tiistai 4. joulukuuta 2018

Tutkimus: Miehet aistivat hypergamian intutiivisesti

Yliopistollinen tutkimus: Miehet pitävät vaimot uskollisina ansaitsemalla heitä paremmin – uskotonta vaimoa uhkaa kulutusmahdollisuuksien väheneminen

Eipä tämä Fundamentin lojaaleille lukijoille, tai allekirjoittaneelle mikään varsinainen uutinen ollut, mutta pitipä nyt laittaa tämä näkyville, niin voi sanoa: "Mitäs minä sanoin?!" Ja todeta, miten karmaiseva näky naisen psykologia on.

Niinpä, vaikka valtaosaa miehistä on aivopesty näkemään naiset paremmassa valossa missä he ovat, he silti tietävät missä mennään. Allekirjoittanut kutsuu tätä maskuliniiniseksi intuitioksi. Esim. tästä syystä mies ei ota lapsiensa äidiksi ja vaimokseen naista, jolla on mittava rataennätys "juoksujen juoksemisessa".

Tutkimukset todistavat tämänkin totuuspohjan - juoksunsa juossut nainen, kun ei saa pidettyä suhdetta yllä, vaan erohan siinä tulee:

Jotkut naiset ovat vaimomatskua, jotkut eivät


Samoin ns. isiongelmaisten naisten maine ei ole tyhjästä temmattu - ongelmia tiedossa:Alkaako valjeta, miksi naisista stereotyyppisimmat ovat kaikista eniten stereotypiointia vastaan?

Niinpä tässäkin tapauksessa miehet tajuavat, että naiset ovat heidän kanssaan vain ja ainoastaan miehen ulkonäön, varallisuuden ja statuksen vuoksi, ja he yrittävät pitää huolta ettei uhraaminen naisen alttarille lopu, jo ihan suhteen kestävyydenkin kannalta. Hypergamian onnettomuus numero 1. on lopulta kansan sukupuutto, mutta ei sekään ole yksilön kannalta kiva juttu, että keskivertomies on 100% korvattavissa oleva "paikantäyttäjä".


Allekirjoittanut joskus tapasikin sanoa, että naisen seksifantasia numero yksi on se, että hän voi törsätä rikkaan miehen - omistajansa - rahoja.

Ester Vilar puolestaan totesi seuraavaa:
"NAISET eivät ole sorrettuja olentoja, vaan he ovat tyhmiä ja laiskoja, tunteettomia ja ovelia. He kouluttavat miehet järjestelmällisesti jo lapsesta alkaen omien tarkoitusperiensä mukaan – työorjikseen. Nainen käyttää SEKSIÄ kiristyskeinona, jolla hän pääsee nauttimaan miehen työnteon hedelmistä, työnteon, jollaiseen hän on itse liian veltto ja johon hänen älynlahjansa eivät riittäisi. Nainen ei synnytä lapsia suinkaan rakkaudesta lapsiin (sillä niin suuriin tunteisiin hän ei yleensä kykene) – vaan voidakseen sitoa miehen lujemmin itseensä antamalla tämän mielettömälle orjuudelle muka syvemmän tarkoituksen."
"Mies, joka ei hallitse näitä taidonnäytteitä, jonka rahantulo vähenee, on "epäonnistunut" ja menettää kaiken: vaimonsa, perheensä, kotinsa, elämänsä tarkoituksen - kaiken turvallisuuden"
"Armoton kohtalo on järjestänyt niin, että tätä viimeistä ryhmää, köyhimpiä miehiä, kaiken lisäksi käyttävät hyväkseen kaikkein vähiten viehättävät naiset. Sillä koska naiset edellyttävät mieheltä aina vain rahaa ja miehet naiselta vain ulkonäköä, paremmin ansaitsevat miehet sieppaavat aina haluttavimmat naiset".
Kaikkien näiden punaisen pillerin totuuksien on jokainen nähnyt toteutuvan, jos ei omakohtaisesti, niin ainakin lähipiirinsä on antaneet niistä todisteet.  Nyt ne on myös todistettu tieteellisesti.


Tässä vielä bonuksena ohje, jolla opit "iskemään" naisia.

(HUOM: Itsevarmuus-myytti on muuten myös mukana tässä lehtijutussa, josta kuitenkin voi lukea rivienväleistä sen olevan vain pelkkä myytti - itsevarmuus heti annetaan perusteeksi, kun menestyksen on tuonut punaisen pillerin rajaamat status, raha ja ulkonäkö.) 

 Naisen saamiseen tarvitset vain seuraavat statussymbolit:
Nyt hänellä on musta vyö kamppailulajissa, lentolupakirja, korkeakoulututkinto, työkokemusta ja hän on aktiivinen reservin upseeri.

Nollasta naisesta kolmeen naiseen - näin Pete, 37, opetteli iskemään naisia


Näyttää siltä, että Fundamentin väittämät siitä, että kemiat, naisten iskemiset ynnä muut sosiaaliset taidot, ovat vain sinisen pillerin propagandaa, eikä niitä tarvita jos miehellä on rahaa, ulkonäköä ja statusta. Tässä jo aiemmin esitetty, punaisen pillerin kaksoisperiaate pariutumisessa naisen kanssa:
  • Nainen valitsee, ja "naisen iskeminen" on yleisesti ottaen myytti
  • Naista yleensä ei "puhuta sänkyyn", sen sijaan mies voi puhua itsensä pois sänkypuuhista
Jos tarkkoja ollaan, niin myytti sosiaalisista taidoista on myös kumottu tutkimuksen pohjalta:

Vanha totuushan on se, että ns. sosiaaliset taidot takaavat sinulle ainoastaan sijoituksen kaverialueelle - mitään muuta ne eivät takaa. (Tuolle jokaisen miesfeministin lempikärkkymisasemalle.)

2 kommenttia:

Anu Palosaari kirjoitti...

Hah ha, vaikuttaa todella tieteelliseltä tutkimukselta.
Jokainen ammattihuora tietää, että seksillä kiristäminen on todellisuudessa mahdotonta: maailma on pillua täynnä. Ukkomiehet takaavat ammattihuorien elintason ja toimeentulon, kun oma vaimo ei anna. Se näistä "tutkimuksista".

XeimA kirjoitti...

Onhan tuossa perää. Mutta sinipilleröideyt miehet eivät sitä tiedä.

Heidät pidetään siitä faktasta erossa, että ammattilaisten täytyy panostaa jotta saavat asiakkaita, siinä missä nämä sinipilleröidyt piruparat käytännössä maksavat hyvinkin kyseenalaisille naisilleen, että voivat olla heidän kanssaan.

Siksi nämä feministit yms. vastustavat prostituutiota ja tekevät sitä harjoittavista naisista avuttomia uhreja tai kunniattomia naisia, ja heidän asiakkaistaan yksiselitteisesti sikoja - mikä on häpäisytaktiikoilla ja disinformaatiolla hallintaa.

Mutta heideän todellinen agenda ja motiivi onkin sitten ihan eri juttu, kuten jo edellä kerrottiin.