torstai 21. joulukuuta 2017

Hallitus antoi Suomen köyhille tarkoitetut miljoonatuet maahanmuuttoon!?


Ne pohjat, joita tämä hallitus löytää, ovat loputtomat:

Hallitus leikkasi leipäjonoilta miljoonatuen – kansanedustaja tyrmistyi: ”Hyvää joulua, viemme teiltä rahat”


Vaikka onhan tämä nyt ihan sinällään loogista, että kun aktiivimallin avulla työttömiä kyykytetään, niin rahojen vieminen leipäjonotoiminnasta on kirjaimellisesti leivän viemistä nälkää näkevien suusta, ja sellaisenaan varsin johdonmukaista toimintaa.

Herää vain kysymys, kaksikin:
  1. Miten pitkään Suomen kansa meinaa ottaa tätä löylytystä vastaan?
  2. Löikö tämä hallitus vetoa, että se on vieläkin huonompi kuin Kataisen hallitus, vai onko tämä vain sen luontainen jatkumo?
Todellakin, rahastahan tämä ei ole kiinni, vaan tämä on yksinomaan kysymys vallinoista, prioriteeteista ja siitä kuka tulee tässä maassa ensimmäisenä. Suomen kansa se ei ole. Ei ainakaan sen syrjäytetty ja heikommassa asemassa oleva. - OK hallitus, me saimme jo viestin, voitte lopettaa.

Onko nämä kunniavieraat sitten kalliimpia pitää, vai ovatko he vain prioriteeteissa ensimmäisenä?

Prioriteettiteoria lienee se oikea syy.

Rahaa palaa ja siitä ei ole pulaa, ainakaan silloin kun kyseessä on meidän omat kunniavieraamme - asian voi nimittäin lukea maahanmuuton kustannukset -raportista:
  • 1.5miljardia vuodessa karkeasti laskettuna
  • Pelkästään ulkomaalaisten peruspäivärahaan, työmarkkinatukeen, yleiseen asumistukeen, lapsilisiin ja toimeentulotukeen meni vuodessa 2016 570 milj. 
  • Tähän vielä päälle pakolaisten vastaanotto- ja kotouttamiskustannukset.
Totuus mamut saavat moninkertaisesti enemmän tukia, kuin kantasuomalaiset!

On siis ymmärrettävää, ettei kaikille riitä rahat, ja tällöin ne on annettava heille, joiden tänne tulosta globalistipetturihallitus hyötyy - se, jolla on limaiset kädet rahojemme lisäksi myöskin maahanmuuttobisneksessä. Valintojen maailma.

Onhan tosiaan kunniavieraidemme myös syötävä, ja näille muotitietoisille, applen tuotteilla varustetuille, ja sliipatuille veitikoille kelpaa silläkin saralla tietystikin vain paras - eikä mikään kaupoista tuleva ylijäämä jota leipäjonoissa jonotellaan, helvetin puuro tai muu hiilihydraattimössö, mikä on muutenkin vain "eläinten ja tietysti köyhien suomalaisten muonaa":

Ruoasta kimpaantuneille irakilaisille tarjottiin kastiketta, kasviksia, riisiä ja salaattia – tänään myös puolukkalisuke

Mielenilmaisupäivänä keskiviikkona hätämajoitusyksikössä tarjottiin naudanlihakastiketta kasviksilla, salaattia ja riisiä. Tänään ruokalistalla on jauheliha-kasviskastike, riisi, kaali-ananassalaatti ja puolukkalisuke. Värtön mukaan kaikki ruoat tehdään laktoosittomana.
Ruokaa kuluu paljon
Värttö sanoo, että perusruuan määrät eivät ole riittäviä hätämajoituksessa, vaan ruokaa kuluu huomattavasti enemmän.
– Palautteen mukaan yksi annos saattaa sisältää kahdeksan jauhelihapihviä ja kymmenen kananmunaa. Toimitamme siis ruokaa tuntuvasti isompia määriä kuin moneen muuhun yksikköön.
Jos yhtään lohduttaa, niin ainakin jotkut syövät tässä maassa hyvin; jos suomalaisen köyhän piti jonottaa hakemaan ylijäämähiilihydraattikassinsa, niin kunniavieraalle kannetaan pihvejä niin että pöydät vain notkuvat! No, suomalaisen köyhän asema sinällään keveni, ettei hänen tarvitse enää kantaa ja jonottaa sitä kassiaan leipäjonosta.

Toisaalta, puhutaan nyt maasta, jonka pääkaupunki on virallisesti koko maailman sossu; jos olet paperiton ulkomaalainen, niin saat varmemmin Helsingistä apua, kuin jos tulisit hakemaan sitä toiselta paikkakunnalta. 

Vieläkö joku sanoo, ettei tämä ole nollasummapeliä?

Fundamentin Täydellisen Järjestelmän kolmannen tien visiona on vahva kansallismielinen hyvinvointivaltio, mikä on vain suomalaisille, suomalaisilta, mutta meidän hallituksemme on sen jo lähes täydellinen anti-teesi, ei väliä onko kyseessä oikeisto vaiko vasemmisto, eikä ihme, ne molemmat ovat globalistipettureita, eikä heitä oma kansa kiinnosta. (Se oli vihervasemmisto ja feministit jotka ajoivat Helsinki maailman sossuksi -hankkeen läpi, ja se taas oli maamme hallitusta istuva oikeisto, joka puolestaan kyykytti köyhiä aktiivimallilla ja leipäjonotukien lakkauttamisella - valinnat alkavat olla globalismi vs. nationalismi).


Just how deep do you believe?
Will you bite the hand that feeds?
Will you chew until it bleeds?
Can you get up off your knees?
Are you brave enough to see?
Do you want to change it?

PS. Jos hallitus jatkaa tällä linjalla, niin se tekee sen maksamalla miinakentät kauppojen roskisten ympärille. Sillä jos jo nyt köyhille on jaettu ylijäämäruokaa, niin seuraavaksi nälkäiset hakevat niitä roskiksista ja hallituksen politiikan ollessa tämä, lienee miinoitus ainoa keino hoitaa pois sekin ongelma.

PPS. Oli selvää, että hallituksen tuki auttoi näitä leipäjonolaisia. Se on asia minkä myönsi niiden tiimoilta tuttu Heikki Hursti. Mutta tässä tuleekin mielenkiintoinen huomio: Hursti meni kehumaan Perussuomalaisia aiheen tiimoilta, ja jos juudaspuolue, eli sinttarit saivat pääsyn hillotolpalle irtautumalla persuista, niin mitä ilmeisemmin liian hyvä julkisuus Virallisen Totuuden (TM) narratiivin "pahikselle", eli persuille, maksoi sitten tuen Hurstille ja siinä sivussa nälkäänäkeville Suomen köyhille. (Todellakin,  jo tässä tekstissä on tehty huomio - täysin vastansanomattoman perustellulla tavalla - että globalistipetturien ja kansainvälisen kapitalistin ynnä eliitin pahin vihollinen on kansallismielinen kansa -  onko siis ihme, että sellaiset taipumukset kitketään tarkkaan suunnitelluilla massakontrollikampanjoilla pois kansan harmaista riveistä?)

PPS: Älä usko sanaakaan damage control -narratiivista, joka menee jotakuinkin "Mika Niikko ja sen kristityt kaverit jäivät nyt ilman rahoja tässä, eivätkä köyhät" - se on raukkamainen ja erittäin huono selitys, josta lisäksi huokuu näiden muslimeita nuoleskelevien globalistipetturien katkera viha Suomea ja kristillisyyttä vastaan.

Ei kommentteja: