Totuutta (TM) - kaikkea sitä, mikä on globalistien agenda. Totisesti, tämä on yksi varma todiste nenäpäivän anti-suomalaisesta

Voiko tässä seurassa syntyä mitään hyvää?

Nenäpäivä on globalistien yhteinen hyvesignalointiprojekti, ja myöskin suomalaisvihamielinen, mutta se ei jää siihen: Se on myöskin feministinen projekti. Se kun auttaa erikseen tyttöjä. 2000-luvun feminismiä: ei vain naiset ensin, vaan miehille ei mitään! Jääköön ne pojat noissa maissa lapsisotilaisiksi, kuolemaan ja tappamaan, tai seksiorjiksi, pääasia että tytöt pääsevät kouluun! Maailma on parempi paikka kun naissukupuolta suositaan!

Sairasta! Allekirjoittanut eväisi kaiken rahoituksen noin puhtaan pahuuden keskittymältä, ja jakaisi ne hyväntekeväisyyteen.

Entä onko abortti elämänkatsomuksesi vastaista? Siinä tapauksessa Nenäpäivään lahjoittamasi rahat menevät abortteihin, sillä siihen sisältyy myös "My Body. My Future" -aborttikampanja.

Tämä liittyy edelliseen pointtiin, eli siihen että kyseessä on feministinen keräys, joka näin ollen suosii tyttöjä poikien kustannuksella, ja myös rahoittaa abortteja.


Todellakin, rahoittamalla nenäpäivää, rahoitat kirjaimellisesti lapsimurhia.

Mikä on aika synkkää ironiaa, sillä nenäpäivän pitäisi olla "lapsia varten".

Samoin, puhuminen hyväntekeväisyyskampanjasta, jossa murhataan syntymättömiä lapsia, on melkoinen oxymoroni, sillä nämä ovat ainakin tässä suhteessa totaalisia saatanan pikkuapureita. Verenhimoisia, ja pahoja.

Hyvää nenäpäivää! Haluatko rahoittamaan lapsimurhia?
Entä mikä on kansallismielinen ja eettisempi vaihtoehto?

Mikä on näkökulma, jos arvoina on koti, uskonto ja isänmaa?

No, mitä tulee kotiin, ei jokaisella suomalaisella edes ole sitä. Eikä ihan heti ole tulossakaan, johtuen kapitalistien asuntokeinotteluista, ja globalistien maahanmuuttajakeinotteluista - heitä et näe kodittomina kaduillamme. Sattumaa?

Mitä tulee uskontoon, sanoo Iso Kirja, että se joka köyhää armahtaa, se lainaa itselleen Herralle. Eikö muka?

Ja mitä tulee isänmaahan, niin et voi olla kansallismielinen ja samalla sivuuttaa oman veljesi hätää - et voi erottaa hyväntekeväisyyttä kansallismielisyydestä - ne ovat saumattomasti yhtä. Et, vaikka aikoinaan sydämetön oikeisto kaappasi kansallismielisyyden. Me otamme sen nyt takaisin heiltä, ja jätämme oikeiston jatkamaan globalistien hännystelyä ruskeiston kanssa. Mitä tulee vasemmistoon, niin ed. mainittu ruskeisto, eli punavihreät, ovat avuksi jokaiselle muulle kuin omalle kansalleen, joka on heille vain se selkänahka josta he repivät eturyhmilleen resurssejamme. Siispä me hylkäämme heidätkin. Se on ainoa vaihtoehto, sillä ruskeisto on jo aikaa sitten hylännyt kansansa, ja siten myös meidät; heistä on tullut osa ongelmaa, eikä ratkaisua.

Niinpä, oikealle, emmekä sen puoleen vasemmalle, me emme kuulu, emmekä haluakaan kuulua, vaan katsomattamme taaksemme, me jätämme heidät ja matkaamme kohti Lopullista Voittoa.Suomalainen, aina on joku jolla on asiat huonommin kuin sinulla, sinun maassasi.

Auta siis. Jokainen auttaakoot.

Ja auttaessasikin taistele sitä raivoavaa sairautta vastaan, joka yrittää myrkyttää ja tuhota sinut, ja kansasi.Vain siten me marssimme kohti Lopullista Voittoa, eikä sitä yksikään kansakuntamme ikuinen vihollinen voi estää!

Mikä on siis ratkaisu?

Mitä vaihtoehtoa meillä kansallismielisillä, tolkun ja sydämen ihmisillä siis on?

Esim. Hurstin apu on erinomainen vaihtoehto (klikkaa ed.hyperlinkki niin pääset lahjoitussivustolle)!

Miksi hän?

PS. Vaikka hyväntekeväisyys ja hyvinvointivaltio tärkeitä ja vaalittavia asioita ovatkin, ei Suomi voi olla maailman sossu, vaan ylikuormittamalla näitä ne kaatuvat resurssipulaan - asia mikä on globalistin mieleen:

Kelalta uhkaavat rahat loppua syynä ulkomaalaisten sosiaalietuuksilla elävien jatkuvasti kasvava määrä.

Ei kommentteja: