torstai 15. marraskuuta 2018

Tapaus Åbo akademi ja tasa-arvon veriviholliset

Jos olet ottanut sinisen pillerin, niin otsikko tuo mieleen sinulle kyseisestä "tasa-arvotapahtumasta" bannatut miesten ihmisoikeuksien puolustajat. Ovathan he nyt kuitenkin vainotuimman rodun ja seksuaalisuuden edustajien (valkoinen heteromies) puolustajia, ja jopa kehtaavat väittää että miehetkin ovat ihmisiä, puhumattakaan siitä, että heillä olisi ihmisoikeukset! Näin ollen uskot, että tasa-arvo on toteutunut, kun heiltä on evätty oikeus osallistua kyseiseen tasa-arvotapahtumaan. Oikeus on voittanut taas ja kaikki voivat nukkua yönsä hyvin.

Jos olet ottanut punaisen pillerin, sinä tiedät täsmälleen mitä on tekeillä.


Katsokaamme tapausta. Pohjimmiltaan se oli vain aiemmin opitun kertausta.

Se muistutti meitä kahdesta faktasta, joiden vuoksi kukaan, joka tietää asioista, ja kannattaa tasa-arvoa, ei voi kutsua itseään feministiksi, vaan pikemminkin loukkaantuu siitä, jos häntä sellaiseksi kutsutaan.

Ne ovat seuraavat:
  1. Feminismi ei ole tasa-arvoa, vaan katkeraa miesvihaa ("miehillä ei saa olla ihmisoikeuksia!!11!") - ja naisten ylivallan kannattamista, jossa naiset ovat ottavana osapuolena.  Ei muuta. 
  2. Feministit saavat määritellä sen mikä on tasa-arvoa, ja siksi meillä on ongelmia.

Toinen muistutus tässä oli siinä, mitä pahaa Fundamentin nimeämä ilmiö "vähemmistöterrorismi" voi pahimmillaan aiheuttaa.


Jo hyvin varhaisessa Fundamentin tekstissä tätä ilmiötä havainnollistettiin mm. supersolmu-teoriaa käyttäen - näin ollen näemme sen vaarallisuuden, että noudatamme joko aktiivista tai passiivisita pahaa.

Mitäkö tämä tarkoittaa?

Sitä, että passiivinen paha on sitä että ollaan flegmaattisia "mitä sitten, ne ovat vain vähemmistöä, ei niistä ole vaaraa", ja aktiivinen paha "koska ne ovat vähemmistöä, pitää tuplastandardien ja ylipäänsä kaiken, olla heidän eduksi, koska patriarkaatti!!111!".


Myös feministit ovat vähemistössä, mutta koska he ovat "tasa-arvovastaavia", se riittää. (Tosin, heidän mukaansa naiset ovat marginalisoitua vähemmistöä, vaikka naisia on puolet ihmiskunnasta. Niin feministisen laskuopin mukaan 50% on vähemmän kuin 50%. Se ei ole ainoa äimistyttävä asia, mitä feministit meille opettavat.)

Niin oli asianlaita myöskin tämän tapahtuman kohdalla, jossa vähemmistön äänekäs vähemmistö sai aikaan sen, että miesten ihmisoikeudet ja niiden puolustaminen suljettiin ulkopuolelle. (Hieman sama kuin sanoisi, että vian ei tarvitse olla suuri, jos se on oikean ja vasemman korvan välissä - jostain syystä feministeistä kirjoittaminen, toi kyseisen sanonnan mieleen. Miksi?)

Se oli symbolinen ele, sillä näin on asia myöskin yhteiskunnnassamme! Miesten on avattava jopa omien klubiensa ovet naisille, jotka eivät sinne edes oikeasti halua, kun taas naiset saavat pitää omia salakerhojaan. Samoin, yhteiskunnan ja sen miesten on keskityttävä feministien agendan ja naisten easy mode:lla elämisen mahdollisimman suureen ajamiseen, niiden tienraivaamiseen, saamatta siitä itse muuta kuin haukut. Esimerkkejähän piisaisi, mutta noilla pääsee alkuun, jotta lukija ymmärtää, miksi kyseessä oli väkevä symbolinen ele.

Niinpä taas saimme muistutuksen siitä, että feministit ovat eivät miesten vaan koko tasa-arvon verivihollisia. Kun he sanovat ajavansa edellä mainittujen asiaa, he totisesti valehtelevat.

Esim. tämä esimerkki maailmalta, menee samaan sarjaan:

The fact that we're considering making misandry a hate crime should concern everyone who believes in equality

Alaotsikko sen sanoo - "byhyy meitä pitää kohdella marginalisoituna uhriluokkana, meidän pitää saada olla tasa-arvoisempia kuin toisten!1!!"

It seems there’s nothing women can have – not even their status as a marginalised sex class – that men will not expect them to share

Tämä itku siis siitä, että miesvihasta tehdään viharikos. (Kyllä, luit oikein: vaikka naiset ovat puolet ihmiskunnasta, ja heitä pitäisi käytännössä pitää vähemmistö - feminismi on patologisen valehtelijan orwellusta).

Tämä kaikki on omiaan osoittamaan, ettei feminismi ole tasa-arvoa, vaan 100% miesvihaa ja naisten ylivallan hakemista, niin muualla kuin täälläkin.

Mitä tulee Åbo akademiin, niin siinä tapauksessa on läsnä myös toinen Fundamentin oppi: tuplastandardit ovat massakontrollin ase - ja vallankäyttöä sen osalta, joka oikeasti on vallassa:

(Kyllä, luit oikein: vaikka naiset ovat puolet ihmiskunnasta, ja heitä pitäisi käytännössä pitää vähemmistö - feminismi on patologisen valehtelijan orwellusta).



PS. Hyvänä osoituksena laajalle levinneestä Hyvät siskot -verkosta vielä tämä:

Minna Canth -palkinto Kaarina Hazardille – "Vahvan naisen roolimalli ja yhteiskuntamme ravistelija"

Kaarina Hazardin saavutuksia on ollut nousta julkisuuteen törkeästä kunnianloukkauksesta käyvästä kirjoittelusta, mitä tulee vaikkapa Tony Halmeeseen. Eikä Sami Hedbergkaan saanut kehuja - vaikkei Hedberg olekaan allekirjoittaneen lempikoomikko, hän silti on loistava Officen suomalaisessa versiossa! Unohtamatta tietenkään myötähäpeää herättäviä kännykkäkameravideointeja, joista hänelle vielä maksettiin, sillä Suomi ei olisi tullut yksinkertaisesti toimeen, ilman tätä hänen PR-hazardiaan (pun intended).  Sitten häntä - kaiken tämän jälkeen - kehdataan vielä verrata Minna Canthiin?!

No, jäljet johtavat sylttytehtaalle. Taas kerran. Ei ihme jos feministit palkitsevat tällaisen tapauksen suurella rahapalkinnolla, ja vielä samalla näyttävät mitä tarkoittaa olla "vahvan naisen roolimalli". Heidän käsityksensä voimaannuttamisesta on näin ollen yksinkertaisesti päänsä rääpiminen, mahdollisimman huonolla maulla (se, että uskaltaa hyökätä Tony Halmeen kaltaista tykittelijää vastaan, vasta kun tämä on kuollut, kertoo tosin jotain niin Halmeen kuin Hazardinkin ansioista).

Niin joo, se sylttytehdas?

Ainakin nyt tiedämme missä kuhisee feministejä, ja mitkä on seuraavien järjestöjen arvot:
 Minna Canth -palkinnon palkintoraatiin kuului edustajia eri järjestöistä, jotka tekevät työtään Minna Canthin avaamilla urilla: Ensi- ja turvakotien liitosta, HelsinkiMissiosta, Suomen Journalistiliitosta, Minna Canthin seurasta, Suomen Näytelmäkirjailijat ja Käsikirjoittajat ry:stä (SUNKLO), Suomen Kirjailijaliitosta ja Suomen Yrittäjänaisista.
 Tuplastandarditarkistus: Laita palkinnon saajaksi jokin Hazardin tavoin ansioitunut mies. 

2 kommenttia:

Olavi Koskela kirjoitti...

Hyvä veli, etkö voisi jo vihdoin lyhyesti todeta, että feminismi on paskaa ja feministit lähinnä vajaaälyisiä luusereita - ja jättää koko tunkion pöyhimisen siihen. Ei sillä, mitä sanot ole niihin mitään vaikutusta ja me, jotka ollaan suurin piirtein samaa mieltä ei oikein kiinnosta tämä loputon ja hyödytön kinaaminen.

XeimA kirjoitti...

Lyhyesti: En.

Tämähän ei ole yhden asian blogi, joten tuo kuuluu ns. territoorioon.

Ja vaikka olisikin, ei asia olisi niin yksinkertainen - vaikka olen ihan samaa mieltä, ettei ystäville tarvitse selittää, ja vihollisille ei kannata.

Tämä jo siksikin, ettet voi olla kansallismielinen ja maahanmuuttokriittinen, jos et vastusta feminismiä. Miksi näin?

Koska feminismi ei vain ole anti-valkoinen heteromies, vaan se on myös anti-kansallismielinen. Siispä, vaikka kaikki suvakismi katoaisi maan kamaralta, toisi feminismi sen takaisin. Lisäksi, suvakismi ja feminismi molemmat ovat osana Virallista Totuutta (TM), ja siinä missä vaaditaan vallankumous vaihtamaan se, niin nyt on jo hyvä jos sen osaset (kuten feminismi) saadaan pois pelistä.

Kirjoitan tästä luultavasti vähäsen syväluotaavan jutun myöhemmin.