torstai 2. elokuuta 2018

Vihreä ihme




Ole vihreä, mutta matkusta lentokoneella.
Älä kuitenkaan näe tässä mitään ongelmaa aatteesi kanssa.

Saa kilarit kun laiton maassaoleksija palautetaan laillisesti "kuolemaan" Saksaan; maahan, joka on ainoastaan vaarallinen maa kantakansalaisille, ja me tiedämme kyllä keiden ansiosta.

Valehtele että sinun/& kuplasi mielipide on "kansan tahto", ja ole näin yhtä naurettava kuin joku, joka menee väkijoukkoon yksin, ja sanoo: "Tässä on mää ja mun jengi :D".

Onnistu viivästyttämään kone 20 minuutilla, ja pilaa näin muidenkin aikataulut, koska olet liian itsekäs että sinua kiinnostaisi muu kuin omat tunteesi ja moraalisäteilysi, jolloin jokainen tilaisuutta sellaiseen pitää käyttää. "Vitut muista" on mottosi, mutta julistat jokaiselle: "meidän on ajateltava muitakin kuin vain itseämme!!!" -Immuniteettisi kognitiiviselle dissonanssille on samaa tasoa omahyväisyytesi, ja älyllisen epärehellisyytesi kanssa.

Lopputulema: Pilaa perheesi loma, pilaa muidenkin matkustajien (loma)matka. Muista myös rasittaa poliisia ja lentokoneen henkilökuntaa, sillä sekoittamiesi aikataulujen vuoksi henkilökunta todennäköisesti saa runtua heistä johtumattomista syistä asiakkailta, eikä tämä lentoyhtiöllekään ollut ilmaista. Joudu lopuksi itse pihalle, poliisien saattelemana. Älä silti onnistu estämään palleroisen palautusta hengenvaaralliseen Berliiniin, vaan käyttäydy kuten ärsyttävä molopää, joka saa jokaisen vihaamaan itseään ja ajamaan asiaansa. Unohtamatta tietenkään sitä mahtavaa esimerkkiä, minkä annoit lapsille (myös omalle) - tuollainen käytösmalli kun lupaa hyvää tulevaisuutta.

Summa summarum

Näin parodiahorisontti ylitettiin, ennen kun lentokone ehti edes nousemaan. Se on vihreä ihme.

Jos nämä nussivat vähäänkään niin hyvin puolisoitaan, kuin omia asioitaan ja puolueidensa imagoa, niin on kyllä sänkyasiat hyvin.

Nämä ovat itsensä parodioita: suvaitsematon suvaitsevainen, hyväntekijä joka saa enemmän aikaan pahaa kuin hyvää. Jos taas näiden omat propagandakanavat markkinoivat Virallista Totuutta (TM) kuin keisarin uusia vaatteita, ovat nämä midaksia, jotka muuttavat kontaktoidessaan kaikesta kullan sijasta paskaa.


Lue myös:

Kuva, jonka maailman vihreät haluaisivat hävittää


PS. Tässä allekirjoittanut, odottamassa että joku muukin tekee ulostulon liittyen tähän tapaukseen, ajellen siten suoraan miinaan, täten osallistuen kannattuksensulattamistalkoisiin:


Jaaaa sieltähän se tuli!


HA HA HA!!! Tervemenoa, tuulenpesät! Toivottavasti tämä sinivihreä lima pyyhitään pois koko maan poliittiselta kartalta. Te ette ole uhka, te olette sairaus.



PPS. Kuriositeettina muuten se, että miksi suvakeilla on lähes aina samanlaiset ulkoiset tuntomerkit: "kalansuu" (tunnetaan myös nimellä "suu kuin paskasangon kahva") ja nuo mielipuoliset sanpaku-silmät (tunnetaan myös nimellä: "hullun kiilto silmissä")?

Ei kommentteja: