keskiviikko 22. tammikuuta 2014

Sirutuskampanja 666: Eurooppa Siirtyy Siruttamaan Kaikki Vuonna 2014 Syntyneet Vauvat

All European newborn Babies will be Microchipped from May 2014

Nyt se on sitten tapahtunut; eurooppa siirtyy siruttaman vastasyntyneet, alkaen toukokuusta tänä vuonna. 

Tämä sirutus on täysin oppikirjan mukainen, sillä näiden sirujen on tarkoitus liittää sirutettu lapsi suoraan satellitilla toimivaan paikannusjärjestelmään. 

Jos tämä uutinen todellakin on totta, niin voidaan sanoa, että nyt se muinainen profetia on sitten alkanut toteutua. 

Nyt olemme vaiheessa kun sirutetaan pienet, jolloin seuraavaksi lienee vuorossa suuret, eli aikuiset. 

Tästä taas siirrytään siihen, että siru mitä ilmeisemmin tulee vastaamaan valuuttaa ja henkilötodistusta, jota ilman ei voi osallistua markkinatalouteen. 

Unohtamatta tietenkään sitä, että siruttomia odottaa kuolemantuomio. 
13:15 Ja sille annettiin valta antaa pedon kuvalle henki, että pedon kuva puhuisikin ja saisi aikaan, että ketkä vain eivät kumartaneet pedon kuvaa, ne tapettaisiin. 13:16 Ja se saa kaikki, pienet ja suuret, sekä rikkaat että köyhät, sekä vapaat että orjat, panemaan merkin oikeaan käteensä tai otsaansa, 13:17 ettei kukaan muu voisi ostaa eikä myydä kuin se, jossa on merkki: pedon nimi tai sen nimen luku. 13:18 Tässä on viisaus. Jolla ymmärrys on, se laskekoon pedon luvun; sillä se on ihmisen luku. Ja sen luku on kuusisataa kuusikymmentä kuusi.


Epäilemättä tämä on EU:n päätös, joka ei koske maita jotka eivät ole EU:ssa, joten ehkä meidän olisi syytä alkaa harkitsemaan eroa, tai sitten joutua osaksi jotain mistä ei lähdetä elävinä?


9 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

saisinko linkin tähän uutiseen, johon pohjaat väitteesi vauvojen siruttamisesta vuonna 2014? mistä olet asiasta kuullut? jotain konkreettista näyttöä, kiitos.

Anonyymi kirjoitti...

jaaha nyt tajusin että se linkki oli tuo otsikko. k.o. sivusto täyttä bullshittia, ei mikään virallinen uutissivusto.

XeimA kirjoitti...

Mistä tiedät että se on "bullshittia"?

Anonyymi kirjoitti...

Nää on näitä harhaluuloisille tarkoitettuja ärsykkeitä, joilla heidät saadaan hätääntymään, hulluiksi ja lopulta pilleripurkeille. Järkeä käteen kaikille!

Anonyymi kirjoitti...

niin että saisko sen virallisen lähteen tähän väittämään? ts. ilmoituksen tästä tulevasta siruttamisesta vuonna 2014 joltain luotettavalta, viralliselta lähteeltä? :D vai meinaatko että salaa ihan meinaavat vauvat siruttaa? melko X-Files-meiningiksi menee.

Unknown kirjoitti...

googlettakaa Eu.n sivuille jo vuodesta 2010 asiaa puitu eu.ssa.

Anonyymi kirjoitti...

Joo kyllä tää melkoselta darra paskalta tuoksuu.. Ei se vittu vaan voi olla että ne siruttais vasta syntyneitä! Eihän jumalauta yksikään ihminen voi niin sosiopaatti olla että antaisi omaan lapseensa tunkea jotain helvetin mikro sirua :D mistö se saa edes virtaakaan? Ja eikö ne koittanu sitä siruttamista jo aiemmin mutta kun se laitettiin kokeiluun ni se ihmis keho hylki sen sirun ja se siru aiheutti infektioita sun muita tälle henkilölle ( näin olen kuullut/lukenut, heikkopäiset älkää ottako tosissaan) ja muutenkin tuoha saattas tulla jo melkosen kalliiksi... Ollaan EU:ssa ja viellä suomessa siihen päälle ei ne pellet hallitunsessa laita niitten ruplia tällasee ;) P E A C E

Anonyymi kirjoitti...

Olkoon kallista tai ei nii kyllä sitä rahaa löytyy!

XeimA kirjoitti...

Eli muutama vastaus.

Miksi ei sirutettaisi vastasyntyneitä? Se on profetian täyttymys kohdasta "pienet" - ja vasta alkusoittoa, ennen kun massateloitukset aloitetaan. (Ainakin jos tuon annetaan toteutua).

Ideana on siis se, että valtioilliset laitokset saavat sirutuksen hoidettavakseen. Tällöin hoitohenkilökunta hoitaa sen puolen kun synnytys on tapahtunut.

Ihmisen kehon minäkin olen kuullut hylkivän tuota sirua, mutta oikeassa kädessä ja päässä sen pitäisi mennä paremmin - mikä myös on tuttu skenaario jostain.

Mitä tulee sirun virtaan, niin kuten tuossa jutussa kerrotaan, kestää sen lataus kaksi vuotta kerralaan, jonka jälkeen se tulee uusia.