tiistai 27. marraskuuta 2018

Tarkastelussa: Miehet Ry

Feministit perustivat miesjärjestön, jonka väitetään ajavan miesasiaa ja miesten ihmisoikeuksia.

Kuulostaa aika epäilyttävältä: onko kyseessä aito asia, vai onko kyseessä vain ns. myrkytetty lahja?

Koska järjestö on varsin uusi, ei siitä vielä paljoakaan voida sanoa, mutta katsotaan nyt silti mitä se on saanut aikaan, ensimmäisellä olemassaolonsa viikolla. Esim. sen jäsenten ulostuloja.

Eräänlaisen vihjeen tulevasta antaa se, että Miehet ry alistuu tuplastandardeihin perustuksissaan: niillä on mukana yksi naisjäsen, kun taas Naisasialiiton unionissa ei edes saa olla miehiä jäseninä. (Tällä on väliä siksi, koska molemmat tahot on feministisiä.)

Onko tämä näin siksi, koska miehet eivät heistä voi ajaa naisten asiaa? Vai siksi koska Naisasialiiton unioni ei usko tasa-arvoon, vaan naisten ylivaltaan? Tai ehkä kyseessä on vain symbolinen epäkohta?

Allekirjoittanut ei myöskään yllättyisi, jos kyseisessä järjestössä olevalla naisella olisi myös heistä ainoana äänioikeus, kun taas miesjäsenillä olisi "väistämisvelvollisuus".

Tämä kyseinen naisjäsen onkin jo heti pistänyt haisemaan, ja kunnolla. Mikäpä olisi sen parempi alku, kuin systeemaattinen sensuuri ja orwellilainen uuskieli jolla leimataan Isosiskon viholliset?Ilmeisesti tämä Fundamentin arvio myös luokitellaan "vihasaastaksi"?

Huomaa myös seuraava:

Nyt, ei sillä että tämä olisi nyt niin hirveän kauhean pahasti sanottu. Mutta nyt katsotaankin asiaa feministien (joita nämäkin pohjimmiltaan ovat) omilla standardeilla ja siten mitataan tasa-arvon määrä:

Hänhän ei sano, että yhteiskunta olisi sortava miestä kohtaan, sen sijaan tässä sanotaankin että mies käytännössä itse aiheuttaa omat ongelmansa. Ja kuten feminismistä tiedämme, nainenhan on vain ja ainoastaan 100% viaton uhri, ja ajopuu, joka näin ollen ei yksinkertaisesti voi olosuhteille, itselleen, eikä ylipäänsä millekään mitään - siksi tarvitsemme feminismiä. Miesten taas pitäisi olla vapaita toksisuudesta ja maskuiinisuudesta (vain maskuliinisuus voi olla feminismin mukaan toksista, feminiinisyys on täysin virheetöntä).

Täten Miehet ry ujuttaa feminististä narratiivia miesasiaan, mikä on sama kuin ripottelisi suklaakakkutaikinaan mukaan paskahippusia (myrkytetty lahja -metaforan näyttävä paluu - HAH!).

Lisäksi tällaiset tuplastandardithan ovat totta kai vallankäyttöä ja hierarkian asettamista. Erityisesti intersektionaalisen feminismin hierarkismi rotujenkin suhteen on tasoa Nation of Islam.

Entä mikä on Miehet ry:n sylttytehdas? Seuraavassa ote heidän Twitter-tililtään:
Uusi feministinen miestenjärjestö, joka edistää miesten asemaa yhteiskunnassa intersektionaalisen feminismin ja anti-rasismin viitekehyksestä.
Seuraavaksi sitten vielä rodullistettujen sarja. He ovat hyvin tärkeitä, sillä maahanmuutto ja monikulttuurisuus ovat tunnetusti rikkaus, ja näin ollen Suomelle elintärkeää!
Nitin Sood myös välittömästi käy härkää sarvista, ja Miehet ry jakaa hänen miesasiaan syvästi liittyvän twiittauksensa, joka on seuraava:
Kyllä nyt miehet voivat todellakin olla varmoja siitä, että nyt heidän asiansa on hyvissä ja osaavissa käsissä!

On myöskin syytä pysyä informoituna siitä, mikä on Virallinen Totuus (TM):

Tuskin maltamme odottaa muiden jäsenten ulostuloja tämän jälkeen.

Ja ai niin, ainakaan tätä kirjoittaessa aito miesasiamies, eli Henry Laasanen, ei ole saanut vastauksia kysymyksiinsä, joita on esittänyt Mies ry:lle. Ehkä ne olivat vain liian kiperiä?

Mutta nyt ainakin tiedämme, mistä feministit saivat päähänsä että "miehet (ry) pelkäävät vahvoja naisia":
Summa summarum

Jos slogan "feminismi on tasa-arvoa" on oksymoroni, on "intersektionaalinen feministinen miestenjärjestö" jo suorastaan 100% Monty Pyton -tyylistä hupailu.

Miehet ry on (feminismin) kontrolloitu opposito. Massakontrollin kannalta sellainen on välttämätön, kuin myöskin feministisen narratiivin ("feminismi on tasa-arvoa, ja siksi miestenkin kannattaa ajaa sitä").

Mutta haluatko tämän sijaan oikeaa, ja 100% turmeltumatonta miesasiaa?

Tällöin, lue Fundamenttia säännöllisesti, kuin myöskin seuraavia sivustoja:

Miesten tasa-arvo ry

Ihmissuhteet ja tasa-arvo

Näin et voi mennä vikaan. Kiitos. 

Ei kommentteja: