maanantai 9. heinäkuuta 2018

Seksirobotit saavat naiset kauhun valtaan - tässä syy miksi

Tämä on kyllä sitten kiehtovaa. Ennen kun seksirobotit ovat kunnolla edes astuneet markkinoille, on naisilla täysi paniikki päällä!

Tässä muutamia näytteitä:

Naisen rooli muistuu kummasti mieleen, kun itsenäisyys ja vahvuus tekivät sinusta pelkän seksirobotin kilpailijan. Senkin huonolla menestyksellä.

Why female sex robots are more dangerous than you think


Should we ban sex robots while we have the chance?Toinen yhtä mielenkiintoinen ilmiö - josta lienee paikallaan kirjoittaa juttu myöhemmin - on se, miten MGTOW ja incelit herättävät naisissa vihaa. Kummallista, miten paljon naisia haittaavatkin äkkiä ne miehet, jotka eivät hetki sitten kelvanneet heille muuta kuin beta-aisurien reserviin - mikä alkaa olemaan jo valtaisa näinä hypergamian aikoina, sillä koko miesten seksuaalinen keskiluokka katoaa hämmästyttävää vauhtia: 90% miehistä ei Suomessa koskaan lisäänny. Käytännössä voisi jopa sanoa, että miesten seksuaalinen keskiluokka on jo kadonnut, sillä on olemassa enää ylemmän tason miesten pieni vähemmistö, ja alemman tason miesten valtava enemmistö.


"Armoton kohtalo on järjestänyt niin, että tätä viimeistä ryhmää, köyhimpiä miehiä, kaiken lisäksi käyttävät hyväkseen kaikkein vähiten viehättävät naiset. Sillä koska naiset edellyttävät mieheltä aina vain rahaa ja miehet naiselta vain ulkonäköä, paremmin ansaitsevat miehet sieppaavat aina haluttavimmat naiset". 

"Mies, joka ei hallitse näitä taidonnäytteitä, jonka rahantulo vähenee, on "epäonnistunut" ja menettää kaiken: vaimonsa, perheensä, kotinsa, elämänsä tarkoituksen - kaiken turvallisuuden" - Ester Vilar
Vaikka syntyvyyspulasta on ollut puhetta, ei tätä asiaa olla silti nähty niin pahana, kuin mitä voisi kuvitella. Ei ainakaan, jos mietitään minkälaisen metelin Virallisen Totuuden (TM) tiedotuskanavat nostavat heti, jos jokin maahanmuuttajamiesten ja/tai suomalaisten naisten etuoikeus on uhattuna. Tällöin erityisesti naiset taistelevat kuin miehemme talvisodan rintamalla.

Vaan, ei tämä pelkästään Suomeen rajoitu.

Esim. mitä tulee inceleihin, niin nyt heille on tullut oma deittailupalvelu nimeltä #Dateanincel tai Date an Incel.

Ja voiko lukija arvata, miten asiasta on uutisoitu, ja kuinka se ylipäänsä on otettu vastaan?

Onko se?

"Hyvä, nyt yksinäisten ja syrjäytyneiden miesten ei enää tarvitse olla yksin!"

Ehei!

"NAISVIHAA!! TAPPAKAA KAIKKI INCELIT! ÄLKÄÄ ANTAKO NIILLE EDES MAHDOLLISUUTTA PARANTAA ASEMAANSA PARIUTUMISESSA!!"

Incels now have a dating website and it's disturbing


Eli, teki mies niin tai näin, on se naisista aina väärinpäin.Mutta, onko kyseessä vain naisille ominainen epäloogisuus ja irrationaalinen viha puolta ihmiskuntaa kohtaan, vai paljastaako tämä jotain raadollisempaa naisista? Jokainen edellä mainituista vaihtoehdoista pitää paikkansa. 

Nimittäin, tässä pääsemme takaisin siihen pointtiin, miksi seksirobotit herättävät naisissa kauhua. 

Moderni, feminismin rappiolle saattelema nainen, on olento joka ei tuo mitään pöytään, vaan ainoastaan vaatii kaikkea itselleen. Kaikki naisen perinteisen roolin odotukset on lakkautettu, ja ainoa mitä naisella on enää tarjota on seksi, mikä myöskin on naisen ensimmäinen ja viimeinen neuvotteluvaltti. Mikä kätevintä, jos nainen harrastaa seksiä vain 1-10% miesten kanssa, niin lopuille miehelle kelpaa näinä hypergamian kulta-aikoina pelkkä lupauskin seksistä. Niinpä karkeloiden ulkopuoliseksi katselijaksi jäänyt beta-aisuri-kokelas on siinä luulossa, että hän jonottaa niihin, vaikka "lasiseinä" on tosiasia, eikä hänellä täten ole mitään asiaa niiden osallistujaksi. Mutta sitä on sinipilleröidyn mieslampaan elämä. Tämä tietämätön seksin ja rakkauden kerjäläinen, on valmis täysin mihin tahansa saadakseem siitä piparipisteitä.  Eikä ihme, sillä kun näitä pisteitä kerää kyllin, voi ne vaihtaa seksiin, kuten kuuluu kirjoittamaton odote. Mutta tosiasiallisesti nainen laistaa tämänkin kirjoittamattoman lupauksensa, vetoamalla "ei oikeasti kiltit ja kunnolliset miehet odota seksiä siitä hyvästä, että he tekevät sen mitä nainen haluaa heidän tekevän, vaan kiitoksella se kissakin elää" -korttiin. Vaan tämähän ei menoa haittaa, apina tulee kylläkin koijatuksi, mutta myös tämän(kin) nöyryytyksen kritiikitön hyväksyminen siirtää myöskin piparipisteitä "bonustilille", joten sinipilleröity reppana nielee kaiken kiltisti. Taas kerran.

Summa summarum

Kiitos feminismin, ainoa mitä naisella on enää tarjota, on seksi. Tai vain lupaus siitä. Mutta nyt olemme astumassa aikaan, jolloin tämä valtti ollaan viemässä naisilta pois, joten heidän viimeinen,  hiekalle rakennettu linnoituksensa sortuu - muistatko mikä on ahneen loppu? Feminismi ja kaikki muu positiivisen naiseuden konkurssi (toksinen feminiinisyys), johon lukeutuu kullikaruselli ja muu itsekeskeinen elämäntapa, joka puolestaan perustuu narsismille ja muiden (yksipuoliseen) hyväksikäyttämiseen sekä sosiaaliseen kiipimiseen, ovat syitä joiden vuoksi nainen pelkää nyt seksirobotteja. Jos hän olisi niistä vapaa, hän ei olisi silloin huono versio seksinukesta, toisin kuin nyt.

"Minkä vuoksi naiset eivät käytä aivojaan? He eivät käytä niitä, koska eivät hengissä pysyäkseen tarvitse mitään henkisiä kykyjä. Teoreettisesti olisi mahdollista että kauniilla naisella olisi vähemmän älyä kuin esimerkiksi simpanssilla, ja silti hän pitäisi puolensa ihmisyhteisössä" - Ester Vilar


"Inhimillinen elämä tarjoaa valinnan animaalisen - siis eläintä muistuttavan, alemman - ja henkisen olemassaolon välillä. Nainen valitsee epäröimättä animaalisen. Ruumiillinen hyvinvointi, pesä ja mahdollisuus noudattaa pesimissääntöjään ovat hänen korkein tavoitteensa" - Ester Vilar

Mutta seksirobottien vuoksi, naiset eivät pysty enää pyörittämään seksikartelliaan, ja sen avulla vaihtamaan miesten resursseja seksiin. Tästä johtuu myös heidän katkera vastareaktionsa. Tästä syystä he myös vihaavat MGTOW-miehiä, jotka vapaaehtoisesti ovat luopuneet orjuudestaan. Inceleitä he vihaavat siksi, koska joukkosieluisena olentona nainen näkee miehet, joita ei palkita seksillä, arvottomana ja riistoon kelpaamattomana elämänä, joka tulee tuhota; sitä kun ei voi käyttää hyväkseen. (Tästä syystä he demonisoivat myös muita seksiä saamattomia miehia.) Ei vain siksi, koska taktinen ja impulsiivisesta tunnereaktiosta syntyvä miesten sanallinen häpäiseminen (vrt. shaming language, eli häpeällistämiskieli) on eräs yleisimpiä keinoja, joilla naiset pyrkivät saattamaan miehet takaisin ruotuun, vaan myös siksi koska mies pitää saada ponnistelemaan naisen ja seksin eteen, ja täten asettamaan nainen (ja seksi hänen kanssaan) jalustalle; elämänsä suurimmaksi päämääräksi. Tämän järjestelyn toteutuminen luonnollisesti tarkoittaa miehen alisteista asemaa naisen ja tämän seksuaalisen vallan edessä. Häpäisemisellä yritetään siis saada mies itsetietoisuuden ja häpeän kautta naiselle alisteiseen asemaan. Kätevästi siinä samalla mies myös oppii antamaan resurssinsa ja kaiken valtansa naiselle. Seksiä näin ollen käytetään palkkiona, ja joskus vain pelkkä lupauskin siitä riittää, jos mies on kyllin simppeli ja sinipilleröity. Ei siis ihme, jos MGTOW-liike hirvittää, ja miksi inceleistä yritetään tehdä ihmishirviöitä, ja miksi seksinuket pitää kieltää. 

Vaan nyt on edessä aika, kun naisten työorjat pakenevat plantaaseilta,  ja se on aika, kun paha saa palkkansa - koston hetki koittaa ja oikeus lopultakin voittaa! 


Ei kommentteja: