maanantai 18. joulukuuta 2017

Video: Cream

Nyt kun olemme viime viikkoina saaneet suorastaan rautaisannoksen esimerkkejä massakontrollin aseiden käytöstä ja harmaiden massojen ohjailusta eliitin haluamaan suuntaan, on tämän esittämisen aika kypsä.

Kyseessä on animaatio allekirjoittaneen eräältä lempianimaattorilta, eli David Firthilta.

Hänen tyylinsä on perinteisesti sisältänyt mustaa huumoria, surrealismia ja inhorealismia, ja tässäkin tapauksessa näemme todennäköisesti monen kohdalla ennennäkemätöntä animaatiojälkeä.

Animaation pointtina on mielenkiintoinen katsaus moderniin maailmaan - video on englanniksi, mutta siitä pääsee jyvälle myös ilman suurempaa kielitaitoa.

Koska video ei ole allekirjoittaneen käsialaa, niin jokainen tehkööt tästä videosta omat tulkintansa, mutta allekirjoittanut voi vain todeta, että tämä on erinomainen demonstraatio aina kapitalismista massakontrollin aseisiin; siitä, kuinka niiden avulla voidaan hyvä muuttaa pahaksi, ja saada ihmiset jopa maksamaan siitä.

Tässä vielä taitelijan kotisivut joilta löydät hänen muitakin töitään.

2 kommenttia:

Veijo Hoikka kirjoitti...

Hieno videopaljastus ja paremmin toteutettu kuin hesarivuoto.

Valtamedia, monikultturisuus, kansainvaellukset, EUvostoliitto, pridetys,...
Voidetta on monella nimellä tarjolla ja aivan ilmaiseksi!

XeimA kirjoitti...

Juuri näin! :)

Tältä samaiselta taitelijalta on tullut myös aiemmin hieman tämän suuntainen esitys, Soilsbury toast boy -sarja, jossa meitä hallitseva eliitti kuvataan torakkoina ja meidät lapsina jotka on orjina heidän kauhujen maailmassa. Tässä eräs, melko brutaalikin esitys kyseisestä sarjasta, surrealistinen ja synkkä: https://www.youtube.com/watch?v=XAF2pyUTX5A

Ehkäpä johonkin sopivaan väliin voisi lykätä tämän trilogian esityksen.