torstai 20. syyskuuta 2018

Maskuliinisuus ei ole toksista (eikä haurasta) - varo myrkytettyä lahjaa!

Tämän ei ole tarkoitus olla jatko-osa Cuckventuresille tai yhden miehen keskustelupalsta kyseiselle ohjelmalle, mutta sen viimeisintä jaksoa jonkin verran hyödynnetään tämän aiheen käsittelyssä, mikä nyt on pinnalla. (Tämä kyseinen jakso kyllä kokonaisuudessaan oli selvästi parannus edelliseen, ja yllätti positiivisesti - sen allekirjoittanut antaa).

Aiheena on siis ilmiö joka tunnetaan nimellä toksinen maskuliinisuus. Toinen samasta lähteestä peräisin oleva ilmaus on "hauras maskuliinisuus". Jälkimmäinen on täyttä feministin paskaa, mutta ensiksi mainitussa on jotain perääkin. Fundamentti MGTOW-myönteisenä blogina myöntää, että miesten pitäisi taistella heille myrkyllisiä rooliodotuksia vastaan, ja olla palvelematta heitä sortavaa gynosentristä yhteiskuntaa - "älä ole millään tasolla naisen orja" olkoon uusi laki!

Ongelman keskiössä onkin siis se, että tämä koko kysymys käsitellään feministisessä raamissa.

Mitä tämä tarkoittaa?

Sitä, että "miehet ovat helvetistä, naiset Venuksesta." Tai, vaihtoehtoisesti sitä, että naiset ovat aina viattomia uhreja, mutta miehissä on aina kaikki vika. Miehuus on tällöin oire, jota tulee hoitaa feminismillä, ja vasta täysin siitä vapaana voit olla terve. Sairas ja toksinen näkökulma.

Eli tämä koko idea kääntyy itseään vastaan, kun tarkoituksena on vain tarjoilla "myrkytetty lahja" miehille. Kyseessä on siis ansa. Naiset voivat, ja usein feminismissä omaksuvatkin toksiseen maskuliinisuuteen kuuluvia malleja, puhumattakaan siitä, että naiset ovat parisuhdeväkivallassa tasoissa miesten kanssa, ja lapselle tilastollisesti vaarallisin on oma äiti, sillä nainen on yleisin lapsensa murhaaja, ja hän tappaa lapsensa joko abortilla tai jälkiabortilla. Mutta nämä eivät ole feministeille ongelmallisia asioita, vaan maskuliinisuudesta johtuva toksisuus. Selvä.


Toksisen maskuliinisuuden oikea alkuperä

Nyt, tarkastellaanpa tätä ilmiötä nimeltä "toksinen maskuliinisuus".

Ensinäkin ne ovat naiset, joista kyseinen toksinen maskuliinisuus johtuu, sillä naiset käytännössä tappavat sinut geneetisellä tasolla jos et ole psykopaatin henkistä elämää omaava, juristibodarimurhaajavankilakundilääkäripankkiiri; he eivät lisäänny kanssasi, ja olet heille vastenmielistä biojätettä jos et omaa toksisen maskuliinisuuden piirteitä. Siispä, onko ihme, että miehet on myrkytetyssä tilassa?

Toiseksi, feministit pitävät tätä yllä täysin systemaattisesti - argumentoi feministiä vastaan, niin hän todistaa tämän väittämän käyttämällä sinuun häpäisytaktiikoita! Kyseiset häpäisytaktiikat paljastavat samalla sen, mitä naiset - mukaan lukien feministit - haluavat miehessä ja mitä he pitävät vastanmielisenä. Näitä Fundamentti on käsitellyt paljon ennenkin, mutta tässä on ihan hyvä linkki aiheesta myös:


Hauska miten se on juurikin maskuliinisuus joka on toksista, vaikka - kuten edellä mainittua -  kyseessä on ominaisuudet, joihin naisetkin pystyvät, ja joihin epänaiselliset feministit yllyttävät naisia muutenkin. Esim. Kapitalismissa on niin kauan vikaa, jos miehet hyötyvät siitä, mutta se on täysin ok jos se rikastuttaa pientä naisten vähemmistöä. Unohtamatta, että feminismin aivopesemät naiset pyrkivät osallistumaan miesten kanssa kilpailuun, jossa naiset eivät kuitenkaan itse innovoi mitään, vaan pyrkivät vain matkimaan miestä ja  voittamaan miehet "miesten maailmassa". Tämä on sitä todellista toksista maskuliinisuutta - naisen ei kuulu olla dominoivasti maskuliininen. Puhumattakaan siitä, että naisten kivitalon kokoisessa, mutta korttitalon tavoin sortuvassa egossa on haurautta kerrakseen, mutta ne ovat miehet joita lyödään hauraan maskuliinisuuden leimalla, jos he eivät osoita toksisen maskuliinisuuden piirteitä. Yllätyitkö, ettei mies voi voittaa feminismissä?

Myrkytetty lahja

Niinpä tässä koko kysymyksessä on täysin väärä tulokulma, ja taustalla on oikeasti miesten riisuminen aseista, sukupuolten sodassa jonka feministit ovat aloittaneet. Erityisesti valkoisen miehen, sillä kuten tiedämme, valkoinen heteromies on demoni, ja toksinen maskuliinisuus koskee vain häntä, ei muunmaalaisia miehiä, ja tämä johtuu rakenteista. Paskaa. (Feminismi on sitä, että miehistä tehdään naisia, ja naisista miehiä, ja sitä kutsutaan tasa-arvoksi - unohtamatta tietenkään sitä, että molempien sukupuolten on pakko omaksua myös vastakkaisen sukupuolen pimeä puoli).

Ongelmana on todellakin se, että maskuliinisuutta käsitellään feminismissä vain kriittisessä mielessä, samalla kun pidetään kiinni narratiivista, että feminiinisyys on aina täydellistä, ja ainoa ongelma on siinä, jos naisilta odotetaan jotain, kuten velvollisuuksia, koska naisilla saa olla vain ja ainoastaan oikeuksia. Kuitenkin asian laita on siten, että feminismiä on testattu, ja sen on todistettu olevan syöpää. Samalla on nähty se, miten naiset pystyvät samaan huonossa mihin miehet, mutta eivät samaan hyvässä mihin miehet. Lopputuloksena kaiken muun kärsimyksen lisäksi toisistaan vieraantuneet sukupuolet, joista feminismi on tehnyt luontaisia vihollisia, omalla myrkyllisellä ideologiallaan.

Niinpä vain feminismin tuhoaminen aloittaa paranemisprosessin, sekä tietysti punapilleröityminen, ja omille teilleen lähteminen Virallisen Totuuden (TM) tyranniasta.

Vai jäisitkö vapaaehtoisesti asumaan hometaloon?

Niinpä.

Tee siis ainoastaan se ratkaisu mikä on 100% oikein!

Feministinen vallankumous syö lapsensa

Allekirjoittanut pitääkin näistä syistä MGTOW-liikettä hyvänä ja suositeltavana miehille, koska se on luontainen vastareaktio feminismille ja gynosentriselle Viralliselle Totuudelle (TM).

On näet tiedettävä, että vaikka feminismi väittäisikin tällä näennäisellä toksisesta maskuliinisuudesta huolehtimisella pyrkivänsä hyvään, ei se kuitenkaan pysty siihen, vaan heittää vauvan pois pesuveden mukana, sillä se ei salli minkäänlaista maskuliinisuutta.

Ainoa oikea ratkaisu on sallia maskuliinisuus, mutta myöskin sen "ei-toksiset muodot". MGTOW on tästäkin syystä liike joka pelottaa feministejä, sillä siinä ei tätä vauvaa heitetä pois pesuveden mukana, vaan siinä ymmärretään 100% se totuus on, ettei feministit ole auttaneet, eikä tule attamaan miehiä paskaakaan.

Ai niin, yksi juttu vielä.

Massakontrollin aseet: teesi vs. antiteesi = synteesi

Eräs todiste siitä, miksi tässä on taustalla massakontrollin aseet ja niiden tarjoama ns. myrkytetty omena, on seuraavassa "sattumassa".

Ei tarvitse sylttytehdasta etsiä taaskaan kaukaa sillä ei mennyt aikakaan kun paljastui taustajuoni: YLE:n alainen Cuckventures laitettiin ensiksi puhumaan feminismin puolesta, ja seuraavaksi tarkoituksena oli riisua miehet aseista ja uskotella heille, että feministit lähestyvät tällä kertaa miehiä rauhan asialla.

Mutta, samoihin aikoihin julkaistiin myös seuraava feminismin kastraatiopäiväkäsky:

Eli pojista on tultava kilttejä pikkutyttöjä, samalla kun koululaitosta optimoidaan entisestään tytöille - poikien ja miesten hyväksihän ei tarvita yhteiskunnallisia muutoksia, sillä feminismi sanoo, että miesten ongelmat on aina miesten ongelmia ja naisten ongelmatkin on miehistä aiheutuvia.

Katsotko vain vieressä, kun feministit lyövät nämä leimat poikaasi?

Summa summarum

Tuplastandardit, ovat massakontrollin ase.  Edelleenkin ne ovat miehet joissa on jotain vialla, samalla kun naiset saavat olla miten lystää. Aluksi suojaus alennettiin, ja aseista riisuttiin myrkytetyllä lahjalla, ja perään tarjoiltiin klassisen teesi vs. antitessi = synteesi -mallin mukaisesti ratkaisu, joka on kuin suoraan myrkyllisen feminismin oppikirjoista.

Mutta niin totta kun kyseessä myrkytetty omena, on meidän torjuttava tämäkin feminismin lahja, aivan kuten meidän on torjuttava ja täydellisesti tuhottava feminismikin; meidän on otettava se heidän tarjoamansa omena, ja heitettävä niin lujaa sen tarjonnutta noita-akkaa vastapalloon kun lähtee.

Muista:  Pojat eivät ole sen enempää kuin miehetkään, mitään velkaa naisille, saati sitten feministeille. Piste.Lue myös: 

TOKSINEN FEMINISMI

Ei kommentteja: