keskiviikko 4. joulukuuta 2019

Analyysi: Pian eduskunnassa tapellaan kuin kanalassa? (Naislapsihallituksen uhka)

Olemme päässeet jälleen kerran todistamaan niitä havaintoja punavihreästä maailmasta, joita olemme tehneet jo aikaisemmin. Ylhäällä on psykopaatit, ja alhaalla NPC-lampaat sekä häikäilemättömät pyrkyrit. Feminiinisyyden toksisia puolia unohtamatta, kuten sosiaalista kiipimistä, selkäänpuukottelemista ja epälojaaliuutta on nähty puolestaan monessakin eri käänteessä.


Entä sitten Marinin johtama naislapsihallitus?

Se on eräänlainen punavihreyden huipentuma. Täynnä tunnepohjaista hurmahenkisyyttä, ja potentiaalia sille, että fiilispohjhalta menevä joukko puuteripyllyjä ja naislapsia tulevat ohjaamaan tätä maata - ei vain kohti punavihreitä, sairaita ideaaleja - vaan he myöskin tulevat näyttämään sen, miksi miehet ovat jopa naisten mielestä parempi johtajia, sillä eduskunnasta tulee pikkumainen ompelukerho, jossa tapellaan kuin kanalassa - siitä edempänä lisää.

Entä Keskusta? Tuoko se jotain järkeä tähän tilanteeseen?

Voi vuotakaa kyyneleet!

Keskusta on stereotyyppinen sentristipuolue ja vitsi!Parhaimmillaan se voisi toimia eräänlaisena jarruna, mutta jos puolue haluaa pysyä vallassa, hinnalla millä hyvänsä, se tuskin tekee sitä.

On lisäksi jo aiemmin esiintuotu fakta, että punavihreys on tyystin uudenlaista, globalistista ja degeneratiivista vasemmistolaista, eikä myöskään näiden kohdalla punaviherrintamalaisten kohdalla pysty enää sanomaan eroa, että kuka kuuluu ja mihinkin puolueeseen.
A-Studion haastattelu kertoi myöskin oman totuutensa, ja antoi loistavan kuvan asioiden tilasta:


Lisäksi mitä tulee aiempiin opetuksiin, on myöskin opetus takapirusta on näytetty tässäkin asiassa toteen:


Summa summarum:

Me todistamme tässä globalistista ruskeistolaisuutta (punavihreyttä) parhaimmillaan, kaikkien sen kyseenalaisten puoltenkin osalta.

Me todistamme myöskin sitä, miten nämä kaikki ajavat yhtä globalistista tavoitettaan.

Mutta lopultakin totuus ja oikeus tulevat voittamaan. Kuten jo tekstin alussa ollut twiitti asian ilmaisi, nämä ovat ihan liian tyhmiä ja vallanhimoisia hillitsemään itseään kansan edessä, ja se tullaan näkemään ensiksi gallupeissa, sitten äänestyksissä.

Miksi muuten ne väittelisivät uusia vaaleja kuin ruttoa?

Annahan sen marinoitua hetken!

Ei kommentteja: