keskiviikko 10. heinäkuuta 2019

MTV3 ja valemediakulttuuri

MTV3 on repäissyt tutkijavieraallaan.

Miltä kuulostaisi, että tiettyä agendaa kommentoimaan asiantuntijana, otettaisi sen agendan äärimielinen kannattaja/vastustaja?

Et odottaisi saavasi ainakaan puolueetonta todistusta asiasta.

Mutta mitä jos sinulle ei kerrottaisi tätä "pikku seikkaa"?

Aivan, silloin et tietäisi mistä on todellisuudessa kyse.

No, nyt on taas päässyt käymään niin, kun MTV3 haastatteli "asiantuntijana" vihreiden kansanedustajaehdokaanakin kyseenalaisella menestyksellä ollutta "puolueetonta tutkijaa",



Joka näyttäisi ulostulojensa perusteella vihaavan niin persuja...



...kuin myöskin kansan vähäosaisia - suvakismihan on elitistinen aate, mutta harvoin näkee näin katkeraa vihamielisyyttää heitä kohtaan, joiden sosioekonominen asema ei vastaa ihan eliittiä., silää seuraavassa "tykityskollaasissa" kaikki pitkäaikaistyöttömät, syrjäytyneet yms. joiden puolella vihreät ovat sanoneet olevansa, saavat tässä kuulla kunniansa. Äänenne kelpaa kyllä, mutta olette vihreille yksiselitteisesti vain "vetelehtijöitä ja dokailijoita", joiden arvotkin ovat kyseenalaisia.



Nykyisin vihreät vihaavat ikäihmisiäkin - mutt vain muut ovat niitä "vihapuhujia"?

Tätä kikkaa valemedia käyttää, sillä se on suvakkien infestoima, täysin luottamuksensa menettänyt laitos, joka on lähinnä enää poliittisten aktivistien propagandan levitysalustana.





Mitä median pitäisi tehdä?

Jos media haluaa nostaa luottamustasoaan, niin sieltä potkitaan nämä poliittiset aktivistit ns. pellolle, jolloin myös loppuu se, että ne haastattelevat näitä aatetovereitaan, jotka myös ovat soluttautuneet instituutioihin (jotka myös avoimesti myöntävät tekevänsä ideologiansa mukaista työtä).

Mitä sinun pitäisi tehdä?

Jos siis uutisia lukiessa tuntuu jokin olevan vialla - siltä "kuin muulit potkisivat kallosi sisäpuolella" - niin allekirjoittanut varoittaa: se on merkki siitä että sinulle yritetään rakentaa valheen maailmaa, jonka rakentajat tietävät, unelmansa olevan mahdottoman ja sairaan.

Ratkaisu?

Älä usko mitään mitä valemedia sanoo - mediankin kohdalla varovaisesti luota, mutta aina varmista.

(Siksi sinulla on Fundamentti).

Ei kommentteja: