torstai 7. joulukuuta 2017

Virallinen itsenäisyyspäivän narratiivi, ole hyvä!


Kuten itsenäisyyspäivää edeltävässä tekstissä havaittiin, oli suvakit jälleen juonittelemassa kieroja juoniaan vihollisiaan vastaan,ja Suomen kansan harhaanjohtamiseksi. Heidän epäonnekseen, kyseinen juoni epäonnistui täysin, ja niinpä he jotka nyt kaiuvoivat toiselle kuoppaa lankesivat siihen itse: yrittäessään saada"natasit" näyttämään pahoilta, he tulivat paljastaneeksi todelliset luonteena ja pahat sisunsa,.

Tämä luonnollisesti oli ongelmallista, sillä moinen imagohaitta "hyvien ihmisten" leimana vie kummasti pois uskottavuutta, myös mitä tulee objektiivisiin ja mahdollisesti harhaanjohdettuihin suvaitsevaiston rivijäseniin, ja tietenkin kansamme riveihn, jotka pohtivat että kenen puolella tässä tulisi olla.

Siispä, imagohaitta oli nyt todellinen, ja epäilys keisarin vaatetuksesta myös oli noussut kansan harmaiden rivien mieliin - oli damage controllin, ja piti pelastaa se mitä oli pelastettavissa.

Siispä, oli korjausliikkeen ja Virallisen Narratiivin aika.

Tästä vastasi pääasiassa valtiollinen propaganatuutti, eli YLE, joka tykitti tätä 5000 alpakan voimalla, ja muut mediat seurasivat - mitä tämä tarkoittaa, siitä edempänä lisää.

Vaan, mikä siis oli tämä kyseinen narratiivi?

  • 612 -marssi oli "äärioikeiston/äärinationalistien/äärikansallismielisten/äärinatsien" järjestämä, ja kansoittama "mielenosoitus" (tätä saatettiin korjata myöhemmin, kun uutiset olivat jo tulleet ja menneet - joku voi sanoa, että se oli parempi kuin ei mitään, ja joku että se oli taktikointia, lukija saa päättää itse)
  • Mutta! Alpakoilla ratsastavat laulavat lapset ja hyvyyden voimat (pupuja ei sittenkään saatu, alpakoita oli kuitenkin jopa kaksi kappaletta) peittosivat edellä mainitut natsit, sillä alpakkatapahtumassa oli ainakin 5000 kävijää, kun taas marssivia natseja oli puolet edellisvuodesta/murto-osa alpakkatapahtumasta/hädin tuskin ollenkaan paikalla
  • Marssin, tai siis "äärirasistinatsifasistien mielenosoituksen" tiimoilta joutui poliisi tekemään pidätyksiä (sattumoisin antinfanttien/&anarkistien ja sen sellaisten talteenottamisia, sillä he olivat taas kerran heitä, jotka häiriköivät kyseistä kulkuetta, mutta ei pistetä sitä otsikkoon! Ti-hii!)

Otetaan ihan näin kuriositeettina pieni vertaus, mitä tulee kuviin.

Tässä 5000 hyvän ihmisen ja lapsen alpakkatapahtuma:

Kuva tästä narratiivia mukailevasta jutusta

Tässä hädin tuskin tuhannen hengen, ääriliekinheittimillä varustettujen äärinatsien äärimarssi:Nyt, allekirjoittanut ei sano olevansa niitä esimerkillisimpiä pitkän matematiikan miehiä, mutta vielä vähemmän on sitä nämä viralliset laskusuoritukset tehnyt henkilöoletettu - vaihtoehtoina on joko totuus- tai matematiikkarajoitteinen arvioitsija.

Eräs verinen paradoksi tässä onkin siinä, että tavan kansa ja jotkut heikkohermoisimmat natsifoobikot ihan oikeasti saattavat luulla, että kyseessä on natsien hyökkäys, mikä taas on omiaan repimään kansaa erilleen ja usuttamaan heitä toistensa kimppuun. 

Mutta mitäs jos se onkin tarkoituksena? Sillä onhan yhteinäinen kansa pahin uhka esim. globalisteille. Mutta kenen etua ajaa hajotettu ja hallittu kansa? Ei ainakaan kansan!


Tämä todistaa samalla sen, että media on keskusohjattua, sillä ihan kuten jo aiemmin tänä vuonna todistimme median suurhyökkäystä työttömiä vastaan, niin myöskin todistamme tässä tapauksessa sattumaksi liian outoa yhteistä säveltä, mitä toki saamme havaita myös muutenkin median tavassa tehdä journalismia. (Toinen vaihtoehto on se, että toimittajakuntaan pestatut poliittiset aktivistit ovat saaneet vapaat kädet korruptoida tiedonjakoa, mutta lienee epätodennäköistä; he ovat vain siksi pestattu, että he suostuvat tekemään likaisen työn, sillä sellaisesta heille tulee hyvä "omatunto"):

Taistelu totuudesta, ja massoista, on alkanut - itse asiassa, se on jo päällä - ja tällöin kaikki entiset käsitykset ja puoluerajat muuttuvat, elleivät jopa katoa: vasemmistossa on herätty ja oikeisto on jo assimiloitu osaksi uutta järjestelmää.


Alkaa taistelu uskomisesta
Asioista joiden vuoksi kuolla
Vaikka olisi väärässä
Vieras aikansa silmissä

Ei kommentteja: