keskiviikko 18. joulukuuta 2019

Tissigate ja sen aftermath

Palatkaamme nyt vielä tähän tissigateen, joka siis tapahtui itsenäisyyspäivän juhlien jatkoilla.

Syynä se, että se on käynnissä oleva ilmiö, ei jotain mikä vain jäisi itsenäisyyspäivään, sillä feministit ovat sikoja, jotka ovat harrastaneet sitä jo pitkään.


Viestinä näyttäisi olevan: "Nainen ei ole seksuaaliobjekti", samalla kun ainoa feministin ase on tissit ja ulkosynnyttimet.

No, näitä ei ohjaa sen enempää äly tai viisauskaan, vaan hullun mielen suoltamat tunteet ja aivopesu.

Vai näyttääkö seuraava feministi siltä, että hän ylipäänsä tietäisi mitään?Siispä, meni taas kuten allekirjoittanut on sanonut: feministit saavat lopulta kaikki vihaamaan itseään tai asiaansa. Useimmiten molempia.

Olihan tämä nyt häpeällistä naisille, jotka eivät halua identifioitua tuollaisiksi.

Lisäksi jos mietitään mitä tissiaktivismi on ja mitä sen pitäisi olla, niin sehän yleensä tarkoittaa jonkinlaista tukensa antamista rintasyöpäpotilaille, kun taas tässä kyseessä oli huonolla maulla toteutettu huomiohuoraus.

Muutenkin, mitä ne oikein tuolla provolla kuvitteli saavuttavansa?

Aplodeja ja kukkia?

Ne sai mitä tilasi.

Nyt, allekirjoittanut kyllä tietää kuinka tätä on yritetty selitellä - että se olisi kunnianosoitus. Tuollainen on lähtökohtaisesti paskaselitys, ja täyttää kaasuvalottamisen tunnusmerkit.

Ajattele nyt, että allekirjoittanut nyt vaikka kehuisi lukijoitaan, ja sitten muina miehinä toteaisi, että olette te kyllä kanssa yksiä mottipäitä, niin olisiko se todellakin kohteliaisuus?

Ei!

Sellaisen väittäminen on täysin absurdia ja epäloogikasta - se ei voi olla kehu ja kunnianosoitus, jos se sisältää ilmeisen epäkunnioituksen ja loukkauksen!

Veteraanien oikeudet ovat näille pelkkä tekosyy. Näitä ei kiinnosta veteraanit. Feministit ovat internationalisteja, joille vihollisen vihollinen on ystävä. Jos siis olisi talvisota, ne ampuisivat meitä selkään. Nyt rauhan aikana, ne haluavat miehittää maamme.

Ei kommentteja: