torstai 23. elokuuta 2018

Itsevarmuus - myytti vai ratkaisu? (Sisältää bonuksen!)

"Itsevarmuus on seksikästä/ole vain itsevarma/naiset pitävät itsevarmuudesta"

Olet voinut kuulla edellä olevat ohjeet, monen moneen kertaan, ja jo kyllästymiseen saakka.

Nyt, kun asiaa miettii, niin olisi ihme jos et olisi kuullut kyseistä ohjetta, sillä kyseessä on aikamme varmasti yleisin pariutumisneuvo - kehotus itsevarmuuteen.

Siksi se on suorastaan pakko käsitellä, ja mehän käsittelemme sen välittömästi, tässä ja nyt.

Mistä ihmeestä se on tullut, ja miksi sitä marketoidaan meille pariutumispanceana?

Jos se kerran on jokaiselle annettu ihmelääke, ja jokaiseen kotiin jaettu ohje, niin miksi sitten naisettomuus ja syntyvyyspula on huipussaan?

Tämä tahtoo kertoa siitä, että kuten yleensä sinisen pillerin materiaalissa, niin myöskin tässä on jotain mätää.

 Se kuulostaa hyvältä ja yksinkertaiselta, mutta siitä ei vain ole mitään apua oikeassa elämässä.
#MeToo vs. itsevarmuus - kun kaksi (virallista) totuutta kohtaavat

Jos jotain hyvää on #MeToo -kampanjassa, on se siinä, että ainakin se tuhoaa myytin itsevarmuudesta täysin. Todellakin, sinisen pillerin maailman kaksi tuotosta ajautuivat törmäyskurssille, ja näin tuli oikosulku, joka johti kulissien palamiseen

Jos siis itsevarmuus olisi ylin afrodisiakki, ei olisi mitään MeToo -kampanjaa. Sen sijaan olisi lauma naisia, jotka olisivat kerrankin ulisematta ja ylistäisivät sitä, kuinka miehet vihdoinkin ovat keksineet keinon jolla sivuuttaa naisten itse itselleen kehittämät epärealistiset ja hypergamiset pariutumiskriteerit. Ja tämä keinohan on: itsevarmuus. Kun mies on vain itsevarma, ei nainen kaipaa häneltä enää rahaa, ulkonäköä tai statusta, vaan ainoastaan sitä, että mies on itsevarma!

Ajattele! Näin helppoa se oli koko tämän ajan? Miksi tämän neuvon antajille, ei olla annettu vielä Nobelia? Miksei valtio tajua että tämähän sen syntyvyyspulan ratkaisee?

Vaan, kyseisen kampanajn myötä kävikin jotain täysin päinvastaista. MeToo osoitti että itsevarmuudella ei ole mitään tekemistä naisen saamisen kanssa, eikä se auta miestä pariutumisessa, vaan voi pahimmassa tapauksessa tuhota hänen elämänsä. Jos et usko, niin kysy niiltä miehiltä, jotka ovat saaneet pahemman tuomion kuin murhamies - murhamiehelle sataa naisten rakkauskirjeitä, ja jokin sopeuttamisohjelma hankkii hänelle töitä, siinä missä gynosentrisen yhteiskuntamme ylin auktoriteetti, eli Pyhä Naiseus, jota jokaisen on palvottava, ei anna anteeksi sitä että mies tulee syytetyksi ahdistelusta.

"Miksi et lähesty minua?"

#MeToo näyttää, että on jokin muu asia, millä niitä naisia saa kuin itsevarmuus, sillä jos ahdistelussahan on yksinkertaisesti kyseessä se, että väärä mies on ollut väärälle naiselle itsevarma.

Vanha punaisen pillerin havainto naisen hypergamiastahan on, että jos komea ja rikas mies, jolla on vielä statustakin lähestyy naista, niin hän röyhkeuimmilläänkin on itsevarma ja kaikin puolin ihana. Mutta annas jos tämän miehen vastakohta lähestyy naista hattu kourassa ja sydän lämpöä täys, niin voit olla varma että mt-ongelmaiset kanat ovat joukossa huutamassa, miten röyhkeä ahdistelija onkaan kyseessä.

Itsevarmuuden hyödyt - onko hypetys totta, vai perusteetonta?

Ainoa hyöty löytyy siitä seikasta, että itsevarmuus auttaa miestä itseään.

Muttei siten, kuinka sinulle uskoteltu.

On helpompi yrittää onneaan numeropelissä, kun on itsevarma. Lisäksi mitä enemmän numeropeliä pelaat, sitä enemmän tietenkin nostat todennäköisyyksiäsi - kyseessä on siis eräänlainen lottoaminen. Siinä kaikki.

Nainen pariutuu rahasta, statuksesta ja ulkonäöstä, jolloin vain kyseisiä pinnallisia kriteereitä täyttävät miehet saavat luvan olla tai olla olematta itsevarmoja, sillä heitä naiset lähestyvät muutenkin. Näin itsevarmuudella voit lähestyä näitä naisia, jotka eivät lähesty sinua. Mutta se mikä yhdistää perusmiestä ja ylemmän tason miestä, on se, ettei kummankaan kohdalla itsevarmuus ole muuta kuin placeboa. Jos ihan tarkkoja ollaan, niin nainen valitsee muutamassa sekunnissa miehen/päättää onko tämä seksikelpoinen /& harrastaako tämän kanssa seksiä. Sillä ei ole mitään tekemistä itsevarmuuden kanssa, vaan aiemmin mainitut periaatteet pätevät tässäkin tapauksessa:

  • Nainen valitsee, ja naisen iskeminen on yleisesti ottaen myytti
  • Naista yleensä ei puhuta sänkyyn, sen sijaan mies voi puhua itsensä pois sänkypuuhista

Voidaan siis sanoa, että itsevarmuus on eräänlainen muodikas pariutumisohje, joka perustuu placeboon.

Miksi sitten naiset puhuvat sen puolesta?

Tietysti naisella voi olla fetissi itsevarmuuteen, mutta sellaiset naiset ovat joka tapauksessa vähemmistöä, kuten muutkin joilla on fetissejä. Niiden varaan laskeminen on toivottoman tuottamatonta touhua.

Nyt, voit kysyä: Miten niin fetissi? Kaikki naisethan sanovat tykkäävänsä itsevarmuudesta, ja heistä itsevarma mies on aina seksikäs!

Kyllä, useat naiset mainostavat pitävänsä itsevarmuudesta, mutta se on sitä tyypillistä "en ole pinnallinen, vaan tykkään ainoastaan miehen persoonallisuudesta , joka saa miehen tekemään kaikki aloitteet ja ottamaan riskit pakeista. 

Naiset näet ovat joukkosieluinen papukaijasukupuoli, joka paapattaa aina laumassa Virallista Totuutta. Sellainen tulisi jättää omaan arvoonsa, ja katsoa vain, mitä nainen tekee - naiset kun ovat kovia puhumaan.

Siinä samalla tulikin se syy miksi naiset markkinoivat itsevarmuutta. Se on toisaalta keino peittää oma pinnallisuus, sillä näin väitetään että naista kiinnostaa miehen persoonallisuus, rahan, statuksen ja ulkonäön sijaan. Samoin, se on keino manipuloida miehiä, sillä kuten tiedämme, "itsevarmat miehet" tekevät näin kätevästi aloitteet, jotta naisten ei tarvitse laiskuuttaan ja pelkuruuttaan ottaa vastuuta omasta pariutumisestaan. Ja mikä parasta, jos mies epäonnistuu, hänelle voi aina sanoa että "ole itsevarmempi". Tai jos mies näkee bluffin läpi, ja valittaa epäkohdista, nainen pyrkii tällöin häpäisemään tämän hiljaiseksi, kuten haukkumalla tätä jollain oudolla logiikalla epäitsevarmaksi tai heikolla itsetunnolla varustetuksi kun tämä ei ollutkaan mikään kultainen noutaja.  Mutta nyt kun pysähdyt ja mietit, ymmärrät ettei tuolla häpäisytaktiikalla ole mitään tekemistä logiikan kanssa, sillä miten rajansa tunteva ja oikeuksiaan puolustava mies voisi olla muka epäitsevarma? Ei mitenkään. Eli kyseisellä manipulatiolla nainen yrittää viestittää että beta-aisurit jotka antavat naisen hyppiä silmilleen, ovat "itsevarmoja ja hyvällä itsetunnolla varustettuja", siinä missä heidän vastakohtansa huonolla - oli nainen sitten näin tyhmä oikeasti tai vain teestekentelisi sellaista, todistaa tämä ettei naisilla ole mitään merkitystä itsevarmuudesta. Se on vain muotikäsite ja taikasana, jolla karsitaan jyvät akanoista. Lisäksi, kuten lukija huomaa, on kyseessä heikkoon tai anti-logiikkaan perustuva yritys mainipuloida ja hallita miestä. He jotka lankeavat tuohon, ovat heitä jotka lankeavat myöskin naisen testaamiseen.

Miksi se on yleisin valtavirran deittailuohje?

Lyhyt vastaus: Se on ns. takaporttineuvo.  Näin voi aina todeta, ettei mies ollut vain kyllin itsevarma, ja siksi ohje ei toiminut, ja näin mies voidaan ohjata takaisin numeropelin ääreen, jolloin mies jatkaa yrittämistä, ja kun lopulta tilastollinen flaksi käy, niin se totta kai johtui vain ja ainoastaan siitä, että mies vihdoinkin onnistui olemaan itsevarma, eikä suinkaan siitä, että hän pelasi niin pitkään numeroita, että törmäsi hänet kelpuuttaneen naisen kohdalle.

Siksi Snisen Pillerin Deittailuteollisuus myy sitä. SPDT:lle on ominaista se, että se on hieman kuten naiset: kaikki on aina miehen syytä, ja mikään ei ole koskaan naisen syytä. Pariutumisessa ei nähdä lainkaan sellaisia lainalaisuuksia kuin seksuaalinen markkina-arvo, naisen hypergamia ja se, että nainen on sukupuolista se joka valitsee. Siksi tuollainen takaporttineuvo palvelee naista, ja näitä humpuukikauppiaita.

Miksikös ei? Näin naiset toimivat kätevästi tämän ohjeistuksen marketoijina, jolloin sinipilleröidyt ja aivopestyt miehet totta kai uskovat sen - eiväthän he voisi koskaan epäillä "asiantuntijan", saati sitten naisen sanaaa, näytti todellisuus kuinka erilaiselta tahansa! Sillä sinipilleröidyn miehen ajatusmaailmaan (sinänsä loogikseen, vain lapsekkaan naiiviin) kuuluu se ajatus, että nainen aina puhuu totta, eikä hänen teot ja sanat ole koskaan ristiriidassa. Niinpä, sen täytyy olla totta, sillä nainenkin sanoo niin!  Unohtamatta tietenkään sitä, että he uskovat yhä siihen, että naisilta voisi mies saada mitenkään käyttökelpoisia ohjeita naisestamiseen. Toki, voi joskus niinkin käydä, mutta yleensä nainen on kyseisiä ohjeita antaessaan aina oma lehmä ojassa, ja ohjeet myös sen mukaisia.

Miten tästä eteenpäin?

Tulisiko sinun nyt luopua itsevarmuudesta, jotta voit saada naista?

Ei.

Kuten sanottua, on siitä hyötyä numeropelin pelaamisessa.

Eli, ole tai olematta itsevarma, ja ole sitä oman itsesi vuoksi, sillä se auttaa sinua itseäsi, vaikkei sinällään sillä naista saakkaan. (Ole myös olematta sitä oman itsesi vuoksi, sillä kuten edellä kerrotaan, voi tämän "sun on pakko olla itsevarma että saat naisen" -ohjeen sisäistäminen, voi jopa olla sinulle haitallinen).

Tämä jo siksikin, että koko itsevarmuus-myytti on itsensä toteuttava ennustus molempiin suuntiin.

Miksi näin?

Jos siitä olisi apua, olisi meillä pelkästään itsevarmuutta puhkuvia miehiä., joilla on 5/5 uimapukumalli kainalossaan - jo pelkkä tällaisen lähestyminen on osootus itsevarmuudesta. Mutta nyt meillä on syntyvyyspula ja syrjäytyneitä miehiä paikat väärällään. Vaikka, kuten sanottua, tämä ohje jaetaan jokaiseen talouteen.

Syynä se, että itsevarmuus ansaitaan. Sitä on, jos olet onnistunut. Jos siis yrität ja epäonnistut, se laskee itsevarmuuttasi, eikä sitä pääse kertymään lainkaan, vaan homma menee pakkasen puolelle.

Koko itsevarmuus-myytti on uhrinsyyttämistä, tai ainakin itsevarmuuden täydellistä väärinymmärtämistä. Itsevarmuus syntyy onnistumisista, ja positiivisesta palautteesta, se perustuu normaaleilla ihmisillä johonkin. Jos sinulle ei olla sitä annettu tai ei olla annettu mahdollisuutta sitä kasvattaa, sen puute ei ole sinun syytäsi, ihan kuten syrjityksi tuleminen on syrjijän vika ja valinta.

Joskus sen neuvon antaminen on vain etuoikeutettujen yritys auttaa, sillä he uskovat että kaikkia muita koskee sama etuoikeutus kuin heitä, joten siksi palkintojen noutaminen itsevarmasti ja epäröimättä on looginen johtopäätös.

Vain psykopaateeille on luontaista olla itsevarma ilman mitään syytä, joten huonosta itsevarmuudesta syyttäminen, on uhrin syyttämistä siitä, minkälaisia muut ovat olleet häntä kohtaan, ympäristöä myöten.

Joten, seuraavan kerran kun nainen käskee sinun olemaan itsevarma, niin sano, että antaa sinulle syyn olla sellainen. Naisen ilmeen näkeminen bluffin paljastuessa on jotain mitä et heti unohda.

Voiko itsevarmuus jopa olla haitallista?!

Tämä tieto on sinulle suuri vapautus! Juuri tuo "mutta kun en ole kyllin itsevarma" -pähkäily, mikä johtuu itsevarmuusmyyttiin uskomisesta, on voinut paradoksaalisesti tuhota lähtökohtaiset mahdollisuutesi edes lähestyä naisia.

Miksi?

Koska se luo sinulle psykologisen muurin, jonka ylitse et pääse. Näet, jotta pääsisit muurin yli, sinulla pitää olla itsevarmuutta, mutta jotta sinulla olisi sitä, sinun olisi jo pitämnyt päästä muurin yli.  Olet näin noidankehässä, jossa mietit: "Tämä ei tule onnistumaan jos en ole itsevarma, joten minun on pakko saada tämä onnistumaan ja minun on pakko olla itsevarma". Kukaan, edes alkeellisesti ihmisen psykologiaa ja sen mekanismeja tunteva tietää, että tuo on tila. jossa tavallaan annat kahta vastakkaista käskyä koneelle, ja ihmettelet, miksi se on jumissa ja siitä nousee tummaa savua - sinä itse olet tuo kone!

Niinpä, paras tapa saada itsevarmuutta, on onnistua, ilman paineita siitä, oletko itsevarma.

Nyt, tarkoittaako tämä sitä, että pitäisi olla hytisevä hermokimppu? Ei toki. Ideana on tähdätä homeostaasiin, ja "olla oma itsensä" kuten sanotaan.

Sillä toinen erittäin takapotku mikä tulee itsevarmuudesta, on se, että se näkyy aina liian kovana yrittämisenä, mikä on erittäin huono asia naisten kanssa. Tämä näkyy vielä räikeämmin siksi, että kyseinen "ole vain itsevarma" -ohje on myös naisten itsensä markkinoima, joten kohdatessaan tällaisen miehen heille välittyy siitä ajatus: "taas yksi syötin koukkuineen niellyt, joka yrittää rystyset valkoisina".

Summa summarum

Myytti itsevarmuudesta on täten murskattu. Itsevarmuudella et saa naista, vastoin kaikkia lupauksia ja myyntipuheita, vaan naiset pääsääntöisesti valitsevat miehen rahan, statuksen ja ulkonäön perusteella.

Näin ollen, jos feministit jotka kirkuvat "tämän vuoksi tarvitsen feminismiä" voisivat korvata sanan "feminismiä" sanalla "terapiaa", voisivat nämä itsevarmuus-ohjeella sumuttajat vaihtaa sanan "itsevarmuus" sanaan "itsepetos", niin kaikista näistä

Se tosin auttaa miestä pelaamaan numeropeliä, mikä puolestaan on kaikkien sinisen pillerin deittailuteollisuuden ohjeiden taustalla. Tämä taas tarkoittaa kahta asiaa:
  1. Sinisen pillerin deittailuteollisuuden ohjeet, kuten "ole itsevarma", eivät oikeasti toimi, mistä syystä miehen on käytävä "värväämässä" jatkuvasti uusia naisia, koska "ei ole ollut kyllin itsevarma". 
  2. Näiden neuvojen antajat ja myyjät, tietävät että pariutuminen on numeropeliä, minkä pelaamisessa suurimman vaivan näkevät he, joilla on matalin markkina-arvo, ja vähiten pelaavat he, joilla on korkein arvo
Entä mitä itsevarmuus siis lopultakin on? Sitä harvemmin määirtellään kenenkään sen mainosmiehen tai mainosnaisen toimesta sen kummemmin. Sitä pidetään abstraktina, takaporttineuvona syystäkin, sillä sitä ei oikeasti ole vaikea määritellä.

Itsevarmuus on siis itsestään varma tunne, jolloin henkilö uskoo saavuttavansa haluamansa tavoitteen. Perusteenaan tuolle tunteelle puolestaan on aiempi onnistuminen, saavutus tai esitys.  

Naisten suhteen voit olla juuri niin itsevarma, kuin naiset sallivat/ovat sallineet sinun olevan. Feikkaamalla itsevarmuutta, nainen voi testata sinua rajustikin, tai sitten vain torjua, jolloin menet pakkasen puolelle mitä tulee itsevarmuuteen, ja tästä eteenpäin sinun on vaikea edes feikata koko asiaa - etenkin, kun itsevarmuudella itsellään, ei saa naisia, vaan se on pelkkä työkalu miehelle itselleen. 

Lisäksi, naiset pelkäävät oikeaa itsevarmuutta. Esim. MGTOW-liike, on hyvä esimerkki itsenäisyydestä, sekä itsevarmasta, massojen Virallista Totuutta (TM) vastaan kulkemisesta. Se pelottaa naista siksikin, että häneltä silloin kysytään: Tuotko mitään pöytääni? Heti kun itsevarmuudesta riisuu pois naisen hyödyttämisen, nainen lakkaa haluamasta sitä edes sanoissaan. Uskomaton sattuma, eikö?

Hey!
Wait!
I've got a new complaint
Forever in debt to your priceless advice

Bonus

Tässä vielä aiheeseen liittyvät bonusmateriaalit. Ensimmäisenä, pääbonuksuna on dualcast (podcastit on niin vuotta 2017) jossa on punaisen pillerin edustaja vastakkaisen Sinisen Pillerin Deittailuteollisuuden edustajan kanssa. Debaatin aiheena on siis itsevarmuus vs. ulkonäkö.

Lukija arvannee sen, mitä mieltä osapuolet ovat kyseisessä debaatissa, ja kumpi edustaa kumpaa kantaa. Voikin pienenä teaserina sanoa, että taas kerran punaisen pillerin edustaja antaa kylmää kyytiä SPDT:n edustajalle, joten tämä isntallaatio on mitä erinomaisin tapa päättää tämä teksti, jossa osaltaan murskattiin myytti itsevarmuudesta.


PS. Mikä hauskinta, tätä samaa "ole itsevarma" -sooperia myydään nyt myös naisille SPDT:n toimesta. Eli, näin absurdius on täydellisessä tasapainossa: ensiksi miehille tuputetaan käsitystä, että pelkkä itsevarmuus riittää, naisen kuin naisen saamiseen, ja nyt sitten naisille myös uskotellaan, että itsevarmuus olisi jotain, mikä tekee naisesta seksikkään. Itse asiassa, naisten kohdalla varsinkin tämä "ole itsevarma ja haaste" -ajattelu on hyvin turmiollista, sillä nainen on valitsija, ja siten hän jo luonnostaan on haaste.  Kun "ole itsevarma ja vielä entistäkin suurempi haaste" -soppaan lisätään naisille ominainen hypergamia, nainen rakentaa siten itselleen entistä korkeamman korokkeen; sellaisen johon kukaan mies ei yllä.






Tämän pohjalta voisikin sanoa, että tuo koko myytti itsevarmuudesta perustuu lähinnä muotikäsitteseen, ellei jopa muotisanaan, jota tarjotaan ratkaisuna kaikkeen, ja joka on, kuten sdanottua "muotia".

Allekirjoittaneen teoria tästä on, että kyseessä on toisaalta yleis-amerikkalainen asenne, johon luonnollisesti kuuluu mm. itsevarmuuden ihannointi. Sekä jotain, mikä on versonut epäonnistuneen itsetunto-liikkeen opeista:

At one time, educators tried to teach students to carefully define words and systematically analyze arguments. They said, "We are here to teach you how to think, not what to think." Today, they are teaching students what to think -- political correctness. Instead of knowledge, students are given "self-esteem," so that they can vent their ignorance with confidence.- Thomas Sowell

Ei kommentteja: