maanantai 3. syyskuuta 2018

Incel, miksi et käyttäisi heidän aseita heitä itseään vastaan?

Tämä vinkki on ehkä suunnattu ensisijaisesti inceleille, mutta miksi tätä ei hyödyntäisi muutkin.

Siitä nimittäin on hyötyä, ihan meidän jokaisen ja meidän asiammekin kannalta.

Kerrottakoon se vinkki heti, sillä nykyajan kiireinen lukija on, noh, nykyajan kiireinen lukija:
Seksi on ihmisoikeus. Niinpä vastoin feministien paskapuheita kuten "seksi ei ole ihmisoikeus" tai "naiset ei ole sulle mitään velkaa", itse asiassa he ovat ja se on.

Tästä on kirjoitettu hieman aiemminkin.

Tässä puolestaan alkuperäinen uutinen, jossa WHO julistaa seksin ihmisoikeudeksi.

(Klikaa yllä olevia tekstejä; ne ovat hyperlinkkejä)

Syy miksi tämä on niin tehokas ohje, on seuraavissa seikoissa:

  1. Nykyisin kaikki vaatimukset saa läpi vetoamalla ihmisoikeuksiin. Käsittämätöntä, miksi tätä ideaa ei ole kukaan keksinyt vielä käyttää hyväkseen!
  2. Pariutumis- ja syntyvyyspulakatastrofi on ratkaistavissa lopullisesti, yksinomaan valtiollisia teitä pitkin. Etenkin koska se johtuu naisista ja heidän hypergamiastaan - naiset ovat joukkosieluinen sukupuoli, ja he uskovat kaiken minkä auktoriteetit heille sanovat, ja he myös tekevät sen kaiken minkä muutkin tekevät, joten homma hoituisi kuin itsestään, kunhan se on vain kerran saatu käyntiin.

Toiseksi, tästä on hyötyä myöskin meille.

Miksi näin?

Ollakseen johdonmukaisia, nämä "hyvät ihmiset", joille on tärkeintä että ihmisoikeuksia noudatetaan, joutuvat nyt puun ja kuoren väliin, ja heillä on täten kaksi vaihtoehtoa:

  1. He luopuvat feminismistä, jossa ajetaan vain naisten etuoikeuksia, ja alkavat siirtyä lähemmäksi egalitarismia, jossa otetaan huomioon kaikki, jopa incelit. 
  2. He eivät luovu feminismistä, jolloin heidän kahdet standardinsa ovat entistä räikeämmät massoille. Täten he myös kokevat rankan imagotappion, sillä he nyt avoimesti kiistävät ihmisoikeudet.

Molemmat vaihtoehdot siirtävät Overtonin ikkunaa, ja siten olemme lähempänä Lopullista Voittoa.

Allekirjoittanut joskus luki jonkun anarkistitarran tekstin, ja se meni: systeemille ei pidä vittuilla, vaan se pitää tuhota.

Se on hyvä motto kieltämättä, mutta tämän tekstin ehdotuksessa saavutamme molemmat.


PS. Tässä vielä aiheeseen liittyvä, erittäin hyvä kuunnelma.


Video tekee monia hyviä havaintoja, ja se antaa myös hyvää ohjeistusta. Siispä siksi se sopii hyvin tähän teksiin, joka on itsessään myös on ohjeistus, jaettavaksi miesplantaaseille, sillä vallankumouksen aika on tullut.

Vihdoinkin!

 Syy, miksi vastapuoli horisee pelosta ja vihasta, ei ole vain projisointia. Se on myöskin sitä kun suu puhuu sydämen kyllyydestä. 

Ei kommentteja: