keskiviikko 22. elokuuta 2018

Ruskeiston raivo: Vihainen, vihainen vihervasemmisto (ja heidän päämääränsä)

Ammattiloukkaantujat tekivät  jälleen uuden ennätyksen loukkaantumisessa, kun he loukkaantuivat termin "vihervasemmisto" käytöstä. Se on hieman sama, kuin että loukkaantuisi siitä, että joku sanoisi että autossasi on renkaat.

Mutta, erityisen noloksi tämän riehaantumisen tekee se, että Vasemmisto logonsa uusimisen yhteydessä, julisti siirtyneensä punavihreään, eli vihervasemmistolaisempaan suuntaan:

– Kannattajakuntamme on laajentunut ja monipuolistunut. Vaalien jälkeen haluamme olla osa punavihreää hallitusta rakentamassa inhimillistä Suomea. Oli aika päivittää myös ilme sen mukaiseksi.

Ruskeiston (punainen + vihreä) kanssa ei voi kyllä voittaa kukaan. Ainakaan jos pelaa heidän peliään.

Ruskeisto: Me muutettiin logo pinkiksi punaisesta, koska me ollaan nyt osa vihervasemmistoa.
Kuka tahansa muu: Vihervasemmistoa...
Ruskeisto: Etsä voi sanoa noin! Rasisti! Natsi! Fasisti! Jussi Halla-aho!!!
KTM: Loukkaannuitteko tuosta?
Ruskeisto: SANOITKO SINÄ MEITÄ HELPOSTI LOUKKAANTUVAKSI, SINÄ RASISMINATSIFASISTI!?


Vaan, otetaanpa tässä nyt tähän vielä pieni, ja lähes profetaalikseksi ilmenevä, katsanto tähän ilmiöön nimeltä ruskeisto.

Mikä siis on ilmeisen herkkänahkaisuuden ja narsistisuuden lisäksi heidän (ja muiden) kannalta, heidän pahin kompastuskivensä?

Se, että kyseessä on eräänlainen uus-kommunistinen projekti, joka siis on sosialismia ilman työväkeä ja ympäristöpuoluetta ilman ympäristöä. Jos siis funktioton taide on vandalismia, on funktioton politiikkakin sitä. Toisaalta, eihän tämä täysin funktiotonta ole, vaan funktio sillä negatiivisellakin funktiolla on.

Ruskeiston erotus alkuperäisiin kommunisteihin, onkin siinä, että alkuperäiset kommunistit omasivat loogisen, ns. positiivisen päämäärän sille, mitä he tekivät ja olivat - heidän tarkoiutksenaan oli tuoda oma käsityksensä taivaasta maan päälle, eli kommunismi sinne, missä hekin olivat. Tähän käytettiin rauhanomaisen vallankumouksen keinoja, kuten subversiota, joka kansankielessä voidaan kääntää muotoon mädätys.

Ruskeiston (ja kokoomuksen) poliittinen periaate- ja tavoiteohjelma pääpiirteittäin

Mädätys on oikein hyvä termi, sillä täsmälleen se oli subversion funktiona. Sen tarkoituksena oli mädättää valtion perusteet ja kansa siihen kuntoon, että se on kypsä kommunistisen järjestyksen poimittavaksi. Siispä, ruskeiston poliittinen funktio ja päämäärä on yksinomaan subversio, mädätys. Tilannetta voisi verrata siihen, että nämä ovat entisiä sotilaita, agentteja, joiden työnantajavaltio on kaatunut jo aikaa sitten, mutta nämä tietämättöminä jatkavat sitä sen heille antamaa duunia (mädätys,subversio) mitä heidät on lähetetty tekemään toiseen maahan. Näille on jäänyt ikään kuin samaa levy soimaan, ja se levy soi pahansuopaa profetiaa siitä, mitä tuleman pitää, jos tämä meno jatkuu. Nämä mädättävät luulleen että se on päämäärä ja tarkoitus itsessään, kun alunperin sen tarkoituksena oli vain riisua valtio aseista, jotta se voitaisi ottaa toisen valtion ja järjestelmän haltuun. Summa summarum

Vain kapitalistinen oikeistolainen - heistä syntyivät globalistit - näkevät sosialismin ja ympäristöystävällisyyden itsessään pahoina, sillä se estää kapitalistin ylivaltaa ja rajoittamatonta ahnehtimista - heti kun he voivat tehdä näillä ismeillä voittoa, he muuttavat kantaansa, eikun hehän ovat jot tehneetkin sen.

Sosialismi on siis kirjaimellisesti yhteiskunta-ismi, tai vielä kirjaimellisemmin toveri-ismi (tästä syystä esim. kommunistit kutsuivat toisiaan tovereiksi, ja natsit kameraadeiksi - tämä tietty veljeyden periaate on lähtöisin sosialismista - internationalistisessa applikaatiossa nimeltä kommunismi, iskulauseeksi vakiintui "kansojen veljeys" - nyt ymmärrät miksi), jossa pääosassa on työläiset - luontainen seuraus sillä hehän ovat myös suurin yhteiskuntaluokka. Eikä sosialismissa myöskään katsottu hyvällä järjestelmän ulkopuolisia hallitsijoitakaan.

Siinä missä ympäristö nyt on myös melko itsestään selvä välttämättömyys, hallittavaksi ja vaalittavaksi, sillä jos tuhoamme tämän planeetan voiton maksimoimisen sivutyönä, ei meillä ole enää paikkaa missä maksimoida voittoja, tai kiistellä näitä kiistojamme.

Mutta ruskeisto (punavihreät, vihervasemmisto) onkin suuntaus, jossa vasemmistosta on koottu yhteen sen alkuperäisistä aseista ja tavoitteista riisuttu aines, jonka marxilaisuuskin on kulttuuri-marxisismia - mutta nyt he eivät enää tuhoa ympäristöään ja valtiotaan kommunistien sisäänmarssia edistääkseen, vaan globalistin. 

Lue myös: Kevennys: Punainen + Vihreä = Ruskea

Ei kommentteja: