keskiviikko 11. joulukuuta 2019

MeToo ja takapirun laki

Takapirun lakia käsitellessä, unohtui mainita vallan feminismin demoninen poikanen, nimeltä MeToo. Se on erinomainen esimerkki takapirun laista. Siinä feminismi luo liikkeen, ja ajaa kyllin pahansuovat &/ eksyneet naiset, pahaa aavistamattomien miesten kimppuun.

Se on erinomainen esimerkki tästä ilmiöstä.

Mutta mikä siinä sitten auttaa?

No, varmin apu on MGTOW:ksi tuleminen ja naisten totaalivälttäminen, sillä tapapiru usuttaa piikojaan miesten kimppuun.

Mutta aina se ei ole mahdollista.

Mitä siis tehdä?

No, anti-takapiru kutsuttakoon silloin hätiin. Eli toisin sanoen, sinun tulee tehdä tällöin luotettavalle kolmannelle osapuolelle tiettäväksi asioimisesi epäilyttävien naisten kanssa. Tai vaihtoehtoisesti pitää tätä anti-takapirua yleisönäsi.

Tällaisen naisen tunnistaminen on totta kai yksi ongelma, mutta tässäkin takapirun lakia soveltamalla menestyt. Eli sinun täytyy tehdä salapoliisityötä, ja ottaa selville minkälainen nainen on naisiaan.

Jos siis kyseessä on vaikkapa nainen, jolla on historiaa tällaisista "insidensseistä", joiden "uhriksi" hän tuppaa joutumaan epätavallisen usein, on tällöin kyseessä riskitekijä. Samoin, feministiset naiset ja suoranaiset feministit ovat myöskin mustalla listalla. Myöskin naiset jotka juoruvat mielellään, ja nauttivat luodessaan mahdollisimman mehukkaan juorun.

Ei kommentteja: