keskiviikko 8. elokuuta 2018

OA: Tästä valemedia ei tule kertomaan Sinulle!

Esipuhe

 Allekirjoittaneella oli ns. railakas viikonloppu. Siihen kun kerran liittyi niin naisia kuin mamuja, ja uhkaavia tilanteita. 

Opettavainen Anekdootti (OA) -nimitys sopii tähän juuri siitä syystä, sillä tästä välikohtauksesta saimme paljon funtsittavaa.

1. Osa. Tapahtumain kulku

Allekirjoittanut, ja "se-onnekas-nainen-joka-hänet-tuona-iltana-sai" olivat tulossa anniskeluravintolasta, ja koska kyseinen daami nyt välttämättä halusi allekirjoittaneen saattaa asunnolleen, niin eihän allekirjoittanut siitä vanhan ajan herrasmiehenä voinut kieltäytyä.

Niinä hetkinä kun mietittiin logistiikkapuolta kohti uutta sijaintia, pamahti siihen kaksi ihka aitoa mamua. Miestä totta kai, lähi-idästä päin näyttivät olleen. Syy, miksi kyseessä olivat miehet, on siinä että feministien ja muiden suvakkihuorien mielestä naiset jääköön kivitettäviksi, ympärileikattaviksi tai ihan vain kotiorjiksi kotimaihinsa, pääasia että tänne saadaan lisää miehiä kilpailemaan suomalaisista naisista.


Mamut ehdottivat kimppakyytiä, esim. taksilla. Nainen sanoi, että sehän olisi hyvä idea, ei se paljoa maksaisi.

Allekirjoittanut pudisteli päätänsä, ja sanoi: Mistäköhän Afganistanista me tullaan itsemme löytämään, jos me lähdemme näiden kahden sankarin matkaan?  Tämä sai aikaan hieman jännittyneen, ja hermostunutta naurua sisältävän välikohtauksen - allekirjoittanuthan katseli ympärilleen voitonriemuisena, antamatta yhdenkään yhtä, tiedät kyllä mitä.

Allekirjoittaneen ilme tuon letkautuksen jälkeen

Eikä siinä mitään, nämä voimavaraa olivat kyllä ihan asiallisia allekirjoittaneelle. Mikä oli huomattavaa, oli se, että nämä ensisijaisesti puhuvat miehelle, ja vasta toisena naiselle - tai paremminkin: naiselle miehen kautta. Se lienee osaltaan myöskin eräs syy sille, miksi alistusmista janoavat feministit ynnä muut nykynaiset, näitä pikku keppostelijoita tänne haluavatkin: he eivät pistä naista jalustalle. Mikä taas näissä veijareissa on positiivista, on se, että he osaltaan myös halveksuvat naisissa tätä piirrettä, ja he myös osaltaan laittavat naiset maksamaan siitä. Ja nainen, joka valitsee sen tien, on sen ansainnutkin.Toinen näistä kysyy allekirjoittaneelta, mikä on hänen suhteensa tähän naiseen. Allekirjoittanut vastaa, ettei hän seurustele kyseisen naisen kanssa, vaan nainen on hänestä kiinnostunut, ja tuli tekemään itseään tykö, ja tässä sitä nyt mennään.

Vaan, sitten tapahtuu kummia. Aikansa kun siinä keskustellaan mahdollisesta kyydityksestä, sanoo nainen jotain, ja seuraavaksi toinen näistä keppostelijoista astuu eteenpäin ja tönäisee tätä naista. Nainen on yllättyneen jopa shokissa olevan näköinen. Allekirjoittanut huudahtaa saman tein: HEI! Nyt riitti! Mamu pysähtyy raiteilleen, ja alkaa pyydellä anteeksi. Allekirjoittaneelta, ei naiselta, mikä oli aika mielenkiintoinen yksityiskohta.


Seuraavaksi koitti hiljainen hetki, sellainen joita olemme tottuneet näkemään elokuvissa, joissa jokainen osoittaa toistaan aseella. Allekirjoittanut ottaa homman haltuun, sanoen naiselle, että nyt me sitten lähdemme. Nainen lähti kiltisti mukaan.

Matkalla tapahtui varsinainen läksytys (ei läpsytys, siltä vältyttiin), sillä tällaisestä hölmöilystä naisen päätä ei pidä silittää, vaan hänen täytyy antaa kuulla kunniansa!
Allekirjoittanut: Koskakohan sinä oikein opit, miten näiden kanssa pitää ja ei pidä olla?
Nainen: Niin mutta kun yksittäistapaus yms.
A: Yksittäistapaus?! Kuinka monta tällaista "yksittäistapausta" sinulle oikein ptää vielä käydä, että opit?
N: Mutta mutta...ei voi yleistää..
A: Ei voi yleistää? Olisiko korkea aika alkaa yleistämään? Mieti mitä sinulle olisi voinut tapahtua, jos olisit yksinäsi mennyt näiden sankarien kimppakyydillä?
N: No en kyllä olisi koskaan mennyt yksin!
A: En voi olla aina pelastamassa sinua, joten olisi jo korkea aika jo avata silmät. Sinä uskot kyllä kaiken mitä lehdissä lukee, ja lopputulos on tämä. Moni ei selviä näin vähällä.
N: Juu, no en minä enää uskokaan tuollaisiin..
Näin, punapilleröinti illan päätteeksi oli siinä.

Nainen selvisi säikähdyllä, ja allekirjoittaneen saarnalla.

Siksi, tämä anekdootti oli näin opettavainen, arvoisa lukija.

Osa 2. Jälkipyykki

Kuten näkyy, massakontrollin aseet jotka aivopesevät väestöä, ovat totta ja niiden tuhoja voidaan torjua tiedotuksella tai sitten kantapään kautta, mikä on epätoivottavaa ja tätä yksilön tragediaa valemedia ei tietenkään anna suuren yleisön tietoon.

Ongelmana tässä on myös se, että puolet kansasta, eli naiset, ovat massakontrollin ykköskohde. Eikä ihme, he ovat joukkosieluinen sukupuoli, joka  tuppaa uskomaan kaiken minkä heille massakontrollin aseet sanovat. Kuten tässä taas kerran näimme: nainen vastaili allekirjoittaneen läksytykseen niillä täsmälleen samoilla klisheillä, iskulauseilla ynnä muilla mantroilla, joista on tullut jo monelle asiaan perehtyneelle vitsi!

Ja kyllä, myöskin miehet ovat tulilinjalla, ja he ovat myös erehtyneet antamaan naisille ihan liian paljon liekaa. Uusmies on hiljaa, ja kannataa kiltisti aisaa, samalla kun nainen koheltaa.


Mikä siis eteen?

Nyt, voi kuulostaa hieman kylmältä, jopa julmalta, sanoa että antaa naisten kestää paskansa ja oppia sitten kantapään kautta - jos hyvällä ei kerran kelpaa. (MGTOW on vastaus tässäkin.)

Vaan, kysehän tässä ei ole siitä, etteikö apua tarjota heille. Kyse on siitä, että naiset ovat liian tyhmiä ottaakseen sitä vastaan. Tässä tapauksessa kyllä otti.

Onko tämä ajatus hyökkäys naisia vastaan?

Naisvihaa?

Jos kysyt feministiltä, niin totta kai kaikki paitsi naisen vastikkeeton paapominen ja jalustalle asetteleminen on.

Mutta mikä on todellisuus?

Tämä tilanne, ja tässä mainittu järjestely, on seuraus ja reaktio, naisten (feministien) hyökkäyksestä miehiä vastaan.

Ketkä olivat he, jotka kirkuivat, ettei "rasistien" tarvitse suojella heitä?

Ketkä taistelevat kuin leijonat, puolustaakseen näitä "sotalapsia" - vaikka lentokoneessa?

Ketkä availevat maamme portit vieraan maan miehille, syrjäyttämään suomalaiset miehet?

Ne ovat feministit - naiset!

Siksi he ovat paskansa ansainneet.


Meidän on hyödynnettävä jokainen tällainen tapaus, ja käytettävä se punapilleröimiseen. Se on antiteesinä massakontrollille, valemedian globalistiselle mokutusaivopesulle - he kun systemaattisesti jättävät kertomatta asian oikean laidan esim. silloin kun syyllisenä on eturyhmän edustaja ja/tai jos "sattumus" on vaaraksi globalistien agendalle.

On ymmärrettävä, että valemedia kuhisee poliittisia aktivisteja, jotka vihaavat Suomea, ja haluavat että suomalisia naisia raiskataan ja ahdistellaan - tai he eivät vain välitä siitä. He ovat elimellisenä osana heikentämässä suomalaisten turvallisuutta. Heidän kätensä on tahmeana verestä.

Vain punapilleröitynyt voi pelastaa maan, ja naisen, ellei sitten nainen itsekin ole punapilleröitynyt - mikä on harvinaista, joskaan ei mahdotonta:

Toisena opettavaisena anekdoottina kerrottakoon eräästä nuoresta naisesta johon allekirjoittanut oli suhteessa. Vaikka kyseessä olikin poikkeuksellinen tapaus, niin hänestäkin näki sen, miten massakontrolli voi tehdä tuhojaan jopa hänen kaltaisissa naisissa. Hän nimittäijn vihasi Trumpia, koska "häntä nyt kuuluu vihata", tämä siitäkin huolimatta, että hän halveksui esim. feministejä, ja nauroi kun allekirjoittanut pilkkasi eri esimerkein sitä, miten tyhmiä feministit ovatkaan. Lisäksi, myös tämä nainen oli joutunut näiden ahdistelemaksi myöskin. Hän ensiksi joutui pistämään verbaalisesti vastaan, mutta kun se ei tehonnut, alkoi tämä itäisten maiden romantikko käymään neidon hiuksiin kiinni, jolloin hän potkaisi suoraan munille ahdistelijaansa. Tämä oli välittömästi hillinnyt yllätysrakasteluyritystä, ja saanut sen myös loppumaan.

Mitä edellinen kertoo, on sen, että miten iso osa tästä kaikesta on informaatiosotaa. Esim. taannoinen Infowarsin bannaaminen on tästä osoituksena. Allekirjoittanut ei usko juurikaan salaliittoteorioita, ja seurasi melko vähän ko. kanavaa, sillä piti sitä ajoittain turhan "ylikierroksilla" menevänä. Mutta nyt se tuntuu huomattavasti relevantimmalta. Miksi heidät piti hiljentää?

Samalla tavoin voimme lukea naisten maailmankatsomuksesta ja sivistyksestä, sekä mielpiteiden ristiriitaisuuksista sen, mitä he ovat lukeneet mediasta. Tämäkin, osin punapilleröitynyt, joskin apolitiinen, nainen vastusti globalismin vastustajaa Trumpia, mutta samalla hän vastusti myöskin globalistien metkuja ja aseita!

On siis ymmärettävä, että aatteet kuten feminismi, ovat puhtaasti subversiivisia, tuhoisia aatteita, massakontrollin aseita. Niiden tarkoituksena on hajota ja hallitse -strategian käyttö kansaan, johon ne ovat pesiytyneet. Niinpä nämä subversiiviset aateet ovat eräänlaisessa jatkuvassa itsetuhotilassa, jonka tuho lähenee, joka tapauksessa. Ongelmana onkin se, paljonko nämä onnistuvat aiheuttamaan tuhojaan kansakunnassa tätä ennen. Myöskin sen yksilöissä - kuten tämä kirjoitus sen hyvin osoittaa.Jo aiemmin mainittu, mutta mielenkiintoinen pointti tässä on myös se, miten mamut kyllä voivat kunnioittaa suomalaista miestä - he eivät olleet lainkaan epäkunnioittavia allekirjoittanuttakaan kohtaan, siinä missä suomalaista naista he kunnioittivat ainoastaan suomalaisen miehen kautta. Feministit näin ollen ampuvat itseään jalkaan, koska nämä heidän näkökulmastaan "vihollistemme viholliset" eivät ole lainkaan lojaaleja naisille. Eikä heillä ole pienintäkään aikomusta muuttua sekulaareiksi feministeiksi.

Entä ketkä sitten auttaisivat naisia ja feministejä, jos puolet jaetaan?

Miesfeministit, jotka ottelevat estrogeenipistosten lisäksi käskyjä naisilta, siveysvyö tiukasti kiinni?

Nyt, pysähdy ja mieti: Mitä miesfeministi olisi tehnyt tuossa tilanteessa?

Hän ei olisi voinut käskyttää "väistämisvelvollisuuden" vuoksi näitä sotalapsia, eikä hän olisi sen enempää voinut läksyttää naista, tai ottaa hommaa hallintaan ja viedä naista pois.


Kuvassa soijapoikamiesfeministi kun hänen naistaan raiskataan - huomaa jo tavaramerkiksi muodostunut virne


Pasifismi on totisesti suojeltujen etuoikeus, niinpä suvakkien ynnä heidän globalistiomistajiensa puheet "kansan jakautumisesta" on ymmärrettävä nimenomaan tästä näkökulmasta.

Mitä tapahtuisi, jos nämä globalistipetturit menettäisivät suojeluksensa ja kohtaisivat todellisuuden sairaasta Unelmastaan, jota pitää suojella valhein, sensuurein, kielloin ynnä muun sellaisen kieroilun keinoin?


3. Osa. Summa summarum

Meillä on vastassa tuhoisat voimat.

Ovatko ne juhlapaikanhakijoita, jotka tykkäävät keppostella ja ottaa ilon irti vieraanvaraisuudestamme?

Ovatko ne islamisaatiota kannattavia, vakaumuksellisia terroristisoluja?

Ovatko ne oman kansamme suvakkihuorat, jotka puukottavat meitä selkään ja tulevat itse suojattomina maksamaan osaltaan hinnan siitä kaikesta (paitsi he, jotka kuuluvat eliittiin, ja jättävät moiset katujen ongelmat äänestäjilleen)?

Ovatko ne  nämä henkiset kuohilasmiehet, jotka ovat suvakkien ja femakkojen liittolaisia?

Vaiko peräti kaikki edellä mainitut?

On kuitenkin selvää, että tässä taistelussa kyseessä on globalismin mobilisoimat ja kontrolloimat massat. jotka on käännetty kansakuntaa itseään vastaan, kuin jonkinlainen autoimmuunisairaus. 

Vastapuoli on kuitenkin tilassa, jossa se koostuu harhaanjohdetuista ja vastakkaisista, sekä pohjimmiltaan toisilleen vihamielisistä elementeistä - se ei voi pysyä kasassa.


Siispä, mitä enemmän me vahvistumme, sen enemmän se on meidän voittomme.

Samoin, mitä enemmän naiset joutuvat valitsemaan puolensa seurauksista tietoisina, sen enemmän he siirtyvät puolellemme.

Ja mitä enemmän me käännämme mädätystä ympäri, ja laitamme esim. feministit ja islamistit vastakkain, sen nopeammin koko mahdottomuus paljastuu jokaiselle.

Näin matkaamme kohti Lopullista Voittoa!

Nyt, laitetettakoon viimeiseksi biisiksi tämä varsin sopiva kappale. Siksikin sopiva, sillä kotimatkalla, ehkä hieman mahtipontisena eleenä, allekirjoittanut otti kännykän ja pisti seuraavan orkesterin soimaan, punapilleröidessä naista - joka alkoi pitämään hänen poliittista epäkorrektiuuttaan "helpotuksena".


Snakes and devils surround usFriends are few and rare indeedPig upon pig-dog will hound usBut we get stronger as they inbreed
But we struggle, and together we'll win
PS. Utelias lukija voi tiedustella, että miten saatit lopulta päättyivät. Tipahtiko tunnelma pakkasen puolelle, tuosta pikku saarnasta? Saiko allekirjoittanut olla oikeassa, muttei saamassa? Vastaus on että ei, vaan seuraavana aamuna kun heräiltiin samasta sängystä, samainen nainen vieläpä ehdotti että joskus tulevaisuudessa voisi ottaa mukaansa erään hänen naispuolisen kaverinsakin. (Miesfeministeille naiset ehdottelevat, että mitä jos he siirtyisivät pois kokonaan makkarista, kun Jamal tai Muhammed tulee kylään - lukija voi valita kumpi on hänen mieltymystensä mukaista enemmän). Joten voidaan sanoa, että loppu hyvin, kaikki hyvin, kjeh kjeh räyskis.

Nyt, voi olla tietysti hieman yliyksinkertaistus sanoa, että punapilleröimällä naisia päädyt tuohon tilanteeseen, mutta juttu menee seuraavalla tavalla;:
  • Nainen valitsee, ja naisen iskeminen on yleisesti ottaen myytti
  • Naista yleensä ei puhuta sänkyyn, sen sijaan mies voi puhua itsensä pois sänkypuuhista
  • Nainen tapaa arvostaa enemmän MGTOW-henkistä mistä, jolla on rajat, periaatteita eikä pelkoa naisen menettämisestä, kuin miestä jota hän sanoo arvostavansa
Annahan edellisen marinoitua hetken, ja tee mitä sinun pitää tehdä, arvostettu lukija.

PPS. Liittyen edelliseen, tarkoituksena on ihan lähiaikoina julkaista pariutumiseen liittyviä ohjeita ja vinkkejä, jotka ovat markkinoiden parhaat. Niistä hieman lisää täältä - ne ovat osana pariutumispulan ja seksuaalisen syrjäytmisen vastaista ohjelmaa.

Ei kommentteja: