tiistai 10. joulukuuta 2019

Ruskea aalto: Naislapsi-/tasa-arvo-/arvopohja hallitushan se sieltä sitten tuli

Kuten jo edellisellä kerralla tätä osattiinkin ounastella, tuli sieltä juurikin se punavihreä (ruskea) naislapsitasa-arvopohjahallitus, jota kukaan ei ole tähän maahan tilannut.


Mutta kuten yllä on selkeästi sanottu, on tämä nyt puhdasta ajanpeluuta, ja kansan sekä demokratian halveksuntaa, joka tulee kostautumaan. Oikeastaan ainoa heidän toivonsa, on olla vielä tämän päälle mokailematta, sillä sitten on jo täysin varmaa että heitä ei nähdä hetkeen hallituksessa.
Sosiaalinen imploosio toimii kyllä erittäin hyyvin kulteissa ja kuplissa, mutta tuon ruskean paskaringin ulkopuoliset eivät sitä kylläkään osta.

Nyt, jos joku sanoo että no ainakin seuraavaksi saadaan ihka oikea porvarihallitus! Älkää nyt viitsikö. Keskusta ja kokoomus ovat 100% globalistipuolueita. Globalisti on tässä se takapiru, jossa Fundamentissa on puhuttu, ja se Lenin-sedän ohjetta noudattaen, on luonut näennäiset vastustajat - jotka jo entuudestaankin ovat vain saman kolikon kääntöpuolet. On otettava uusi alku, ja kuten kannatusmittaukset sen sanovat, se kyllä tulee. Mutta siinä pitää yhteistyön sijaan, vältellä näitä. (Ehkäpä Keskusta ja demarit voivat kokea uuden synnyn Perussuomalaisten kanssa, jos se vain tulee tarpeeksi vahvaksi: Keskusta on sentristipuolue, joka tulee mukana kuin perämäpukama, ja myötäilee vallassaolevan mielipidettä, kun taas demarit voisivat tehdä parannuksen, ja luopua punavihreästä kasvaimestaan, ja ottaa vaikkapa mallia Tanskan demareista - mutta se edellyttää kunnon mahalaskua, joka onkin heille varmasti nyt tulossa).

Ainoa ongelma tässä on, että me olemme nyt koko porukka näiden "bussin" kyydissä, joten tästä tulee melkoinen ralli vielä - pahimmassa tapauksessa, mutta lopulta se johtaa meidät Lopulliseen Voittoon. Täydellisen Järjestelmän yhteiskuntateoria painottaa sitä, että toiminnalla on vastaavanlainen reaktio, eli vastatoiminta. Niin on tälläkin.

Ei kommentteja: