lauantai 23. joulukuuta 2017

Hyvää joulua, pari lahjaa ja vuosikatsaus!

On taas tullut se aika vuodesta, kun Fundamentin on aika mennä joululomalle ja talvitauolle. Unohtamatta tietenkään vuosikatsausta, sekä paria lahjaa, mikä kaikki on hyvän ja säädyllisen tavan mukaista.

Mitä tästä kuluneesta vuodesta voisi sanoa? Sen, että se oli jälleen kerran nousun vuosi. Vuoden suosituin teksti pääsi kaikkien aikojen toiseksi suosituimmaksi Fundamentin tekstiksi - sen se teki viiveellä, sillä kun oli ilmestyessään varsin maltillisesti lukijoita, mutta kun kuukaisia oli pari kuluneet, niin jopas alkoikin kiinnostaa. Parempi myöhään kuin ei milloinkaan. Muutoin taas tutut Fundamentin teemat toistuivat blogissa ja sen lukijoiden mieltymyksissä. - Lukijoita tuli myös lisää, mikä on aina hieno asia, ja kertoo myös paljon lukijasta, joka vielä tällaisen underground-poliittisyhteiskunnallisen blogin osaa löytää, ja sen voimakkaasta punapilleröimisestä huolimatta omakseen ottaa. Eräs tätä seikkaa kuvaavin lukijapalaute taisikin olla seuraava:

"Todella hyvä ja kattavasti asioita käsittelevä blogi. Täytyy myöntää suuri v***seni usein juttujasi lukiessa, kun setti on totaalisen synkkää ja vailla sokerointia. Niin kai se pitää olla, jos totuutta haluaa käsitellä. Jatka samaan malliin X."

Vaan, koska vuosi oli sellainen että se piti kiirellisenä, myös paljon asioita jäi sanomatta, sillä monia ns. ajattomia tekstejä onnistuivat sivuuttamaan päivänpolttavat ja akuutit aiheet, joita jostain syystä tuli kuin sieniä sateella tänä vuonna. Itse asiassa, jo pelkästään joulukuu oli pelkästään gate:jen kultaista aikaa, jopa siinä määrin ettei jokaista ehtinyt edes käsitellä!

Tulevana vuonna, jos Luoja sen suo, on tarkoitus kuitenkin käsitellä tuttujen teemojen lisäksi myöskin aiheita jotka ovat ratkaisu- ja yksilökeskeisempiäkin, sekä mainittuja ajattomia ja täten alati ajankohtaisia asioita - se, mitä tällä meinataan, selviää "pysymällä kanavalla". Kiitos.

Vaan, tässä vuoden suosituimpien tekstien top 5 - klikkaamalla nimeä, pääset lukemaan tekstin:
  1. Mies, tiesitkö tästä naisten "haippiringistä"? (Tarkista onko tietosi vuotaneet!)
  2. Kevennys: Vihapuhepoliisi Keijo Kaarisade
  3. Axl Smith osa 2. Tuomio, uudet paljastukset ja suomalaiset naiset
  4. Katso järkyttävä totuus naisten Dubain matkoista
  5. Tyttö paljasti koulun islamisaation - seuraus: kiusattiin ja sai porttikiellon todistuksenjakotilaisuuteen!
Top 5 -listalle seuraava ei yltänyt, mutta koska se oli ihan hilkulla ettei sinne päässyt ja koska se sai sen verran suuren ja hyvän vastaanoton, jopa pienen viraalileviämisen, laitettakoon tähän vielä kerran: Kevennys: Suvakit ennustettu jo vuonna 1993!

Tekstien suosiosta voisi sanoa, että näemmä naiskriittistä tutkimusta tässä maassa kaivataan, eikä vähiten siksi, että naiset antavat itse sille syyn, samalla kun feministit pyrkivät ehkäisemään "naisvihaa", eli naisten kolttosista kertomista, sillä Virallisen Totuuden (TM) narratiivihan on, että naiset ovat enkeleitä, sekä ikuisia uhreja ja vain valkoiset heteromiehet pystyvät pahaan. Tosin, mainittava on, että jos tämä naissukupolvi on pääasiassa pialla, niin ainakin tuleva sukupolvi lupaa hyvää, sillä viidentenähän oli teksti jossa kerrottiin urhoollisesta tytöstä, joka paljasti koulun islamisaatioviritelmät.  

Tässä vielä ne lahjat.

Eli ensimmäinen lahja liittyy aktiivimalliin, jolla on tarkoitus yksinomaan kiusata työtöntä ja pistää tämä puun ja kuoren väliin. Vaan seuraavan linkin takana on ohjeet, kuinka vältät moisen: 

Näin vältät rangaistusautomaatin !


Toinen lahja on puolestaan lahja heille, joilta jäi joko lahja saamatta tai ostamatta - lahja myöskin 50% hinta-alen muodossa, eli kyseessähän on allekirjoittaneen järjestyksessään toinen kirja, eli Haikeaa Euforiaa, jonka voit lunastaa heti itsellesi tai haluamallesi henkilölle kätevästi ekirjana, oman kotisi lämmöstä ja lokoisasta syleilystä, seuraavista sijainneista mm:
(* Elisan verkkokaupassa on se hyvä puoli, että kyseiseltä sivulta voit ostaa kirjan lahjaksi, mikä on kaunis asia jos lahja on päässyt unohtumaan!)

Mutta, kiitoksia tästä kuluneesta vuodesta arvolliset lukijat, hyvää joulua ja aiempaa parempaa tulevaa vuotta! Kuten sanottua, Fundamentti menee nyt talviunille joksikin aikaa, ja palailee sitten kun sen aika on. Tekstejä on sen verran paljon luettavana, että ajan ei pitäisi käydä kuitenkaan pitkäksi, jos vähän ikävä pääseekin yllättämään.

Ja koska eräänä bändiuutuutena lopetusbiisien maailmassa oli Xurious, niin laitetaanpa nyt kyseiseltä esittäjältä tämä  talvinen, ellei jopa hieman jouluinenkin esitys, tämän kirjoituksen ja vuoden päätteeksi:PS. Ne jotka jäivät kaipaamaan viime vuotista lahjaa, eli Charles Dickensin A Christmas Carol:ia, voivat tästä klikkaamalla päästä kuulemaan sen yhä tänäkin vuonna. 

Ei kommentteja: