torstai 26. heinäkuuta 2018

Tutkimus: Positiivinen seksimi on naisten mieleen

Tuplastandardeista ollaan kyllä Fundamentissa paasattu, ja sen voi vain sanoa, ettei siinä asiassa ole tiedossa mitään muutosta nytkään.

Pääsemme nimittäin tarkastelemaan taas sitä, että ketä kohtaan ollaan seksistisiä, ja ketkä siitä hyötyvät ja halutaanko sitä tasa-arvoa oikeasti.

Naisten miesmausta paljastui perinteinen piirre – tällainen mies viehättää edelleen


Asia nyt ei varsinaisesti ole kenellekään punapilleröityneelle mikään uutinen. Saati sitten MGTOW-miehelle. Mutta Virallinen Totuus (TM) taas kerran häviää uskottavuus pisteitä, näinä tasa-arvon aikoina.

Suopea seksismi tarkoittaa perinteisten sukupuoliroolimallien tavoin käyttäytymistä. Treffeillä tämä voi ilmetä esimerkiksi siten, että mies tarjoaa naiselle illallisen tai juoman.
Ullatus!

Mutta paras on silti tässä:
 – Seksismiä ei ole se, että mies tarjoaa naiselle illallisen. Seksismiä on se, että mies tarjoaa illallisen ja odottaa naisen olevan siitä jotain velkaa, Minter toteaa.
 Ah, klassinen, "kaikki maailman miehet ovat minulle velkaa, mutta minä en heille" -asenne. Toisin sanoen, naiset haluavat kirjaimellisesti ilmaista lounasta, ja miehen on se heille kustannettava, tai muuten kyseessä sovinisti. Mikä parasta, tämä on feminismille ominaista taistelua seksismillä seksimiä vastaan, sillä tuollaisen odottaminen mieheltä, on itsessään seksismiä.

Mistä tulikin seuraava mieleen:


Fakta kuitenkin on, ettei mies ole naiselle mitään velkaa, ja niin paljon kun naiset kataluuttaan testaavat miehiä, tulee miehen ajatella positiivista seksismiä häneltä vaativa nainen testissä epäonnistuneeksi. Todellakin, se, että nainen kokee olevansa oikeutettu miehen resursseihin on törkeää, ja jos ennen sentään kyseessä on transaktio jossa miehen resursseja vaihdettiin seksiin, on nyt kyseessä puhdas ryöstö.

Lisäksi, tämä myöskin tukee naisen kaksoisstandardien lisäksi, hänen kaksoispariutumistaan, jossa naista korkeamman tason omaavien miesten kanssa nainen harrastaa jopa ilmaiseksi seksiä, kun taas tämä koko kuvio jossa miehen likviditeettiä testataan, on miehille jotka useimmiten ovat naisen tasolla, mutta joiden roolina on vain olla varasuunnitelmana ja elättäjänä jos nainen ei onnistu sitoutttamaan ylemmän tason miestä itseensä.

"Armoton kohtalo on järjestänyt niin, että tätä viimeistä ryhmää, köyhimpiä miehiä, kaiken lisäksi käyttävät hyväkseen kaikkein vähiten viehättävät naiset. Sillä koska naiset edellyttävät mieheltä aina vain rahaa ja miehet naiselta vain ulkonäköä, paremmin ansaitsevat miehet sieppaavat aina haluttavimmat naiset". 
"Mies, joka ei hallitse näitä taidonnäytteitä, jonka rahantulo vähenee, on "epäonnistunut" ja menettää kaiken: vaimonsa, perheensä, kotinsa, elämänsä tarkoituksen - kaiken turvallisuuden" - Ester Vilar

2 kommenttia:

Olavi Koskela kirjoitti...

No juu, eihän noissa havainnoissa mitään uutta ja yllättävää miehelle, jolla on vähänkin hoksottimet tallella. Jos tai kun naisen markkina-arvo on pääosin jalkojen välissä, niin eipä meille miehille jää muuta kuin ottaa siitä suurin mahdollinen hyöty, ja siirtyä seuraavaan. Jos sitä joskus vastoin kaikkea todennäköisyyttä törmää naiseen, jolla on jotain myös korvien välissä, niin sitä luonnonoikkua voi kyllä ihmetellä vähän pitempäänkin.

XeimA kirjoitti...

Asiaa puhut. Se vaan että nyky-yhteiskunta, joka on kyllästetty feminismipropaganalla, on sellaineen että moiset asiat voivat tulla monille pahaa aavistamattomille miehille "töykeänä herätyksenä". Naisista kun annetaan tuota "itsenäinen ja vahva, kuin myös miehen kanssa tasavertainen" -kuvaa, mikä on kyllä niin epäeettistä mainintaa että huh.

Samoin olet oikeassa noiden naisten "päiden" suhteen. Moderni nainen ei tarvitse yläpäätään, joten se on tavattoman heikoilla verrattuna alapäähän, joka on "juoksujen loputtua" kuin räjähtänyt omenapiirakka.

Lisäksi, on pakko tässä yhteydessä kertoa naisesta, joka kyllä puheissaan kuulosti oikein fiksulta, mutta auta armias kun se alkoi avata rataennätystään, niin selvisi, ettei siinä(kään) naisessa ollut taaskaan mitään tavanomaisuudesta poikkeavaa. Kyseessä ei ollut tosin mikään pariutumiseen liittyvä, romanttinen tuttavuus, vaan lähinnä ideologiseksi liittolaiseksi luultu tapaus, jonka materiaalia piti hyödyntää esim. tässä blogissa. Tämä kyseinen nainen jostain syystä halusi pitää yllä tällaista "punapilleröitynyttä" imagoa, ja antaa ohjeita miehille naisen näkökulmasta, mutta siten etteivät ne olleet naisten etua silmällä pitäen tehtyjä (kuten yleensä ne ovat, etenkin naisten antamat ohjeet). Mutta hänen oma pariutumiselämänsä oli karua kerrottavaa: hänen rataennätyksensä pumpatuksi ja dumpatuksi tulemisessa, hyvännäköisten panomiesten kullikarusellista oli sitä luokkaa, että se oli lopettanut deittailun jopa sen vuoksi koska joka kerta kävi "sama vahinko". Lisäksi hän itse myönsi ulkonäön näiden miesten valintaperusteeksi. Mikä parasta, hän myös kertoi että kun joku näistä hyvännäköisistä miehistä oli tehnyt asioita, joita hän varoitti muiden miesten tekevän naisten kanssa, vaan ne olivatkin olleet täysin ok kun kyse oli hyvännnäköisistä miehistä. Kyseessä oli siis nainen, joka pyrki ovelaa tietä queenbeeksi, tyydyttääkseen kyltymättömän himonsa miesten huomioon.

Eli naisten teot ja sanat ovat lopulta ne, joista vain teot merkitsevät.