perjantai 14. joulukuuta 2018

Kevennys: Kullikarusellista tulossa vai? [REAKTIO!]

Seuraavassa allekirjoittaneen reaktio, jos nainen sanoo että nyt on juoksut juostu, ja hän haluaa eläköityä kullikarusellista.

Allekirjoittanut: Sinä siis olet harrastanut lukuisten miesten kanssa yhden yön juttuja, mutta minun kanssani haluaisit odottaa?
Hupakko: Usko tai älä, niin se on.

Reaktio:


Hieman aihetta sivuten mainittakoon seuraava opettavainen anekdootti.

Eräänä baarinjälkeisenä yönä, nälkäinen allekirjoittanut eksyi hampurilaisravintolaan. Aikansa teleporttailtuaan itseään pitkin raflaa, hän havaitsi että ainoa vapaa paikka oli erään melko hyvännäköisen naisen pienessä pöydässä. Allekirjoittanut kysyi, että onko siinä luvallista syödä yksi hampurilaisateria. (Onhan nyt MeToo ja muuta hevonpaskaa, joten pelkkä naisten tervehtiminenkin tuo miehelle 10 vuoden vankeustuomion, sillä sellainen on ilman erillistä lupaa "seksuaalista ahdistelemista".)

Allekirjoittanut istui pöytään, ja haukkasi purilaisestaan. Nainen oli puhetuulella.
Lähes heti tyllerö kysyy: Ethän ole mikään psykopaatti?
Allekirjoittanut: Että mitä?! *naurahtaa yllättyneenä*
Tyllerö: Niin, että et kai ole sellainen?
A: No en kai. Miten määrittelet sellaisen?
Tyllerö: Hyvä.  *antaa määritelmän*
A: Juu, en ole tuollainen, paitsi että lisäisin tuohon että hautaan uhrini aina ja säädyllisesti takapihalle.
Tyllerö nauraa.
Mutta tylleröllä on yhä asiaa: "Siis voitko kuvitella, tää viestailee mulle..mikä saa ihmisen siihen vaikka en ole edes kiinnostunut?"
A: En tiedä. Minun arvolleni sopivaa ei ole jahdata ketään joka ei ole minusta kiinnostunut. Esimerkiksi jos joku ei voi vastata takaisin, otan yleensä sen torjuntana ja siirryn eteenpäin.
Tyllerö: Ihan oikein. Mutta ajattele, tämä laittaa viestiä vaikkei edes tunne minua!
A: Voi vittu, taas näitä naisia.
Tyllers: Miten niin? *tyrmistyneen näköisenä*
Minä: Kuinka on mahdollista, että joku "psykopaattistalkkeri" saa numerosi? Hakiko se sen sattumalta jostain numerohausta?
T: Noo... *menee vaikeaksi ja häntä alkaa itseäänkin hymyilyttämään*
M: Juuri tuota minä tarkoitin. Sinä olet juuri näitä naisia, joilla on kilometrien jono kilttejä ja kunnollisia miehiä oven takana, mutta löydät niistä aina jotain vikaa, ja sitten valitset näitä vitun idiootteja ja itket sitä kaikille.
Muija oli täysin stopissa. Allekirjoittanut jatkoi tyynesti hampurilaisensa syömistä.

Mikä mielenkiintoista, kun allekirjoittanut kertoi tästä FB:ssään, tuli enemmistö tykkäyksistä naisilta. Yksi laittoi jopa sydämen. Eräs taas suuttui toden teolla tuosta MeToo-heitosta, mutta eräs toinen nainen tuli ja kertoi että myös hänestä MeToo on pelleilyä ja lähinnä vitsi.

Mielenkiintoista!

Ehkä feministien luoma vässykkämies, sellainen numale-soijapoika, ei olekaan se naisten ihannemies? Kuin korkeintaan feministien puheissa, joiden tarkoituksena on tehdä vihollisistaan liittolaisia, vastoin näiden liittolaisten omaa parasta?

Usko siis Fundamenttia, älä feministejä, niin pääset pitkälle. 


PS. Mitenkö tuo episodi päättyi? Allekirjoittanut sanoi:  "Kyytini on kohta tulossa, joten jos myöhästyn, niin tulen syömään nämä ranskalaiset, muuten, hyvää yötä". Tyllerö oli hieman pettyneen näköinen, jäädeessään McVeganinsa kanssa pöytään.
PPS. Muista kirjainyhdistelmä: MGTOW.

Ei kommentteja: