perjantai 8. joulukuuta 2017

Kevennys: Punainen + Vihreä = Ruskea

Nyt kun on 100 vuotiaan Suomen juhlaviikko, julkaistaan ruhtinaalliset kaksi kappaletta kevennyksiä tällä viikolla - tämän kertainen kevennys liittyy omaa todellisuuttaan elämään alkaneeseen vihreiden ja punaisten koalitioon, joka on monen viime aikaisen pahan takana, oli kyseessä sitten alpakat tai Helsingin muuttaminen maailman sossuksi.

Punainen ja vihreä on mielenkiintoinen väriyhdistelmä, sillä niin väriopillisesti, kuin myöskin poliittisesti näiden yhdistelmästä tulee ruskeaa.

Harvinaisen hyvin valittu yhdistelmä, etenkin kun punaviher-yhdistelmä on sellainen, että se tuntuu olevan yhtä vähän ympäristön kuin työväenkään asiaa ajava, mutta sen sijaan kulttuurimarxismi on se mikä sen mukaan pelastaa maailman (Täydellisen Järjestelmän yhteiskuntateoriassa tätä kutsutaan "marxilaisuuden harhaopiksi" - jossa siis sosioekonomisesta teorisoinnista on hypätty täysin muihin maailmoihin, ja eliitin iloksi kustu koko juttu joutavuuksilla, joista on pelkästään kansan kannalta haittaa). Esim. oli Helsingin kaupunginvaltuuston ruskeiden aikaansaannosta, että Helsingistä on nyt tullut maailman sossu, ja kuten tiedämme, niin sellainen tekee eetvarttia kaupungin suomalaisille palveluiden tarvitsijoille, joiden jonossa vietetty aika kasvaa samalla vauhdilla, kun resurssit palaa. Pitää siis toivoa että jatkosssa mummoille riittää tässä varsin raakalasimaisessa diilissä edes se yksi omarkarkki, sillä ihan eri omarit vievät siellä tästä eteenpäin siellä kaiken huomion.

Siispä, tämän pohjalta voimme tehdä kolme ehdotusta:

1. Nimiuudistus ja poliittinen yhdistyminen. Punavihreät vaihtavat suoraan nimekseen Ruskeat. Jätetään vihreille ympäristö, punaisille sosialismi, ja jätetään ruskeat mellastamaan pinkkien feministien tai sinisten uuvattien/sinttarien kanssa omaan psykootiiseen degeneraatiomaailmaansa.

2. Ruskea baretti. Perinteisesti punaisilla on voinut olla tunnuksenaan esim. Che Guevaralta kulttuurilainattu baretti tai kapitlaistilta ostettu Che Guevara-fanituote (TM), joten Fundamentti ehdottaakin että Ruskeat ottaisivat käyttöön - liian suurta hyppyä tekevän, mutta ideologiaa ja poliittisia päämääriä hyvin kuvaavan - Ruskean baretin!

Kuvassa Ruskea baretti! 
3. Ruskea lehdistö.

Meillä on jo keltainen lehdistö, ja tietämättämme meillä on ollut siinä sivussa myöskin ruskea lehdistö. Tämä ruskea lehdistö onkin keltaisen lehdistön naapuri, ihan siinä muutaman sentin päässä.

Mikäkö on siis ruskea lehdistö? Se on lehdistö jossa objektiivisten toimittajien sijaan, on toimittajiksi soluttautuneita punavihreitä poliittisia aktivisteja, eli ruskeita toimittajia, jotka rakentavat sinulle valheen maailman, juuri heidän propagandansa mukaisen.

Tässä esimerkiksi erinomainen juttu ruskean lehdistön noususta (klikkaa tätä tekstiä).

Esim. Hyysärin Sanomat on hyvä esimerkki tällaisesta lehdistöstä.

Siispä Fundamentti ehdottaakin nyt tämän termin lanseeraamista, ja motoksi voisi sanoa:

Kaikki mikä ei ole keltaista, on ruskeaa!

Tunnariksi heille sopinnee seuraava musiikkiesitys:[Kyseisen biisin taustasta sen verran, että se oli kirjoitettu protestilauluksi sen jälkeen kun Type O Negative joutui ensimmäisellä euroopan kiertueellaan Ruskeiden hampaisiin. He olivat varmaankin ensimmäinen "natsibändi", jonka riveissä oli juutalainen jäsen, joka myös osallistui biisien kirjoittamiseen. Samaan protestilaulujen sarjaan kuului myöskin tämä kappale. Mielenkiintoista, mutta juuri tämä albumi oli heidän läpimurtolevynsä.]

PS. Se, miten kauan tämä ruskea koalitio pysyy pystyssä, on arvoitus, sillä sen lisäksi että kaikesta sisäsiittoisesta sisäänpäinlämpiävyydestään huolimatta vihreät vihaavat maalaisia ja insestiä, kun taas punaiset sitä vastoin eivät muusta tykkääkään!

Ei kommentteja: