keskiviikko 15. elokuuta 2018

Kokoomus teki sen taas - kiltisti Orwellin opissa!

Juuri kun edellisen tekstin pääsi päättämään seuraaviin, enteellisiin sanoihin:

Siksi allekirjoittanut ei lähde sille linjalle, että olisi muita vastapuolia kuin globalistit, jotka ikävä kyllä ovat kokolailla valloittaneet niin oikeiston kuin vasemmistonkin. Mutta kolmatta tietä kulkee massojen marssi pois heidän tykoä, jotka eivät enää heidän asiaa aja - suvakismi ja feminismi kun ovat ihan yhtälailla oikeiston ja vasemmiston aatteita nykyään

Seuraavaksi tapahtuu tämä:

Kokoomus perustaa vihapuhetyöryhmän - ”pitää tehdä huolellinen analyysi, mitä kaikkea sananvapauden piiriin kuuluu”


Vaan, eipä tämä ollut kokoomuksen kaltaisen globalistipetturipuolueen kohdalla kyllä yllätys eikä mikään. Ajan kysymys korkeintaan.

Muutenkin heillä on pitkät perinteet jo aatteenkin puolesta tällaisesta. Kapitalismi on aina vähemmistöterroria (Fundamentin termi, jolla tarkoitetaan sitä, että enemmistöä terrorisoidaan vähemmistön toimesta, tai enemmistöä riistetään vähemmistön eduksi), ja jotka kapitalistien etuja pitävät, myöskin pitävät tällöin hyvin etuoikeutetun vähemmistön etua. Sosialismi sentään lähtee siltä pohjalta, että siinä on kansan enemmistö ensin, ja se ei salli järjestelmän ulkopuolisia päättäjiä (noin periaatteessa ainakin). Toki, on olemassa sosialismin sovellus, eli kommunismi, mikä on kapitalismin kääntöpuoli, mutta lopulta hyvin samanlainen keskittyvine pääomineen ja internationalismeineen. Samaa paskaa saatte, eri paketissa. Niinpä on vain luontainen kehitysaskel, että kokoomus nyt tuottaa maahan halpatyövoimaa, luokkasota-aseeksi, ja jelppaa verovaroin kansainvälistä kapitalistia tämän globalistisissa tavoitteissa - oli se sitten rajojen aukominen, tai kansallisomaisuuden myyminen polkuhinnoin. (Kapitalismi, eli pääoma/raha-ismi, on arvovapaa, eli nihlistinen järjestelmä. Tarkalleen ottaen liberalismin - salonkikelpoista nihilismiä -  luontainen talousjärjestelmä. Siten siihen ei kuulu mitään arvoja, kuten nationalismia, oman kansan ensiksilaittamista, lojaalisuutta tai sitä ettei omaa mummoa tai maataan myydä, vain koska siitä saa aikaan huimat voiton maksimoimiset. Ymmärrä tämä täydellisesti, ja tiedä kuka on puolellasi, ja tiedä kenen puolella myös itse olet.)Kokoomuksen kaltainen puolue ei ole koskaan ollut mikään kansan puolue, eikä sen interesseihin ole milloinkaan kuuluneet kansan syvät rivit - muuta kuin hyväksikäytön, instrumentaalisessa muodossa. Nyt sitten maksetaan hintaa tietämättömyydestä: lampaat tulevat olemaan aina yhtä yllättyneitä, kun he ovat päästäneet sudet keskuuteensa; viimeistään silloin kun susille tulee nälkä.Se heille on annettava, että he ovat tehneet paljon duunia ollakseen Suomen röyhkein ja vihatuin puolue. Myös siksi tällainen siirto oli/&on heiltä täysin odotettavissa.


Ei kommentteja: