keskiviikko 20. joulukuuta 2017

Aktiivimalli meni läpi - entäs nyt?


Aktiivimalli sitten nuijittiin läpi.

Mikäpäs sen kivempaa, kun kyykyttää köyhiä ja samalla mässäillä veronmaksajien rahoilla? Kuten yllä oleva kuva näyttää, niin pahimpia veroverojen hukkakohteita, ovat Suomen kansan heikompia ja syrjäytettyjä polkevat vähemmistöterroristit, joita tässä tapauksessa kansanedustajistoksi kutsutaan.

Eipä sillä, ei tässä nyt varsinaisesti se yllätä, että Suomen haitallisin puolue kokoomus tätä halusi eniten, ja keskusta oli taas niin kusta kuin sen olettaa saattaakin - nämä ovat yleensä jossain muussa pahanteossa,  jos nämä eivät ole lobbaamassa joko kansainvälistä tai Suomen maaseudun kapitalistia, ja haalimassa tänne rikastajia (kansaahan he eivät rikasta, mutta turvapaikanhakijabisnekseen osallistuvia senkin edestä) ja moniosaajia kaukaisilta mailta - heillehän ei tällaisia sanktioita luonnollisesti määrätä, koska he eivät ole suomalaisia.

Syy miksei tämä yllätä, on myös siinä, että nämä ovat vähän kuin se eläintarinan skorpioni, joka tappaa häntä auttaneen sammakon, vedoten että sellainen nyt vain on luontonsa, eikä hän muuksi siitä muutu. Ikävä kyllä hyväuskoinen ja tiukasti massakontrolloitu kansamme ei vain taida olla tuota sammakoa välkympää; joka nyt oikeasti uskoo että sektroilta kokoomus-keskusta saamme maamme nousuun ja työpaikkoja, erehtyy raskaasti, sillä tulevaisuudessa robotit vievät työt, ja sitä varten tämä tuotantovälineitä omistava, ja kapitalistien etuja ajava porukka näitä työttömien kyykytyslakeja luovatkin; tulevaisuudessa kansalaispalkka on edellytys, sillä robottien myötä viimeistään proletariaatti muuttuu prekariaatiksi. Näiden sumuttajien kehityssuunta on  puolestaan täysin päinvastainen kuin kansalaispalkka - tämä siksi, että näin pohjustamalla tulevaisuutta, he varmistavat sen että näin heillä itsellään ja heidän omistajillaan, joiden etuja he lobbaavat, on tulevaisuudessa lokoisat oltavat; siinä missä kansa onkin ihmeissään että kuinkas tässä nyt näin kävi, töitä ei ole tarjolla ja meitä rankaistaan siitä vielä kaiken kukkuraksi?

Myös Fundamentin ounastelut syksyisestä mediakampanjoinneista työttömiä vastaan osuivat oikeaan: ne olivat tämän kaiken pohjustusta, ja klassinen massakontrollitemppu, sanalla sanoen luokkasodan lietsomista kaikki tyyni:


Syy miksi eliitti ja sen lobbarit eivät tykkää kansallismielisyydestä, ja yrittävät poistaa sen globalismin tieltä, on siinä että etenkin suomalaisten kohdalla tällaiset jutut eivät menisi läpi, jos meitä ei pidettäisi kollektiivisesa, psykologisessa pakkopaidassa, johon kuuluu perintö siitä, miten olemme kansakuntana olleet aina jonkun vieraan ja meitä "ylemmän" tahon alamaisia - muista, että kansalainen ei ole alamainen, eikä alamainen kansalainen, näillä on vissi ero, joka on unohtunut - ja täten alistuminen ja kyseisen ylemmän tahon (mikä se tällä kertaa onkaan) sokea pokkurointi oman ryhmän kustannuksella tulee kuin luonnostaan. Asia, minkä kansallismielisyys poistaa.

Niinpä ihanteellisin tila (kansainväliselle) kapitalistille onkin hajottaa ja hallita kansa luokkasodan keinoin, sillä näin höynäytetty ja alistettu kansa sotii itseään, eikä suinkaan vierasta orjuuttajaa, ja alistajaa vastaan. Tämä on toiminut Suomessa ennustettavan hyvin. Kummallista miten näin häpeään taipuvainen kansa onkaan antanut tämän mennä ns. sukkana sisään.

Kun taas kansallismielisessä yhteiskunnassa omistaan huolenpito ja ehdoton torjunta kaikelle tällaiselle olisi automaatio. Mitään tällaista ei edes harkittaisi, ja sitä pidettäisi sen luokan vinoiluna, että sen ehdottajan olisi parasta poistua paikalta niin että hippulat vinkuu, sillä kohta hän saisi siihen hieman apua ja lisävauhtia.

Annahan sen marinoitua hetken, ja mieti mihin tilanteeseen meidät on ohjattu.


Ai niin, tässä vielä ihan vastaavan varalle muistilista heistä, jotka äänestivät tämän lakimuutoksen puolesta:

Eräs hieman yllättävä ryhmä siellä osui silmään tavattoman usein, eli Sininen tulevaisuus, elikkäs näin kansankielisesti: sinttarit. Vai oliko se sittenkään niin yllättävää? Ensiksi nämä pettivät äänestäjänsä ja puoluekaverinsa, ihan jotta voisivat olla mieliksi eliitille joka tuhoaa kansaa vimmoissaan. Oli vain johdonmukaista kehitystä että tämä juudaspuolue vielä kumartaa eliitille, ja pyllistää suomalaisille köyhille, ihan ettei mitään jäisi epäselväksi.PS. Tässä vielä suositeltavaa luettavaa aiheen tiimoilta:
Miten välttää työttömyysturvan aktivointimallin rangaistukset.

Ei kommentteja: