keskiviikko 18. huhtikuuta 2018

Kun Jussi Halla-aho törmäsi uuskieliseen toimittajaan

Fundamentti ei ole keksinyt ilmauksia kuten "keisarin uudet vaatteet" tai "orwellillaista" (tosin termin "Orwellusta" se on keksinyt, mikä siis merkitsee örveltämiseksi ja överiksi menevää orwellilaista toimintaa), mutta massakontrollin aseita, ja Virallista Totuutta (TM) sekä sen narratiivia tutkivana ja kommentoivana, se on ottanut nämä käyttöön, sillä pian 2020-luvulle siirtyvässä Suomessa meno on kuin vuonna 1984 eräässä kuuluisassa romaanissa - löytyy poliittista poliisia, löytyy uuskieltä, löytyy poliittisia aktivisteja toimittajina ynnä muuta, ynnä muuta.

Tämä seuraava keskustelu onkin harvinaisen väkevää opetusmateriaalia, kaikesta jo edellä sanotusta, ja se antaa oivallisen punapilleröinnin siitä, miten uuskieli ei ole mikään orwellilaisen dystopinen termi, vaan täysin aktuaalisesti käytössä oleva toimintatapa meidänkin Suomessa.

Kaikki alkoi siitä, kun Jussi Halla-aho toi ilmi sen, että kansan enemmistöllä on sama tahto kuin perussuomalaisilla, mitä tulee laittomiin maassaolijoihin, ja tästä alkoikin mielenkiintoinen keskusteluketju, mikä esitetään alla:
Tässä puolestaan alkuperäinen twiitti:


Että sellaista! Tuossa siis Halla-ahoa moitittiin siitä, ettei hän käyttänyt ns. sinipilleröivää, Virallisen Totuuden (TM) narratiivin mukaista uuskieltä, jossa laittomasti maassa olevista käytetään termejä "oleskeluluvaton" ja/tai "paperiton" - tämä siksi, ettei ed. mainittu narratiivi mene pilalle, ja että kansaa voidaan pitää tietopimennossa (Matrixista tutut sininen ja punainen pilleri kuvaavat kerta kaikkisen hyvin sitä, mitä tapahtuu: Punainen pilleri kun on se [narratiivin kannalta] epämukava totuus, jota ei saa sanoa, eikä mielellään edes ajatella, kun taas sininen on joko osatotuuksia, pimityksiä tai suoranaisia valheita, joilla pidetään kone pyörimässä ja massat kontrollissa, uskotellen heille, että Isoveli on kaiken rakkauden ja luottamuksen arvoinen, eikä mikään hänen tavoitteensa tai agenda ole, kuten ajatusrikolliset sen väittävät olevan).

Mielenkiintoista tässä samalla havaita miten nämä massojen kontrolloimisen juoksupojat ovat niin jo kuplautuneet, että päästellessään tällaisia, he ovat kuin se tuttu keisari ilman vaatteita, tajuamatta sitä kuitenkaan itse - mutta kansa kyllä näkee. (Kiinnijäätyään alkaa parkuminen maalittamisista ja vihakampanjoista - todellista vastuullista totuusmediaa, eikö?)

Vaan, tämäkin tapaus kääntyy jatkossa edukseen, myt kun kansalaiset ymmärtävät, että mitä todellisuudessa uuskieliset termit kuten "paperiton" ja "oleskeluluvaton" tarkoittavat, ja tekevät sen mukaiset johtopäätökset, ilman median apua ja ohjailua.

Degeneration tears your black skies 
The final descent for the last in life 
No joy in our tired lives - the torment builds inside 
The sun sets forever on a world of lies 
World of lies

Ei kommentteja: