maanantai 16. heinäkuuta 2018

Tiesitkö? Tämä sylttytehdas on Hyysärin Sanomien Trump-rienan taustalla!

Tänään on se suuri päivä, kun maamme saa kunnian suurenmoiseen, maailmanrauhaa edistävään vierailuun, jossa maailman johtajat Donald Trump ja Vladimir Putin tapaavat Helsingissä.

Tästä syystä onkin syytä palauttaa mieliimme suunnatonta häpeää, ja suvakkien äärimmäistä epäkypsyyttä kielivä taannoinen Hyysärin Sanomien kuva, jossa rinnastettiin Trump ja "eläinkirjan sika". Kyseisen rimanalituksen tietää varmasti tässä vaiheessa jokainen, eikä sitä tarvitse sen kummemmin tässä nyt enää kommentoida.

Mutta, asia mitä moni ei varmaankaan ole tajunnut, sisältyy termiin "eläinkirjan sika". Minkä ihmeen eläinkirjan? Miksi juuri eläinkirjan?

Kyseessä on Orwellin kirja nimeltä Eläinten vallankumous. Mikä onkin aika ironista, sillä Virallinen Totuus (TM) joka käyttää massakontrollin aseita täysin häikäilemättä, onkin oikea osapuoli vetoamaan juuri kyseiseen teokseen, saati sitten sen kirjoittajaan. Vaan, tuplastandardeilla ovat ne ennenkin pelanneet, ihan kuten huijarit käyttävät kahta pakkaa. Ei se ole enää uutinen, vaan julkinen salaisuus.

Tämän tapauksen sylttytehdas puolestaan sijaitesee Amerikassa. Siellä nimittäin on myyty viime aikoina  ennätysmäärä Orwellin teoksia. Niinpä globalistien propagandatehdas on joutunut leipomaan tilanteeseen selityksen: se johtuu Trumpista joka käyttää orwellilaisia keinoja ja hänen diktatuurin kourissa kärsivä kansa hakee kyseisistä kirjasista lohtua, eikä suinkaan siitä, että Trump olisi kansan mies globalistisikoja vastaan, ja hänen valintansa on herättänyt massat jotka ovat vihdoinkin tullee tietoiseksi kontrollista, joka on kuin matrix johon heidät on kytketty.


Niinpä asia on ilmiselvä, onhan suvakki-ideologioista moni on tuontikamaa Ameriikkojen Yhdysvalloista (siellä se kulkee nimellä SJW). Tästä syystä narratiivin kääntäminen päälalelleen, on nyt matkalla tännekin. Pidä siis varasi, ja tiedä, että Fundamentti on eräitä ensimmäisiä, ellei ensimmäinen vaihtehtomedia, joka teki havainnoin Virallisen Totuuden (TM) orwellilaisesta metodiikasta (toinen klassikko joka herätettiin eloon jälleen, oli tietysti keisarin uudet vaatteet -vertaus, sillä massakontrolli on niin tiukassa kansassa, että pahimman aivopesun kokeneet ovat valmiita jopa kiistämään sen, minkä näkevät omin silmin, jos se vain on virallisen narratiivin vastaista!). Tämä kaikki on osana heidän jo tunnetuksi tullutta, "syytä syyttäjää" -strategiaansa, jossa tuplastandardit ovat elimellisenä osana. Esim. tässä on hyvä esimerkki sen käytöstä:

Tuore tutkimus kertoo huolestuttavasta ilmiöstä: Nuorten naisten perhehaaveet vaarassa miesten takia


Tuplastandardit ovat massakontrollin ase, ja näin niitä käytetään eturyhmien ja Virallisen Totuuden (TM) narratiivin suojeluun. Esim. tässä on pitänyt on kääntää se fakta päälaelleen, että syntyvyysongelma ja pariutumisen loppuminen johtuu feminismiperäisestä naisten kullikaruselli- ja hypergamia kultuurista. Eli, tämä vanha temppu, mitä naiset ovat käyttäneet ennenkin: mies jää työttömäksi ja nainen jättää hänet siksi, on selitetty muotoon, ettei miehen itsetunto kestänyt sitä että nainen elättää, joten naisella ei yksinkertaisesti ollut muuta vaihtoehtoa kuin lähteä, ja tietenkin se tuttu tilanne missä nainen haluaa itseään 25 senttiä pidemmän miehen, on selitetty sillä ettei lyhyen miehen itsetunto yksinkertaisesti kestä itseään pidempää naista, ja tästä syystä pariutumista ei tapahdu. Näin myös tämäkin naisten aiheuttama tilanne on sälytetty miesten syyksi, kuten näkyy: nuorten naisten perhehaaveet kaatuvat, miesten syy!!!. (Toisaalta, ei ole ihme jos miehet eivät halua enää sitoutua, ja MGTOW nousee rakentin lailla: naisten rappio on siihen syynä. Miksi mies ottaisi parhaat vuotensa nähneen käytetyn naisen, ja elättäisi tämän lapset ja ottaisi kaiken lisäksi riskin siitä että hähestä erotaan kun nainen kyllästyy tai löytää "vhreämmän oksan"?  Puolet liitoista päättyy eroon, 80% naisten hakemina - ole siinä sitten lähtökohtaisesti se todennäköisesti lyhyemmän korren vetäjä).

Kuten siis näkyy, näitä samoja temppuja - likaisia sellaisia - käytetään ja kierrätetään tilanteen mukaan. Ei väliä on kyseessä pariutuminen vaiko yleisen narratiivin ohjaaminen ihan maailmanjohtajatasolla.

Joten, odota vain, sillä niin totta kuin Jeesus aikanaan sanoi tuovansa Taivaan Valtakunnan, hän myös sanoi miten fariseukset ja kumppanit pyrkivät tempaamaan sen itselleen, ja niin on asian laita myöskin modernien fariseuksien kanssa - ei ole häpeää, eikä kunniaa näillä kyykäärmeen sikiöillä, ja perkeleen hännän alusen perskärpäsillä. Mutta tiedä myös se, että me tiedämme kyllä, kansakunnat heräävät ja lopullinen voitto on lähempänä tänään, kuin se on ollut koskaan aiemmin. Siinä väsymätön toivomme, ja leppymätön taistelutahtomme, lepää tänään ja huomenna!
Ei kommentteja: