tiistai 5. joulukuuta 2017

Eivätkö he ole ajatelleet lapsia, pupuja ja alpakoita?!

Tämä itsenäisyytemme juhlavuosi on ollut siitä mielenkiintoista aikaa, että sen sijaan että olisimme juhlineet suomalaisuutta, ovat suvakit rienanneet sitä oikein olan takaa - yleensä vieläpä median suosiollisella myötäavustuksella ja verovaroin sponsoroituna. Ja niin on asianlaita nytkin.

Juuri kun sitä oletti, että suvakit ovat jo tehneet sen lopullisen pohjakosketuksensa, saammekin huomata että ne syvyydet johon he yltävät, ovat suorastaan loputtomat - Mariaanien haudan tasoa.

Kyseessähän on tämä viimeisin ja samalla ylivoimaisesti alhaisin juoni "natsien" pään menoksi, eli toisinsanoen jälleen kerran heidän kanssa eri mieltä olevien kiusaaminen, rajoittaminen, vaientaminen, eli kuuluisa Töölön lapsellisten itsenäisyyspäivän, lapsia ja alpakoita sekä pupuja sisältänyt tapahtuma, joka yritettiin buukata samalle päivälle 612-soihtukulkueen kanssa, jotta voitaisi saada aikaan propagandapommi - johon lehtiemme otsikoissa olemmekin jo päässeet tutustumaan: "Natsien mielenosoitus esti lastentapahtuman jossa oli pupuja ja alpakoita!!! Onko kukaan enää turvassa?"

Alpakoita, natseja, lapsia, pupuja, pelkoa, inhoa ja suvaitsevaisuutta ei puutu suvaitsevaisen itsenäisyyspäivästä!

On ollut yleisessä tiedossa, että jo varsin vihjaavan nimen omaava 612-soihtukulkue tapaa pitää itsenäisyyspäiväkulkueensa - yllätys yllätys - itsenäisyyspäivänä, 6.12, ja mitä tekevät suvakit? He ehdoin tahdoin ja täysin tietoisina tästä, pistävät pystyyn täysin kuvitteellisen järjestön, jota yritetään saada soihtukulkueelle varatulle paikalle ja päivämäärälle - tietäen kyllä miten siinä käy.

Erityisen halveksittavan tästä tekee se, miten suvakit ovat valmiita käyttämään jopa lapsia hyväkseen, jotta he saisivat ajettua moraalitonta propagandaansa; ne olivat suvakit, jotka eivät välittäneet lasten tunteista, juoniessaan tätä epäonnistumaan tuomittua "söpöilytapahtumaansa" joka koostuu niin lapsista kuin alpakoistakin - kumma kyllä mukana ei ollut vielä halinallea ja my little pony -laumaa, jotta varmasti oltaisi saatu puristettua halpamaista tunteisiinvetoamista - vaan tekopyhään tapaansa he olisivat olleet valmiita näyttelemään näitä ah niin ihania, ja lapsirakkaita ihmisiä, vaikka heidän juonensa oli tietoisesti tuottaa lapsille pettymys - miksi? SIKSI jotta voitaisi näyttää miten pahoja kaikki paitsi he ja heidän kanssaan samaa mieltä olevat ovat! Vaan sehän ei nyt ole uutta - suvaitsevaisuuden ja monikulttuurisuuden riemusanoman vastaanottaminen kun on ennenkin aloitettu suvaitsevaistojen talouksissa jo nuorella iällä, esim. tämä superäiti tässä on sitä mieltä että on hyvää kasvatusta näyttää lapsille hirttäjäisiä - vileäpä sellaisen kulttuurin tuottamina, joita tämä suvaitsevainen itse haluaa saada tähän maahan. Suvakit ovat tulleet tunnetuiksi farisealaisesta tekopyhyydestään, mutta nyt sitä ei voi enää kiistää kukaan: Lapset (ja söpöt eläimet) ovat heille yksinomaan poliittisen instrumentin asemassa, ei muuta.

Sari Helin: Lapsen pitää nähdä homojen hirttäjäiset


Entä mitä tekee media? No, se tuskin tulee yllätyksenä mitä tekee punavihreitä poliittisia aktivisteja pursuava media, joka muutenkin julistaa Virallista Totuutta (TM) ja pitää yllä sen narratiivia. Ei mitään uutta auringon alla, ei kerrassaan mitään.

Tosin, vaikkakin media nielaisi syötin koukkuineen, se silti suvaitsi (pun intended) julkaista seuraavan selvityksen, josta voisi todeta: loppu hyvin kaikki hyvin, sillä koko bluffin lopulta tuli paljastamaan seuraava taho:

Äkkiä ei ollutkaan enää niin suuri hätä lasten puolesta, vaan nyt alkoikin "wow, siis niinku, pitää hei harkita, emmä tiedä onko meillä tarpeeksi väkeä tätä varten" -kiemurtelu - käännös: mitään alpakoita ei ole alun alkaenkaan ollut, tai jos on, niin eihän kukaan seesteistä maalaiselämää viettänyt alpakkafarmari nyt ala antamaan tällaiselle porukalle eläimiään lainaan, jotka hysteerisinä huutavat miten marssivat natsit tulevat ja pistävät pystyyn 6 000 000 alpakkaa murhaavan alpakkacausti! Niin, ja vielä lapset ja puputkin saavat runtua siinä samalla!

Vaan, jos tarkastelemme historiaa ja näiden oppi-isiä, ei tällainen ole mikään kovinkaan suuri yllätys, sillä jo Yrjö Kallinen totesi seuraavaa näiden sairaista metodeista, joissa yhdistyy oman, suvaitsemattoman ja primitiivisen vihansa projisointi vastapuoleen, väkivaltaisuus ja patologinen valehtelu:

“Kommunismi oli minun mielestäni hyvin vastenmielinen. Stalinhan oli kommunisti, kommunismi perustui väkivaltaan, vereen ja terroriin. Minulla ei ollut mitään lukkarinrakkautta sitä kohtaan, mutta siinä oli sittenkin jotain, joka mielestäni ihmisten kannalta oli pelastavaa. Siinä haaveiltiin jotain uutta yhteiskuntatilaa, johon oli mentävä väkivaltaisin keinoin, mutta siinä oli jotakin periaatteellisessa ajattelussa tulevaisuuden unelmaa, vanhaa sosialistista unelmaa ajasta jossa vallitsee rauha ja veljeys, jossa toinen ihminen ei toista riistä jne.”
“Poika Tuomisen tunnen hyvin, olen aikoinani varottanut häntä kommunismista ja yrittänyt vetää sosiaalidemokraattiseen leiriin silloin, kun hän oli vielä poika Tuominen. Kyllä hänelläkin oli aatteellinen pinnistys, kun hän sinne ajautui, mutta hän hyvin varhaisessa vaiheessa oppinut, että tässä maailmassa pitää pelata...Poika tuominen puhuu kirjoisaaan niin vaivattomasti totta ja valhetta sekaisin, että pitäisi mennä lause lauseelta, rivi riviltä, asia asialta läpi....Hän on kommunistisen koulutuksen saanut mies, ja siellä opetetaan kyllä ihminen puhumaan ja menettelemään tarkoituksenmukaisesti. Kaikki sellaiset ideat kuin totuus ovat naurettavia, niitä pitää puhua julkisessa keskustelussa, mutta käytännöllisessä politiikassa, mitä sellainen on, sehän porvarismia, eihän se ole marxilaisuutta eikä se ole leninismiä. Puhua totta on poroporvarillinen ennakkoluulo. Poika on oppinut läksynsä. Ja ihmiset lukevat häntä innoissaan.”
Turhaan ei Fundamentti kehota silmä tarkkana seuraamaan historiaa ja sen alati toistuvia opetuksia!

Vaan jo lapsien vuoksi sitä toivoisi, että nämä tarttuisivat tuohon HJK:N tarjoukseen, ja vaikka pukeutuisivat itse alpakoiksi - suvakeilla nyt on ennenkin ollut pää perseessä, ja rinkirunkun eritteinen lemu lähellä sydäntä, joten klassinen kahden hengen alpakka-asu luulisi menevän ihan hyvin yhden illan ajan. Vaikka eihän se suvakkien riitaiselle luonteelle sovi - totuus on se, että ainoat jotka ovat näitä vaaratilanteita aiheuttaneet ovat suvakit, antifantit sun muut "vastamielenosoittajat" joiden mielestä maailmassa on tilaa vain heille ja heidän mielpiteilleen, sekä tietysti islamilaiselle kalifaatille (on lisäksi tolkuttoman vaikeaa riehua, käyttäen lapsia ja söpöjä eläimiä kilpenään, ja syyttää siitä uhriaan, oli se sitten poliisihevonen tai "natsi"; jos tilaisuus joudutaan pitämään suljetussa tilassa stadionilla).

Entä se sylttytehdas? Tämän takana tuskin on vain yksi henkilö, joskin yksi merkittävä nimi on kylläkin tiedossa: kuten jo edellä mainittua, mitään Töölön lapselliset -ryhmää ei ole ollut olemassakaan, mutta sen peitteen alla toimineena pääpiruna tässä projektissa on häärinyt muistakin erittäin kyseenalaisista organisoinneista vastuussa ollut Aleksi Pahkala - sama mies joka on ollut vastuussa seuraavista projekteista: pernatsi-fi -sivusto,  Meillä on unelma -konsertti, ja Peli poikki! -mielenosoitus ja yleisen käsityksen mukaan hän myös aiemmin on ollut sabotoimassa vastamielenosoituksen merkeissä tätä 612-soihtukulkuetta, joten sikäli selitykset inhimillisestä erehdyksestä ja hyvästä tarkoituksesta voidaan unohtaa.

(Allekirjoittanut olisi voinut melkein lyödä vetoa, että kyseessä olisi ollut joku feministinainen, jolta tämä idea tuli: niin on tullut nimittäin allekirjoittaneellekin yhteydenottoja hätää kärsimässä olleelta miesparoilta, joille nainen erossa yrittää kostaa lapsen kautta - ja ihan kuten media, tietenkin viranomaiset uskovat kaiken mitä heille syötetään - kun taas Fundamentti kuuntele; sillä eikö itse Ester Vilar kirjoittanut, että nainen ei synnytä lapsia suinkaan rakkaudesta lapsiin, vaan sitoakseen miehen entistä tiukemmin manipulaatioonsa. Kylmääviä ovat kirjoitukset silloin, kun ne toteutuvat jokaista piirtoaan myöten).

Vaan, tässä keventäväksi lopuksi vielä kuva suoraan suvakin painajaisesta - alpakat olivatkin natseja, jotka lohduttavat suunnitaltaan homojen hirttäjäisillä ja vaarallisilla natseilla säikyteltyä pientä suvaitsevaisen perheen Pentti-Adalmiina-Che-Oivariini-Möttönen-Obongoa - sanoen, että kun monikulttuurinen ja moniarvoinen painajainen vain estetään, ei yksikään näistä uhkakuvista toteudu, vaan meillä lopultakin koittaa rauhan aikakausi, jossa ei tarvitse vakuutella itselleen, ettei anneta pelolle valtaa, vaan siellä ei ole pelolle sijaa alkuunkaan!


Kun taas Suomen kansa  laulaa seuraavan jäähyväislaulun suvakeille, todeten että nyt valheiden ja sairauden aikakausi on vihdoinkin ohitse, ja on uuden alku - kukaan ei teitä jää tänne kaipaamaan, vaan menkää kaltaistenne joukkoon, sillä teidän paikkanne on siellä, missä öinen syöjätär saa levon ja tasangon sarvipäinen demoni ulvoo päivin ja öin, sillä te todellakin olette pahoja ihmisiä:


Release me, my darling, let me go.
For I don't love you anymore.
(To waste our lives would be a sin)
So release me and let me love again.
Please release me, can't you see?
You'd be a fool to cling to me.
To live our lives would bring us pain
So release me and let me love again.

2 kommenttia:

Veijo Hoikka kirjoitti...

Alpakka? Aleksi Pahkala. Kylläpä oli kekseliäs eläinvalinta.

XeimA kirjoitti...

Jep! Ilmeisesti suomenhevonen olisi ollut ihan liian "ahdistavan isänmaallinen ja nationalistinen", joten siksi multikultin hörhelöt ovat valinneet tunnuseläimekseen alpakan - joka muuten hyvin kuvaa luonnekuvaukseltaan tätä porukkaa: "Alpakat, kuten laamatkin, tulevat toimeen niukalla rehulla ja niitä on helppo tarhata. Ne viihtyvät hyvin tutussa tarhassa ja tallissa. Ne ovat laumaeläimiä eikä niitä voi pitää yksin. Tarhaamista muiden eläinlajien kanssa ei suositella. Alpakoita ja laamoja voi tarhata hyvin yhdessä. Ne tosin voivat risteytyä keskenään."