tiistai 14. elokuuta 2018

"Hän kitisee kuin lapsi" - se tapahtui jälleen!

Viime viikon suuri uutinen, kirjoitus, oli se kun allekirjoittaneen seurassa ollut daami sai pikakurssituksen punapilleröimisen maailmaan.  Näin kävi kun eräskin mamu tätä ojensi fyysisesti (ilmeisesti siksi, koska nainen oli liikaa äänessä, kun miehet neuvottelivat), jonka jälkeen allekirjoittanut otti homman haltuun, pelasti naisen, mutta päänsilittelyn sijaan läksytti ja punapilleröi tästä harhaluulot pihalle. Se, että naisten antaa hölmöillä, ja heitä vaan säälitään kun tulee lippaan, on haitallista naisille itselleenkin. Moderni nainen kun on feminismin johdosta aikuinen lapsi.

Tätä ennen puolestaan tuli kevennettyä hieman festarimaailman puolelle. Jos tätä menoa jatkuu, niin festareille ei enää tarvitse mennä, sillä ne ovat sitoutuneet niin taiteelliseen kuin bisnespuolen itsemurhaan. Se on syy olla viemättä näille tyhmille järjestäjille rahojaan (allekirjoittanut on käynyt läpi suunnilleen kaikki suuret, ja muutaman pienemmän festarin, muttei ole mennyt yhteenkään muusta syystä kuin siitä, että siellä on kiinnostavia esiintyjiä). Ja näin ajattelevat myöskin naiset:
Feministien ja suvakien ajatusmaailma tappaa viihteen ja taiteen, sillä siinä ei ole mitään väliä taiteella ja viihteellä, vaan ainoastaan sillä, että onko se aatteen mukaista. Tästä syystä feministit pitävät suurena taiteena sitä, että ne sotkevat pikkutissit paljaina lakanoita kuukautisverellä, muiden ihmisten katsellessa oksennusta pidätellen sitä sivusta (nämä kun on pakko tehdä jollain julkisella paikalla, etteivät ihmiset vain jäisi tästä kaikesta paitsi).

Lisäksi ennen tämän kertaista aihetta, tuli twiitatuksi seuraavanlainen, enteellinen twiitti:
Sitten tapahtui tällainen ulostulo:
Käännös: "Jos sä et suosi naisia/haukut mun suosikkia, pahoitan mieleni, ja yritän järjestää sulle some-lynkkauksen!!!!11"

Mikä puolestaan aiheutti erittäin mielenkiintoisen tilanteen. Eräänlaisen vasemmistolaisen sisällissodan:



Varsin yllättävä, joskin kiitettävä reaktio. Paitsi itse jutun kirjoittaneelta toimittajalta, Arttu Seppäseltä, jonka ei todellakaan pitäisi olla tässä se anteeksipyytelevä osapuoli, vaan se jolta pyydetään anteeksi. Ehkä se johtuu kokemattomuudesta, sisäistetystä miesvihasta mikä on kroonistunut ongelma feministitartunnan saaneilla miehillä. On sanottava, että kun katsoo hänen keskustelujaan Honkasalon kanssa,  että kivinen tie totisesti on edessä, jos ottaa sen linjan että lähtee neuvottelemaan terroristien kanssa.

Ilmeisesti kuitenkin päätön feministiöyhötys menee jo yli niillä miehillä, joita on pidetty "munansa myyneinä", sillä tällä kertaa he eivät alistuneet tälle feministin itkupotkukiukuttelulle. Oli hyvin hauska seurata, miten "lajityypillisen" ennustettavasti feministi käyttäytyi, kuin jokin saaliseläin joka sätkii, potkii ja yrittää vielä rimpuilla kun on jo jääty kiinni.

Edellisen viikon teema siis toistui: nainen hölmöili, ja mies ojensi. Posiitivisesti yllättävällä tavalla, kun kyseessä oli miehet joiden tekemisiä ja asenteita nyt ainakaan aiempien näyttöjen perusteella ollut päässyt kehumaan, mutta nyt pääsi.

Nyt, joku voisi sanoa, että eikö olisi parempi, että etenkin punavihreät, eli ruskeisto, vaan tuhoaa itsensä oman kuplansa sisällä, ja hölmöilee sen minkä irtoaa?

Ei välttämättä.

Sanotaanko nyt niin, että tolkullisen vastapuolen edustajan kanssa on huomattavasti kivempi sumplia asioita, kuin kuolaleukaisen räyhääjän kanssa, joka parkuu pää punaisena kuin taapero jolta oltaisi viety lelu. Tietysti, onhan tuollaisen poliittinen ikä varsin lyhyt. PItää malttaa vain servailla aina tilaisuuden tullen, ja houkutella yhä enemmän tekemään ulostuloja, niin homma hoituu kuin itsestään.

Minkä perusteella voidaankin sanoa, että tässä Veronika Honkasalo teki siinä mielessä palveluksen, että hän jälleen paljasti sen, mistä feminismissä on kyse:

Iske, mutta uhriudu jos isketäänkin takaisin - jokaisen crybullyn ohjenuora

Naisten ylivallasta ja miesvihasta. Ja tietty uhriutumisesta, sekä tuplastandardeista.

Käyttämällä naiskorttia, yritti tämä feministi saada naisen pelastumaan kuin koiran veräjästä, kun tämä oli saanut huonot arvostelut.

Mihin oikein katosi se "tarvitsen feminismiä, sillä sukupuoli ei saa olla esteenä" -uhoaminen, joka viittaa siihen, että nainen pystyy samaan kuin mieskin, jos hän vain saa tilaisuuden?

No, bluffi paljastui: feminismissä tuo ei ollut tarkoituksenakaan, vaan feminismin ideana on, että itse tehdään se, mistä muita syytetään. Tässä tapauksessa sukupuolen siis olisi pitänyt olla syynä sille, että naista ei koske samat säännöt kuin muita, vaan että häntä voidaan pitää arvostelun ulkopuolisena, jalustavalla olevana ja palvottavana olentona.

Vastareaktio oli myös sikäli ihan ymmärrettävä, että Honkasalo käytti omaa auktoriteettiaan ja omiensa joukkopainetta, lynkataakseen äärimmäisen turhamaisesta motiivista vieläpä yhden heidän omistaan. (Kyseinen toimittelija oli se sama, joka kirjoitti myös aiemmin mainitun Cheek-reportaasin). Tämä on tyrannimaista vallankäyttöä, ja äärimmäisen raukkamaista. Mutta 100% feminismiä. Ja sen asian paljastuminen on tässä mitä tärkein seikka; feministit itse näyttävät jatkuvalla riidanhaastamisellaan vääräksi myytin "jos naiset hallitsisivat, niin ei olisi sotia".




Valkoritarien ja miesfeministien pinttyneinkin itsepetos haihtuu, kun he ymmärtävät olevansa tykinruokaa ja ihmiskilpiä feministien vallanhimoisissa pyrkimyksissä. Puhumattakaan siitä, miten tämä punapilleröi tavan ihmiset näkemään, mikä on totuus - etenkin kun koko ulostulon kruunasi tavaramerkiksi muodostunut crybully-käytös, minkä Fundamentti on aiemminkin liittänyt varmaksi suvakin ja femakon tunnuspiirteeksi.

Vaan, samaan aikaan myös muualla on feministinen taide ja ilosanoma tavoittanut vastahakoisen kiinnostuneet ihmiset.

Siispä, jos joku väittää, että feminismi ei ole mitään muuta kuin tyhmien ja rumien naisten katkeraa miesvihaa, niin hävetköön, sillä näkeehän sen nyt jokainen ettei asia ole suinkaan näin:


Totuus on kuitenkin, että jokainen tällainen ulostulo on vastenmielisyydestään huolimatta, syöttö suoraan meidän lapaamme, ja tekee meille tietä kohti Lopullista Voittoa.




Lue myös:

Feminismi on skientologiaa


Erinomainen havainto ja kirjoitus siitä, miten pohjimmiltaan feminismi on vihakulttiliike. Allekirjoittanut lisäisi vielä havainnon siitä, miten feminismi noudattaa tätä kuuluisaa itsemurhakulttirakennetta, eli johtoon pääsevät pahimmat psyko- ja sosiopaatit, sitten rivifeministien ja näiden välissä ovat vielä nämä varttihullut, jotka värväävät jäseniä ja jakavat massoille syanidilla maustetun boolin. Tosin, nykyaikana jos liittyy feministeihin, on joko täysin tietämätön lammas, joka luulee oikeasti ajavansa tasa-arvoa, tai sitten oikeasti paha ihminen, ja täysi kusipää, joka on löytänyt kultin omille sairaille haluilleen ja taipumuiksilleen. On ihan selvää, ettei mikään poliittinen liike, etenkään hyvesignaloiva, voi pysyä pystyssä jos ne hysäävät tällaista paskasakkia. Ainoa mikä tähän mennessä on tehnyt tämän mahdolliseksi, onkin massakontrollin aseet, joilla sumutetaan kansaa. Nyt niidenkin aika alkaa olla ohi, sillä internet on mahdollistanut puolueettoman tiedon levityksen.

Jo feminismin kannattajat, ja ideologit ovat varsin suorasanaisia ja avoimia siitä, mistä tuossa liikkessä on oikeasti kyse:

Minkälainen Olisi Yhteiskunta Feminismin Mukaan?


PS. Allekirjoittanut edustaa kolmatta tietä, ei vasemmistoa sen enempää kuin oikeistoakaan, joten mitään lukkarinrakkautta tai sen erityisempää, affektiivistä vihaa hänellä ei ole kumpaankaan suuntaukseen - niissä on molemmissa puolensa, mutta itsessään niissä ei ole "käyttistä". Siksi allekirjoittanut ei lähde sille linjalle, että olisi muita vastapuolia kuin globalistit, jotka ikävä kyllä ovat kokolailla valloittaneet niin oikeiston kuin vasemmistonkin. Mutta kolmatta tietä kulkee massojen marssi pois heidän tykoä, jotka eivät enää heidän asiaa aja - suvakismi ja feminismi kun ovat ihan yhtälailla oikeiston ja vasemmiston aatteita nykyään: Vasemmistosta siirrytään äärioikealle

Ei kommentteja: