tiistai 16. heinäkuuta 2019

Naisen saamisen perusteet (loppu naisettomuudelle ja syntyvyyskatastrofille yksilötasolla)

Vanha totuus on, että naisen saa statuksella, rahalla ja ulkonäöllä - parasta, jos sinulla olisi nämä kaikki (tästä tulee se kuuluisa "nainen haluaa juristibodaritoimitusjohtajalentokonekapteenisarjamurhaajapankkiiirimiesmallin., jolla on pituutta 2,5 metriä).

Fundamentin naisestusohjeiden ei ole tarkoitus olla edellä mainitun kanssa ristiriidassa, vaan niiden ideana on "mitä voi vielä tässä tilanteessa, sen ilmeisimmän, eli rahan, statuksen ja ulkonäön maksimisen lisäksi, tehdä - tai jopa niistä huolimatta.

Tämänkin taistelun voitto alkaa jo ennne taistelua, ja se on:

Naisen kiinnostuksen merkit ja vihreä valo sekä pakkien (ja metoo-syytteiden) minimointi.

Nyt, kun nainen on valinnut sinut kyllin kiinnostavaksi ehdokkaaksi, ja olet päättänyt lähestyä häntä, on seuraavaksi vielä sudenkuoppa, joka liittyy siihen, että nainen (riippuen pitkälti naistyypistä) voi yrittää diskata sinut. Se tapahtuu testin kautta.

Näin läpäisset naisen testit, etkä tule "diskatuksi".

Nämä ovat ne kaksi ohjetta, on ne kivijalat joilla koko oppi seisoo.

Sen lisäksi on vielä pariutumiseen, ei-suonaan liittyviä uskomuksia ja oppeja, joihin Fundamentti on myös ottanut kantaa.

Toinen niistä on erittäin suuri Sinisen Pillerin Deittailuteollisuuden markkinoima myytti, johon kaikki heidän ohjeensa perustuvat (eikä ihme, kyseessä on ns. takaporttivinkki, minkä merkityksen saat selville lukemalla edellä olevan tekstin). Fundamentti haastaa sen ja repii sen kappaileiksi - enää sinun ei tarvitse olla noidankehässä ("en saa naista jos en ole itsevarma, mutta ilman naisen saamista en voi olla itsevarma"), joka on rakennettu sinun harhaanjohtamiseksi, ja pompottelemiseksi huijarilta toiselle:

Itsevarmuusmyytti ratkaistuna - itsevarmuus on hyödyksi, muttei ei tuo sinulle naista

Toinen käsitelty aihe taas on nofap. Sen on sanottu tuovan supervoimien lisäksi naisia. Fundamentti ottaa aiheeseen kantaa, ja kaupan päälle antaa markkinoiden parhaimman NoFap-ohjelman, joka kaupan päälle perustuu tieteelliseen näyttöön, mitä tulee sen testosteronia maksimoivaan puoleen:

NoFap - näin saat sen pitämään ja maksimoit sen testosteronia kasvattavat hyödyt

Lopuksi:

Eräs syy miksi Fundamentti päätti nämä julkaista, on siinä, että maamme syntyvyystila on vaarallisen alhainen.

Se on sitä vieläkin, ja itse asiassa yhä pahemmaksi vain menee:

Jyrkkä käyrä näyttää Suomen poikkeuksellisen vauvakadon – ”Lapsia ei tehdä valtiota varten”

Fundamentti julkaisi sen oikean ja parhaimman ratkaisun niin vauvakatoon kuin yksilön naisettomuuteen:

10 ratkaisua syntyvyyspulaan

 Ratkaisu tässä kysymyksessä totta kai on valtiollinen, mutta tällä hetkellä poissa ulottuviltamme.

Miksi?

Ensinäkin, koska naiset ovat seksin ja pariutumisen portivartijoita - naiset ovat pariutumisen kapitalistit, ja heidän kokoomuksensa on feminismi.

Tämä johtuu heidän biologisesta seksuaalisesta vallastaan, sekä sen vapaaksi päästäneestä seksuaalisesta vallankumouksesta.

Täsmälleen sama juttu olisi ns. "vapailla markkinoilla", joissa erittäin nopeasti tapahtuisi kuten on käynyt nyt pariutumismarkkinoilla: on vain köyhiä ja rikkaita. Keskiluokka katoaa ekspotentiaalista nopeutta, kunnes sitä ei enää ole.

Ratkaisuna on mm. naisen seksuaalisen vallan regulointi, johon kuuluu mm. sen sääntely, rajoittaminen ja kompensoiminen.



Mutta, nyt kun meillä on (tätä kirjoittaessa) ruskeistolainen feministihallitus, on ihan tieto, että valtion osalta tätä tilannetta yritetään pahentaa - parantamisen sijaan - kaikin tavoin.

Siispä autettakoon nyt miehiä yksilötasolla, sillä valtakunnalliset ratkaisut on nyt annetut.

Jos siis viime tuotantokaudella laskimme perusteet, niin nyt annamme syventävää lisäoppia, jotta perusteita ylipäänsä voisi utilisoida. (HUOM! Nämä perusteet tosin tulee oppia ensiksi, sillä se parantaa huomattavasti tulevien ohjeiden käyttöönottoa)

Myöhemmin tällä viikolla Tulevina viikkoina*, pääset lisäämään tietotaitoasi pariutumisessa ja naisten saamisessa.(*Johtuen siitä, että allekirjoittanut päättikin jaotella nämä vinkit pitkin poikin, sen sijaan että tehtäisi aiheesta teemaviikkoa. Lisäksi ärhäkkä miesflunssa laittoi niin pahasti sängynpohjalle, että tekstejä ei vain saanut edes valmiiksi tätä viikkoa ajatellen).

Joten lisää siis seuraa, pysy kanavalla ja saa se nainen!

HUOM! tämä ei ole Sinisen Pillerin Deittailuteollisuuden tuubaa, jossa yhdistyy epärealistiset odotukset, tietämättömien puoskarien tai suoranaisten huijarien ohjeisiin.

Usko tai älä, et halua antaa heille rahojasi, ja päätyä edellä olevaan skenaarioon - joko tietämättömyyttäsi, tai disinformointia saatuasi:



Summa summarum

Samoin, kuten näkyy, niin meillä Fundamentissa tämä homma pidetään melko simppelinä, mutta tehokkaina.

Perustasolla, voidaan puhua kolmesta perustotuudesta ja lähtökohdasta:
  1. Nainen valitsee - jo muutamassa sekunissa, kelpuuttaako miehen seksiin.
  2. Ilman tätä naisen kiinnostusta, jsa siitä seuraavaa valintaa et voi saada naista.
  3. Tästä kiinnostuksesta voi saada signaalin naisen (etenkin ei-vapaaehtoisten) kiinnostuksen merkkien yhteydessä.
Miksi näin?

Koska lopulta koko pariutuminen on aika simppeliä hommaa, mutta feminismi ja sitä (Virallista Totuutta(TM) suojeleva poliittinen korrektius, ovat asioita, jotka estävät kertomasta sen oikeista syistä, kuten naisen hypergamiasta. (Tämä tunnetaan myös sini- ja punapilleröintinä). Tämä johtaa monimutkaiseen valheiden ja selittelyjen verkkoon, jossa miehiä sinipilleröidään toiveajattelulla.




Sitten on myöskin ne, jotka yrittävät myydä tästä hyötyen sinulle tehottomia ohjeita, kuin huumediilerit, jotka antavat halvalla maistiaiset ja sitten hyödyntävät koukuttumistasi ja "lohikäärmeen metsästystäsi", jotta voivat pumpata sinut kuiviin. He, ovat Sinisen Pillerin Deittailuteollisuuden edustajat. Kun taas Fundamentin punapilleröinnistä seuraavat ohjeet ovat ilmaisia ja ne ovat helppoja noudattaa.

Valinta on sinun.


Ei kommentteja: