keskiviikko 13. joulukuuta 2017

Alpakkagaten kirpeät jälkilöylyt ja vasemmiston tulevaisuus - onko sitä?

HUOM! Luvassa on nyt erittäin korkeaoktaaninen tietopaketti, jonka antamaa tietoa et saa muualta. Jos ei maistu, mene katsomaan Putous-videoita youtubesta. Kiitos.

Itsenäisyyspäivä tänäkin vuonna huipentui draamaan, draamaan joka on vuosi vuodelta rajumpi: tavaksi kun on tullut se, ettei "suvaitsevaisto" yksinkertaisesti pysty sallimaan sanan, mielipiteen, ja nyt vielä kokoontumisenkaan vapautta kenellekään, jolla on eri mielipide kuin heillä.Vaan, tällä kertaa kahva jäi riuhtovan käteen, paha sai palkkansa ja ahneen palkka oli sama kuin sananlaskussa - nimittäin suvakit pommittivat, antifantti- ja suvakkiaktivismin veteraanin ja puuhamiehen Aleksi Pahkala johdolla, totaalisesti viimeisimmässään, ja jopa suvaitsevaiston mittakaavassa törkeässä alpakka- ja lapsikilpitapauksessa. Jopa siinä määrin, että poliitisten aktivistien valtaama valemediakin joutui jopa myöntämään sen - sen, minkä vastarintamediat ja punaisen pilleristön tiedotus sanoi jo jutun alkumetreillä (ns. Virallinen narratiivi koostui alkuperäisestä alpakat vs. äärinatsit -valheesta, ja suunnitelma B/damage control oli puolestaan "5000 vierailijaa alpakkatapahtuma" -valheessa jota ei olla vielä vedetty takaisin - joskin sen kohdalla pätee "kuva kertoo enemmän kuin tuhat sanaa" -sanonta, kuin myös se, että epäluotettaviin lähteisiin ei tarvitse uskoa, ennen kun ne itse kantavat todistustaakkaansa).

Jos valheen symboli on alpakka, niin totuuden symboli on leijona - arvaa kuinka käy näiden kahden kohdatessa?
Voidaankin siis sanoa, että tämä oli kaikin puolin voitollinen itsenäisyyspäivä, sillä teimme maalin, kun vastapuoli syötti suoraan lapaamme.

Saatoimme myöskin todeta kertauksen olleen opintojen äiti.

Mutta minkä kertauksen?

Jo aikaa sitten Fundamentti teki havainnon siitä, että vasemmistossa on alkanut tapahtua: siellä on alkanut herääminen, kuin myöskin taistelu puolueen suunnasta ja herruudesta. Vastakkain on niin "ensimmäisen rakkauden" ns. vanhavasemmistolaiset, he joilla on vielä työväen ja tolkun asiat mielessä ja prioriteettinaan, sekä "uuden rakkauden" punavihreät, eli ns. Ruskea klikki, jotka joko tietoisina myyrinä tai tietämättöminä tosiasioista, ovat kansainvälisen globalistisen kapitalistin agendan ajajina, vaikka sitten ed.mainitun "ensimmäisen rakkauden" kustannuksella.

Tässä tapauksessa vanhavasemmistoon voimme laskea "luopion", eli tolkun ja kunnian miehen, Tuottaja/DJ Heikki Eskolan, joka tuli paljastaneeksi tämän kunniattoman vehkeilyn, mitä Ruskea suvakkiklikki puuhaili salaseuroissaan. Hänen esimerkillinen tekonsa ei ole hyväksi vain suomalaisille, vaan se on myöskin hyväksi vasemmistolle, jonka uskottavuuden tuo saattoi pelastaa. Tai ainakin paikata sitä hieman, sillä hän ja muut vanhavasemmistolaiset ovat punavihreän klikin kanssa samassa veneessä, jossa nämä ruskeat maailmanparantajat porailevat reikiä pitkin tulvivan veneen pohjaa, näiden tolkullisten yrittäessä epätoivoisesti lapata vettä ulos.

Ehkä paras todiste tälle kahtiajaolle on se, ettei vihervasemmiston ruskea klikki suinkaan ansaitusti nöyrtynyt, vaan he päättivät jatkaa saman käsiin hajonneen narratiivinsa ylläpitämistä, vaikka olivat jääneet kiinni käsi keksipurkilta. Erityisen huomioitavaa onkin se, että tätä ulostuloa ei suinkaan tehnyt vihreiden tai vasemmistoliiton johto erikseen, vaan molemmat, niin Li Andersson kuin Touko Aalto, yhdessä tuumin ja täydessä konsensuksessa päättivät vielä epätoivoisesti pitää kiinni valheeksi todistetusta narratiivista: Eikö näin ollen, kun pysähdyt ja mietit asiaa, Fundamentin havainto vasempaan laitaan pesiytyneestä ruskeasta klikistä ole 100% fakta?

Vastaus kysymykseen: Miksi?

Eräs seikka mikä tätä käytäntöä osaltaan selitää, on se, että tämä suvakkien ja ruskeiden taktiikka on kommunistisen propagandan perintöä. Eikä ihme, sillä nämä puolueet on rakennettu kommunismin raunioille:
“Poika Tuomisen tunnen hyvin, olen aikoinani varottanut häntä kommunismista ja yrittänyt vetää sosiaalidemokraattiseen leiriin silloin, kun hän oli vielä poika Tuominen. Kyllä hänelläkin oli aatteellinen pinnistys, kun hän sinne ajautui, mutta hän hyvin varhaisessa vaiheessa oppinut, että tässä maailmassa pitää pelata...Poika tuominen puhuu kirjoisaaan niin vaivattomasti totta ja valhetta sekaisin, että pitäisi mennä lause lauseelta, rivi riviltä, asia asialta läpi....Hän on kommunistisen koulutuksen saanut mies, ja siellä opetetaan kyllä ihminen puhumaan ja menettelemään tarkoituksenmukaisesti. Kaikki sellaiset ideat kuin totuus ovat naurettavia, niitä pitää puhua julkisessa keskustelussa, mutta käytännöllisessä politiikassa, mitä sellainen on, sehän porvarismia, eihän se ole marxilaisuutta eikä se ole leninismiä. Puhua totta on poroporvarillinen ennakkoluuloPoika on oppinut läksynsä. Ja ihmiset lukevat häntä innoissaan.” - Yrjö Kallinen
Voidaankin sanoa, että vihervasemmiston, eli vasemmistoliiton ja vihreiden, olevan kahteen osaan jaettu kommunistinen puolue, myös toimintatapojensa ja keinojensa käytön suhteen, vain sillä erotuksella että toisessa on suurempi painotus vihreisiin arvoihin ja toisessa sosialismiin - on hyvin kyseenalaista miten puhtaita nämä arvot sitten ovat tätänykyä kummallekaan näistä sekteistä - ja täten voidaan sanoa vasemmistoliiton ja vihreiden olevan ääri-vasemmistolaisia liikkeitä, yhdessä ja erikseen; se selittää täysin aukottomasti myöskin sen, miksi heille kaikki jotka ovat heidän kanssaan eri mieltä, näyttävät äärioikeistolaisilta, sillä onhan kaikki äärioikealla, jos itse olet kyllin kaukana vasemmalla. 

Nyt, annahan sen marinoitua hetken.

(Mitä taas tulee tuohon Yrjö Kallisen lainaukseen, on kyseinen havainto ja käytäntö ajalta, kun ei vielä ollut internettiä, mikä on osoittatunut erinomaiseksi vastalääkkeeksi sumuttamista vastaan: älä siis ihmettele miksi eliitti on paniikissa ja yrittää jatkuvasti keksiä suvaitsevaiston kanssa keinoja rajoittaa internettiä ja luoda vihapuhelakeja, jotka ovat pelkästään heidän oman selustansa suojaamista ikävää totuutta vastaan.)

Ja ihan näin kuriositeetiksi, katsohan tämä - etenkin jos luotit valhemediaan, jolloin mielestäsi tällaiset puheet ovat mahdollisia vain "äärioikeistolaisen Trumpin" lausuntoina:


Tämä selittänee sen, miksi Bernie Sanders jouti pois, kun nähtiin että Donald Trump oli nousussa: mädätys on kokolailla mahdotonta, jos ehdokas ei halua avoimia rajoja, vaan haluaa pitää poissa halpatyövoiman, hankkia omilleen työpaikkoja jne. Niinpä vaikeammin mustamaalattava, tolkun ja maltin miehenä tunnetun Bernien voitto olisi ollut katastrofi. Sen lisäksi että uskottiin, ettei Donald "absoluuttinen hullumies, joka syö kolme litraa kokista samalla kun katsoo televisiota!!!11" Trump poliittisesti epäkorrekteilla puheillaan ja median raivokkaalla myötäavustuksella, olisi voinut voittaa.


Sosiaalidemokraatit ovat lähimpänä kolmatta tietä vasemmistolaisista - sisällissodassa sodanlietsojina olivat totalitaristiset äärivasemmistolaiset, eli kommunistit, rauhanrakentajina mutta silti työväen asian kannattajina olivat sosiaalidemokraatit -  tässä jälleen korvaamattoman arvokas oppitunti, loputtomasti itseään toistavan historian akatemiassa, johon pääsevät primusoppilaiseksi vain he, joilla on silmät nähdä ja korvat kuulla, loppujen toistaessa loputtomasti virheitään,  saadessaan siinä ansaitsemansa, ankaran tuomionsa. Sen, jonka lusiminen ei lopu ennen kuin koko rangaistus on kärsitty katkeraan loppuunsa.

Sattumoisin, Heikki Eskola edustaa sosiaalidemokraatteja myöskin.

Summa summarum

Jako oikeiston ja vasemmiston välillä on muuttumassa myös puolueiden ja näiden siipien sisällä nationalismin ja globalismin (oikeistolainen versio)/&;internationalismin (vasemmistolainen versio) taisteluksi.

Merkittävä voitto on nyt saatu, ja vastapuoli kaivaa itseään yhä syvempään, vaikka heidän tolkullisimmat ja kunniallisemmat yksittäiset jäsenet koittavatkin tehdä parhaansa pelastaakseen tilanteen.

Hyvänä uutisena on myös se että tällaisia kiitettäviä vasemmistolaisia yhä on, ja oikeastaan ainoa mikä heitä pitää näissä vasemmistoissa on se, että he katsovat sormiensa lävitse mädätystä, sillä kokevat että muutakaan poliittista kotia ei ole, ja koti se on homevaurioinen kotikin.

Tässä vielä varsin aiheeseen sopiva kuunnelma, jonka sanoman voisi ohjata globalistipetturien, ruskean klikin suvakeille: "Et ole vasemmistolainen, olet vain vaihtanut oman kansasi toiseen kansaan ja ajat nyt heidän asiaansa"


(Video myöskin kertoo miksi me kansallismieliset olemme nykyisin vasemmistoa, ihan kuten Bernie Sanders kertoi avoimien rajojen ja halpatyövoimainvaasion olevan oikeistolainen idea - siinä jälleen jotain marinoitavaksi laitettavaa!).

Ruskeille /& suvakeille on ominaista uskoa se, minkä he toivovat tai sitten he alkavat uskomaan omiin valheisiinsa, yrittäessä manipuloida mielikuvia - se on onnistunut tähän mennessä, sillä poliittisilla aktivisteilla täytetty ruskea valtamedia on tehokas massakontrollin ase, ja sitä on käytetty agendan ajamisessa ihan järjestelmällisesti (tämä selittää myöskin sen, miksi pelkästään vähemmistöjen etuoikeuksia ajava monikansallinen kokoomus keikkuu kannatusgalluppien kärjessä) - vaan nyt ollaankin ihmeissään, sillä valheen onkin nyt haastanut totuus joka ei ole Virallinen (TM) vaan sangen kiusallinen. Tähän kun lisätään se seikka, että suomalaiset ovat rehellistä kansaa, joille rehtiys on perusarvo, on tällöin pelastautuminen valheesta valheella sama kuin tarjoaisit kansalle punaisen pillerin vahingossa sinisen sijaan.Tämän kertainen lopetusbiisi on Heikkilän Eskon (Capricaseven) tuotantoa, ei vain siksi että hän teki miehen työn, vaan myöskin siksi, koska elämme maassa missä kulttuuri- ja viihdetoiminta on suvakkien limaisissa käsissä, johon kuuluvat salaiset mustat listat (vrt. Tero Vaara ja Mamba) sekä oikeasta mielipiteestä palkittavat taitelijat (Maija Vilkkumaa, Jari Tervo, Timo Rautiainen, Juha Hurme - jos olet has been joka haluaa takaisin parrasvaloihin tai jos hingut palkintoa, valitse tällöin Virallinen Totuus (TM) ja vastaa myöntävästi kun uusi herrasi kysyy: "Kaiken tämän minä annan sinulle, jos polvistut eteeni ja kumarrat minua."), unohtamatta tietenkään suvakkeja, jotka nyt eivät välttämättä edes ymmärrä kunnon laatuviihteen ja taiteen päälle enempää kuin sika satelliitista, mutta he eivät epäröi antaa kannatustaan jos vain "laulu on oikea" - niinpä Esko Heikkilä tuottajana ja DJ:na voi joutua omiensa mustalle listalle ja siksi kaikki mainonta lienee tarpeen hänelle jatkoa ajatellen. - Samaten, siinä missä allekirjoittanut ja Fundamentti kolmannen tien kannalta tukee ja ottaa aina avosylin vastaan fiksut, kunnialliset ja rehelliset näiden puoluetaustasta ja siivestä huolimatta, on annettava nyt vetoomus että niin tekisivät muutkin: älkää jättäkö ketään yksin, vaan olkaamme toistemme tukena ja apuna, sillä vihollisemme on yhteinen, eikä sillä ole minkäänlaista moraalia, vaan ainoastaan vimma tuhota, pettää ja voittaa hinnalla millä hyvänsä. On jokaiselle lopullisen voiton päivä, kun se peto kaatuu maahan kuolonkorinaa koristen. (Herkemmille tiedoksi, tuo edellinen lause oli vertauskuva ideologian kaatumisesta - ei kehotus mihinkään laittomaan).

Biisi on tähän aiheeseen nähden osuvasti nimetty "Ruins".

Kysy vaikka ruskeiden suvakkien imagokonsultilta.


PS. Vaikka tässä tekstin otsikossa ounasteltiin, että tämä juttu on nyt tässä. Näyttää nyt siltä, ettei tämä ole vielä lähelläkään ohitse:

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

En ymmärrä miksi Eskolaa kehutaan.Hänhän itsekin sanoi että käyttäytyi kuin toivoisi jokaisen rehellisen henkilön käyttäytyvän.Se että koko punavihervasemmiston komukkalaumasta ei löydy yhtään rehellistä henkilöä ei nyt varsinaisesti anna aihetta kehua sitä yksittäistapausta joka käyttäytyy hetkellisesti kuin normaali ihmiset.

XeimA kirjoitti...

No juu, sinulla on kyllä pointtia: rehellisestä toiminnasta ei pitäisi kehua kuin se olisi jotain epätavallista. Mutta tässä maailmassa se alkaa olemaan katoava luonnonvara, joten siksi pidän sitä kiitettävänä ja maininnnan arvoisena.