perjantai 23. marraskuuta 2018

Pieni, mutta hyödyllinen Black Friday -vinkki!

Allekirjoittanut tarttui itse näihin tarjouksiin, ja pisti tilauksen menemään. Ja koska voi olla, että ne maistuvat myös lukijallekin, niin pitää ihan näin erikseen informoida.

Siispä, mistä on kyse?

Nyt Black Friday:na on Adlibriksessa George Orwellin klassikot saatavilla hyvin huokeaan hintaan: "Vuonna 1984" vain 2,90€  ja "Eläinten vallankumous" vain 3,90€!

Lisäksi sieltä saa vielä -10% alennuksen koko tämän viikonlopun koodilla "black10" (ei lainausmerkkejä mukaan).

Mikä mielenkiintoisinta, ovat molemmat näistä klassikoista yllättävän korkealla myyntitilastoissa: toisena ja neljäntenä.Se on kohtalaisen harvinaista näin vanhojen kirjojen kohdalla.

Tahtoo siis sanoa, että kansa on alkanut heräämään. On tullut selväksi, mitä eliitti puuhastelee, ja mikä on heidän ohjekirjansa. Onko siis ihme, jos kansaa kiinnostaa vilkaista mitä on seuraavaksi suunnitteilla heidän päänmenokseen?

Nyt, voit ihmetellä, että mistä nyt moinen "mainonta"?

On kaksi syytä:
  1. Nämä kirjat ovat nyt todella halpoja, tarkalleen tämän viikonlopun ajan (molempien normaali kappalehinta on reilusti yli alennetun). Joten näiden hankintaan menee verrattaen pieni summa, kun vertaa keskivertoon Black Friday:n kulutusbudjettiin, jolloin puhutaan varmasti jo sadoista euroista. Siispä, hyvä lukija, tämä on hyvä tilaisuus saada informaatiota, joka ei vain ole nykyään ajankohtaista, mutta joka tätä menoa on sitä myös tulevaisuudessa, ehkä vieläkin enemmän! Ideana onkin, että nämä klassikot olisi nyt jokaisen mahdollista saada, tulotasosta riippumatta. (HUOM: Jos saat nämä jostain muualta vielä halvemmalla, niin osta kaikin mokomin, ja laita vaikka vinkki kommentteihin!)
  2. Fundamentti on eräitä ensimmäisiä, jos ei nyt ensimmäinen tietolähde ja vaihtoehtomedia Suomessa, joka toi huomion Orwellin työhön, ja sen dystopisen maailman yhtäläisyyksiin verrattuna nykyiseen. Joten, tämä on mainiona lisäoppituntina kaiken muun ohella, ja allekirjoittaneen on suoranainen velvollisuus mainita asiasta.

Unohtamatta tietenkään sitä, että nyt huomattavassa ihmisrakkaudessa tarjouksiaan jakelevalta Adlibrikselta saat myöskin allekirjoittaneen viimeisimmän kirjan (nimeltä "Haikeaa euforiaa") huokeaan hintaan! Sitä saa sieltä niin e-kirjana, joka on vain reilu 10€ hinnaltaan, kuin myös varsinaisena paperiversionakin, joka on saatavilla vieläpä alle ohjehinnan! (Tähän vielä se -10% alennus päälle, niin kyseinen opus annetaan sinulle lähes ilman!)

Joten tuskinpa on yhden yhtäkään syytä, ettet sitä ottaisi haltuusi? Sillä, jos et aina reissuiltasi onnistuisikaan saamaan, muuta kuin haikean huomisen, niin nyt ainakin saat edullisesti haikeaa euforiaa. Tiätsä?

Unohtamatta tietenkään virallista paituli- ja oheisrompemyymälää!

XeimianDesignissa on myös Black Friday, ja sieltä puolestasi saat alennuskoodilla "CBRWKND" (tämäkin alennuskoodi laitetaan tilauksen ohessa sille tarkoitettuun lokeroon, ilman "hipsuja" - ärsyttävä sana, mutta pakko oli silti käyttää. Miksi?) - 25% KAIKESTA. Kyllä, luit oikein, nyt siis poljetaan hintoja niin tuhina ja puhina käy! Tee siis hyvin, ja siirry tästä kauppaan hemmottelemaan itseäsi, sillä sen sinä totta vie olet ansainnut: XeimianDesign (klikkaa tästä).

Että tällainen vink, vink tähän vielä kauniiksi lopuksi.

Myöskin Kärkkäistä on OK tukea. (Syyt voit lukea tästä).

Ei kommentteja: